Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Την παραγγελία στις πάνες μου τη δέχτηκε κανονικά το amazon. Μου λέει ότι το dispatch θα γίνει 9 Δεκεμβρίου. Για να δούμε!!!

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

προσπαθώ από χθες να πληρώσω μια παραγγελία από το jdsports .co.uk και δυστυχώς με πετάει . αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλημα και να προσπαθήσω αργότερα ...

επανέλαβα την διαδικασία αλλά πάντα το ίδιο.

μπήκα και στο jjbsports.com και έβαλα στο καλάθι μου αυτά:

http://www.jjbsports.com/champion-girls-jogging-suit-(junior)-xlg-navy//shop/fcp-product/23403?colour=navy

http://www.jjbsports.com/champion-girls-tracksuit-(junior)-xlg-pink//shop/fcp-product/23404?colour=pink\

http://www.jjbsports.com/nike-air-pegasus-28+-boys-running-shoes-(junior)--3-white//shop/fcp-product/25832?colour=white

δίνω τα στοιχεία μου, πάω να πληρώσω μέσω paypal και μου βγάζει το μήνυμα ότι η διεύθυνση αποστολής δεν ταιριάζει με την έδρα της κάρτας και δεν μου επιτρέπει την πληρωμή.

έχω κάνει πολλές αγορές στο παρελθόν και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, χρησιμοποιώντας την ίδια κάρτα που αντιστοιχεί και στην ανάλογη διεύθυνση αποστολής.

μήπως ξέρετε τι πρέπει να κάνω;;;

έστειλα μήνυμα και ακόμη δεν μου απάντησαν....

μήπως έχουν μπλοκάρει τις αγορές από το εξωτερικό;;;

σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;;; πως το αντιμετωπίσατε;;;

μήπως να πάω να βγάλω μιαν άλλη κάρτα αύριο κιόλας;;;

περιμένω νέα σας ... ευχαριστώ.

ειχα αντιμετωπισει κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα...τους εστειλα μνμ και δε μου απαντησαν ποτε.....μετα απο 2 μερες ειχε φτιαξει αλλα προτιμησα το jdsports....αποφευγω τα σαιτ που δεν εχουν καλο customer service...μα να μη μου απαντησουν καθολου...απαραδεκτοι

αντιθετα απο το jdsports ειναι η δευτερη φορα που παραγγελω και ειμαι ευχαριστημενη:D:D

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Παρέλαβα μποτούλες.

http://www.ebay.co.uk/itm/180751135601?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1202

Εκτός του οτι ήρθαν γρήγορα και σε άψογη κατάσταση, λες και τις πήρε χθες και τις πούλησε, μου έστειλε και ένα παιχνιδάκι για τον μπέμπη. Είχαμε πιάσει συζήτηση και της είχα πει πως έχω ένα αγοράκι.

Τί να πω; Με κατασυγκίνησε!

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Την παραγγελία στις πάνες μου τη δέχτηκε κανονικά το amazon. Μου λέει ότι το dispatch θα γίνει 9 Δεκεμβρίου. Για να δούμε!!!

χουρχουρινι τι πανες παρηγγειλες; Εγω που δοκιμασα pampers μου λεει οτι δεν στελνει...

xceZp3.png

καλησπερα τρελοκοριτσα

μηπως καποια θα μπορουσε να με βοηθησει κ να μου πει καποιο σαιτ με προιοντα clinique???

Στην πρωτη σελίδα ειναι η λιστα χωρισμένη σε ενοτητες , ψαχνεις κ διαλέγεις εκεινη που λεει καλλυντικά κτλπ κ σχεδόν σε ολα τα σαιτ που αναφέρει εχει κ προιόντα κλινικ. Αλλιως βαζεις την περιγραφή αυτου που ψάχνεις στο εμπευ κ διαλεγεις πωλητές που στέλνουν ελλάδα. Οδηγιες στην υπογραφή μου το πως επιλέγουμε πωλητές που στέλνουν ελλάδα στο πρωτο λινκ.

κάτσε να δουμε....θα στις στείλει.....ειναι μακριά το 9/12....

μη γίνει σαν την άλλη φορά που δέχτηκε την παραγγελία αλλά μετά την ακύρωσε..

έχετε καμμιά ιδέα για αγορά εκπαιδευτικών παιχνιδιών από amazon , ebay για κοιτσακια 4-5 ετών??Για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν

Πας στο αμαζον το Αγγλικό, διαλέγεις ενοτητα παιχνίδια, εκπαιδευτικά, διαλέγεις πωλητή το αμαζον (οδηγίες στην υπογραφή μου στο θέμα που λεει για αμαζον κτλπ πως διαλέγουμε πωλητή το αμαζον) κ μετά διαλέγεις ηλικία κ μάρκα ισως.

Το εμπευ δεν θα στο προτεινα γιατί θα σε φάνε τα μεταφορικά αλλά αν θελεις παλι....οδηγίες για το πως βρισκουμε προιόντα που στέλνονται ελλάδα εχει παλι στην υπογραφή μου στο πρώτο λινκ ,και γράψε εκπαιδευτικά παιχνίδια.

καλησπερα τρελοκοριτσα

μηπως καποια θα μπορουσε να με βοηθησει κ να μου πει καποιο σαιτ με προιοντα clinique???

Ότι σου λέει το καλαμαράκι, εγώ από το strawberrynet, σε μια εβδομάδα στο σπίτι και όλα ΟΚ !!!

Παρέλαβα μποτούλες.

http://www.ebay.co.uk/itm/180751135601?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_500wt_1202

Εκτός του οτι ήρθαν γρήγορα και σε άψογη κατάσταση, λες και τις πήρε χθες και τις πούλησε, μου έστειλε και ένα παιχνιδάκι για τον μπέμπη. Είχαμε πιάσει συζήτηση και της είχα πει πως έχω ένα αγοράκι.

Τί να πω; Με κατασυγκίνησε!

Πας να με στείλεις εντελώς την σαρανταποδαρούσα με τα παπά που χτυπάς τελευταία ???? Πολύ ωραίες και ωραία συμπεριφορά πωλητή !!! Με γειές !!!! Σματς σμούτς

Απ' ότι αντιλήφθηκα, το Amazon στέλνει πάσης φύσεως συσκευασία Pampers (+VAT φυσικά...)...

χουρχουρινι τι πανες παρηγγειλες; Εγω που δοκιμασα pampers μου λεει οτι δεν στελνει...

Welcome to the twilight zone !!!!!!!

Ξαναρχίζει πάλι το σήριαλ ΑΜΑΖΟΝ + Πάνες = Love 4 Ever ή Love to Hate .....

Όποια παραλάβει ας ενημερώσει !!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

και εγώ έχω παραγγείλει πολλές φορές από αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη.

είχα βάλει αρκετά πράγματα στο καλάθι μου αλλά στο τέλος , λόγω των εκπτώσεων προφανώς έμεινα με 2 κομμάτια.

πάω να τα πληρώσω για να μην τα χάσω και μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα και να προσπαθήσω αργότερα....

δυο μέρες τώρα προσπαθώ αλλά τίποτα.

γι' αυτό απευθύνθηκα σε εσάς ...

Pampers Baby Dry 4+,τετράδα.

κάτσε να δουμε....θα στις στείλει.....ειναι μακριά το 9/12....

μη γίνει σαν την άλλη φορά που δέχτηκε την παραγγελία αλλά μετά την ακύρωσε..

Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται για καμιά ΤΡΕΛΛΗ προσφορά. Συγκρατημένη αισιοδοξία!!!

Welcome to the twilight zone !!!!!!!

Ξαναρχίζει πάλι το σήριαλ ΑΜΑΖΟΝ + Πάνες = Love 4 Ever ή Love to Hate .....

Όποια παραλάβει ας ενημερώσει !!!!!!!!!!!

Περίπου τέτοια εποχή έγινε το μπαμ και τον περασμένο χρόνο πάντως. Φυσικά και ενημερώνουμε για τις εξελίξεις. Θα δείξει!!! Είπαμε "συγκρατημένη αισιοδοξία".

Ή στραβός είν' ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! ! !:rolleyes:

Διαφημίσεις

ειχα αντιμετωπισει κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα...τους εστειλα μνμ και δε μου απαντησαν ποτε.....μετα απο 2 μερες ειχε φτιαξει αλλα προτιμησα το jdsports....αποφευγω τα σαιτ που δεν εχουν καλο customer service...μα να μη μου απαντησουν καθολου...απαραδεκτοι

αντιθετα απο το jdsports ειναι η δευτερη φορα που παραγγελω και ειμαι ευχαριστημενη:D:D

κοριτσάκι , εγώ έχω ψωνίσει αρκετές φορές από αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη, απλά δύο μέρες τώρα προσπαθώ να πληρώσω κάποια πράγματα που έχω στο καλάθι και μου βγάζει πρόβλημα και να προσπαθήσω ξανά αργότερα.

δυο μέρες τώρα προσπαθώ ...αλλά τίποτα.

η κάρτα είναι η ίδια που χρησιμοποιώ πάντα καθώς και τα στοιχεία μου είναι περασμένα στο σύστημα τους.

μήπως έχει να κάνει με την χρονική στιγμή;;;

γι' αυτό και πήγα στο jjbsports.com που επίσης είχα κάποια πράγματα στο καλάθι μου...( πρώτη φορά θέλω να παραγγείλω από αυτό)

και πάλι μου με πετάει απέξω.

http://www.jjbsports.com/pws/ShippingOptions.ice?viewBasket=true βάζω αυτά στο καλάθι και πάω να πληρώσω μέσω paypal .

δυστυχώς μου βγάζει πως η διεύθυνσή αποστολής δεν ταιριάζει με την έδρα της κάρτας. κουφό;;;

εγώ πάντα χρησιμοποιώ την ίδια κάρτα για τις αγορές μου και τα ίδια στοιχεία.

με προτρέπουν να βάλω μια άλλη κάρτα.

για πείτε και εσείς, τι πρέπει να κάνω;;;

πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι ανάλογο.

λοιπόν κορίτσια, τελικά θα παραγγείλω αυτές τις γαλότσες: http://www.javari.fr/Be-Only-Academy-Bottes-gar%C3%A7on/dp/B004ZUYQD8/ref=ord_crt_shr?ie=UTF8&fromPage=cart&refURL=%2FshoppingCart&asins=B004ZUYQD8

Θα ήθελα να με βοηθήσετε για το νούμερο!!! Το παιδί φοράει 31. στο size chart που έχει η σελίδα λέει ότι το 31 αντιστοιχεί στο 12 & 12.5 UK. Ενώ σε γενικές γραμμές το UK13 είναι το 31 κ όχι το 32 που το έχει εδώ. ποιό να πάρω λοιπόν? Το 31 ή το 32?

Επίσης, ίσως ερώτησή μου είναι χαζή αλλά θα την κάνω. Έχει black Friday και στο jafari? Ρωτάω επειδή λέτε εδω μέσα για το black friday στο amazon που είναι αδερφάκια.

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

βαλτο λίγο στην αναζήτηση σε αυτό το θεμα, νομίζω προ ημερών πηρε μια κοπέλα μπλουζάκια ισοθερμικά απο το εμπευ κ της αρεσαν

καλαμαρακι μου το ειχα δει το μυνημα της κοπελας αλλα ελεγα μηπως ειχε αγορασει και καμια αλλη ισως απο αμαζον...(με βολευει καλυτερα...)

λαθος μου που δεν το ανεφερα...:oops:

Αυτό πήρα για το γιο μου και είναι πολύ καλό. Ο πωλητής έχει και άλλα (πήρα για εμένα και την κόρη μου).

http://www.ebay.co.uk/itm/230530459636?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

ευχαριστω κοριτσακι...:D

αν κατι το εχουμε στο καλαθι μας στο αμαζον και ειναι στις προσφορες για black Friday θα την αλλαξει την τιμη ε???

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Κoρίτσια, θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Αγορασα από αμαζον uk και στο track your package μου γράφει τα εξής :

Date Time Location Event Details

15 Nov 2011 01:46:00 AM --- Out for delivery

14 Nov 2011 11:40:18 AM Staufenberg DE Departure Scan

14 Nov 2011 11:40:18 AM --- Out for delivery

Γιατί δεν έχει ενημερωθεί μετά τις 15 του μήνα;;

Τι σημαίνουν οι παύλες στο location;;

Τι εννοεί με το out of delivery;;

Επίσης βάζω το tracking number της παραγγελίας στο σάιτ της dhl και μου γράφει το εξής :

No result found for your DHL query. Please try again.

Τι γίνεται;;Δεν υπάρχει η παραγγελία μου;;

Επίσης : πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ;;; wink.gif

Με συγχωρείτε για τις πολλές ερωτήσεις...σας ζάλισα...

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης, ίσως ερώτησή μου είναι χαζή αλλά θα την κάνω. Έχει black Friday και στο jafari? Ρωτάω επειδή λέτε εδω μέσα για το black friday στο amazon που είναι αδερφάκια.

από ότι βλέπω το αγγλικό jafari δίνει στην πρώτη σελίδα του 20% έκπτωση με κωδικό για black friday..δεν ξέρω όμως άν ισχύει για αυτά των άλλων χωρών..

Kαλημερα σε ολες. Επειδη η κουβεντα ξαναπηγε στα περιφημα kidorable, εχω να πω οτι τα τιμησα αγοραζοντας πριν απο καιρο αυτες

http://www.amazon.co.uk/Kidorable-Childs-Welly-Boots-Ballerina/dp/B0049NIOCK/ref=sr_1_6?s=shoes&ie=UTF8&qid=1321862799&sr=1-6

εμφανισιακα απλα υπεροχες.....στην πραξη μετα απο 2-3 χρησεις στο βρφονηπιακο τις εφερε γρατζουνισμενες λες και το χρωμα ειχε βαφτει με τεμπερα....απογοητευση. Βεβαια τις φοραει αλλα δεν ειμαι ικανοποιημενη καθολου απο την ποιοτητα τους.

Επισης θελω να αναφερω οτι εχω ψωνισει παρα μα παρα πολλες φορες απο πωλητες του amazon και ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα ουτε στην επικοινωνια ουτε στην ποιοτητα των προιοντων τους.

Και τωρα μια μικρη βοηθεια οσον αφορα το γαμο συγγενικου μου προσωπου που προσπαθω να βοηθησω την κοπελα. Ψαχνει αυτο http://www.monsoon.co.uk/ivory-bow-tie-marabou-cape/invt/13801026 ΠΡΟΣΟΧΗ για κοπελα και οχι για παιδι. Που λετε να κοιταξω?

και παρεπιπτοντως ευχαριστω για τις απαντησεις οσον αφορα τα παπουτσια παρανυφου τα οποια παραγγελθηκαν και αναμενονται απο javari.fr. Ευχαριστω !!!!

Βρε συ... Το λέει και το όνομα KID-orable! Είναι μόνο για παιδιά. Στο site τους είδα έως 31 νούμερο.

δεν σε καταλαβαινω ...δεν ψαχνω για γαλοτσες....για την ασπρη γουνα ψαχνω

κορίτσια είδατε ότι και amazon.co.uk έχει ξεκινησει προετοιμασία για black friday!!!

μπορεί και τώρα να πετύχουμε τπτ καλο!!!

http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=350613011

κορίτσια είδατε ότι και amazon.co.uk έχει ξεκινησει προετοιμασία για black friday!!!

μπορεί και τώρα να πετύχουμε τπτ καλο!!!

http://www.amazon.co.uk/deals-offers-savings/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=350613011

Eλάχιστα προς το παρόν όμως....

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...