Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Οχι δεν μετράει στο λεω που εχω κερδίσει τρεις υποθέσεις που ειχαν αποδεικτικό αποστολής

Απλα ασε το ρεσολουτιον σεντερ να κανει τη δουλεια του, μην ανταλάσσεται αλλα γραμματα δεν χρειάζεται , κ μολις σου βγαλει οτι μπορεις να κανεις εσκαλειτ καντο γιατι μεχρι να το κανεις την υποθεση σας δεν την βλεπει ακομα το ρεσολουτιον σεντερ.

Θα τα παρεις τα χρηματα σου πισω κ οχι σε ενα μηνα, μολις κανεις εσκαλειτ θα το πρεπει το τιμ του εμπευ να σου απαντήσει σε 48ωρες , εκει θα σου απαντήσει αν κριθει υπερ σου ή κατά σου η υπόθεση, αν κριθεί υπερ σου την ιδια μερα θα σου ερθει γραμματακι απο το πευπαλ οτι σου εγινε η ταδε επιστροφή κ σε δυο εργασιμες το πολύ θα ειναι ή στην κάρτα σου τα λεφτά ή σαν μπαλανσ στο πευπαλ

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απαντηση. εσκαλειτ τι είναι?? Η υπενθύμηση που μας είπαν στον 21-11 για το αν λύθηκε η υπόθεση αφού προσπαθήσουμε να το λύσουμε με τον πωλητή? Θα έρθει με μειλ έτσι?? και πάλι ευχαριστώ πολυ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοπέλες!

Για πείτε μου,έχω λατρέψει αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-NEXT-A-W-2011-RED-DUFFLE-COAT-JACKET-3-4-YEARS-/200674399096?pt=Girl_s_Clothing&hash=item2eb9205378

Είναι καλή η τιμή του;όλο το αφήνω και θα δουμε αλλά όλο πέφτω πάνω του.Μου αρέσουν πολυ τα ρουχα next δεν εχω ξαναπάρει.Δεν το βρίσκω και στο σαιτ του νεξτ για να δω την τιμή.

Τι λέτε;

Καλή τιμή, πολύ καλή πωλήτρια, έχω πάρει διάφορα από αυτήν, κάνει combine p+p και στέλνει γρήγορα.

Δεν νομίζω να το βρεις στο σάιτ του ΝΕΧΤ, είναι εποχικό, ρίξε ομως μια ματιά να κολλήσεις :rolleyes::rolleyes::rolleyes:www.next.co.uk

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλή τιμή, πολύ καλή πωλήτρια, έχω πάρει διάφορα από αυτήν, κάνει combine p+p και στέλνει γρήγορα.

Δεν νομίζω να το βρεις στο σάιτ του ΝΕΧΤ, είναι εποχικό, ρίξε ομως μια ματιά να κολλήσεις :rolleyes::rolleyes::rolleyes:www.next.co.uk

Ax,τα εχω ψιλοχαζέψει και έχω 'ψιλοχαζέψει΄.Λέω να δοκιμάσω στις εκπτώσεις να πεταχτώ στα Γιάννενα που έχιε ένα κατάστημα νεξτ και μιας και άνοιξε (ανοιγει σήμερα μάλιστα) H&M,που επίσης λατρεύω μήπως βρω τίποτα.

Λέω λοιπόν να το χτυπήσω αυτό το τζάκετ...

Σ'ευχαριστώ chatzico.

Μόλις μου ήρθε μαιλ από gymboree για έκπτωση 30% σε denim και sweater της νέας κολεξιόν και 25% στα εκπτωσιακά. Φαντάζομαι θα ήρθε και στις άλλες αλλά επειδή δεν γράψατε κάτι είπα να ενημερώσω. http://www.gymboree.com/index.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303003787&ref=take25&Port=Email&ad=111511_Winter :-D

yQPJp2.png N5FJp2.png

Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω....ειναι γιατί να σου προτείνει να τα κρατήσεις?

Οκ χαθηκαν/αργησαν να ερθουν , οκ ανοιξες κεις,

ΑΛΛΑ

απο τη στιγμή που παρέλαβες πρωτον δειχνει οτι ήταν εντάξει στα εστειλε δεν φταει εκεινος που καθυστέρησαν, δευτερον οκ κ εστειλε λαθος χρωματα σου προσφέρει να στα ξαναστειλει με τα σωστά παλι σωστός....

ΓΙΑΤΙ ομως θα πρέπει να σου προτείνει να στα χαρίσει???

Δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό....:rolleyes:

Εσυ αφου λάβεις τα νέα , να τα τσεκάρεις, να κρατήσεις τα σωστά που θες κ να του τα στείλεις συστημένα , σιγα΄τη διαφορά εναμιση με δυο ευρώ ειναι , κ οταν λαβει εκεινος τοτε να κλεισεις κ εσυ το κεις που ανοιξες.

Αλλα....δεν καταλαβαίνω την επιμονή να σου χαρίσει τα δευτερα....δεν φταει αυτός...:cool:

ΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ!!!

του το ειπα ,κ το εκανε γαργαρα,κ το μονο που μου λεει κ ξαναλεει,ειναι να του στειλω πισω τα δευτερα(χωρις να αναφερει αν θελει να τα πληρωσει αυτος ή εγω(κ ειδικα συστημενο,μιλαμε για ολοκληρο πακετο ,κ οχι απλο φακελο-εδεν ξερω απο τιμες)

και ναι,καλαμαρακι,φυσικα κ θα επρεπε,αν ηταν επαγγελματιας να μου πει να κρατησω τα δευτερα,απ τη στιγμη που εκανα 55 μερες να παραλαβω(λιγο με νοιαζει ποιος εφταιξε) ΚΑΙ ηταν 4 λανθασμενα χρωματα-κοινως εχω λαβει αλλα αντι αλλων....

δεν καταλαβαινω πως αυτο σου φαινεται εμμονη,και οχι το σωστο πραγμα να κανει....κακως εννοεις οτι θελω να ""κερδισω" τα δευτερα,αν αυτο υποννοεις-ειλικρινα,δεν ειναι ο σκοπος μου να του "κλεψω τα δευτερα"

απλα εχω νευριασει με τη συμπεριφορα του,ενω εγω ειμαι καθ ολα σωστη απεναντι του,αυτος κανει οτι δεν καταλαβαινει οτι εχει στειλει ΛΑΘΟΣ πραγματα ,,με ΔΥΟ μηνες καθυστερηση(και για να καταλαβεις,τα ξαναστειλε ΕΠΕΙΔΗ ανοιξα κεις,σε προηγουμενα μηνυματα μου οτι ψαχνω την παραγγελια απλα με καθυστερουσε κ ή δεν απαντουσε ή μου λεγε να [περιμενω και να μην ανοιξω κεις:evil:)

το λιγοτερο που μπορει να κανει ΝΑΙ,ειναι να μου τα χαρισει....μ εχει πρηξει δυο μηνες(και απο κοντα εχω πρηξει κ γω εσας:oops:)

για να μη μιλησω το ποση ωρα θα πρεπει να φαω στο ταχυδρομειο ,σερνοντας τη μικρη,καθοτι μονογονεας,για τις βλακειες του κινεζου.......

Διαφημίσεις

Γειά σου Kolibigi!

Γεια σου Malloo :)

Kalamarakiέδειξα τις μποτες ELLE που αγόρασες στην αδερφή μου και της άρεσαν πολύ.

Διάβασα τις εντυπώσεις σου την πρώτη μέρα. Συνεχίζεις να έχεις την ίδια απόψη?

Μήπως μυρίζουν καθόλου? Η σόλα είναι εύκαμπτη ή σκληρή?

Πήρες το κανονικό σου νούμερο ή μεγαλύτερο λόγω γούνας?

Thanks για την απάντηση

κοριτσια χρειαζομαι βοηθειααααα

εχει συζητηθει πολλες φορες παρομοιο θεμα για επιστροφη προιοντος, αλλα ειμαι πνιγμενη και αυριο φευγω ταξιδι για 1 εβδομαδα που σημαινει οτι δεν εχω την ευκαιρια να διαβασω παλαιοτερα ποστ

παρελαβα ενα ζακετακι που ελεγε οτι ειναι σε αριστη κατασταση κ ειναι αθλιο!!!τοσο πολυ εχει μπει στο πλυσιμο που σχεδον στεκεται ορθιο!!και φυσικα εχει στενεψει τρομερα

της εγραψα ενα πολυ θυμωμενο μειλ και παραθετω μαζι κ την απαντηση της

εκεινη θελει να επιστρεψει τα χρηματα μονο αφου το παραλαβει

επειδη δεν θελω να χασω κ αλλα χρηματα, τι μου προτεινετε να κανω? ετσι γινεται ή να επικοινωνησω με το εβαυ κ να ζητησω κατ αρχην επιστροφη του ποσου που πληρωσα και οταν το παραλαβει να μου επιστρεψει κ το χρηματα που εδωσα για να το στειλω?θεωρω οτι δεν πρεπει να επιβαρινθω εγω τα εξοδα επιστροφης αφου προκειται για ενα προιον που δεν θα αγοραζα σε αυτην την κατασταση ΠΟΤΕ

i received the cardigan today and i am very very disapointed.This is in very very bad condition, so thick from washing and so shrunk that it is strong and nonflexible, the material can not even be bend at all, it looks like a 0.5 cm thick blanket. a cardigan should be fluffy and soft, and this is not the case.And you describe this in excellent condition, it is in VERY BAD CONDITION and you should describe something corect when you list it.

futhermore this should be for age 2-3 years (i know very good the sizes for next clothes since i buy for my children), i bought it for my 2 year son, but it doesnt even fit my 12 month old daughter!!!

i wish to have a return of the whole amount of money i spend for it (including the delivery cost) and i will send it back to you at your cost

thank you

HI THERE I AM SORRY YOU ARE NOT HAPPY WITH THE ITEM. THIS IS MEANT TO BE A THICK CARDIGAN NOT A FLUFFY ONE AS YOU CAN SEE ON THE PHOTOGRAPH ITS NOT FLUFFY. I HAVE SOLD ANOTHER ONE OF THESE AND HAD GREAT FEEDBACK AS THEY ARE LOVELY FOR THE WINTER.

THIS WAS MY FRIENDS SONS CARDIGAN AND HE WORE IT LAST WINTER HE WAS 3 IN MAY SO HOW YOU CAN SAY IT IS ONLY FOR A 12 MONTH OLD.

I WILL ISSUE YOU A REFUD ONLY WHEN I RECEIVE THE ITEM BACK. CAN I SUGGEST YOU RECEIVE A PROOF OF POSTAGE AND CAN YOU POST BACK 2ND CLASS.

κοριτσια χρειαζομαι βοηθειααααα

εχει συζητηθει πολλες φορες παρομοιο θεμα για επιστροφη προιοντος, αλλα ειμαι πνιγμενη και αυριο φευγω ταξιδι για 1 εβδομαδα που σημαινει οτι δεν εχω την ευκαιρια να διαβασω παλαιοτερα ποστ

παρελαβα ενα ζακετακι που ελεγε οτι ειναι σε αριστη κατασταση κ ειναι αθλιο!!!τοσο πολυ εχει μπει στο πλυσιμο που σχεδον στεκεται ορθιο!!και φυσικα εχει στενεψει τρομερα

της εγραψα ενα πολυ θυμωμενο μειλ και παραθετω μαζι κ την απαντηση της

εκεινη θελει να επιστρεψει τα χρηματα μονο αφου το παραλαβει

επειδη δεν θελω να χασω κ αλλα χρηματα, τι μου προτεινετε να κανω? ετσι γινεται ή να επικοινωνησω με το εβαυ κ να ζητησω κατ αρχην επιστροφη του ποσου που πληρωσα και οταν το παραλαβει να μου επιστρεψει κ το χρηματα που εδωσα για να το στειλω?θεωρω οτι δεν πρεπει να επιβαρινθω εγω τα εξοδα επιστροφης αφου προκειται για ενα προιον που δεν θα αγοραζα σε αυτην την κατασταση ΠΟΤΕ

i received the cardigan today and i am very very disapointed.This is in very very bad condition, so thick from washing and so shrunk that it is strong and nonflexible, the material can not even be bend at all, it looks like a 0.5 cm thick blanket. a cardigan should be fluffy and soft, and this is not the case.And you describe this in excellent condition, it is in VERY BAD CONDITION and you should describe something corect when you list it.

futhermore this should be for age 2-3 years (i know very good the sizes for next clothes since i buy for my children), i bought it for my 2 year son, but it doesnt even fit my 12 month old daughter!!!

i wish to have a return of the whole amount of money i spend for it (including the delivery cost) and i will send it back to you at your cost

thank you

HI THERE I AM SORRY YOU ARE NOT HAPPY WITH THE ITEM. THIS IS MEANT TO BE A THICK CARDIGAN NOT A FLUFFY ONE AS YOU CAN SEE ON THE PHOTOGRAPH ITS NOT FLUFFY. I HAVE SOLD ANOTHER ONE OF THESE AND HAD GREAT FEEDBACK AS THEY ARE LOVELY FOR THE WINTER.

THIS WAS MY FRIENDS SONS CARDIGAN AND HE WORE IT LAST WINTER HE WAS 3 IN MAY SO HOW YOU CAN SAY IT IS ONLY FOR A 12 MONTH OLD.

I WILL ISSUE YOU A REFUD ONLY WHEN I RECEIVE THE ITEM BACK. CAN I SUGGEST YOU RECEIVE A PROOF OF POSTAGE AND CAN YOU POST BACK 2ND CLASS.

Η πωλήτρια προβάλει κάποιες δικαιολογίες και εξηγήσεις αλλά υπαναχωρεί πολύ εύκολα και δέχεται την πλήρη επιστροφή που ζητάς. Ως εδώ καλά. Πλην όμως, σου λέει ότι θα κάνει την επιστροφή όταν λάβει το αντικείμενο, σου ζητά να κρατήσεις την απόδειξη του ταχυδρομείου και να τα στείλεις με απλό ταχυδρομείο.

Θα έλεγα να μην δεχθείς το απλό ταχυδρομείο. Η απόδειξη είναι ένα απλό χαρτί που δεν σε διασφαλίζει σε τίποτα, σε περίπτωση που χαθεί η αποστολη σου. Να της πεις ότι θα το επιστρέψεις με συστημένο και θα χρεωθεί το κόστος του συστημένου επίσης.

Θα έλεγα επίσης να της ζητήσεις να σου επιστρέψει το πλήρες ποσό που πλήρωσες συν το κόστος του συστημένου, μόλις της δείξεις την απόδειξη των ΕΛΤΑ για το συστημένο.

Γνώμη μου.

Άουτς !!!!! Με πόνεσες .......

Τα κοιτάω τα WMF και .... τα κλείνω.:cry::cry::cry:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Πρεπει να τα εχω κανα 2μηνο στο καλαθι μου...πεσανε 10 λιρες και τα 2 οποτε τα χτυπησα!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι τιποτις αλλο, να παρηγορηθω για τις μποτουλες μου!!!:oops::oops:

Bebutsiko συμφωνω με την προλαλισσασα...της ζητας να σου επιστρεψει το ποσο αγορας + μτφ συστημενου (ενα ζακετακι ειναι ποσο να κανει??) αλλιως ανοιγεις case αμεσως...υπαρχει αυτη η επιλογη item not as described

Οσο το οτι ζηταει πρωτα να το παραλάβει και μετα να σου κανει refund παντα ετσι γινεται αλλα μιας και θα ειναι συστημενο θα μπορεις να το παρακολουθεις το δεμα...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Malloo :)

Kalamarakiέδειξα τις μποτες ELLE που αγόρασες στην αδερφή μου και της άρεσαν πολύ.

Διάβασα τις εντυπώσεις σου την πρώτη μέρα. Συνεχίζεις να έχεις την ίδια απόψη?

Μήπως μυρίζουν καθόλου? Η σόλα είναι εύκαμπτη ή σκληρή?

Πήρες το κανονικό σου νούμερο ή μεγαλύτερο λόγω γούνας?

Thanks για την απάντηση

Κ ακόμη καλύτερη γνώμη έχω οσο περνάνε οι μέρες, τα φοράω καθημερινά στο σχολειο, ειμαι ορθια 5 ωρες την ημέρα περίπου, δεν με ενοχλησαν πουθενά, ανοιξαν τελικά οπως ακριβως ειχα πει δεν ειναι πια σφιχτά πανω στο ποδι μου. Πηρα το νουμερο μου κανονικα 40αρι φοράω κ πηρα το 7αρι.

Ευτυχως γιατί αν ειχα παρει το 41 τώρα θα μου ήταν βαρκαρόλες

Η σολα είναι ευκαμπτη κ καθόλου σκληρή πχ ποιο μαλακή απο τα κικεράκια

Τα εχω φορέσει κ με λυκρα καλτσάκι κ με κάλτσες χοντρες βαμβακερές κ μετά από ενα 5ωρο δεν μυριζαν για περισσοτέρη ωρα δεν ξέρω αν κ το αποκλείω να μυρίσουν εκτος κ αν αυτος που θα της αγοράσει εχει θέμα με τα συνθετικά κ ιδρώνουν τα πόδια του ακόμα κ το χειμώνα.

Παράγγειλα και αυτά τα κικεράκια, 25,58 λίρες με μεταφορικά το 33 νούμερο, άλλα νούμερα είναι λίγο πιο φθηνά

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004PZG3E8

Ε το ξέρεις οτι δεν ειναι πωλητής το αμαζον έτσι?

Ε το ξέρεις οτι δεν ειναι πωλητής το αμαζον έτσι?

Το είδα, υπάρχει κάποιο άλλο θέμα πέρα από τα μεταφορικά; Ελπίζω να μην έκανα γκάφα!!! Πες μου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, pleeeeeaaaase!

κοριτσια ποιο ειναι το αμερικανικο ebay που εχει παντα τελωνειο?? to com????κ το τελωνειο ειναι κ για ποσα κατω των 20 δολλαριων>>///???

Ναι αυτό είναι το αμερικάνικο. Τελωνείο ....... υπάρχει μια ατέλεια που αναφέρεται σε ποσά κάτω των 30 δολλαρίων σύνολο νομίζω (αγορά και μεταφορικά) αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα. Γενικά ακριβές αγορές από το αμερικάνικο ΕΒΑΥ ενέχουν κίνδυνο. Έχω ψωνίσει διάφορα από το αμερικάνικο χωρίς θέμα αλλά τι να σου πω, δεν υπάρχει κανόνας. Γενικά μικρές αγορές είναι μέχρι στιγμής ακίνδυνες.

Το είδα, υπάρχει κάποιο άλλο θέμα πέρα από τα μεταφορικά; Ελπίζω να μην έκανα γκάφα!!! Πες μου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, pleeeeeaaaase!

Με άλλο πωλητή εκτός από το ΑΜΑΖΟΝ δεν έχεις την ίδια διασφάλιση.

Να σου πω όμως την εμπειρία μου ? Ψώνισα πέρσυ εν γνώσει μου ότι πρόκειται για πωλητή που δεν είναι το ΑΜΑΖΟΝ. Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση της αγοράς μου. Ανταλλάσαμε μυνήματα πολύ λογικά. Στο τσακ πριν ξαναστείλει την αγορά μου, την παρέλαβα. Ενημέρωσα και δεν ξαναέστειλε. Δεν είχα θέμα, ίσως ήμουν τυχερή και έπεσα σε ευγενικό πωλητή. Γενικά θα έλεγα να το αποφεύγεις αν μπορείς.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

μπεμπουτσικο

απο περιεργεια βρες το λινκ της ζακετας να τη δουμε

τα ιδια με το δικο μου αγγλο, μπουφαν 5αρι και ισα χωραγε ο Β τωρα που ειναι κανονικος

εκανε τη παπαια ανοιξα κεις

συμφωνησαμε θα πληρωσει και εξοδα συστημενου και μου επιστρεφει με το που θα το λαβει

ελαμου που με το συστημενο δε στα επιστρεφει ολα και ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ το Κεις χοχοχοχοχο!

μετα με επρηξε μεχρι να μου δωσει τη διαφορα στα μεταφορικα

πριν σου κανει ρεφαντ θα του στειλεις και παυπαλ μαιλ οπου εκει θα σου επιστρεψει τυχον παραπανω χρηματα! εχοντας το μαιηλ σου βρισκει το λογαριασμο σου στο παυπαλ και σου επιστρεφει και εκει

αντε καλη επιτυχια

kKZUp2.png

Με άλλο πωλητή εκτός από το ΑΜΑΖΟΝ δεν έχεις την ίδια διασφάλιση.

Να σου πω όμως την εμπειρία μου ? Ψώνισα πέρσυ εν γνώσει μου ότι πρόκειται για πωλητή που δεν είναι το ΑΜΑΖΟΝ. Υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην παράδοση της αγοράς μου. Ανταλλάσαμε μυνήματα πολύ λογικά. Στο τσακ πριν ξαναστείλει την αγορά μου, την παρέλαβα. Ενημέρωσα και δεν ξαναέστειλε. Δεν είχα θέμα, ίσως ήμουν τυχερή και έπεσα σε ευγενικό πωλητή. Γενικά θα έλεγα να το αποφεύγεις αν μπορείς.

Ααααα! Ευχαριστώ πολύ! Δεν θα το ξανακάνω, λογικό είναι! Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα, τα παπουτσάκια μου άρεσαν πολύ, άσε που το συζητούσαμε όλη μέρα με τον άνδρα μου αν θα τα πάρουμε ή όχι... γιατί για παπούτσια προτιμώ να τα δοκιμάζουμε.... Ίδωμεν....

μπεμπουτσικο

απο περιεργεια βρες το λινκ της ζακετας να τη δουμε

τα ιδια με το δικο μου αγγλο, μπουφαν 5αρι και ισα χωραγε ο Β τωρα που ειναι κανονικος

εκανε τη παπαια ανοιξα κεις

συμφωνησαμε θα πληρωσει και εξοδα συστημενου και μου επιστρεφει με το που θα το λαβει

ελαμου που με το συστημενο δε στα επιστρεφει ολα και ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ το Κεις χοχοχοχοχο!

μετα με επρηξε μεχρι να μου δωσει τη διαφορα στα μεταφορικα

πριν σου κανει ρεφαντ θα του στειλεις και παυπαλ μαιλ οπου εκει θα σου επιστρεψει τυχον παραπανω χρηματα! εχοντας το μαιηλ σου βρισκει το λογαριασμο σου στο παυπαλ και σου επιστρεφει και εκει

αντε καλη επιτυχια

αυτη ειναι

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220883708621&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

Κορίτσια....black friday πληροφορίες για gymboree εδώ. Να θυμάστε ξεκινά για μας την Πέμπτη 24/11 το πρωί γύρω στις 7 το πρωί. Τα πράγματα φεύγουν γρήγορα. Nα είστε στον υπολογιστή λίγο νωρίτερα και να κανετε refresh/reload συνεχια!

τη ρωτησα! θενκς!

πηρα κι αλλο πωλητη και μου πε μονο μισο εκ εχουν διαφορα να παρω το μεγαλυτερο... αυτος τις εχει 18 λιρες οποτε λεω να παρω το 8αρι απο αυτον......... εεε 5 λιρες φθηνοτερος ειναι!

βρε κοριτσια αυτες οι παιδικες μποτες οι ella με τη γουνιτσα, υπαρχουν στο ελλαντα? σε οποιοδηποτε καταστημα/τιμη???

Καλημέρα. Δεν ξέρω αν σε πρόλαβα και τις αγοράσες. Εγώ είχα πάρει αυτές τις ELLA

http://www.ebay.co.uk/itm/120627953406?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

(δεν ξέρω αν έχουν κάπου στην Ελλάδα) και τις πήρα Νο 7. Η κόρη μου (2 ετών και 2 μηνών) με 14,2 εκ. πατούσα (χωρίς κάλτσα) φοράει 24 νούμερο (με χοντρή κάλτσα αφήνει και μισό πόντο περιθώριο). Φοβήθηκα να της πάρω μεγαλύτερη γιατί δεν ήθελα να μπαινοβγαίνει το ποδαράκι της και να τη δυσκολεύει στο περπάτημα.

Η μπότα της βγήκε αρκετά άνετη και μπαινοβγαίνει με αρκετή ευκολία.

Staci εχεις ξανααγορασει σε black friday???

Τα ρουχα μενουν καθολου στο καλαθι πχ. το amazon σου λεει οτι εχεις 15λεπτα καιρο να αγορασεις αυτο που εβαλες στο καλαθι σου.

Εαν φτιαξω ενα καλαθι ας πουμε στις 6 το πρωι δηλαδη με τις παλιες τιμες μολις ξεκινησει στις 7 θα ανανεωθουν οι τιμες?

Ω ρε τι εχει να γινει.....:-D:grin::-D:grin:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Staci εχεις ξανααγορασει σε black friday???

Τα ρουχα μενουν καθολου στο καλαθι πχ. το amazon σου λεει οτι εχεις 15λεπτα καιρο να αγορασεις αυτο που εβαλες στο καλαθι σου.

Εαν φτιαξω ενα καλαθι ας πουμε στις 6 το πρωι δηλαδη με τις παλιες τιμες μολις ξεκινησει στις 7 θα ανανεωθουν οι τιμες?

Ω ρε τι εχει να γινει.....:-D:grin::-D:grin:

Ναι, έχω παραγγείλει. Τα πράγματα μενουν στο καλάθι (εγώ χρησιμοποιώ firefox, δεν ξέρω για IE). Απλά κανω reload to website από την αρχική σελίδα μέχρι να δείξει τις εκπτώσεις. Οι τιμές θα αλλάξει αυτόματα. Εγω εχω το καλάθι μου έτοιμο.;);)

Μόλις διάβασα κάπου ότι μπορεί να είναι -40%......αν και δεν το πιστεύω, ποτέ δεν ξέρεις!

εγώ πρόλαβα πε΄ρυσι μία παιδική φωτογραφική στο black (amazon) αυτό που θυμάμαι είναι ότι υπάρχει στην πρώτη σελίδα του σαιτ μία μπάρα η οπόια έχει τα προιόντα που είναι σε προσφορά και απο κάτω το χρόνο λήξης του κάθε προιόντος(όπως το ebay στην δημοπρασία)όταν λήξει ο χρόνος μπορείς να κάνεις την αγορά όσο πιο γρήγορα μπορείς για ναπρολάβεις το προιόν , μόλις τελειώσει γράφει κάτω απο το προιόν κάτι του στίλ "εξαντλήθηκε".

αυτά απο την δική μου περυσινή αγορά απο αμαζον.

τώρα για το αν μπορείς να το βάλεις στο καλάθι σου εμένα ο δικός μου η/υ δεν το έβαζε δεν ξέρω όμως με σιγουριά!

Εγω χρησιμοποιω google chrome αλλα εχω και firefox οποτε θα το προτιμησω μιας και το λες;)

Ευτυχως ο αντρας μου φευγει στις 6 για τη δουλεια οποτε μεχρι τις 8 που θα παω το μικρο στο σχολειο εχω χρονο...αληθεια, αφου λεγεται black friday γιατι το ξεκινανε απο Δευτερα? Τις υπολοιπες μερες τι θα κανουνε? Θα συνεχισουν να κατεβαζουν τις τιμες? Δηλαδη θα ξεκινησουν με ενα πχ. -30% τη Δευτερα, την Τεταρτη θα το πανε στο -50 και Παρασκευη -70 ας πουμε??? Περισυ τι ειχανε κανει?

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...