Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Μόλις τα χτύπησα, πήρα και τα φανελάκια που έχει!:D;)

και εγώ και εγώ!!! ευχαριστούμε kalamaraki!!!

και ότι είχαν αρχίσει να μας μικραίνουν τα βρακάκια μας:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ εγω λεω απο την στιγμη που πηρες το εμπορευμα πρεπει επιβαλεται να το ν πληρωσεις γιατι μετα θα λεμε μα γιατι δεν στελνουν ελλαδα οι περισσοτεροι πωλητες.... εγω θα πληρωνα....

Κοίτα το "επιβάλλεται" είναι σχετικό γιατί και εγώ μεσα στους 2 μήνες που έκαναν να έρθουν θα μπορούσα να τα είχα αγοράσει ξανά από άλλο πωλητή και τώρα να πρέπει να τα ξαναπληρώσω. Επειδή όμως δεν το έκανα για αυτό κα είχα σχεδόν αποφασίσει να τον πληρώσω κατ'ευθείαν μέσω Paypal. Τη λύση μου την έδωσε όμως ο πωλητής αφού πλέον είναι: "not a registered user".

Κοίτα το "επιβάλλεται" είναι σχετικό γιατί και εγώ μεσα στους 2 μήνες που έκαναν να έρθουν θα μπορούσα να τα είχα αγοράσει ξανά από άλλο πωλητή και τώρα να πρέπει να τα ξαναπληρώσω. Επειδή όμως δεν το έκανα για αυτό κα είχα σχεδόν αποφασίσει να τον πληρώσω κατ'ευθείαν μέσω Paypal. Τη λύση μου την έδωσε όμως ο πωλητής αφού πλέον είναι: "not a registered user".

xaxa καλο..οντως μας ελυσε το προβλημα:-D:-D:lol::lol::lol: κ εμεις σκαμε εδω....:cool:

Δεν μπορω να σε βοηθησω για τις μποτες. Ηθελα μονο να σου πω οτι εχω 2 τσαντες jane shilton απο την εποχη που εκανα πρακτικη στην Αγγλια κατι αιωνες πριν και ειναι σαν καινουριες. Υπεροχη δουλεια και πολυ καλα δερματα. Προσφατα πηρε η νυφη μου που της ειχα προτεινει και συνεχιζουν να εχουν την ιδια εξαιρετικη ποιοτητα.

Σ'ευχαριστώ!!!!

Ψάχνω ένα cd player για παιδάκι. Έχετε κάποιο υπόψη σας;

Είναι, αν δεν κάνω λάθος, 3 χρονών και τρελαίνεται να ακούει μουσική. Παιδάκι συναδέλφου είναι και απ' οτι μου έχει πει η μαμά του θέλει ένα παιδικό player για να βάζει να ακούει εκεί τα cd του μιας και το δικό τους θα το χαλάσει όπως πάει.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Ιδου η πρώτη μου αγορά απο το Amazon.co.uk για δωράκι!

http://www.amazon.co.uk/Baby-Gift-Set-Newborn-clothes/dp/B0048G3U86/ref=pd_ys_iyr1

μιλάμε υπέροχο!Συνολικά 11 τεμάχια μέσα (φορμάκια, παντελονάκι, σκουφάκι, παπουτσάκια). Πολυ όμορφη συσκευασία!Ηρθε με το ταχυδρομείο πριν απο λίγο. Όσο σκέφτομαι ότι για ένα αντίστοιχο περσυ ειχα πληρώσει 55 ευρώ αντί για 20 που έδωσα τώρα...Γκρρρρρρρρ!

Spyni τι εγινε με το θεμα σου???

εγω το μονο που παρατηρησα ειναι οτι η τελικη τιμη αναφεροταν σε ΔΥΟ κομματια! κανω λαθος???? 11+5.47 (δε θυμαμαι ακριβωσ νουμερο τωρα) = 16,47 χ2 = 32,94

για δες μηπως εχει γινει και τιποτα αλλο!

kKZUp2.png

Κοριτσι καμια σχεση με οσα λετε παραπανω.

Μου εχει τυχει και μενα με πρωταρη σε πωλησεις εκτος uk.(αυτος εχει μονο 13 πωλησεις)

Ακου τι εκανε ο πωλητης:

Σου εκανε τη σουμα και εβαλε το total κατα λαθος στο σημειο που λεει "...Or charges (+) " με αποτελεσμα να υπολογισει δυο φορες τη σουμα.

Εξηγησε του οτι εκανε λαθος για να στειλει αλλο invoice και να αφησει κενο στο σημειο που λεει Seller discounts ωστε να βγει το σωστο ποσο. Ειναι αργα και νυσταζω. :cool: Καταλαβες αραγε που εκανε το λαθος ή τα εγραψα ακαταλαβιστικα;

Εν συντομια γραψε του οτι κατα λαθος στο σημειο "seller discounts" εγραψε ξανα το συνολικο ποσο με αποτελεσμα να σου στειλει invoice με τα διπλασια ποσα. Αυτο το σημειο πρεπει να ειναι κενο.

Μολις καταλαβει τι εκανε θα το διορθωσει. Μην ανησυχεις.

Με γεια. :D

Annagrig ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω πολυ για τη διαφωτιση...ειπα να στειλω μην. μηπως οντωσ εγινε ετσι και ενω γενικα η επικοινωνια δεν ειναι το φορτε του μου ζητησε συγγνωμη και οντως εκανε αυτο που ειπες...ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!περιμενω το διορθωμενο invoice.αντε και πρωτη φορα παιρνω κατι απο σελλερ με τοσες λιγες πωλησεις.....σε υπερευχαριστω κουκλα μου!!!εχασα κατι κιλα-καλο αυτο-απο την αγωνια μου!!!

και φυσικα θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου την CHATZICO!!!!!!!!!!!!!!!!H κοπελα σκιστηκε να με βοηθησει , λες και ημουν φιλη της!!!chatzico μεσα απο την καρδια μου χιλια ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!πραγματικα με βοηθησες παααααρα πολυ!!!!!!!!να εισαι παντα καλα!!!!!!!http://rover.ebay.com/rover/0/e11050.m43.l1123/7?euid=8ccf9d57b01a445c86400da55801c6a7&loc=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.co.uk%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D270841340953%26ssPageName%3DADME%3AX%3AAAQ%3AGB%3A1123

και για να μην ειμαι οφ, θα σας δειξω τι αλλο πηρα για την κορη....

Διαφημίσεις

Spyni τι εγινε με το θεμα σου???

εγω το μονο που παρατηρησα ειναι οτι η τελικη τιμη αναφεροταν σε ΔΥΟ κομματια! κανω λαθος???? 11+5.47 (δε θυμαμαι ακριβωσ νουμερο τωρα) = 16,47 χ2 = 32,94

για δες μηπως εχει γινει και τιποτα αλλο!

γατουλα μου, σε ευχαριστω που ρωτας...τελικα εγινε λαθος....νιωθω ασχημα που αμεσως το μυαλο μου πηγε στο κακο...τον αδικησα τον ανθρωπο...ευτυχως που γενικα αντιδρω ψυχραιμα και ο,τι του ειχα στειλει ηταν με περισση ευγενεια...ευτυχως!!!

xaxa καλο...μας ελυσε το προβλημα:-D:-D:lol::lol::lol: κ εμεις σκαμε εδω....:cool:

Μα σου έδωσα λύση αν πραγματικά θες να τον πληρώσεις για το προιόν που πηρες τελικά στα χέρια σου....Το οτι δεν ειναι πια μέλος με το νικ που τον ειχες(για τους χ ψ λογους ξεγράφτηκε αλλά σιγουρα ξαναγράφτηκε με αλλο νικ) δεν εχει να κάνει με το πευπαλ κ τον λογαριασμό του εκει....

Αν θελήσεις να τον πληρώσεις απλά θα κάνεις αυτό που σου περιέγραψα στο πρωτο μου ποστ απαντώντας σου.

Το κυριότερο ειναι αν μπορείς να δεις την ημερομηνία αποστολής τους

Αν η ημερομηνία ειναι οκ οπως λεει οτι τα έστειλε τοτε δεν φταει εκεινος που αργησε το δέμα σου απο ΚΙΝΑ....συνήθως αργουν εξαιτιας του τελωνείου τους λογο φόρτου εργασιας πολλών δεμάτων αλλά συνήθως

Τωρα εφοσον φανηκε αδιάλακτος :roll:....κ δεν σου προτεινε να στα ξαναστείλει ή να σου επιστρέψει τα χρηματα...εντυπωση μου κάνει για κινέζο παντως , εγώ θα τον πληρωνα ξανά γιατί ετσι είναι το σωστό.

Μπορεις να του στειλεις τα χρηματα βαζοντας το μειλ του που εχεις στην αποδειξη πληρωμής σου στο πευπαλ, αυτο το μειλ του ειναι συνδεδέμένο με το πευπαλ του οποτε θα παρει κ τα λεφτά του. Επελεξε την καρτέλα περσοναλ για να μη πληρώσεις για την συναλλαγή ποσοστό, αν εχεις σβήσει την αποδειξη σου απο το πευπαλ , μπορεις να βρεις την συναλλαγή σας στο ιστορικό στο πευπαλ

Ινβοις ξανά δεν μπορεί να σου στειλει αφου δεν πουλάει εκ νέου ενα προιόν:mrgreen:

Φιντμπακ εγώ θα αφηνα ουδέτερο μεν αλλά με τα αστεράκια της επικοινωνίας στο 1 πχ κ θα περιεγραφα με λιγα λογια τι εγινε

και εγώ και εγώ!!! ευχαριστούμε kalamaraki!!!

και ότι είχαν αρχίσει να μας μικραίνουν τα βρακάκια μας:P

:-D:-D

Μόλις τα χτύπησα, πήρα και τα φανελάκια που έχει!:D;)

Με γειά σας κ εσάς! :-D

kalamaraki βοηθεια εχω αγορασει δυο πραγματα απο εδω κ παω να ανοιξω την σελιδα κ λεει αυτο τι σημαινει τι κοπανησε???

Το λινκ που μας εβαλες δεν λεει οτι την κοπάνησε

Την συναλλάγή σου θα την δεις πηγαινοντας στο My ebay --> Purchase history , τα 4 δέματα σου εχουν σηματάκι οτι απεστάλθησαν ενώ το ενα δεν εχει σηματάκι ακόμη σημαίνει οτι ακόμη δεν το έστειλε.

Θέλω να πάρω για τον αντούλη μου δώρο ένα ζευγάρι nike air max να το τολμήσω απο το ebay ή μπορεί να μην ειναι και γνήσια?Μου φαίνονται πολύ πιο φθηνα σε σχέση με εδώ ειδικά στο αμερικάνικο ebay και φοβάμαι μην είναι αντιγραφα

Αλήθεια black friday έχει και το τρελό οχτάρι ή τα νεχτ?

Δεν ξέρω για το ΝΕΧΤ, αλλά το τρελοχάρι σίγουρα, αφενός αμερικάνικο σάιτ και αφετέρου σε μια οικογένεια ανήκουν με το τζίμπο !!:wink:

Μολις τσίμπησα Crocs Mammoth Hello Kitty για όποια θέλει, οταν παραλάβω θα ενημερώσω

Ναι πες !!!!!!

Ευχαριστώ για την απάντηση !

Ερώτηση σχετικά με ταχυδρομεία ΗΠΑ.

Θέλω να παραγγείλω κάτι από ebay.com, αξίας 46 δολλαρίων.

Ο πωλητής χρεώνει US $32.40 με USPS Priority Mail International και

US $14.97 με USPS First Class Mail International.

Δεν με πειράζει να πληρώσω τα ακριβά μεταφορικά αλλά φοβάμαι την περίπτωση του τελωνείου.

Ξέρετε τη διαφορά?

Η ακριβή επιλογή μου κάνει κούριερ, η φθηνή είναι απλό ταχυδρομείο. Θα επέλεγα την φθηνή επιλογή για λόγους ασφαλείας, δεδομένου ότι με την ακριβή πας στα 80 δολλάρια περίπου δηλωμένης αξίας, που υπερβαίνει κατά πολύ το ποσό της ατέλειας.

Σε ευχαριστώ πολύ chatzico:D

Καλό διάβασμα !!!

χαχα αρα και με ιγμοριτιδα τα ματια μου υπολογιζουν!!!! αντε λυστο!!! ευκολο!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και φυσικα θελω να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου την CHATZICO!!!!!!!!!!!!!!!!H κοπελα σκιστηκε να με βοηθησει , λες και ημουν φιλη της!!!chatzico μεσα απο την καρδια μου χιλια ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!πραγματικα με βοηθησες παααααρα πολυ!!!!!!!!να εισαι παντα καλα!!!!!!!http://rover.ebay.com/rover/0/e11050.m43.l1123/7?euid=8ccf9d57b01a445c86400da55801c6a7&loc=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.co.uk%2Fws%2FeBayISAPI.dll%3FViewItem%26item%3D270841340953%26ssPageName%3DADME%3AX%3AAAQ%3AGB%3A1123

και για να μην ειμαι οφ, θα σας δειξω τι αλλο πηρα για την κορη....

29241bu4khhqnsb.gif

Να δούμε πότε θα συναντηθούμε !!!!!!!

Τα πρόσφατα ψωνάκια μου, μπουφανάκι της μικρής καβάντζα για του χρόνου και παπά δικά μου καβάντζα για την άνοιξη, τα οποία έστειλα στον αγγλο ξάδερφο, με 0 μεταφορικά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Kαλησπερα!Να σας ρωτησω κατι?

απο το amazon.co.uk εχετε ψωνισει? ειναι καλο? μεταφορικα για Ελλαδα γνωριζετε ποσο??

ευχαριστωωωωω!

Θα έλεγα να διαβάσεις πρώτα για τις ονλάιν αγορές, υπάρχουν συγκεντρωμένες οδηγίες εδώ.

Για απορίες μετά, εδώ είμαστε;)

Το ΑΜΑΖΟΝ είναι από τα καλύτερα και ασφαλέστερα καταστήματα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Το www.aeropostale.com έχει δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 93 ευρώ!!!!!!!!!!!!

Έχεις ξαναψωνίσει από εκεί ? Τι λέει από ποιότητα και μεγέθη ?

Εύκολα πάντως πιάνω τα 93,70 για δωρεάν μεταφορικά, δεν ξέρω με το τελωνείο όμως τι θα γίνει..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Έχεις ξαναψωνίσει από εκεί ? Τι λέει από ποιότητα και μεγέθη ?

Εύκολα πάντως πιάνω τα 93,70 για δωρεάν μεταφορικά, δεν ξέρω με το τελωνείο όμως τι θα γίνει..........

Έχω ψωνίσει αλλά όχι online, όταν είχα πάει Αμερική! Πολύ καλή ποιότητα, τα νούμερα είναι ελαφρώς μεγάλα!!! Και έχει και παιδικά απο 4 ετών και πάνω! Αν κάνεις μια αγορά γύρω στα 100 ευρώ δεν θα έχεις πρόβλημα με τελωνείο!

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Έχω ψωνίσει αλλά όχι online, όταν είχα πάει Αμερική! Πολύ καλή ποιότητα, τα νούμερα είναι ελαφρώς μεγάλα!!! Και έχει και παιδικά απο 4 ετών και πάνω! Αν κάνεις μια αγορά γύρω στα 100 ευρώ δεν θα έχεις πρόβλημα με τελωνείο!

Ουφφφφφφφφφφφφφφ

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Το λινκ που μας εβαλες δεν λεει οτι την κοπάνησε

Την συναλλάγή σου θα την δεις πηγαινοντας στο My ebay --> Purchase history , τα 4 δέματα σου εχουν σηματάκι οτι απεστάλθησαν ενώ το ενα δεν εχει σηματάκι ακόμη σημαίνει οτι ακόμη δεν το έστειλε.

ευχαριστω κ παλι οποτε να μην ανησυχω ακομα....? τι σημαινει ομως ξερεις μηοως??? ειναι ο μονος ακομα που δεν φωτισε το φακελακι του ολοι οι αλλοι το εστειλαν αλλα αυτο ακομα γιαυτο κκ ανησυχω περασε 24ωρο σχεδων κ ακομα τιποτα....περιμενω.....

(Πωλητής των μηνυμάτων μέσα σε 2 ημέρες μετά τη λήψη εκκαθαρίζονται πληρωμής) . αυτο πως το καταλαβαινετε οτι θα απαντησει μεσα σε 2 24ωρα απο την ημερα πληρωμης? στην κινα το σαββατο αραγε θεωρειται εργασιμη μερα,,,,,

Δε θυμάμαι βρε καλαμάρακι αλλά θυμάμαι ότι αφού τα είχα πάρει μας είχες βάλει λινκ ότι τα είχες πάρει,έγραφε το ίδιο ex mothercare και είχαμε την συζήτηση ότι είχα παραλάβει, δεν ήταν μάδερ και ήταν και πολύ λεπτά!

Τα φανελάκια που είχα πάρει νομίζω από αυτόν ήταν όντως μάδερ...

Θα περιμένω καλύτερα να παραλάβεις γιατί έχω μια επιφύλαξη!Μακάρι να διαψευστώ!!!

Ηταν TU . Θυμαμαι που το συζητουσαμε τοτε και τα ειχα παρει και εγω.

Εχω ψωνισει και εγω οταν πηγα Αμερικη αλλα θα ελεγα οτι δεν ειναι ελαφρως μεγαλα αλλα πολυ μεγαλα. Εχω Μ μπλουζα φουτερ που ειναι τουλαχιστον XL σε μεγεθος. Αλλα ισχυει αυτο και στα παιδικα? Εχεις παρει παιδικο ρουχο?

Απο ποιοτητα ειναι πολυ καλα παντως

q1kup2.pngza5op2.png

ευχαριστω κ παλι οποτε να μην ανησυχω ακομα....? τι σημαινει ομως ξερεις μηοως??? ειναι ο μονος ακομα που δεν φωτισε το φακελακι του ολοι οι αλλοι το εστειλαν αλλα αυτο ακομα γιαυτο κκ ανησυχω περασε 24ωρο σχεδων κ ακομα τιποτα....περιμενω.....

(Πωλητής των μηνυμάτων μέσα σε 2 ημέρες μετά τη λήψη εκκαθαρίζονται πληρωμής) . αυτο πως το καταλαβαινετε οτι θα απαντησει μεσα σε 2 24ωρα απο την ημερα πληρωμης?

Απο τι στιγμη πληρωμης το αποστελει σε 2 ημερες.

Κανε λιγο υπομονη δεν τα στελνουν ολοι αμεσως. Δε περιμενουν την παραγγελια μας εξω απο το ταχυδρομειο:)Αλλωστε να ξερεις αυτα που ερχονται απο Κινα θα αργησουν τουλαχιστον 15 μερες και ανω.

q1kup2.pngza5op2.png

Εχω ψωνισει και εγω οταν πηγα Αμερικη αλλα θα ελεγα οτι δεν ειναι ελαφρως μεγαλα αλλα πολυ μεγαλα. Εχω Μ μπλουζα φουτερ που ειναι τουλαχιστον XL σε μεγεθος. Αλλα ισχυει αυτο και στα παιδικα? Εχεις παρει παιδικο ρουχο?

Απο ποιοτητα ειναι πολυ καλα παντως

Χαχαχα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Οι Αμερικάνοι είναι fat!!!! Παιδικά δεν έχω πάρει γιατί τότε η μικρή μου ήταν μωρό! Έχει όμως size chart!

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...