Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

1.πηρα τηλ στη τραπεζα κ το υπολοιπό μου είναι κ πάλι 66 ευρω!

2. sorry για το μπέρδεμα αλλά πρώτη φορά αγοράζω και νιώθω σαν να με εχουν ρίξει στον ωκεανό!

3.βρηκα πως γίνεται κ εχω κάνει request total. Τωρα περιμένω απάντηση από τον πωλητή.

Πρεπει να κάνω κατι άλλο? Τι γίνεται μετά? θα μου πει κ πότε τα στελνει π.χ.? Θα εχει κάποιο link που θα ακολουθήσω για τη πληρωμή?

εγω παρόλα αυτά επιμενω.....μπορει με την ισοτιμία να μη σου φτάσουν τα χρήματα σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παρόλα αυτά επιμενω.....μπορει με την ισοτιμία να μη σου φτάσουν τα χρήματα σου.

λες? Πάντως όπως τα υπολόγισα μόλις τώρα, είναι 64.94 ευρω!

Ας περιμένω την απάντηση του πωλητή τώρα για να δούμε!

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

Kαλησπερα Καρδια μου.Μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα το c12-13 στην κορη μου ερχεται ισα ισα κανονικο οχι μεγαλο Στο γιο μου που φοραει 29 πηρα το 10-11 και του ρχεται επισης ισα ισα. Μηπως το 10-11 σας ερθει λιγο μικρο. Εχουν μεγαλη διαφορα τα δυο νουμερα μεταξυ τους.Υπ'οψιν επισης οτι το c12-13 καλυπτει 3 μεγεθη 29,30 και 31. Ελπιζω να σε προλαβα!!!!!!!

γειά σου aliciakι......δεν παρήγγειλα ακόμα......να σου πω την αλήθεια έψαξα και λίγο e-bay και έχω στείλει μήνυμα σε 1-2 πωλητές να δω το κόστος για μεταφορά με courier.....τα θέλω και μέχρι το τέλος Ιουλίου για να τα έχουμε στις διακοπές.......άσε, δύσκολη ακούγομαι και δεν είμαι γενικά.....:lol:...

επίσης τους έστειλα μπας και με βοηθήσει κανείς με τα νούμερα, γιατί φοβάμαι αυτό που λες ακριβώς... το 10-11 να είναι μικρό στην κόρη μου που φοράει 29-30, ενώ το 12-13 μεγάλο

τί να πω? είδωμεν!!

σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Θα σου πω τι θα έκανα εγώ. Αν ήταν από Ευρώπη σε 1 1/2 εβδομάδα περίπου, αν από Ασία, Αμερική σε 2.

Όμως εδώ έχεις στα χέρια σου και το μέηλ του και το τρακινγκ που δείχνει λάθος κτλ. Μήπως δλδ το στείλεις κι από τώρα?

αυτο ακριβως εινα το θεμα, οτι εχει ΗΔΗ παραδοθει

Από που και ως που στην Ολλανδία ?:shock::shock::shock:

Ποιανού είναι το λάθος ?

Θα έλεγα να κάνεις λίγο ιστορία. Μα στην Ολλανδία ?:confused::confused::confused:

μπας και μπερδεψε τις ετικετες ο πανιβλαξ? ειναι και μπιζνες σελερ με χιλιαδες

λεπον.....

απο τη μια εχει και αυτος δικιο δεν φταει...

αλλά

αν δεν τα επειγεσαι και μπορεις να περιμένεις κανε τον κοπο και δεξου ισως την εκδοχή οτι θα στα στειλουν απο τα νεδερλαντς....

αλλα αν δεν δεις τιποτα στις 35 μερες πχ απο την ημερομηνια πληρωμης σου

ανοιξε κεις

τωρα αν τα θελεις αμεσα ή τα χρηματα αμεσα

ανοιξε κεις....να δουμε τι θα γινει....

εγω αν δεν τα βιαζομουν θα τα περιμενα, φαινεται ειλικρινης...αλλα βεβαια μοκο για ριφαντ...

τα θελω βρε παιδι μου.... αλλα οχι και τον σεπτεμβρη!!!!!! μαρεσει που εκεινοσ προτεινε να τοσ τειλει συστημενο και ειχε πει οτι δεν εχω αλλη επιλογη.... εμ βαρεθηκε να στειλει ενα παιδι στο ταχυδρομειο... καλα να παθει...... θα πληρωνα και τα μισα μεταφορικα θα χα και τα ρουχαλακια μου...

εν τω μεταξυ ειπε οτι πρεπει να περιμενουμε 30 μερες εργασιμες και τωρα πηρα τηλ στο royal mail και ειπαν οτι λεει αλλα για αλλα και μπορει να το κανει claim το πακετο μου αμεσως! του το πα και περιμενω να δω τι θα απαντησει....... τωρα κανω και λαιβ τσατ στο εβαυ!!!!!!!!!!! ε οχι δε θα του περασει να λεει και ψεμματα!!!!!!

WLFfp2.png XI11p2.png

ενδιαφερει οσους αγοραζουν απο εβαυ...

εν συντομια:

αγορασα κατι ρουχα απο business seller και μου τα στειλαν με τρακινγκ ναμπερ αλλα μπηκα στο royal mail και λεει οτι παραδοθηκαν στο netherlands!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και τους το εστειλα να το δουν και ξεκινησε η ιστορια....

πηρε λεει ο πωλητης το ρογιαλ μαιλ και ΙΣΩΣ το δεμα μου πηγε εκει... και ο πωλητης μου λεει σα πρωτη απαντηση οτι δεν ειναι δικο του λαθος και θα πρεπει να περιμενω 30 εργασιμες απο την ημ/νια αποστολης για να μπορεσει να το ζητησει σαν απαραδοτο και ΙΣΩΣ μου κανει ριφαντ τοτε..........

τωρα μου ξανααπαντησε οτι πριν τις 30 μερες δε μπορει να γινει ριφαντ ουτε τιποτα..........

Case - case - case - case - case

Οχι σε ένα μήνα, όχι σε μία εβδομάδα, όχι αύριο, ΤΩΡΑ........

Τί Ολλανδίες και ίσως είναι εκεί και περίμενε και ίσως σε αποζημιώσω????:mad:

Τα πράσινα τα άλογα τα ξέρεις??? Τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες???

Ε! Αν τα ξέρεις, ξέρεις μέσα σου τί πρέπει να κάνεις... Αν όχι, θα τα μάθεις, γιατί αυτά θέλει να σου πουλήσει ο μάγκας... Το άσχετο trucking είναι παλιό και μή εξαιρεταίο κόλπο στο ΕΒΑΥ... Απλώς μερικοί αετονύχιδες ψάχνουν να βρουν αθώα περιστεράκια.... :twisted:

Θέλεις να είσαι περιστεράκι ή αετός???

Θα το συναντήσεις συχνά στις συζητήσεις των μελών το double tracking.... Το ΕΒΑΥ σε αυτή την περίπτωση είναι καταπέλτης για τον πωλητή... :evil:

Ουέ κι αλοιμονό του αν αρνηθεί αποζημίωση ενώ ξέρει οτι έκανε τέτοια πατάτα....

Case....... Τώρα!!!:wink:

QsCvp2.png

Διαφημίσεις

φιφιτσα (κ οι υπολοιπες) μιλησα κ με το λαιβ τσατ και μου ειπαν οτι τελικα πρεπει οντως να περασουν 30 μερες για να κανει claim ο αποστολεας αλλα οτι εγω αν θελω μπορω να ζητησω επιστροφη χρηματων αμεσα....... ομως εγω δε θελα τα χρηματα μου πισω, θελω αυτα που παρηγγειλα!!!!!!!!! και βασικα ηθελα να μαθω την αληθεια τι εχει συμβει και αν χαθηκαν... αν χαθηκαν εννοειται οτι θα ζητησω αποζημιωση..... ουτε υπαρχουν αλλα κομματια στο μαγαζι μου γιατι τοτε θα ζητουσα να μου τα ξαναστειλει κ θα τελειωνε η υποθεση.....

τουλαχιστον εχω αρκετες μερες ακομα κ ειμαι καλυμενη οτι δε θα χασω τα λεφτακια μου......

WLFfp2.png XI11p2.png

Καλημερα σε ολες. Θα ήθελα μια μικρη βοηθεια αφού πρόκειται να βαφτίσω ένα παιδάκι. Την πρώτη φορά που βάφτισα πήγα στην Φραττινα και πηρα τα πάντα.Αυτή τη φορά και λόγω οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει όλους μας είπα να προσπαθήσω να γλυτώσω κάποια χρήματα χωρίς όμως να κατεβάσω την ποιότητα . Εχει καμμια χρησιμοποήσει καποιο eshop για βάφτιση ? Και αν ναι ποιο ? (περιττό να πω ότι έχω κάνει κάποια έρευνα χωρίς αξιοσημείωτα αποτελέσματα....)

Ευχαριστώ

σε ενα αλλο φορουμ που μπαινω, μια κοπελα μου εστειλε τη διευθυνση μιας βιοτεχνιας που φτιαχνει βαφτιστικα για την bambineria. δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια, αλλα επιδη ηταν διπλα στη δουλεια μου(οδος ελεστινου στους αμπελοκηπους, αθηνα) πηγα. το μαγαζι δεν σου γεμιζει το ματι, αλλλα ειναι εκπληκτικα τα βαφτιστικα και σου κανει και μπαουλακι, με ο,τι σχεδιο θες(εμεις το εχουμε στο δωματιο της, για να καθεται), και τα φορεματακια εξαιρετικα, το δικο μας μου το εδειξε φορεμενο απο μια κοσμικη μικρουλα σε ενα περιοδικο.

για ολα, μαρτυρικα , μπαουλο, πετσετες με μονογραμματα, φορεμα, παππουτσια, , λαμπαδα με κεντημα, κτλ 380(αρχικη τιμη 420), το θεωρησα εξαιρετικη τιμη για τετοια ποιοτητα, και απο τοτε εχει παει ο αδερφος μου και 3 φιλες. δεν κανω διαφημιση, νομοζω ομως οτι σε χαλεπους καιρους, καλο ειναι να τα μοιραζομαστε αυτα. αν σε ενδιαφερει στειλε πμ να σου στειλω στοιχεια!

Ιριδάκι μου τα λεφτά σου δεν θα τα χάσεις, απλά όσο το καθυστερείς να κάνεις claim, τόσο θα καθυστερήσει και η αποζημίωση σου.... Τα πράγματα δεν πρόκειται να έρθουν δυστυχώς όσο και να περιμένεις :( ... Πιθανών μάλιστα να μην υπήρξαν και ποτέ στην πραγματικότητα.... Πάρε τα ωραία σου λεφτάκια & Ψάξε να τα βρεις από αλλού... Όσο για τον "κύριο" πωλητή σου μην τον αφήσεις να σε παραμυθιάσει άλλο. Αν υπήρχει μία πιθανότητα να ήταν πραγματικό λάθος, θα σε είχε αποζημιώσει αμέσως, χωρίς πολλές-πολλές κουβέντες. Ο τύπος είναι απάτη, δυστυχώς...

By the way, ποιός ήταν???

QsCvp2.png

Ιριδάκι μου τα λεφτά σου δεν θα τα χάσεις, απλά όσο το καθυστερείς να κάνεις claim, τόσο θα καθυστερήσει και η αποζημίωση σου.... Τα πράγματα δεν πρόκειται να έρθουν δυστυχώς όσο και να περιμένεις :( ... Πιθανών μάλιστα να μην υπήρξαν και ποτέ στην πραγματικότητα.... Πάρε τα ωραία σου λεφτάκια & Ψάξε να τα βρεις από αλλού... Όσο για τον "κύριο" πωλητή σου μην τον αφήσεις να σε παραμυθιάσει άλλο. Αν υπήρχει μία πιθανότητα να ήταν πραγματικό λάθος, θα σε είχε αποζημιώσει αμέσως, χωρίς πολλές-πολλές κουβέντες. Ο τύπος είναι απάτη, δυστυχώς...

By the way, ποιός ήταν???

βρε φιφιτσα το τραβηξες καλε! μη βαζουμε ολο το εβαυ και ολους τους ππωλητες στο ιδιο τσουβαλι.... να πουμε κ του στραβου το δικιο ε?

ο συγκεκριμενος πωλητης ειναι μπιζνεσ σελερ με 67.000 πωλησεις και 99.7% φιντμπακ

ε οχι δε νομιζω οτι ειναι μουφα πωλητης.... εχει εκατονταδες κομματια στο μαγαζι του... απλα εγινε ενα λαθος..... το ολο θεμα βασικα εγινε απο το ρογιαλ μαιλ που με παραληροφορησε....... απο κει τσαντιστηκα και θεωρησα οτι μου λεει ψεμματα... και φυσικα το οτι ειπε ΙΣΩΣ μου κανει ριφαντ οταν θελησει.... αλλα αυτο δεν ειναι στο χερι του οποτε τον εχω γραμμενο..... επισης τα κομματια που θελω και γενικως τα ρουχα του δεν τα χω βρει πουθενα και σε τοσο καλες τιμες........

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

καλησπεραααααααααα!!!!εχω μια ερωτηση!!εχω ενα σαιτ που στελνει ελλαδα σε μια συγκεκριμενη μαρκα(το σαιτ ειναι αμερικανικο)εχει καλες τιμες και νορμαλ για αμερικη αλλα με προβληματιζει το κομματι στις τσαντες!!οτι gucci παρεις 50 δολλαρια...μπορει να δει καμια με πιο εμπειρο ματι απο μενα..μην παρω τιποτα και ορμηξει στις μπανανες(/θα μεινει κ χωρις φρουτο η μικρη μου!!!!!)

http://www.upsneakertop.com/

Επεξεργάστηκαν by georkost
Ξεχασα το λινκ

Kαλησπερα Καρδια μου.Μην σε παρω στο λαιμο μου αλλα το c12-13 στην κορη μου ερχεται ισα ισα κανονικο οχι μεγαλο Στο γιο μου που φοραει 29 πηρα το 10-11 και του ρχεται επισης ισα ισα. Μηπως το 10-11 σας ερθει λιγο μικρο. Εχουν μεγαλη διαφορα τα δυο νουμερα μεταξυ τους.Υπ'οψιν επισης οτι το c12-13 καλυπτει 3 μεγεθη 29,30 και 31. Ελπιζω να σε προλαβα!!!!!!!

θα συμφωνησω...ο γιος μου φοραει 30 και το 10-11 του ερχοταν πολυ μικρο ενω το 12-13 κανονικο και εχει λεπτο ποδι που κι αυτο στην περιπτωση των crocs ειναι πολυ σημαντικο. Ο ανηψιος μου που φοραει 28 φοραει κι αυτος 12-13 επειδη το ποδι του ειναι φαρδυ. Θα πρεπει να τα δοκιμασει το παιδι

Διαφημίσεις

αυτο ακριβως εινα το θεμα, οτι εχει ΗΔΗ παραδοθει

μπας και μπερδεψε τις ετικετες ο πανιβλαξ? ειναι και μπιζνες σελερ με χιλιαδες

τα θελω βρε παιδι μου.... αλλα οχι και τον σεπτεμβρη!!!!!! μαρεσει που εκεινοσ προτεινε να τοσ τειλει συστημενο και ειχε πει οτι δεν εχω αλλη επιλογη.... εμ βαρεθηκε να στειλει ενα παιδι στο ταχυδρομειο... καλα να παθει...... θα πληρωνα και τα μισα μεταφορικα θα χα και τα ρουχαλακια μου...

εν τω μεταξυ ειπε οτι πρεπει να περιμενουμε 30 μερες εργασιμες και τωρα πηρα τηλ στο royal mail και ειπαν οτι λεει αλλα για αλλα και μπορει να το κανει claim το πακετο μου αμεσως! του το πα και περιμενω να δω τι θα απαντησει....... τωρα κανω και λαιβ τσατ στο εβαυ!!!!!!!!!!! ε οχι δε θα του περασει να λεει και ψεμματα!!!!!!

Δεν ξέρω βρε Ιριδούλα, μου φαίνεται λίγο τραβηγμένη περίπτωση. Τόσο έμπειρος πωλητής και αποστολή με συστημένο και τέτοιου μεγέθους πατάτα ? Κάτι δεν μου κολλάει καλά.

Εντωμεταξύ, ΟΚ, το θες το φόρεμα. Όπως πάει πιάνουμε τέλος Αυγούστου !! Εξακολουθείς να το θές υποθέτω, έστω και τόσο αργά. Ωραία πράγματα βέβαια έχει ο τύπος και καλές τιμές. Αλλά η βλακεία του είναι γκράντε !!!!! Επαγγελματικά και μόνο και για να προστεύσει το καλό του rating, θα έπρεπε να σου κάνει ριφάντ και το πολύ πολύ, να σου έλεγε 'ΟΚ σου επιστρέφω τα χρήματά σου και αααααααααααν έρθει πίσω από την μικρή Ολλανδέζα το πακέτο, το ξανααγοράζεις'. Αυτό θα με ικανοποιούσε εμένα προσωπικά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Κορίτσια έχω παραγγελία νυφικού από Κίνα από jessicabrides.com, σήμερα έχοντας το tracking number είδα πως το νυφικό παραδώθηκε στο τελωνείο :|

Αυτό σημαίνει πως θα πληρώσω εκτελωνισμό σίγουρα ή είναι τυπικη διαδικασία και μπορεί να τη γλιτώσω; Επίσης θα έρθει το δέμα στη διεύθυνση που έβαλα ή θα πρέπει να πάμε να το πάρουμε από κάπου αλλού;

Αν γνωρίζει κάποια τη διαδικασία του τελωνείου ας μου πει παρακαλώ :oops:

as1cxHCFg2B0010MzUzNjZsfDQwMzk2Mmx8d2UgYXJlIGluIGxvdmUgZm9y.gif

κορίτσια καλημέρα ειμαι πολυ ενθουσιασμένη μόλις παρέλαβα τα παπουτσια της μικρής απο μυκονο......ειναι απίστευτα....πολυ μαλακά μυριζουν δέρμα και ειναι πανεμορφα......μάλλον θα κάνω παραγγελία και για μένα....;);)

1129643tvsq1yiqpw.gif

κορίτσια καλημέρα ειμαι πολυ ενθουσιασμένη μόλις παρέλαβα τα παπουτσια της μικρής απο μυκονο......ειναι απίστευτα....πολυ μαλακά μυριζουν δέρμα και ειναι πανεμορφα......μάλλον θα κάνω παραγγελία και για μένα....;);)

από που τα πηρες? ριξε λινκ!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

να σου έλεγε 'ΟΚ σου επιστρέφω τα χρήματά σου και αααααααααααν έρθει πίσω από την μικρή Ολλανδέζα το πακέτο, το ξανααγοράζεις'. Αυτό θα με ικανοποιούσε εμένα προσωπικά.

αυτο ακριβως περιμενα κι εγω................ αλλα τι να κανουμε δεν ειναι ολοι καλοι επαγγελματιες... και στη τελικη δεν τον νοιαζει προφανως ειτε τα παρω ειτε οχι...... λες και οι 30 λιρες θα τον σωσουν ή θα τον φαληρισουν.... τι να πεις..........

παντως οταν και αν παραλαβω θα ζητησω επιστροφη ολων των μεταφορικων μου με case στο εβαυ την ιδια στιγμη!!!!!!!!!!!!!

αααααααααα μου ρθε ιδεα! θα μπορουσα να ζητησω ριφαντ ολο το ποσο (by the way,δοκιμασα να ανοιξω case και δε μου δινει τη δυνατοτητα, ειναι λεει πολυ νωρις ακομα,σε καποιες μερες θα μπορω) και οταν και αν παραλαβω να του κανω μια καταθεση με το ποσο μονο απο τα ρουχα χωρις τα μεταφορικα...... στανταρ θα δικαιωθω απο το εβαυ. τι λετε?

WLFfp2.png XI11p2.png

δεν την ξερω, ειναι used αλλα τοσα πολλα τζιμπορι που με προκαλεσε

http://cgi.ebay.co.uk/GIRLS-BUNDLE-3-4-YEARS-4-5-YEARS-INCL-GYMBOREE-X-23-/190554121315?pt=Girl_s_Clothing&hash=item2c5de92463

τσεκαρα τι εχουμε.........4 για Α και 5 για Β κομμενα!!!!!! ειναι ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΛΛΛΛΛΛΛ

kKZUp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...