Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρεμήστε κορίτσια! Πάντα στέλνουν με DHL global mail standard. Το ταχυδρομείο θα το φέρει. Δεν χρειάζεται να στείλετε e-mail.

edit: Και πάντα σταματούν στη Γερμανία. Ποτέ δεν έρχονται απευθείας από την Αμερική.

ok λοιπον...αδικα ανησυχησαμε...αλλα κ γω εβαλα 2 φουλ 120αρες παραγγελιες τρομαρα μου....

ειμαι κ ξανθια....δε θελω κ πολυ για να τρελαθω....

:oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:

αρα δεν τους στελνω μεηλ///....

ο δε αμαζονας παιγμενος τελειως,ενα ενα μου τα στελνει-ολο μεηλ παιρνω...η πλακα ειναι οτι τα πιο ακριβα μου τα στελνει με απλο ταχυδρομειο,ενω τα πιο φτηνα με dhl:shock:

φιφιτσα ισχύουν ακόμα οι 37,5 λίρες μεταφορικά του ξάδελφου?

Φιλενάδα εγά το είχα παρατήσει το κουτί μου για κανα δίμηνο και τα μεταφορικά που πλήρωσα είναι άστα να πάνε, αλλά τη μια έλειπα την άλλη περίμενα κι άλλα ψώνια...

Θες να τον ρωτήσω???

Παίζει καμία αύξηση???

Δεν πήρα μυρωδιά τπτ!!!!!!

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

Δεν πρόλαβα black friday για θήλαστρο, αλλά πάλι η διαφορά είναι τεραστια!

Εδώ 410 Ευρά, Αμαζον 212 λίρες (ανευ ματεφορικών νομίζω, αλλά αν δε στέλνουν θα πάει μέσω ξαδέρφου)...

Από πού να το πάρω άραγε???? (χαχαχα)

QsCvp2.png

Παλι εδω εισαι εσυ;Δεν διαβαζεις;

πως να διαβασω ωρε-ακομα περιμενω να τυπωθει το βιβλιο μου που το χω δωσει στο βιβλιοπωλειο:evil::evil:

στο προηγουμενο πηγα πολυ καλα-8,5 στα 10 παρακαλω:lol::lol::lol: δοξαστε με:lol::lol:

και για να μην ειμαι οφ τοπικ,παρηγεειλα απο strawberrynet,ενα αρωμα κ μια μασκαρα....ελπιζω να ερθουν σωα και αβλαβη...δεν εχω ξαναπαραγγειλει ευθραυστο,κ δεν ειναι κ δικο μου:roll:

εχω πολλαααααα πραγματα να περιμενω!:mrgreen:

Διαφημίσεις

τη τρομαρα με τη DHL την ειχαμε ξαναπερασει ! ξεχνατεεεεεεεε

αντε με το καλο και μενα αναχωρησανε!

καλαμαρι πλιζζζζζ απαντα στην ερωτηση ..........απο εκει...

kKZUp2.png

Μα γιατί να κάτσε σώνει και ντε τελωνείο;

:rolleyes: λεμε.... μακαρι να μην ειναι.....

Επειδή ειμαι κάτοχος κ των δυο....

Μακράν καλύτερη η Tassimo!:cool:

καλαμαριδιοοον πες μου που να τη βρω τη τασσιμο! εσκασα που δε τη πετυχα στο αμαζον με 50 λιρες.......... θελωωωωωωωωωωωωω! αυτο θα ναι το x-mas gift

WLFfp2.png XI11p2.png

και μια και μιλάτε για τελωνείο και gymboree ........μόλις έλαβα ένα μαιλ ότι η παραγγελία έφυγε ....εχμμμμμμμμ με DHL Global Mail Standard

:shock::shock:

ενώ είχα ζητήσει την απλή αποστολή με upsp να αρχίσω να κλαίω από τώρα τα λεφτούλια μου στους τελώνες ??? κάτι είχα διαβάσει παλαιότερα αλλά δεν έδωσα σημασία και δεν μπορώ να το βρω με την αναζήτηση :roll:

Αυτη την εβδομαδα παρελαβα απο gymboree και ηρθε με dhl δεν πληρωσα κατι εξτρα. Βεβαια ηταν περιπου 60 ευρω η παραγγελια δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

Ερώτηση

Το ένα ζευγάρι παπούτσια που παρέλαβα, έσπασε ένα μεταλλικό που δένουν τα κορδόνια.

Μου είπαν ότι στέλνουν άλλο και να τους επιστρέψω το ελαττωματικό ζευγάρι και θα μου πληρώσουν τα έξοδα αποστολή. Πώς το στελνω? Με ΕΛΤΑ ή UPS ή κάτι άλλο? Συστημένο, εξπρές τι? Θα μου πληρώσουν κανονικά τα έξοδα ή θα μου πουν ας το έστελνες με ΕΛΤΑ?

Κι αν το στείλω με ΕΛΤΑ και δεν φτάσει????

Και κάτι τελευταίο, τι είδους απόδειξη πρέπει να τους στείλω με pdf για να φαίνεται ξεκάθαρα η επιστροφή? Μου έχει τύχει να πάρω απόδειξη από ΕΛΤΑ που να μην διαβάζεται!!!

48? είναι αυτά δεν τα αφήνω ελαττωματικά!

Ερώτηση

Το ένα ζευγάρι παπούτσια που παρέλαβα, έσπασε ένα μεταλλικό που δένουν τα κορδόνια.

Μου είπαν ότι στέλνουν άλλο και να τους επιστρέψω το ελαττωματικό ζευγάρι και θα μου πληρώσουν τα έξοδα αποστολή. Πώς το στελνω? Με ΕΛΤΑ ή UPS ή κάτι άλλο? Συστημένο, εξπρές τι? Θα μου πληρώσουν κανονικά τα έξοδα ή θα μου πουν ας το έστελνες με ΕΛΤΑ?

Κι αν το στείλω με ΕΛΤΑ και δεν φτάσει????

Και κάτι τελευταίο, τι είδους απόδειξη πρέπει να τους στείλω με pdf για να φαίνεται ξεκάθαρα η επιστροφή? Μου έχει τύχει να πάρω απόδειξη από ΕΛΤΑ που να μην διαβάζεται!!!

48? είναι αυτά δεν τα αφήνω ελαττωματικά!

θα το στείλεις με συστημένο ΕΛΤΑ (πρόσεξε να μην πεις την λέξη δέμα στο γκισέ) εγώ ένα ζευγάρι μποτίνια δικά μου που άλλαξα πλήρωσα συστημένο 10,50 ευρώ για Αγγλία και έφτασε σε μία εβδομάδα περίπου στο αμαζον

θα ζητήσεις στην απόδειξη του συστημένου στα ΕΛΤΑ να γράψουν amazon έχει ένα πεδίο που μπορούν να το γράψουν, θα σκανάρεις την απόδειξη και θα την σώσεις σε Pdf μορφή (αν δεν έχεις σκάνερ όπως εγώ πάς σε ένα κατάστημα που βγάζει φωτοτυπίες και τους ζητάς να το κάνουν για σένα παίρνεις το αρχείο είτε σε στικάκι είτε σε cd εγώ ζήτησα να μου το στείλουν στο mail μου και στο mail που σου έστειλε ο αμαζονας ότι θα σου επιστρέψουν τα μεταφορικά μπλα μπλα μπλα το στέλνεις συνημμένο τους λές τόσα πλήρωσα και σου επιστρέφουν τα χρήματα

όταν φτάσει το δέμα σου στο αμαζον σου επιστρέφουν και το ποσό της αξίας του (εσένα θα σου κάνουν αντικατάσταση?? συνήθως δεν το κάνουν αυτό εκτός και αν αγνοείται το δέμα τους)

να θυμηθώ να το στείλω αυτό στον admin να το βάλει στις οδηγίες γιατί δεν το ξαναγράφω :lol::lol:

Δηλαδή τι θα πω, σκέτο συστημένο? Αφού θα δουν την κούτα, δεν θα πάει αναγκαστικά σαν δέμα?

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Ναι αντικατάσταση γιατί έσπασε μία δέστρα.

εσκασα που δε τη πετυχα στο αμαζον με 50 λιρες

παίχτηκε τέτιο σκηνικό?????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

θα καταρρεύσω!!! το Δία μου μέσα!!! :mad: :x :mad:

με ένα πρόχειρο ψάξιμο η πιό οικονομική που βρήκα ήταν αυτή

ενημερώστε με κι εμένα ρε κορίτσια .. ΤΗ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drooling-bouncy-smileys.gifbs.gif

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Το αμερικανικό Άμαζον ακόμα βρίσκεται στην Μαύρη Παρασκευή του...το λέω για όσες έχουν πάρει φόρα και θέλουν το κατιτίς τους ακόμα! (μια επιφύλαξη για το αν στέλνει στο γκρις)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...