Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ευχαριστω κ παλι οποτε να μην ανησυχω ακομα....? τι σημαινει ομως ξερεις μηοως??? ειναι ο μονος ακομα που δεν φωτισε το φακελακι του ολοι οι αλλοι το εστειλαν αλλα αυτο ακομα γιαυτο κκ ανησυχω περασε 24ωρο σχεδων κ ακομα τιποτα....περιμενω.....

(Πωλητής των μηνυμάτων μέσα σε 2 ημέρες μετά τη λήψη εκκαθαρίζονται πληρωμής) . αυτο πως το καταλαβαινετε οτι θα απαντησει μεσα σε 2 24ωρα απο την ημερα πληρωμης? στην κινα το σαββατο αραγε θεωρειται εργασιμη μερα,,,,,

Κάθε πωλητής στο ΕΒΑΥ γράφει στο λίστινγκ του σε πόσες ημέρες αποστέλλει από την στιγμή που θα του στείλεις την πληρωμή του (postage and packing :arrow: domestic dispatch time). Αρχίζεις και ανησυχείς μετά την παρέλευση αυτών των ημερών. Τότε δηλαδή αρχίζεις να ενοχλείς με μυνήματα.

Εχω ψωνισει και εγω οταν πηγα Αμερικη αλλα θα ελεγα οτι δεν ειναι ελαφρως μεγαλα αλλα πολυ μεγαλα. Εχω Μ μπλουζα φουτερ που ειναι τουλαχιστον XL σε μεγεθος. Αλλα ισχυει αυτο και στα παιδικα? Εχεις παρει παιδικο ρουχο?

Απο ποιοτητα ειναι πολυ καλα παντως

Δηλαδή εγώ που είμαι στο L προς XL, να κοιτάω στο L ? Έχει φανταστικά τισέρτ και τζάκετς. Μάλλον πρέπει να ξαναμετρηθώ, αυτό θα είναι ασφαλές ? Το ίδιο και στα παιδιά ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή εγώ που είμαι στο L προς XL, να κοιτάω στο L ? Έχει φανταστικά τισέρτ και τζάκετς. Μάλλον πρέπει να ξαναμετρηθώ, αυτό θα είναι ασφαλές ? Το ίδιο και στα παιδιά ?

Μετρησου καλυτερα , να μη σε παρω στο λαιμο μου γιατι εχει και καμια πενταετια που ειχα ψωνισει. Και γω στα παιδικα το size chart θα κοιταξω.

Χαχαχα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Οι Αμερικάνοι είναι fat!!!! Παιδικά δεν έχω πάρει γιατί τότε η μικρή μου ήταν μωρό! Έχει όμως size chart!

Εγω ειχα συμπερανει οτι τα νουμερα τα εχουν μεγαλα για να μπαινουν στο στεγνωτηριο και να στενευουν και να ερχονται στα κανονικα τους :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

q1kup2.pngza5op2.png

Κάθε πωλητής στο ΕΒΑΥ γράφει στο λίστινγκ του σε πόσες ημέρες αποστέλλει από την στιγμή που θα του στείλεις την πληρωμή του (postage and packing :arrow: domestic dispatch time). Αρχίζεις και ανησυχείς μετά την παρέλευση αυτών των ημερών. Τότε δηλαδή αρχίζεις να ενοχλείς με μυνήματα.

Απο τι στιγμη πληρωμης το αποστελει σε 2 ημερες.

Κανε λιγο υπομονη δεν τα στελνουν ολοι αμεσως. Δε περιμενουν την παραγγελια μας εξω απο το ταχυδρομειο:)Αλλωστε να ξερεις αυτα που ερχονται απο Κινα θα αργησουν τουλαχιστον 15 μερες και ανω.

σας ευχαριστω κοριτσια καταλαβα...;)

Μετρησου καλυτερα , να μη σε παρω στο λαιμο μου γιατι εχει και καμια πενταετια που ειχα ψωνισει. Και γω στα παιδικα το size chart θα κοιταξω.

Εγω ειχα συμπερανει οτι τα νουμερα τα εχουν μεγαλα για να μπαινουν στο στεγνωτηριο και να στενευουν και να ερχονται στα κανονικα τους :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Θα μετρηθώ σίγουρα, έχει πολύ ωραία σπορ ρούχα και όπως είπα πολύ όμορφα τισέρτ.

Αυτό για το στεγνωτήριο δεν είναι αλήθεια. Εγώ έχω και δεν στενεύουν καθόλου. Εντάξει, τζιν και μάλλινα δεν βάζω παρότι έχει τέτοιο πρόγραμμα. Θεωρώ ότι δεν αξίζει το ρεύμα που καίει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ευχαριστώ για την απάντηση !

Ερώτηση σχετικά με ταχυδρομεία ΗΠΑ.

Θέλω να παραγγείλω κάτι από ebay.com, αξίας 46 δολλαρίων.

Ο πωλητής χρεώνει US $32.40 με USPS Priority Mail International και

US $14.97 με USPS First Class Mail International.

Δεν με πειράζει να πληρώσω τα ακριβά μεταφορικά αλλά φοβάμαι την περίπτωση του τελωνείου.

Ξέρετε τη διαφορά?

Ειναι και τα δυο απλο ταχυδρομειο.

Το πρωτο ερχεται πιο γρηγορα ενω το δευτερο καθυστερει λιγο παραπανω. Παντως δεν ειναι κουριερ.

Η διαφορα ειναι σημαντικη παντως και οχι απαραιτητα αναλογη του χρονου που χρειαζονται για να φτασουν.

Διαφημίσεις

Annagrig ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ για τη διαφωτιση...ειπα να στειλω μην. μηπως οντωσ εγινε ετσι και ενω γενικα η επικοινωνια δεν ειναι το φορτε του μου ζητησε συγγνωμη και οντως εκανε αυτο που ειπες...ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!περιμενω το διορθωμενο invoice.αντε και πρωτη φορα παιρνω κατι απο σελλερ με τοσες λιγες πωλησεις.....σε υπερευχαριστω κουκλα μου!!!εχασα κατι κιλα-καλο αυτο-απο την αγωνια μου!!!

Τελος καλο, ολα καλά!

Και με πιο κομψη σιλουετα απο το αγχος σου.:D

Τελος καλο, ολα καλά!

Και με πιο κομψη σιλουετα απο το αγχος σου.:D

ναι, ευτυχως!!!!μετα βεβαια απο αρκετα μεηλς, διοτι ειναι απειρος ο πωλητης.....αλλα ολα οκ!κ παλι σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!!

Kαλημερα σε ολες.......για πειτε μου λιγο κατι...μεχρι τωρα εκανα τις ιντερνετικες μου αγορες με ξενη καρτα και νομισμα φυσικα...οταν πρροσπαθησα με την ελληνικη,εμπορικη και εθνικη ανακαλυψα οτι δεν μπορω να κανω αγορες παρα μονο με πιστωτικη....πως γινεται βαζετε καποιο ποσο μεσα η να το κανω με προπληρωμενη...κι απο που να την παρω...οι δυο αυτες τραπεζες δεν εχουν λεει προπληρωμενες.....η να παρω αυτες που πουλανε στα περιπτερα.....ξερει καμμια σας κατι παραπανω γι αυτες....

ευχαριστω...

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Αυτές που πουλάνε στα περίπτερα δεν γίνονται δεκτές από τα ξένα καταστήματα. Υπάρχει θέμα στο φόρουμ "Προπληρωμένες κάρτες" μπες να διαβάσεις. Πρόχειρα, Κύπρου, Eurobank, Πειραιώς έχουν προπληρωμένες

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Kαλημερα σε ολες.......για πειτε μου λιγο κατι...μεχρι τωρα εκανα τις ιντερνετικες μου αγορες με ξενη καρτα και νομισμα φυσικα...οταν πρροσπαθησα με την ελληνικη,εμπορικη και εθνικη ανακαλυψα οτι δεν μπορω να κανω αγορες παρα μονο με πιστωτικη....πως γινεται βαζετε καποιο ποσο μεσα η να το κανω με προπληρωμενη...κι απο που να την παρω...οι δυο αυτες τραπεζες δεν εχουν λεει προπληρωμενες.....η να παρω αυτες που πουλανε στα περιπτερα.....ξερει καμμια σας κατι παραπανω γι αυτες....

ευχαριστω...

Με την προπληρωμένη εισαι οκ απο την αποψη οτι ναι μεν ειναι βιζα πιστωτική αλλά εχει δυνατοτητα αγοράς μονο οταν την φορτίζεις με χρήματα αλλιως οσο κ να προσπαθουν να σε χρεώσουν το χ ψ προιόν ή να σου κλέψουν τα στοιχεια σου θα βγουν άκαρπες οι προσπάθειες τους. Για αυτο κ για μενα τουλάχιστον ειναι η ποιο ασφαλής κάρτα για αγορές.

Βεβαια βολευει να την βγαλεις σε τραπεζα που εχεις λογαριασμό εκει για να κανεις κ ενα ιντερνετ μπανκινγκ να την φορτίζεις απο το σπιτάκι σου κ να μη στηνεσαι στην ουρά στο ταμειο να βαλεις χρηματα (δεν φορτιζεται της γιουρομπανκ τουλαχιστον απο το Ατμ)

Απο εκει κ περα αυτό που εχω δει ειναι οτι πανω κατω ολες εχουν τις ιδιες χρεώσεις φόρτισης, ολες αρχισαν να χρεώνουν για το συνάλλαγμα αλλά την ταχύτητα της γιουρομπανκ δεν την αλλάζω με τιποτα

Πχ φορτίζω την κάρτα 9.32λεπτά κ στο 9¨33 λεπτά μπορώ να πραγματοποιήσω αγορά κ πληρωμή μεσω πευπαλ ή να την βαλω σε σαιτ να αγοράσω.

Ενω πχ με της Πειραιώς....πρεπει να περιμένεις εως το απογευμα

Αυτα τα λιγα, φιλιά:mrgreen:

Διαφημίσεις

10% off your next Jewellery, clothing, shoes and watches order Απλά βάλτε τον κωδικό ABONUS10 στο ταμείο:)Είναι μέχρι 15/11!!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

εγω εχω πειραιως και ενα ΑΤΜ κοντα, παω εκει, κανω online καταθεση το ποσο που θελω και αμεσως ειναι διαθεσιμα και μπορω να ψωνιζω....:rolleyes:

6iY7p3.png?cAMNhNbb

Καλημερα!

Θα μετρηθώ σίγουρα, έχει πολύ ωραία σπορ ρούχα και όπως είπα πολύ όμορφα τισέρτ.

Αυτό για το στεγνωτήριο δεν είναι αλήθεια. Εγώ έχω και δεν στενεύουν καθόλου. Εντάξει, τζιν και μάλλινα δεν βάζω παρότι έχει τέτοιο πρόγραμμα. Θεωρώ ότι δεν αξίζει το ρεύμα που καίει.

Eννοειται κανω πλακα ελπιζω να μην παρaπλανησα κανεναν:).

Μια φορα μου μαζεζαν κατι μπλουζακια αλλα εγω εφταιγα γιατι το ελεγαν οτι δεν θελουν στεγνωτηριο.

Σε ποιο site αναφέρεσαι? Amazon?

Ναι το Αμαζον μου ηρθε μηνυμα και εμενα:)

q1kup2.pngza5op2.png

Αχ μπορει να ειμαι τοσο ατυχη??? Ειχα παραγγειλει πανες οικολογικες απο το cheeksandcherries.co.uk στις 16-10-2011 αξιας περιπου 40 ευρω καθως το συγκεκριμενο σαιτ εχει πολυ καλα μεταφορικα συγκριτικα με αλλα που εχουν παρομοια ειδη. Η παραγγελια εφυγε την επομενη μερα αλλα αφαντη μεχρι στιγμης. Εστειλα μνμ στο φεις καθως εκει απαντουν κατευθειαν και μια κυρια μου επιβεβαιωσε για δευτερη φορα οτι η παραγγελια εχει φυγει κανονικα αλλα οτι σιγουρα δεν παιρνει τοσο καιρο για να φτασει Ελλαδα (αν ειναι δυνατον δηλαδη) και οτι το οτι δεν εχω παραλαβει δεν καλο σημαδι. Η αποστολη εγινε με απλο ταχυδρομειο οποτε δεν μπορω να ελεγξω που βρισκεται κλπ. Ειμαι να σκασω γμτ υπαρχει καπου εκτος απο το ταχυδρομειο της γειτονιας που μπορω να ρωτησω αν τυχον εχει παραπεταχθει καπου το δεμα μου??? Αληθεια το ubershop.uk.com ποσο καιρο κανει αν παραγγειλω??? Ειμαι να γεννησω αυτες τις ημερες και να ξερω περιπου τι νουμερο να παραγγειλω, αν αργουν δηλαδη να φροντισω να παρω το μεγαλυτερο.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Βρε κορίτσια, ούτε άδεια δε μπορούμε να πάρουμε!Μια βδομάδα λείπω και πάλι έπεσε τρελή μελέτη!

By the way, επειδή διάβασα για καθισματάκια αυτοκινήτου και εδώ και στο cafe, ξέχασα να αναφέρω ότι παρέλαβα προ βδομάδων καινούριο καθισματάκι από δω: http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1635.

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη με την εξυπηρέτηση. Όσον αφορά την τιμή τώρα, για τα ελληνικά δεδομένα ήταν καλούτσικη. Μου βγήκε 233 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή. Την παραγγελία δεν την έκανα μέσω του site, αλλά τηλεφωνικά. Επίσης, όταν έψαχνα για το καθισματάκι ενώ μου το έβγαζε σαν προιόν δεν είχε τιμή, οπότε επικοινώνησα μαζί τους για να ζητήσω προσφορά.

Αν δεν είχα θέμα με τις αποδείξεις μου φέτος ίσως να επέλεγα να το πάρω από site του εξωτερικού, όμως υπό αυτές τις συνθήκες μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη.

82nop2.png

Σε ποιο site αναφέρεσαι? Amazon?

Ωχ Ναι!!:) Στο Amazon!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

εγω εχω πειραιως και ενα ΑΤΜ κοντα, παω εκει, κανω online καταθεση το ποσο που θελω και αμεσως ειναι διαθεσιμα και μπορω να ψωνιζω....:rolleyes:

Πρέπει να πας στο ατμ ομως....:mrgreen:

Εγώ μιλάω να έχεις κάρτα...να τη φορτίζεις απο τη ζεστουλα του σπιτιου σου κ να κανεις επιτοπου αγορές :mrgreen:

Αχ μπορει να ειμαι τοσο ατυχη??? Ειχα παραγγειλει πανες οικολογικες απο το cheeksandcherries.co.uk στις 16-10-2011 αξιας περιπου 40 ευρω καθως το συγκεκριμενο σαιτ εχει πολυ καλα μεταφορικα συγκριτικα με αλλα που εχουν παρομοια ειδη. Η παραγγελια εφυγε την επομενη μερα αλλα αφαντη μεχρι στιγμης. Εστειλα μνμ στο φεις καθως εκει απαντουν κατευθειαν και μια κυρια μου επιβεβαιωσε για δευτερη φορα οτι η παραγγελια εχει φυγει κανονικα αλλα οτι σιγουρα δεν παιρνει τοσο καιρο για να φτασει Ελλαδα (αν ειναι δυνατον δηλαδη) και οτι το οτι δεν εχω παραλαβει δεν καλο σημαδι. Η αποστολη εγινε με απλο ταχυδρομειο οποτε δεν μπορω να ελεγξω που βρισκεται κλπ. Ειμαι να σκασω γμτ υπαρχει καπου εκτος απο το ταχυδρομειο της γειτονιας που μπορω να ρωτησω αν τυχον εχει παραπεταχθει καπου το δεμα μου??? Αληθεια το ubershop.uk.com ποσο καιρο κανει αν παραγγειλω??? Ειμαι να γεννησω αυτες τις ημερες και να ξερω περιπου τι νουμερο να παραγγειλω, αν αργουν δηλαδη να φροντισω να παρω το μεγαλυτερο.

Ωραια δωσε εως τις 16/11 χρονο μηπως....χάθηκε στα ελτά πουθενα το δέμα σου κ τότε ζητας του επιστροφή χρημάτων!

η πειραιως φορτιζει και απο το σπιτι μεταφεροντας χρηματα απ το λογ/σμο σου!

Πώς «φορτίζω» την κάρτα;

Έχεις τη δυνατότητα να «φορτίσεις» και να «επαναφορτίσεις» την κάρτα WEBUYμεταφέροντας σε αυτή χρήματα από το λογαριασμό σου ή χρεώνοντας την πιστωτική σου κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς,

• Μέσω winbank, της υπηρεσίας Internet banking της Τράπεζας Πειραιώς
  • Μέσω Πειραιώς Phone Banking, της υπηρεσίας phone banking της Τράπεζας Πειραιώς

Τα χρήματα που θα βάλεις στην κάρτα σου είναι διαθέσιμα άμεσα. Μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα να «φορτίσει» κάποιος άλλος την κάρτα σoυ για λογαριασμό σoυ ή να «φορτίσεις» εσύ την κάρτα κάποιου άλλου.

Το ελάχιστο ποσό με το οποίο μπορείς να γεμίζεις την κάρτα σου κάθε φορά είναι ?10 και το μέγιστο ?3.000.

απο το http://www.webuy.gr/characteristics.html

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Με την προπληρωμένη εισαι οκ απο την αποψη οτι ναι μεν ειναι βιζα πιστωτική αλλά εχει δυνατοτητα αγοράς μονο οταν την φορτίζεις με χρήματα αλλιως οσο κ να προσπαθουν να σε χρεώσουν το χ ψ προιόν ή να σου κλέψουν τα στοιχεια σου θα βγουν άκαρπες οι προσπάθειες τους. Για αυτο κ για μενα τουλάχιστον ειναι η ποιο ασφαλής κάρτα για αγορές.

Βεβαια βολευει να την βγαλεις σε τραπεζα που εχεις λογαριασμό εκει για να κανεις κ ενα ιντερνετ μπανκινγκ να την φορτίζεις απο το σπιτάκι σου κ να μη στηνεσαι στην ουρά στο ταμειο να βαλεις χρηματα (δεν φορτιζεται της γιουρομπανκ τουλαχιστον απο το Ατμ)

Απο εκει κ περα αυτό που εχω δει ειναι οτι πανω κατω ολες εχουν τις ιδιες χρεώσεις φόρτισης, ολες αρχισαν να χρεώνουν για το συνάλλαγμα αλλά την ταχύτητα της γιουρομπανκ δεν την αλλάζω με τιποτα

Πχ φορτίζω την κάρτα 9.32λεπτά κ στο 9¨33 λεπτά μπορώ να πραγματοποιήσω αγορά κ πληρωμή μεσω πευπαλ ή να την βαλω σε σαιτ να αγοράσω.

Πρέπει να πας στο ατμ ομως....:mrgreen:

Εγώ μιλάω να έχεις κάρτα...να τη φορτίζεις απο τη ζεστουλα του σπιτιου σου κ να κανεις επιτοπου αγορές :mrgreen:

Εαν εχεις λεφτα στο λογαριασμο σου και winbank και στην πειραιως γινονται απο το σπιτι. Το εχω κανει πολλακις και εχω ψωνισει αμεσως.Για την φορτιση εννοω.

Απλα μερικα ATM της Πειραιως ακομη δεν ειναι online και αν πας για καταθεση αργει να φανει. Την πατησα μια φορα με ενα καταστημα κοντα στο Ιπποκρατειο.:(

q1kup2.pngza5op2.png

Ωραια δωσε εως τις 16/11 χρονο μηπως....χάθηκε στα ελτά πουθενα το δέμα σου κ τότε ζητας του επιστροφή χρημάτων!

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!Και ο Θεος βοηθος!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Τα πρόσφατα ψωνάκια μου, μπουφανάκι της μικρής καβάντζα για του χρόνου και παπά δικά μου καβάντζα για την άνοιξη, τα οποία έστειλα στον αγγλο ξάδερφο, με 0 μεταφορικά.

Περιττο να σου πω φιλεναδα πως ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια παπουτσια πηρα το καλοκαιρι απο amazon στην ιδια τιμη απλα δεν ειχε σε αυτο το χρωμα και τα πηρα σε

αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0032Z8SUO

Μα τοση συμπνοια πια????????????:mrgreen::mrgreen:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

ευχαριστω Καλαμαρι....και τα αλλα κοριτσια....Απ οτι καταλαβα,προπληρωμενες εχουν μονο η κυπρου πειραιως και η γιουρομπανκ.....επικοινωνησα με Κυπρου,η καρτα στοιχιζει 5 ευρω και καθε φορτιση 1 ευρω...το καλο ειναι οτι μπορω να τη φορτιζω με ebanking που εχω σε αλλες τραπεζες π.χ εθνικη και εμπορικη...απο τη ζεστουλα του σπιτιου μου δηλαδη....το μονο που δεν ρωτησα ειναι σε ποση ωρα μετα τη φορτιση θα μπορω να κανω αγορες....:wink:

παρεπιπτοντως το parapharmacie.gr εχει αψογη εξυπηρετηση...δεν μπορουσα να πληρωσω με τη χρεωστικη ουτε και με καταθεση αφου ειχαν συμβεβλημενες μονο 2 τραπεζες.....τους πηρα τηλ και μου εδωσαν λογαριασμο αλλης τραπεζας για να καταθεσω τα χρηματα.....και διαφορα στην τιμη μεγαλη...μπραβο τους!!!!:P

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Περιττο να σου πω φιλεναδα πως ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια παπουτσια πηρα το καλοκαιρι απο amazon στην ιδια τιμη απλα δεν ειχε σε αυτο το χρωμα και τα πηρα σε

αυτο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0032Z8SUO

Μα τοση συμπνοια πια????????????:mrgreen::mrgreen:

ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ, αι λαβ γιου ρε συνπιλότισσα !!!!!

Κάτι θυμόμουν, τα βολεύτηκες αλήθεια ?

ευχαριστω Καλαμαρι....και τα αλλα κοριτσια....Απ οτι καταλαβα,προπληρωμενες εχουν μονο η κυπρου πειραιως και η γιουρομπανκ.....επικοινωνησα με Κυπρου,η καρτα στοιχιζει 5 ευρω και καθε φορτιση 1 ευρω...το καλο ειναι οτι μπορω να τη φορτιζω με ebanking που εχω σε αλλες τραπεζες π.χ εθνικη και εμπορικη...απο τη ζεστουλα του σπιτιου μου δηλαδη....το μονο που δεν ρωτησα ειναι σε ποση ωρα μετα τη φορτιση θα μπορω να κανω αγορες....:wink:

παρεπιπτοντως το parapharmacie.gr εχει αψογη εξυπηρετηση...δεν μπορουσα να πληρωσω με τη χρεωστικη ουτε και με καταθεση αφου ειχαν συμβεβλημενες μονο 2 τραπεζες.....τους πηρα τηλ και μου εδωσαν λογαριασμο αλλης τραπεζας για να καταθεσω τα χρηματα.....και διαφορα στην τιμη μεγαλη...μπραβο τους!!!!:P

Φιλενάδα, προπληρωμένη εχουν πολλές τράπεζες, νομίζω σχεδόν όλες.

Σε ότι αφορά την Πειραιώς, να μοιραστώ την εμπειρία μου.

Άνοιξα λογαριασμό ταμιευτηρίου και μου έδωσαν ονλάιν κωδικούς για να φτιάξω την κάρτα.

Μπορείς να έχεις χρήματα στον λογαριασμό ταμιευτηρίου σου και να φορτίζεις την κάρτα σου at home ή on the road η όπου σε εξυπηρετεί !!!

Κάνω την κατάθεση στο ταμιευτήριο το πρωί πριν πάω στο γραφείο (στο ΑΤΜ που έχει μέσα στην τράπεζα, για να είναι άμεσα διαθέσιμα στον λογαριασμό μου, κάποια καταστήματα κάνουν άμεση καταμέτρηση και κατάθεση στον λογαριασμό σου, αυτά που είναι στον δρομο μου όχι γιαυτό και μπαίνω μέσα στην τράπεζα, δουλειά ακριβώς ενός λεπτού) και μόλις πάω στο γραφείο, φορτίζω την κάρτα μου και είναι άμεσα διαθέσιμα.

Δεν υπάρχει καθυστέρηση.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...