Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Τελικά έκανα την παραγγελία μου στο M&S και μου ήρθαν μέσω ενός φίλου μου στο Λονδίνο. Το μόνο κακό ήταν ότι το πακέτο ήταν λίγο πάνω από 2 κιλά και τα μεταφορικά εκτοξεύτηκαν στις 32,40 λίρες. Φυσικά και πάλι είμαι κερδισμένη αλλά όχι υπερβολικά. Αγόρασα ισοθερμικά εσώρουχα για τον μεγάλο μου (τώρα τα έχει με -25% γκρρρρ) και πολλά εσώρουχα για μένα.

Στο δέμα μου έστειλαν και κωδικό έκπτωσης 10 λίρες αν ξοδέψετε πάνω από 50 λίρες ως τις 27 Νοεμβρίου. Όποια θέλει μπορεί να τον χρησιμοποιήσει (ισχύει μόνο για μία φορά)

FT3Q-7YVZG2-AQ9VY4.

Ψάχνω αυτό: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006485TT4/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A1564V2WMX9PSK

το mothercare και το amazon έχουν τα ELC με έκπτωση και επιπλέον στα 3 αγοράζεις τα 2 και παίρνεις δώρο το φθηνότερο.

Κανένα απ τα δυο όμως δε στέλνει Ελλάδα (τα ELC όσον αφορά στο άμαζον).

Έχω ΜUM, επικοινώνησα και με την Κατερίνα αλλά είναι πολλά τα μεταφορικά και οι αμοιβές κ.λπ. Πάλι καρασυμφέρει εννοείται αλλά δε θα με χάλαγε να το βρω σε ένα site που να στέλνει Ελλάδα...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Εκανα κ εγώ την παγαποντιά μου....:rolleyes::rolleyes:

χτυπησα crocs για τη μικρή καλοκαιρινά με 14ευρώ :mrgreen:

την γυάλινη γάστρα Pyrex που καιρό την είχα βάλει στο μάτι :mrgreen:

κ ένα ακόμη χριστουγεννιάτικο δωράκι για την μικρή Lego blocks δεν είναι ποιο φτηνό από ελλάδα, ειναι ακριβώς στα ίδια χρήματα αλλά απο ελλαδα θα πληρώσω μεταφορικά....ή θα παω τζάμπο...που δεν θέλω τετοια εποχή....

Καλημερα! πως το γνωριζεις tsioubal? Με ενδιαφερει αν 8α ξαναβαλει την σκουπιτσα που λεγαμε προχτες!!!!

Αν μπεις στο Αγγλικό άμαζον στο today's deals θα το βγάλει στο κυλιόμενο παράθυρο. Με το Orera ως πρόγραμμα πλοήγησης δεν φαίνεται τίποτα, χρησιμοποιείστε forefox,google chrome ή κάτι άλλο που να το βλέπετε! (την πάτησα γι αυτό το ξέρω)

Μην βιάζεσαι για την σκούπα, κοίτα και τα άλλα μοντέλα της σειράς, γιατί χθες τα χάζευα κι είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Επίσης το άλλο καλό με το άμαζον είναι ότι μπορεί να βάλει χαμηλή τιμή για μια-δυο μέρες σε κάποιο προϊόν. Χθες πήρα κατσαρόλα γύρω στα 44?. Η τιμή της ανεβοκατέβαινε μέρες τώρα και μόλις έπιασε το χαμηλότερο (κατά την γνώμη μου) την τσίμπησα.

Επίσης ανακάλυψα και αυτά τα λέγκο, τα είχε βάλει στις προσφορές αλλά και μετά η τιμή τους δεν ανέβηκε δραματικά-άρα προς τι η προσφορά και η σφαγή να το προλάβουν?

Νομίζω είχε γίνει και sold out. Στην προσφορά το είχε στις 26 λίρες περίπου, χθες το είχε στις 29 και σήμερα βλέπω 31.... Ό,τι θυμούνται χαίρονται.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003TIM0J4

έντιτ... χθες παρήγγειλα από άμαζον και σήμερα τα βλέπω στο κορωπι!!!!

Τι έγινε, πάει ο φούρνος της γωνίας?

ξερετε καθολου τα παπουτσια salamon?τα θελω για τη δουλεια στο γραφειο,για περπατημα και για βουνο αν τυχει και να ειναι ελαφρια.Ξερετε site που να τα εχει φτηνα?Ακουσα για salomon elios 2 mid και salomon deemax 2 dry πιο ελαφρια

http://www.rollsport.de/en/salomon-elios-mid-gtx-autobahnblackaluminium-shoes-p-10572.html

http://www.sneakersnkicks.com/product/2/11821/Womens-Salomon-Deemax-2-Dry-108708.html

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Διαφημίσεις

Καλημερα..μετα απο 3 μερες...διωγμου :D :D :D

ανακεφαλαιωση

2 καλαθια τζιμπο απο 140 και ο θεος βοηθος

θελω να παρω http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004BKJWW2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE αφου ειναι δωρεαν μεταφορικα

κολλαω στο χρωμα που μαρεσει μεν αλλα ειναι για τον γιο δε!!! :D

οταν παμε τσεκαουτ βγαζει αλλα 13 λιρονια....απο ΦΠΑ ειναι αυτο τοσο πολυ?????

και για εξπερτ σε isofix αν ξερετε

ρωτησα τογιοτα , το αυτοκινητο υποστηριζει το ισοφιχ

το εψαξα με το χερι και επιασα 4 χειρολαβες σιδερενιες

αυτο το πραμα τωρα πως παει, το σπρωχνω μεσα και απλα θηλυκωνει?

ξερει καμια?

kKZUp2.png

και για εξπερτ σε isofix αν ξερετε

ρωτησα τογιοτα , το αυτοκινητο υποστηριζει το ισοφιχ

το εψαξα με το χερι και επιασα 4 χειρολαβες σιδερενιες

αυτο το πραμα τωρα πως παει, το σπρωχνω μεσα και απλα θηλυκωνει?

ξερει καμια?

Εμείς έχουμε της Britax με isofix για 9-18. Η τοποθέτηση είναι πολύ απλή. Βαζεις κάτι προστατευτικά στους γάντζους του αυτοκινήτου (ερχονται με το καθισματάκι) για να μην χαλάσει η ταπετσαρία και σου ανοίγει και το κενό για να βλέπεις καλύτερα. Σπρώχνεις το κάθισμα μέσα για να κουμπώσουν οι γάτζοι του καθίσματος με του αυτοκινήτου και μετά σπρώχνεις ακόμα περισσότερο για να ευθυγραμμιστεί η πλάτη. Συνήθως υπάρχουν και οδηγόι που αλλάζουν χρώμα για να σου δείξουν ότι έχει κουμπώσει σωστά το κάθισμα. Για να το βγάλεις απλώς πατάς ένα κουμπί.

Με γεια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Γνωρίζεται αν από το αμαζον υΚ πρέπει να πληρώσω και τελωνείο για ηλεκτρικές συσκευες?(blue ray,tv,κλπ κλπ?)?

Και πως βλέπω αν δεν χρεωνει μεταφορικά πριν την παραγγελία?

θενκς Τζοαν!

πηρα τελικα το μαυρο σαν πιο φτηνο και ουδετερο

και ενα πορτοφολακι για δωρο!

Οταν σου έρθει με το καλό και το χρησιμοποιήσεις, πες μου αν βολεύει τα παιδιά, για να το έχω στο νου για επόμενο.

για τα παουτσια παλι salomon η ΜΒΤ καμια βοηθεια?

Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε

κατώτεροι χωρίς την άδεια μας Eleanor Roosevelt

Πες μου κάτι, θα το ξεχάσω,δείξε μου κάτι, μπορεί να μην το θυμηθώ,Βάλε με να κάνω κάτι, θα το καταλάβω Ρητό, ιθαγενών της Αμερικής

Καλημέρα,

Γνωρίζεται αν από το αμαζον υΚ πρέπει να πληρώσω και τελωνείο για ηλεκτρικές συσκευες?(blue ray,tv,κλπ κλπ?)?

Και πως βλέπω αν δεν χρεωνει μεταφορικά πριν την παραγγελία?

Από υο uk δεν περνάει τίποτα τελωνείο. Αν η αγορά είναι πάνω από 25 λίρες, επιλέγεις free delivery και δεν εχεις μεταφορικά.

Οι ηλεκτρικές συσκευές να έχεις υπόψη σου θα θέλουν αντάπτορα για τις ελληνικές πρίζες.

Από υο uk δεν περνάει τίποτα τελωνείο. Αν η αγορά είναι πάνω από 25 λίρες, επιλέγεις free delivery και δεν εχεις μεταφορικά.

Οι ηλεκτρικές συσκευές να έχεις υπόψη σου θα θέλουν αντάπτορα για τις ελληνικές πρίζες.

Σ'ευχαριστω πολύ αλλά που θα βρω αντάπτορα.Εδώ πουλάνε?Η πάλι πρέπει να κάνω ηλεκτρονική αγορά?

Κάντε αναζήτηση στο θέμα αυτό που ρωτάτε πριν το ρωτήσετε, ΣΙΓΟΥΡΑ θα το βρείτε...

Επίσης όταν δεν παίρνετε απάντηση σε κάτι, προφανώς δεν μπορεί κανείς να σας βοηθήσει. Αλλιώς θα είχατε απάντηση. Επίσης, αφήστε λίγο χρόνο πριν ξαναρωτήσετε...

Δεν είναι όλα τα μέλη απίκο...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Μολις χτυπησα πορτοφολακι kipling + 10 fairy 20Λιρονια χωρις μτφ

i love amazon λεμεεεεεεεεεεε....

(και με τοσες αγορες νομιζω οτι και ο αμαζονος loves me 2!!!)

fairy? μπορεις να βαλεις τα λινκσ?

προφανώς η φίλη εννοεί ότι αγόρασε κάποια από τα πορτοφολάκια που είχε σήμερα σαν προσφορά στο black Friday ο amazonas και για να φτάσει τις 25 λίρες έβαλε και την 10αδα με τα fairy

το σύνολο της παραγγελίας της όμως ήταν 20 λίρες παρόλα αυτά το αμαζον τα έστειλε με δωρεάν μεταφορικά

χθές αγόρασα ένα ρολόι για δώρο με 18 λίρες και το πήρα με δωρεάν μεταφορικά

όπως και ένα ζευγάρι παπούτσια με 20 λίρες πάλι χωρίς μεταφορικά

όπως γράφουμε συνέχεια τις τελευταίες μέρες λίγα ποστ ποιο πάνω στο αμαζον είναι όπως κάτσει και γι αυτό τον λόγο φτάνουμε την παραγγελία λίγο πριν το τέλος για να δούμε αν και πόσα μεταφορικά υπάρχουν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...