Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Τα -5$ είναι από gymboree rewards και όχι από gymbucks. Αν θες ρίξε μία ματιά εδώ:http://www.gymboree.com/rewards/home.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306254255&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1322151110257. Αν είναι η πρώτη σου παραγγελία κάνε και μία εγγραφή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πατώντας στο "enroll now".

82nop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!

Ενδιαφερεται μια φιλη να παραγγειλει ρουχα για τον πιτσιρικα της. Της εδειξα τα gym αλλα της φανηκαν ακριβα (δυσκολευονται αυτον τον καιρο). Ειδαμε και το crazy8 και οι τιμες ειναι πραγματικα ενδιαφερουσες. Ομως, με προβληματιζει το εξης: ειχα κανει μια παραγγελια το φθινοπωρο απο εκει και μου φανηκε οτι εχει μεγαλη διαφορα η ποιοτητα τους απο την αντιστοιχη των gymboree. Ισχυει το ιδιο και στα χειμωνιατικα? Τα fleece, ας πουμε, ειναι το ιδιο χοντρουλια και ζεστουλια ή ερχονται προς τσιγαροχαρτο? :mrgreen: Γιατι δεν λεει να παρει η κοπελα ρουχα για 2 παιδια και για χειμωνα και καποια κομματια ανοιξιατικα και η ποιοτητα να ειναι χαλια...

Αν καποια εχει ψωνισει και απο τα δυο σαϊτ και μπορει να μου κανει μια συγκριση ποιοτητας...:wink:

yleap2.png In10p2.png

κοριτσια συνεβη το απιστευτο... η δευτερη παραγγελια μου απο τρελο8 εφτασε σημερα με ταχυμεταφορες ελτα!!!!!!!!!!!!!!!!! και η 1η αγνοειται ακομα........

Για πες Ιριδάκι, έχεις πάρει και τζίμπο και τρελο8άρι, έτσι δεν είναι ?

Έχουν διαφορά σε ποιότητα ?

Από μπουφάν το τζίμπο, σκάλες ανώτερο. Αλλά σε μπλούζες και παντελόνια, όντως μεγάλη διαφορά το 8άρι.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Έχετε οργιάσει σήμερα! Μακάρι να χαμε λεφτά να ψωνίζαμε και εμείς...

Να ρωτήσω... Παρήγγειλα χθες τέτοια ώρα από javari.fr

Έλαβα μειλ επιβεβαίωσης παραγγελίας αλλά όχι και ότι απεστάλη. Να ανησυχώ?

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

Ιριδα, εισαι ο ανθρωπος μου!!! :P

Κανε ενα συγκριτικο τεστ ποιοτητας μεταξυ των δυο. Η φιλη μου δεν ενδιαφερεται για μπουφαν αλλα για μπλουζες, παντελονια κλπ. Εμενα, ρε γμτ, τα φθινοπωρινα που ειχα παρει μου ειχαν φανει πολυ πιο λεπτα και πολυ πιο "ταντινα" απο αυτα του gym. Βεβαια, στα πλυσιματα δεν εχουν παθει τιποτα, το όμολογω... Αλλα τα χειμωνιατικα ρουχαλακια πρεπει να ειναι καλης ποιοτητας, μενουν και στα Ιονια και εχει υγρασια εκει...:?

Ιριδαααααα!!!!! :P:p

yleap2.png In10p2.png

κοριτσακια μου καποτε συζητουσατε για ενα μηχανηματακι που κανει μπουρμπουληθρες στο μπανιο... πως λεγεται? παταω σαπουνομηχανη για αναζητηση αλλα δεν βρισκει...

εδω εδω κιουρια μου!!!!!!!!!!!!!

λεγεται bubble machine και τη πηραμε απο το εβαυ και μαλιστα ειναι αυτη εδω

http://www.ebay.co.uk/itm/Bubble-Machine-Bubble-Blower-Bubbles-Fun-Stuff-/220899084899?pt=UK_Toys_Games_Outdoor_Toys_ET&hash=item336e9c8a63#ht_1249wt_1029

τη πουλαει ακομα και νομιζω ειναι οτι φθηνοτεορ μπορει να βρεις! για υγρο παρε αφθονο απο τζαμπο!!!!! το σπιτικο δε μου δουλεψε....

WLFfp2.png XI11p2.png

κοριτσια συνεβη το απιστευτο... η δευτερη παραγγελια μου απο τρελο8 εφτασε σημερα με ταχυμεταφορες ελτα!!!!!!!!!!!!!!!!! και η 1η αγνοειται ακομα........

να μην σε ανησυχήσω αλλά η δική μου που αγνοούνταν απο 30/9 ηταν.. στο τελωνείο.. πάντως μόνο 45 ευρώ πλήρωσα οπότε το ξαναείπα.. αξίζει και πάλι..

Διαφημίσεις

Για πες Ιριδάκι, έχεις πάρει και τζίμπο και τρελο8άρι, έτσι δεν είναι ?

Έχουν διαφορά σε ποιότητα ?

Από μπουφάν το τζίμπο, σκάλες ανώτερο. Αλλά σε μπλούζες και παντελόνια, όντως μεγάλη διαφορά το 8άρι.

Ιριδα, εισαι ο ανθρωπος μου!!! :P

Κανε ενα συγκριτικο τεστ ποιοτητας μεταξυ των δυο. Η φιλη μου δεν ενδιαφερεται για μπουφαν αλλα για μπλουζες, παντελονια κλπ. Εμενα, ρε γμτ, τα φθινοπωρινα που ειχα παρει μου ειχαν φανει πολυ πιο λεπτα και πολυ πιο "ταντινα" απο αυτα του gym. Βεβαια, στα πλυσιματα δεν εχουν παθει τιποτα, το όμολογω... Αλλα τα χειμωνιατικα ρουχαλακια πρεπει να ειναι καλης ποιοτητας, μενουν και στα Ιονια και εχει υγρασια εκει...:?

Ιριδαααααα!!!!! :P:p

αχ καλες μου φιλες τζιμπορομανιακς χαχαχαχαχαχα

λοιποοοοον ναι εχω παρει και απο τα δυο μαγαζια και ολες τις σεζον απο τοτε που τα ανακαλυψα, γιατι μεχρι ενα σημειο αρνουμουν πεισματικα να υποκυψω σε ο,τι κι αν λεγατε....... χαχαχα

-μπουφαν: δεν εχω παρει απο κανενα, το θεωρω χασιμο χωρου και χρηματων απο αυτα τα μαγαζια που εχουμε φοβο τελωνειου...

-φουστα: οποιεσδηποτε αφοβα! τζιν, υφασματινες ολες σουπερ, χοντρουλικο υφασμα-το νουμερο σας οχι μεγαλυτερο

-κολαν: για μας, πολυυυ μακρια τα ποδια.... αλλα πολυ καλο υφασμα μαλακο....

-ζακετα με κουκουλα: hoodie δηλαδη, εχει καποια το τρελο8 με φλις μεσα κ ειναι απιθανα! στο αλλο δεν βρηκα...

-μπλουζες: εδω εχουμε θεμα... στην αρχη οταν πρωτοπηρα απο τρελο8 μου φανηκαν πολυ κατωτερες απο τζιμ, αλλα τελικα θα ελεγα οτι ειναι απλα ενα μικροοοο κλικ κατω, αλλα τις περισσοτερες φορες τις εχει φθηνοτερες το 8 οποτε παιρνω απο κει. η ποιοτητα στα πλυσιματα κλπ ακριβως ιδια. ναι ειναι οντως λεπτες κ των 2 μαγαζιων.... ΔΕΝ ειναι χειμωνιατικες.... ειναι φθινοπωρινες ανοιξιατικες.... ααα και συγκρινα σημερα το 3Τ και 4Τ και εχουν ουτε 1 εκ διαφορα! οποτε γενικα σ'αυτα παιρνω το λιγο μεγαλυτερο.... πχ ειναι 2 ετων παιρνω 3 για τωρα και 4 για καλοκαιρι-φθινοπωρο.

-sweaters πουλοβερ: μονο κοντομανικα εχω παρει. πολυ ωραια αλλα οχι το τρομερο χειμωνιατικο χοντρο πουλοβερ.... καμια σχεση... αν το δειτε το λεει κι ολας http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374304783043&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445992380&Port=DataFeed&ad=SLI 100% κοτον αν βρειτε κανα ακρυλικο θα ναι πιο καλο....

-ζακετες: τυπου http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445992077&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306244944&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1322155256869&productSizeSelected=0&fit_type=

100%κοτον κι αυτες.. λεπτες...ανοιξη,φθινοπωρο,καλοκαρι....

-φορεματα: τα χειμωνιατικα οκ χοντρουλικα τα πλεκτα ενω τα κοτλε πολυ λεπτα, τα καλοκαιρινα βισκοζη ας πουμε πολυ καλα χοντρουλικα μακο. απο μηκος ψιλομακρια, παρτε το νουμερο σας οχι πιο μεγαλο, θα πεσει μακρυ.

-παντελονια: εκτος απο κολαν δεν εχω παρει

-καλτσες: πολυ καλες, μαλακες

-κοκαλακια: τι να λεω τωρα... δεν υπαρχουν!

βασικα ιδια ποιοτικα τα βλεπω σχεδον ολα τα κομματια... και αν οχι, αντε ενα κλικ πανω το τζιμ... σε αυτα που εχω παρει, για τα υπολοιπα δε μπορω να πω....

χμ τι αλλο? αυτα..... λεω να κανουμε τον οδηγο αγορων για τζιμ-τρελο8 και να συμπληρωσετε και οι υπολοιπες....

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλησπερα!

Ενδιαφερεται μια φιλη να παραγγειλει ρουχα για τον πιτσιρικα της. Της εδειξα τα gym αλλα της φανηκαν ακριβα (δυσκολευονται αυτον τον καιρο). Ειδαμε και το crazy8 και οι τιμες ειναι πραγματικα ενδιαφερουσες. Ομως, με προβληματιζει το εξης: ειχα κανει μια παραγγελια το φθινοπωρο απο εκει και μου φανηκε οτι εχει μεγαλη διαφορα η ποιοτητα τους απο την αντιστοιχη των gymboree. Ισχυει το ιδιο και στα χειμωνιατικα? Τα fleece, ας πουμε, ειναι το ιδιο χοντρουλια και ζεστουλια ή ερχονται προς τσιγαροχαρτο? :mrgreen: Γιατι δεν λεει να παρει η κοπελα ρουχα για 2 παιδια και για χειμωνα και καποια κομματια ανοιξιατικα και η ποιοτητα να ειναι χαλια...

Αν καποια εχει ψωνισει και απο τα δυο σαϊτ και μπορει να μου κανει μια συγκριση ποιοτητας...:wink:

εγώ παρέλαβα χθες απο crazy8 και νομίζω ότι δεν έχουν διαφορά στην ποιότητα.. οχι μεγάλη τουλάχιστον.. δεν πήρα ομως fleece.. πήρα τζινάκια, μπλουζακια και ζακετούλες.. οι δύο από τις ζακέτες μάλιστα ήταν κλάσεις ανώτερες από άλλες που είχα πάρει απο gym..αυτές ήταν

http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445992361&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306244946&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1322155063822&productSizeSelected=0&fit_type=

http://www.crazy8.com/shop/dept_item.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524445992783&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374306244946&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1322155063818&productSizeSelected=0&fit_type=

να μην σε ανησυχήσω αλλά η δική μου που αγνοούνταν απο 30/9 ηταν.. στο τελωνείο.. πάντως μόνο 45 ευρώ πλήρωσα οπότε το ξαναείπα.. αξίζει και πάλι..

εμ απο σενα φοβηθηκα.... τι να πω! ειδομεν! εσυ αθηνα εισαι? πως σε ειδοποιησαν κλπ? παραγγελια απο τρελο8 με ταχυμεταφορες ελτα???

WLFfp2.png XI11p2.png

Ιριδα και λιονταρινα, σας ευχαριστω και τις δυο πολυ πολυ!!! :)

Εισασταν κατατοπιστικοτατες!

Νομιζω οτι θα δοκιμασουμε το τρελοοχταρι! Η διαφορα τιμης απο το τζιμπο ειναι μεγαλη. Εχει φτιαξει καλαθι 300$ με ουτε ξερω ποσα κομματια!

Και ευκαιρια να παραγγειλω και εγω καναδυο κομματια. Ετσι, για να δω την ποιοτητα, βρε παιδι μου! Οχι οτι ειμαι μια σπαταλη που δεν εννοει να συμμαζευτει...:oops::oops:

Παντως, τα μπουφαν του τζιμπο ειναι πολυ καλα. Ο φοβος του τελωνειου ειναι αλλο πραγμα...:?

yleap2.png In10p2.png

Η διαφορα τιμης απο το τζιμπο ειναι μεγαλη. Εχει φτιαξει καλαθι 300$ με ουτε ξερω ποσα κομματια!

εγω ετσι ψωνιζω.... τα κομματια που θελω που ειναι πιο φθηνα, που εχει κωδικους, τζιμπακς κλπ

απο ποιοτητα δε θα απογοητευτεις... στα πλυσιματα ειναι οκ και απο σχεδια, τα καλυτερα που μπορεις να βρεις νομιζω!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, σας ευχαριστουμε πολυ και εγω και η φιλη μου!

Προχωραμε με την/τις παραγγελια/ιες της ακαθεκτες! ;) Τωρα χτυπαω κατι εκπτωτικα κουπονακια στο ebay.com...

Να ειστε καλα! Πραγματικα σωτηριο αυτο το φορουμ! :)

yleap2.png In10p2.png

Για μένα είναι πολύ πιο ποιοτικά τα gymboree...μόνο μπλουζάκια εχω ψωνίσει βασικά αλλά τα φθινοπωτινά του τρελοοχτάρι ήταν πολύ πιο λεπτά από τα καλοκαιρινά τζιμπόρι...πως γίνεται;;;

Από σχέδια μια χαρά όμως!Δε τρελαθηκα όμως με τη ποιότητα...όπως είχα πάθει το καλοκαίρι με το τζιμπόρι!

Υπάρχει καμία που να ξέρει γερμανικά να μου λύσει μία απορία ? Το amazon.de από Δευτέρα θα έχει black Monday ή λάθος έχω καταλάβει?

Κοίταξα αλλά δεν είδα κάτι, αν θέλεις αντίγραψε μου το σημείο που σε έβαλε σε υποψία να δω τί είναι.

Άκυρο! Το βρήκα! Το μελετώ και επανέρχομαι!

Υπάρχει καμία που να ξέρει γερμανικά να μου λύσει μία απορία ? Το amazon.de από Δευτέρα θα έχει black Monday ή λάθος έχω καταλάβει?

Άστα, το έγραψα αναλυτικά και κατα λάθος το έσβησα, οπότε γράφω πάλι μόνο μια περίληψη: στη σελίδα των προσφορών Sonderangebote θα έχει για τρεις μέρες (28-30) Νοεμβρίου 450.000 προϊόντα με έκπτωση μέχρι και 50 τοις εκατό. Τα προϊόντα θα υπάρχουν στις προσφορές (φαντάζομαι στο στυλ του αμαζον αγγλίας) για δύο ώρες ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. Θα εμφανίζονται καινούρια προϊόντα από τις 9 έως τις 23:00. Αυτά, για ό,τι αλλο θέλεις εδώ είμαστε!

Κι ευχαριστώ για την επισήμανση, ελπίζω να βρω κανένα ζευγάρι παπούτσια Seibel σε προσφορά!

Εμένα γιατί μου φαίνονται ίδια το τρελοοχτάρι και τα τζίμπο;;;μπας και είναι ίδια εταιρία;;;Πάντως αυτά τα μεταφορικά ζορίζουν τα πράγματα πολλά βρε κορίτσια είναι..

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Εμένα γιατί μου φαίνονται ίδια το τρελοοχτάρι και τα τζίμπο;;;μπας και είναι ίδια εταιρία;;;Πάντως αυτά τα μεταφορικά ζορίζουν τα πράγματα πολλά βρε κορίτσια είναι..

Γεγονός, είναι θυγατρικές.

Για τα μεταφορικά, να πω ότι δεν τα βρίσκω παράλογα, 22 δολ για 125 δολ παραγγελία (που μπορεί να περιλαμβάνει πολλά κομμάτια, λόγω εκπτώσεων, κωδικών κλπ). 22 δολ είναι περίπου 16,5 ευρώ. Την στιγμή που το Μαντκο χρεώνει 8 λίρες αν θυμάμαι καλά και έρχονται από Αγγλία ενώ τα τζίμπο από ΗΠΑ, δεν το βρίσκω παράλογο.

Εμένα με ζορίζει το όριο της παραγγελίας και το τελωνείο.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

εμ απο σενα φοβηθηκα.... τι να πω! ειδομεν! εσυ αθηνα εισαι? πως σε ειδοποιησαν κλπ? παραγγελια απο τρελο8 με ταχυμεταφορες ελτα???

πατρα.. ήρθε χαρτακι από το απλό ταχυδρομείο να πάω να το πάρω και εγραφε το ποσό.. είναι σημαντικο ότι δεν ήταν κούριερ άρα δεν πληρωσα μεγάλο ποσό δηλαδή και τα έξοδα του εκτελωνιστή.. πριν δυο χρόνια με κάτι πυζάμες από την victoria secret που οι βλάκες το ειχαν στείλει με courier χωρις να τους το ζητήσω πλήρωσα για παραγγελία 100 δολαρίων 120 ευρώ τελωνείο.. ε αυτό δεν άξιζε.. μέσω του ταχυδρομείου όμως κατάλαβα ότι το εκτελωνίζουν μόνοι τους και πληρώνεις μόνο τα έξοδα χωρίς αμοιβή εκτελωνιστή.. τώρα δεν ξέρω αν αυτό που λέω είναι σωστό αλλά αυτό συμπέρανα.. έχω κάνει πολλές ¨εισαγωγές¨ από ηπα αλλά με τσάκωσαν μόνο δύο φορές..

Ιριδα και λιονταρινα, σας ευχαριστω και τις δυο πολυ πολυ!!! :)

Εισασταν κατατοπιστικοτατες!

Νομιζω οτι θα δοκιμασουμε το τρελοοχταρι! Η διαφορα τιμης απο το τζιμπο ειναι μεγαλη. Εχει φτιαξει καλαθι 300$ με ουτε ξερω ποσα κομματια!

Και ευκαιρια να παραγγειλω και εγω καναδυο κομματια. Ετσι, για να δω την ποιοτητα, βρε παιδι μου! Οχι οτι ειμαι μια σπαταλη που δεν εννοει να συμμαζευτει...:oops::oops:

Παντως, τα μπουφαν του τζιμπο ειναι πολυ καλα. Ο φοβος του τελωνειου ειναι αλλο πραγμα...:?

καλές αγορές.. αν το παιδάκι είναι και μικρό νομίζω τα baby του crazy είναι πιο ομορφα!!

Σκεφτομαι το βραδυ να κανω την πρωτη παραγγελεια μου απο crazy8, καπου διαβασα για κωδικο η ηταν ιδεα μου? Και με τα μεταφορικα πως ειναι? Και για να μην μας τσιμπησει το τελωνιο ψωνιζουμε ενα ορισμενο ποσο? Αχ εχει πολυ ομορφα ρουχαλακια βρε κοριτσια!!! Και εχει και την εκπτωση μεχρι αυριο!!!

Περιμενω τα φωτακια σας!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...