Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

σας ευχαριστω και τους 3!!!!!! Καλαμαράκι εισαι θησαυρός

πολυ ασχετη βρε παιδι μου ειμαι τελικα.

Παντως τωρα που ειδα οτι εχει τοσα λιγα μεταφορικα πολυ χαρηκα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε kalamaraki το κατάλαβα, απλά σκεφτόμουν ότι αφού πήρα για τώρα που χρειαζόμαστε, για τα έξτρα, θα έπρεπε να κάνω ίσως το γύρω μου εδώ αν είναι και πιο οικονομικό και από την άλλη αισθάνομαι και λίγες τύψεις που με όλη την κρίση στέλλω τα λεφτά μου στην αγγλία... Και η αλήθεια είναι ότι έχω φάει ιντερνετικό κόλλημα, ο άνδρας μου βαρέθηκε να με κοροϊδεύει, χα χα! Οπότε να περάσω κάποια στιγμή από όλα τα στοκ που μου λέτε για προμήθειες!! Για μάθε που είναι και αυτό με τα timberland, όποτε μπορείς, δεν βιάζομαι... Ευχαριστώ

το ένα που έχει πολύ πράγμα είναι στη νέα σμύρνη στη κεντρική λεωφόρο δεν ξέρω πως λέγεται(ελευθερίου βενιζέλου νομίζω).Έχω πάρει 3 ζευγάρια παπούτσια του γιου ένα σπορτεξ 2 μποτάκια και 2 μπουφάν 110 ευρώ όλα αυτά μαζί..Έχει και πολύ πράγμα και νούμερα...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Ναι βρε kalamaraki το κατάλαβα, απλά σκεφτόμουν ότι αφού πήρα για τώρα που χρειαζόμαστε, για τα έξτρα, θα έπρεπε να κάνω ίσως το γύρω μου εδώ αν είναι και πιο οικονομικό και από την άλλη αισθάνομαι και λίγες τύψεις που με όλη την κρίση στέλλω τα λεφτά μου στην αγγλία... Και η αλήθεια είναι ότι έχω φάει ιντερνετικό κόλλημα, ο άνδρας μου βαρέθηκε να με κοροϊδεύει, χα χα! Οπότε να περάσω κάποια στιγμή από όλα τα στοκ που μου λέτε για προμήθειες!! Για μάθε που είναι και αυτό με τα timberland, όποτε μπορείς, δεν βιάζομαι... Ευχαριστώ

Θα τη ρωτήσω κ θα σου πω ;)

σας ευχαριστω και τους 3!!!!!! Καλαμαράκι εισαι θησαυρός

πολυ ασχετη βρε παιδι μου ειμαι τελικα.

Παντως τωρα που ειδα οτι εχει τοσα λιγα μεταφορικα πολυ χαρηκα

:mrgreen: Τιποτις δεν έκανα εβαλα απλά στην αναζήτηση του εμπευ farm stickers κ μετά ξεσκαρτάρισα κ βουαλά!

Μονο δες λιγο εχει μεν 99.7% θετικό φιντμπακ , αλλά εχει κ καποια αρνητικά σχολια 5 για οχι καλή επικοινωνία κλτπ

Εγώ θα το έπαιρνα το ρισκο γιατί οι πωλήσεις τους είναι 42χιλιάδες και οπωτε λογικό το βρισκω στις 42χιλιάδες να υπάρχουν κ 5 αρνητικά

Αλλά αυτό θα το έκανα εγω....

Εσυ θα αποφασίσεις για τον ευατό σου αν παιρνεις το ρίσκο.;)

Τα τελευταία κ εγώ τα ζαχάρωνα....αλλά εχω ήδη 2 ζευγάρια μπαλαρίνες με μπαρέτα ενα αγκάθα κ ενα κικερς....θα ήταν υπερβολη

Για τα τιμπερλαντ δεν εχω προσωπική αποψη ,δεν τα εχουμε φορέσει ποτέ, αλλά πέρυσι ειχα παρει τιμπερλαντ μποτάκια στον ανιψιο με 30-35ευρώ αν θυμαμαι καλα κ η κουνιάδα μου φετος τον οκτώβρη πηγε λεει στο στοκ των τιμπερλαντ κ του πηρε δυο ζευγάρια ενα μποτάκι κ ενα χαμηλό με 78ευρώ.

Για ψάξτο λιγο μηπως σε συμφέρει να πας στο στοκατζίδικο τους. Δεν ξερω που ειναι αλλά μπορώ να τη ρωτήσω.

Aν μπορείς να μας πεις την διεύθυνση για το κατάστημα στοκ με παιδικά timberland μ ενδιαφέρει κι εμένα. 'Εψαξα στο διαδίκτυο αλλά δεν έβγαλα άκρη. Τα μποτάκια πάντως με βόλεψαν πολύ καιρό και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα παρ όλο που ο μικρός τα φόρεσε άπειρες φορές σε βροχές, λάσπες, βουνό κλπ κλπ.

Διαφημίσεις

Στοκ της Timberland υπαρχει στο Π. Φαληρο. Ειναι επι της Ελ. Βενιζελου, λιγο πριν την Αχιλλεως, οπως πηγαινεις στο αριστερο σου χερι. Ειναι και στοκ της Nautica μαζι. Παπουτσια στο υπογειο, εχει και αρκετα παιδικα. Ρουχα στο ισογειο. Βασικα, φημολογειται οτι κλεινουν και οι δυο εταιρειες στην Ελλαδα και γι' αυτο κανουν καλες προσφορες. Δεν ξερω, ομως, αν κατι τετοιο ειναι αληθεια. Παντως, πριν 3 εβδομαδες που περασα εγω, ειχε μεγαλη ποικιλια.

yleap2.png In10p2.png

Μερσι μερσί!

Να σε πω....δεν νομίζω να βλέπεις τις τιμές σε ευρά?

Σε δολλάρια να το γυρίσεις ειναι αρκετή η διαφορά της ισοτιμίας κ σε δολλάρια να κανεις καλάθι κ σε δολλάρια να χρεωθείς....

Τελευταία φορά πηρα το καλοκαίρι , κρεμες για τη μαμα μου κ την θεια μου ειχαν βγαλει μια προσφορά λογαριασμός 138ευρώ κ πλήρωσα 3ευρώ τέλη εκτελωνισμου

ναι, σε ευρώ τα βλέπω......πάω να δω με δολλάρια αφού λες ότι συμφέρει....ευχαριστώ πολύ!!

αυτά τα 3 ευρώ τα πλήρωνα και εγώ στις αρχικές παραγγελίες από fragrancex, μετά κόπηκαν.......τυχαίο?? τί να πω??

Για να σκαπουλάρω το οφ τόπικ, παρέλαβα σήμερα το μπουφανάκι της μικρής, κουκλάκι και αναγραφόμενη τιμή 18 λίρες (το πήρα 17 σύνολο).

Καλοφόρετο το μπουφανάκι.Το ίδιο κοίταζα κι εγω χτες για την μικρή μου.

http://www.ebay.co.uk/itm/160681151365?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Η περιγραφή για τα ελαττώματα μας καλύπτει;

Μήπως θυμασαι τα μεταφορικα στο περίπου;

Εχει στενή φόρμα;θελω να το πάρω λίγο μεγαλύτερο γιατί για τώρα έχω από τον μεγάλο μου μπουφαν.

Έδωσα 4,30 λίρες για μεταφορικό, οπότε μια χαρά είναι τα δικά σου. Είναι εξαιρετικά μαλακό, με φλις επένδυση εσωτερικά και δεν κάνει τρελό μπούγιο. Ότι πρέπει για παιδάκια. Πήρα το 5-6 καβάντζα για του χρόνου, το δοκίμασα στην μικρή μου εχθές και εντάξει, δεν είναι για να το βάλει φέτος. Οπότε θα έλεγα κανονική φόρμα.

πολυ ομορφο καλοφορετο στην μικρουλα...:-D:grin::-D:grin:

Ευχαριστώ πολύ !!!!

Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτό θα κάνω που λές. Δεν του απαντάω καν θα τα κανονίσει το ebay

Δεν χάνεις τίποτα να του στείλεις ένα μύνημα και να εκδηλώσεις τις προθέσεις σου. Το ΕΒΑΥ θα κάνει την δουλειά του ούτως ή άλλως. Ας το ξέρει και ο πωλητής ότι δεν διατίθεσαι να του κάνεις το εύκολο χατίρι του.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν έχω ξαναψωνίσει απο USA, να μην φοβηθώ μήπως το τελωνείο μου χρεώσει τα κέρ@α του, ή είναι πολύ μικρό το ποσό? (Να υποθέσω ότι θα έρθουν σε ένα μήνα που τα θέλω, έτσι δεν είναι?)

Το έχω ξαναπεί, έχω ψωνίσει από το αμερικάνικο ΕΒΑΥ και δεν έχω κάνει καμιά νέα γνωριμία :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Σήμερα παρέλαβα παραγγελία από τα τζίμπο, αξίας 147 δολλαρίων από τα ΕΛΤΑ κατευθείαν με ειδοποίηση και ούτε 3εύρο!!!!

Προσωπικά, δεν θα την φοβόμουν την αγορά.

βρε κορίτσια, μια ερώτηση.......έχω καιρό να δω αναφορά για strawberry net.....κάνουμε κανονικά αγορές?? κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι είχε γίνει υποκλοπή σε κάρτες......ξέρετε κάτι? και κάτι ακόμα, επειδή συνήθως ψωνίζω από fragrancex και ποτέ από εκεί, πόσες μέρες κάνουν συνήθως να έρθουν?

ευχαριστώ!!

Όπως τα έγραψε η συνπιλότισσα. Παρήγγειλα το καλοκαίρι, αυθεντικά όλα, παρέλαβα σε 1 εβδομάδα, εξαιρετικό αμπαλάζ και άψογες τιμές. Εκπτωτικοί κωδικοί ... δεν έχω βρεί ποτέ, κάνουν μόνοι τους εκπτώσεις ανάλογα με τις αγορές και σου δίνουν και λίστα να διαλέξεις δωράκι. A must for me!!!

κορίτσια επειδή ψάχνομαι για ρουχαλάκια για τα βαφτιστήρια και πέρυσι έδωσα 100στάρες για το καθένα λέω να πάρω bonnie jean που μου αρέσουν πολύ ! έχουμε κάποιον πωλητή καλό ή να δώ γενικά στο bay? και επο νουμεράκια πως πάμε? η μικρή είναι 19 μηνών και η μεγάλη 3.5 χρονών αλλα είναι τεράστια και της παίρνει η μητέρα της 4-5 μου είπε ανάλογα με την φόρμα,

BONNIE JEAN & RARE EDITIONS εδώ !!!

Φόρμα κανονική για ψηλούτσικα κοριτσάκια.

Πωλητές :arrow:ΑΝΤΛΙ, ΣΠΑΡΚΛ ΛΟΤ, ΚΑΡΛΙ'Σ ΚΛΟΖΕΤ, ΚΙΤΖΓΟΥΙΝΕΡ ΜΠΟΥΤΙΚ, ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.

Καλές προσφορές και σε καλές τιμές έχει και το αμερικάνικο ΕΒΑΥ, όσες φορές έχω πάρει ουδέν πρόβλημα.

γατούλα το έγραφε για τα μεταφορικά.Απλά όσα είχα είχα δει έστω και used βγαίναν παραπάνω είχα μόνο 32 δευτερόλεπτα και είπα να μη το χάσω....Θα δείξει...

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται και με γειά σου. Ελάχιστο χρησιμοποιημένο, με χτυπημένα μεταφορικά μεν αλλά συστημένο δε.

Πάρα πολύ ομορφο! Η διαφορά τιμής με ελλάδα ποια είναι? αν τα πουλάνε κ εδώ. Να μας ενημερώσεις οταν παραλάβεις :D

Ειμαι λάτρης των ημερολογίων κ εγώ.... :mrgreen:

Παρέλαβα σημερις τις μποτες μας

Και παρέλαβα επισης τα σανδάλια της μικρής απο τζαβάρι

Αντε να δω που θα τα εβρισκα εδώ ελλάντα τοσο....μονο πλαστικά θα έπαιρνα κ θα ελεγα κ ευχαριστώ...!

Τζατζικάκι μου σε χιλιο ευχαριστωωωωωωωωωω ξερεις εσύ!;):mrgreen:

Αν θέτε ημερολόγιο, ξέρετε την λύση, σματς σμουτς

Επίσης παρέλαβα σήμερα τις ΕΛΛΑ μπότες μου, φαίνονται πάρα πολύ άνετες, θα τις δοκιμάσω σε μια εκδρομή που θα κάνω το 4μερο και θα σας πω:rolleyes::rolleyes:

Γουστάρω γυριστές και εκ περιτροπής λέμε:wink::wink::wink:

Έχω ανακαλύψει τη χαρά των παιδικών παπουτσιών στο άμαζον και δεν μπορώ να ξεκολλήσω, κέντρο αποτοξίνωσης υπάρχει;;;;;;;;

κοιτάξτε κάτι μποτούλες, http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004OBLVMW/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE ααααχ, δεν μπορώ να πάρω άλλα παπουτσάκια τώρα........να αρχίσω να παίρνω για του χρόνου; Ά πα πα, πρέπει να συγκρατηθώ!!!

Κι άλλες: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000VIFQXC/ref=ox_sc_act_title_7?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

κι αυτές: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002RS4LBW/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE (εδώ δεν μπορώ να βρω από τί είναι φτιαγμένες, μήπως το βλέπετε κάπου εσείς;)

κι αυτά: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004I8UQKE/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Τα πέρασα όλα στο καλάθι, στέλλονται ελλάδα.

Σωστό κι αυτό, μην παρασύρομαι.... ούτως ή αλλως για φέτος παραγγείλαμε, αν δεν πετύχαμε τα νούμερα ξανακοιτάμε....

Για τρίτα που λες, γράφει ''Ciao Bimbi's craftsmen and women use only genuine leather or environmentally friendly synthetic materials'', δεν διευκρινίζει δηλαδή. Δεν στέλνεις ένα μύνημα για τα συγκεκριμένα που σου αρέσουν ?

Φιλικά, θα σου έλεγα να μην στοκάρεις παπούτσια για την επόμενη χρονιά, γιατί τα νούμερα στα παπούτσια δεν μπορείς να τα προβλέψεις άνετα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Όπως τα έγραψε η συνπιλότισσα. Παρήγγειλα το καλοκαίρι, αυθεντικά όλα, παρέλαβα σε 1 εβδομάδα, εξαιρετικό αμπαλάζ και άψογες τιμές. Εκπτωτικοί κωδικοί ... δεν έχω βρεί ποτέ, κάνουν μόνοι τους εκπτώσεις ανάλογα με τις αγορές και σου δίνουν και λίστα να διαλέξεις δωράκι. A must for me!!!QUOTE]

σε ευχαριστώ κοριτσάκι!! αχ τί μου΄έκανε η θεία!! μπήκα να δω για αυτήν και έσω σταμπάρει και για μένα πράγματα! θα το τολμήσω αφού το λέτε...

εντωμεταξύ, για πείτε γνώμες, ποια σας αρέσει περισσότερο????

http://www.yoursclothing.co.uk/P/Chocolate_Buckle_Boot-(12858).aspx

ή

http://www.yoursclothing.co.uk/P/Chocolate_Leather_Riding_Boot-(12036).aspx

Όπως τα έγραψε η συνπιλότισσα. Παρήγγειλα το καλοκαίρι, αυθεντικά όλα, παρέλαβα σε 1 εβδομάδα, εξαιρετικό αμπαλάζ και άψογες τιμές. Εκπτωτικοί κωδικοί ... δεν έχω βρεί ποτέ, κάνουν μόνοι τους εκπτώσεις ανάλογα με τις αγορές και σου δίνουν και λίστα να διαλέξεις δωράκι. A must for me!!!QUOTE]

σε ευχαριστώ κοριτσάκι!! αχ τί μου΄έκανε η θεία!! μπήκα να δω για αυτήν και έσω σταμπάρει και για μένα πράγματα! θα το τολμήσω αφού το λέτε...

ή

Καλές αγορές !!!

Δεν φαίνεται το πρώτο που έβαλες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

γιατί??? λες να έκανα πατάτα?

το ξαναβάζω:

Το ίδιο βγάζει, δεν φαίνεται.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

eeee θα τρελαθώ! τί κάνω λάθος? για δες τώρα.....

εντωμεταξύ παρήγγειλα της θείας.......τελικά καλαμαράκι, ενώ κοίταζα σε δολλάρια και πήγα να το προχωρήσω έτσι, μου έβγαλε μήνυμα ότι επειδή η διεύθυνση είναι στην Ελλάδα αναγκατικά πληρώνω σε ευρώ........οπότε το επανέφερε, δυστυχώς.....

αστο καρδια! δε σε θελει χαχχαχα!

για πειτε

μπινταρισα κατι κοσμηματακια παιδικα

τα χανω για ελαχιστο

και μου ερχεται να τα παρω με τη 2η ευκαιρια!

τι ειναι τουτο?

kKZUp2.png

εγώ εγώ!!!

ο πωλητής ή δεν τα βρήκε με τον αγοραστή ή έχει και δεύτερο οπότε στο δίνει στην τιμή που τα χτύπησες.

για να σου έρθει τόσο γρήγορα, μάλλον το δεύτερο συμβαίνει.

όπως καταλάβατε είμαι χαρούμενη που όχι μόνο ρωτώ, αλλά απαντώ κιόλας.....:P:p

Κορίτσια,ερώτηση.

Βρήκα ένα ρουχο σε δημοπρασία.Ρώτησα αν το στελνει Ελλάδα και μου απάντησε η κοπέλα πως το στέλνει με 7,6λίρες.

Αν κερδίσω την δημοπρασία,πως γίνεται η πληρωμή μιας και δεν έχει τα εξοδα αποστολής;

Κορίτσια,ερώτηση.

Βρήκα ένα ρουχο σε δημοπρασία.Ρώτησα αν το στελνει Ελλάδα και μου απάντησε η κοπέλα πως το στέλνει με 7,6λίρες.

Αν κερδίσω την δημοπρασία,πως γίνεται η πληρωμή μιας και δεν έχει τα εξοδα αποστολής;

κατά την ώρα της πληρωμής το κουτάκι με τα μεταφορικά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κενό εκεί μπορείς να βάλεις το ποσό που σου ζήτησε η πωλήτρια και να τα πληρώσεις όλα μαζί

διαφορετικά θα πρέπει να ζητήσεις total από τον πωλητή θα σου έρθει ένα μαιλ όπου το νέο τιμολόγιο θα είναι μαζί με τα μεταφορικά

εγώ συνήθως κάνω το πρώτο εφόσον εκ των προτέρων έχω συνεννοηθεί για τα μεταφορικά μέσω της φόρμας του ebay

Aν μπορείς να μας πεις την διεύθυνση για το κατάστημα στοκ με παιδικά timberland μ ενδιαφέρει κι εμένα. 'Εψαξα στο διαδίκτυο αλλά δεν έβγαλα άκρη. Τα μποτάκια πάντως με βόλεψαν πολύ καιρό και δεν έπαθαν απολύτως τίποτα παρ όλο που ο μικρός τα φόρεσε άπειρες φορές σε βροχές, λάσπες, βουνό κλπ κλπ.

Μολις μιλήσω με κουνιάδα θα ενημερώσω:D

Αν θέτε ημερολόγιο, ξέρετε την λύση, σματς σμουτς

Επίσης παρέλαβα σήμερα τις ΕΛΛΑ μπότες μου, φαίνονται πάρα πολύ άνετες, θα τις δοκιμάσω σε μια εκδρομή που θα κάνω το 4μερο και θα σας πω:rolleyes::rolleyes:

Γουστάρω γυριστές και εκ περιτροπής λέμε:wink::wink::wink:

χε χε πολύ μου αρέσει...με γιες με γιες!

Οχι να πεις βρε να πεις που θα πας το τριήμερο!

ή

Η πρωτη δεν εμφανίζεται ουτε στα τρια λινκ που εβαλες αλλά κ η δευτερα ωραιοτάτη είναι!

εντωμεταξύ παρήγγειλα της θείας.......τελικά καλαμαράκι, ενώ κοίταζα σε δολλάρια και πήγα να το προχωρήσω έτσι, μου έβγαλε μήνυμα ότι επειδή η διεύθυνση είναι στην Ελλάδα αναγκατικά πληρώνω σε ευρώ........οπότε το επανέφερε, δυστυχώς.....

Εχεις δίκιο....το εκανα τωρα οντως ετσι ειναι σιτ....

Παντως το καλοκαιρι με αφησε κανονικα ...κριμα...

εγω ξερω οτι στο.....4ημερο θα δοκιμαζω μποτες...κοιταχτε να τις δω απο κοντα μπας και το τολμησω!!!!!

Εγω θα δοκιμάσω τις ψηλές κ εσύ και τις δυο χε χε

Οχι να πεις κ εσυ τέκνο βρουτε που θα πας τριήμερο....:mrgreen::mrgreen:

όπως καταλάβατε είμαι χαρούμενη που όχι μόνο ρωτώ, αλλά απαντώ κιόλας.....:P:p

:D:mrgreen::cool:

κατά την ώρα της πληρωμής το κουτάκι με τα μεταφορικά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι κενό εκεί μπορείς να βάλεις το ποσό που σου ζήτησε η πωλήτρια και να τα πληρώσεις όλα μαζί

διαφορετικά θα πρέπει να ζητήσεις total από τον πωλητή θα σου έρθει ένα μαιλ όπου το νέο τιμολόγιο θα είναι μαζί με τα μεταφορικά

εγώ συνήθως κάνω το πρώτο εφόσον εκ των προτέρων έχω συνεννοηθεί για τα μεταφορικά μέσω της φόρμας του ebay

Σ' ευχαριστώ πολύ.Αν το κερδίσω βεβαια.Δεν είμαι καλή στις δημοπρασίες..

4ημερο....:D :D :D

......μπουγατσα με κρεμα.....ιφφφφφ

καμια με πωλησεις στο εβαυ????

χατζικο καλαμαρι εσας το παυπαλ δε σας εχει κρατησει τιποτα παραξενο??

kKZUp2.png

εχει ηδη -40% εκπτωση. Αν προσθεσει και το -20% του κουπονιου φθανουμε στα -60%. Αρα περισσοτερο απο το Black Friday, σωστα? Ή λεω αρλουμπες γιατι εχω θολωσει απο τις πολλες μαθηματικες πραξεις? (λες και ξαναειμαι στο λυκειο ενα πραγμα...:? )

-52% για την ακρίβεια. Το -20% επιπλέον είναι επί του μειωμένου ποσού κι όχι επί του αρχικού.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...