Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Κορίτσι.... Κάτω κάτω στη σελίδα του προϊόντος λέει καθαρά ότι αν κάνετε αγορά πρέπει να στείλετε μήνυμα για το νούμερο...

Η αλήθεια είναι δεν το είχα προσέξει ότι το γράφει. Μάλλον υπήρξα βιαστική. Πως φαίνεται η πείρα ε; άλλα και εκείνο το κορίτσι με ξέχασε να πει έστω ένα μποντζιορνο!

Πάντως την επόμενη ελπίζω να είμαι περισσότερο προσεκτική. Ευχαριστώ πάντως ένα μαθηματάκι το έχω ανάγκη που και που.:wink: μέχρι να στρώσω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε θυμάμαι βρε καλαμάρακι αλλά θυμάμαι ότι αφού τα είχα πάρει μας είχες βάλει λινκ ότι τα είχες πάρει,έγραφε το ίδιο ex mothercare και είχαμε την συζήτηση ότι είχα παραλάβει, δεν ήταν μάδερ και ήταν και πολύ λεπτά!

Τα φανελάκια που είχα πάρει νομίζω από αυτόν ήταν όντως μάδερ...

Θα περιμένω καλύτερα να παραλάβεις γιατί έχω μια επιφύλαξη!Μακάρι να διαψευστώ!!!

Οκκκκ Μαριτάκι πιστεύω εως την Τριτη θα τα έχω γιατι αυτοί δουλεύουν ρολόι στα ελτά τους το Σαββατο αρα Κυριακή θα ειναι Ελλάδα κ το πολύ τρίτη στο σπίτι μου!

Πολλές φορές επιλέγω Πέμπτες ή Παρασκευές για αγορές από Άγγλους πωλητές γιατι ερχονται ποιο γρήγορα συνήθως δεν κάνουν 5 εργάσιμες γιατί μεσολαβεί το σ.κ.

Βρε Ελενακι φανταζεσαι τι θα γινοταν αν παραθεταμε εδω ολα τα mail που λαμβανουμε απο ebay?

Θα σου ερθουν και πολλα αλλα. Κανε μια μεταφραση, εστω απο το Google ή ας σε βοηθησει καποιος που ξερει λιγα Αγγλικα και αν καπου σκαλωσεις ή αν εχεις προβλημα τα ξαναλεμε.

ή στειλε πμ.:wink:

Speaking of which... annagrig1980 έλαβες το πμ που σου έστειλα πριν ενα μηνα περίπου? Και σε σένα έστειλα καλαμαράκι. :)

Καλημέρα!

Η αλήθεια είναι δεν το είχα προσέξει ότι το γράφει. Μάλλον υπήρξα βιαστική. Πως φαίνεται η πείρα ε; άλλα και εκείνο το κορίτσι με ξέχασε να πει έστω ένα μποντζιορνο!

Πάντως την επόμενη ελπίζω να είμαι περισσότερο προσεκτική. Ευχαριστώ πάντως ένα μαθηματάκι το έχω ανάγκη που και που.:wink: μέχρι να στρώσω.

Για αυτό λεμε συνέχεια

Διαβάζουμε ΟΛΗ την περιγραφή του προιόντος κατω απο τις τιμές κτλπ γιατί μπορεί να λεει κατι ακομη κ με ψιλά γράμματα κ μετά ο πωλητής θα ειναι καλλυμένος αν εσύ εγώ απλά δεν το προσέξαμε!

πχ εχω πετυχει περιγραφή να ειναι καταχωρημένο ως νέο αντικέιμενο με ταμπέλες αλλά στο κειμενο κάτω να λεει η τύπισσα οτι ειναι μεταχειρισμένο....

Ηταν λαθος καταχώρηση απλά....αλλά αν δεν το διαβαζα θα το αγοραζα ως νέο κ μετά αντε βρες το δικιο σου κ να μπλεχτεις παλι με αναφορές κτλπ

καλαμαριδιον αυτα τα εχεις ηδη παραλαβει? ηθελα να μαθω αν ειναι τοσο πολυ στενη η φορμα τους οπως με τα αμανικα που τα εχει σε συσκευασια 4 μαζι-2λευκα 1ροζ 1 μωβ και ειναι σετ με τα βρακακια που εβαλες..... καταλαβες ποια λεω ε? τα εχω παρει 2-3 και ειναι οριακα.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

καλαμαριδιον αυτα τα εχεις ηδη παραλαβει? ηθελα να μαθω αν ειναι τοσο πολυ στενη η φορμα τους οπως με τα αμανικα που τα εχει σε συσκευασια 4 μαζι-2λευκα 1ροζ 1 μωβ και ειναι σετ με τα βρακακια που εβαλες..... καταλαβες ποια λεω ε? τα εχω παρει 2-3 και ειναι οριακα.....

Εγώ αυτά με το μανίκι κ τα αμάνικα τα μαρκς που πήρα από αλλο πωλητή http://www.ebay.co.uk/itm/230672694552?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_520wt_1037

τα πήρα στο 4-5 γιατί δεν ειχε 3-4 κ της είναι μια χαρά λιγο μακριά στο ύψος αλλά οχι τραγικά φαρδουλά.

Δεν νομιζω να εχεις θεμα γιατι κ οι δυο μαρκες ειναι μπολικες στα μεγέθη τους

Εντιτ

και ναι αυτά με το μανίκι τα εχω ήδη παραλάβει απο παλια κ τα φοράμε ήδη κανα μηνα νομίζω

Ωραια ανετα κ σιγουρα θα της κάνουν κ του χρονου χωρις να της ειναι κολλητά εκτός κ αν παχύνει 10κιλα...(για την δικιά μου λεω να παχύνει μη παρεξηγηθούμε χε χε)

Καλημέρα :D Μπορείτε να με βοήθησετε στο εξής πρόβλημα γιατί εχω μπερδευτεί πάραααα πολύυυυυ.

Θέλω να πάρω παπα για την μικρή μου και κατέληξα σε ενα μποτάκι της Agatha. Το θεμα μου ειναι το νουμερο.

Σε κάποια sizing charts γραφει οτι το αναλογα με το μεγεθος του ΠΟΔΙΟΥ έχουμε τα εξης: 22=13,7cm 23=14,4cm 24=15cm

Η μικρη μου φοραει τωρα garvalin 22, μετραω λοιπόν το εσωτερικο της σολας και ειναι 13,7-14cm. Μηπως λοιπόν τα μεγεθοι αυτα αναφέρονται στο μηκος της σολας και οχι στο πόδι?

Για να μην τα πολυλογώ η μικρή έχει πόδι 13,7-13,9cm. Λογικά θα πρέπει να προσθεσω και 1 cm για να έχει αερα το παπουτσι και κανα 0,5 cm για καμια χοντρη κάλτσα. Σωστα ή κανω λάθος?

Άρα 13,7+1,5=15,2 περιπου. Παιρνω λοιπόν το 24αρι ή θα είναι μεγάλο?

Πάντως πήγα σε ενα μαγαζί και ενω έχει πολλές μάρκες καλές παπουτσιών δεν ειχε agatha, δεν έφερε λεει. Και για να της τα δοκιμασω πρεπει να κατεβαινω κεντρο και είναι φασαρία για μενα.

Αν έχει κάποια μαμα agatha 24αρι μηπως μπορει να μετρησει την σολα να δω περιπου ποσο ειναι? Ευχαριστω για την όποια βοήθεια!!!

4Xjop3.png

Θέλω να πάρω παπα για την μικρή μου και κατέληξα σε ενα μποτάκι της Agatha. Το θεμα μου ειναι το νουμερο.

Σε κάποια sizing charts γραφει οτι το αναλογα με το μεγεθος του ΠΟΔΙΟΥ έχουμε τα εξης: 22=13,7cm 23=14,4cm 24=15cm

Για να μην τα πολυλογώ η μικρή έχει πόδι 13,7-13,9cm. Λογικά θα πρέπει να προσθεσω και 1 cm για να έχει αερα το παπουτσι και κανα 0,5 cm για καμια χοντρη κάλτσα. Σωστα ή κανω λάθος?

Άρα 13,7+1,5=15,2 περιπου. Παιρνω λοιπόν το 24αρι ή θα είναι μεγάλο?

Νομίζω ότι θα της είναι μεγάλο. Η κόρη μου με 14,2 εκ καθαρή πατούσα (χωρίς κάλτσα) φοραει Νο 24 και φορώντας και κάλτσα έχει το παπούτσι 0.5 εκ περιθώριο.

Νομίζω ότι θα της είναι μεγάλο. Η κόρη μου με 14,2 εκ καθαρή πατούσα (χωρίς κάλτσα) φοραει Νο 24 και φορώντας και κάλτσα έχει το παπούτσι 0.5 εκ περιθώριο.

Η διαφορά μας ειναι 0,3 cm. Eμενα με γυμνο πόδι το ένα ειναι 13,7 και το άλλο 13,9, οποτε λαμβανω υπόψη μου το μεγαλύτερο. ( έχει 2 μερες που μετραω και ξαναμετραω πόδια :confused::confused::confused::confused:)

Από οτι καταλαβαίνω το 23 μάλλον θα της είναι ισα ισα.

4Xjop3.png

Εγώ αυτά με το μανίκι κ τα αμάνικα τα μαρκς που πήρα από αλλο πωλητή http://www.ebay.co.uk/itm/230672694552?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_520wt_1037

τα πήρα στο 4-5 γιατί δεν ειχε 3-4 κ της είναι μια χαρά λιγο μακριά στο ύψος αλλά οχι τραγικά φαρδουλά.

Δεν νομιζω να εχεις θεμα γιατι κ οι δυο μαρκες ειναι μπολικες στα μεγέθη τους

Εντιτ

και ναι αυτά με το μανίκι τα εχω ήδη παραλάβει απο παλια κ τα φοράμε ήδη κανα μηνα νομίζω

Ωραια ανετα κ σιγουρα θα της κάνουν κ του χρονου χωρις να της ειναι κολλητά εκτός κ αν παχύνει 10κιλα...(για την δικιά μου λεω να παχύνει μη παρεξηγηθούμε χε χε)

αυτα ειχα παρει και ειναι ισα ισα της

http://www.ebay.co.uk/itm/Mothercare-4-Girls-Sleeveless-Cotton-Vests-Age-2-3-/390363338913?pt=Girl_s_Clothing&hash=item5ae377d8a1

αρα καλα λεω να παρω 3-4 ε? με μπερδεψες ολιγον τι χαχαχαχαχαχα

κανα μακρυμανικο bodysuit 2-3 3-4 εχουμε υποψην? ή εστω χωρις κουμπια απο κατω αλλα οικονομικο? ολο ακριβα βρισκω.......

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Θέλω τη γνώμη σας:

Λοιπόν την 15/9 έκανα μία αγορά από έναν κινέζο κάτι babydoll προς ευχαρίστηση του συζύγου.

Μέχρι 20/10 δεν είχαν εμφανισθεί και στέλνω μήνυμα στον πωλητή ο οποίος μου απαντάει μετά από 2 ημέρες. Μου έδωσε tracking no που όμως δεν έδειχνε ότι το δέμα μου είχε μπει Ελλάδα. Συμφωνήσαμε να περιμένω μέχρι τις 25/10 και μετά να ξαναμιλήσουμε. Δεν ήρθε τίποτα και του λέω είτε να το ξαναστείλει είτε να επιστρέψει τα χρήματα. Μέχρι τις 28/10 δεν είχε απαντήσει έτσι και εγώ άνοιξα case στο ebay. Τα χρήματα μου επιστράφηκαν στις 7/11 από το ebay. Όλα οκ μέχρι στιγμής. Εχθές όμως 10/11 2 μήνες σχεδόν μετά την αγορά μου βρήκα χαρτάκι ταχυδρομείου με το δεματάκι μου το οποίο φαίνεται ότι μπήκε Ελλάδα την 9/11. Τι κάνω τώρα εγώ:

α. Δε λέω τίποτα και κρατάω τα χρήματα, άλλωστε πέρασαν 2 μήνες και θα μπορούσα να είχα αγοράσει άλλα;

β. Του λεω να μου στείλει ξανά invoice για πληρωμή;

γ. Και στις 2 περιπτώσεις τι feedback Να αφήσω;

κ εγω λεω απο την στιγμη που πηρες το εμπορευμα πρεπει επιβαλεται να το ν πληρωσεις γιατι μετα θα λεμε μα γιατι δεν στελνουν ελλαδα οι περισσοτεροι πωλητες.... εγω θα πληρωνα....

Τα έψαξα κι εγώ κάποια στιγμή για το βαφτιστήρι μου. Pegs λεγονται

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_i_3_4?url=search-alias%3Dtoys&field-keywords=pegs+and+boards&sprefix=pegs

Ευχαριστώ για την απάντηση !

Ερώτηση σχετικά με ταχυδρομεία ΗΠΑ.

Θέλω να παραγγείλω κάτι από ebay.com, αξίας 46 δολλαρίων.

Ο πωλητής χρεώνει US $32.40 με USPS Priority Mail International και

US $14.97 με USPS First Class Mail International.

Δεν με πειράζει να πληρώσω τα ακριβά μεταφορικά αλλά φοβάμαι την περίπτωση του τελωνείου.

Ξέρετε τη διαφορά?

Διαφημίσεις

Καλημερα.Παρέλαβα αυτο κατεστραμένο,ενας φάκελος με πολλά κομματάκια.Μέτα απο μήνυμα στον πωλητή έλαβα αυτή την απάντηση

Thank you for sharing the challenges you faced with us. We are sorry to understand that you have received a faulty item. Please accept our sincere apologies.

In order to resolve the challenges you are facing, kindly advise you would like to accept a refund?Since the replacement needs around 30 days.

Once we receive your reply, further action will be taken to you.

Τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλα,μου λέει να μου κανει επιστροφή χωρις να το στείλω πισω ή θέλει επιστροφή του προϊόντος,το προϊόν το πέταξα γιατι ηταν επικινδινο για τα παιδια στο σπίτι.

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Καλημερα.Παρέλαβα αυτο κατεστραμένο,ενας φάκελος με πολλά κομματάκια.Μέτα απο μήνυμα στον πωλητή έλαβα αυτή την απάντηση

Thank you for sharing the challenges you faced with us. We are sorry to understand that you have received a faulty item. Please accept our sincere apologies.

In order to resolve the challenges you are facing, kindly advise you would like to accept a refund?Since the replacement needs around 30 days.

Τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλα,μου λέει να μου κανει επιστροφή χωρις να το στείλω πισω ή θέλει επιστροφή του προϊόντος,το προϊόν το πέταξα γιατι ηταν επικινδινο για τα παιδια στο σπίτι.

Σε ρωτάει αν θέλεις επιστροφή των χρημάτων σου γιατί για να στο αντικαταστήσει θα περάσουν περίπου 30 μέρες. Δεν αναφέρει πουθενά ότι το θέλει πίσω.

Oχι δεν σου ζητάει να το στείλεις πίσω.Σε ρωτάει αν συμφωνείς να σου επιστρέψει τα χρήματα γιατί αν σου στείλει άλλο θα κάνει 30 μέρες.Περιμένει την απάντησή σου αν δέχεσαι να στα επιστρέψει

QgIJp2.png

vjwRp3.png

kalamaraki βοηθεια εχω αγορασει δυο πραγματα απο εδω κ παω να ανοιξω την σελιδα κ λεει αυτο τι σημαινει τι κοπανησε???http://www.ebay.com/itm/350498715093?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Πήγαινε στην σελίδα σου στο purchase history και θα το βρεις.Αν για κάποιο λόγο το e-bay τον απέρριψε θα βρεις μήνυμα στα μηνύματά σου

QgIJp2.png

vjwRp3.png

ΣΤΑ μηνυματα δεν εχω κανενα νεο,,, κ λεει τα 4 αποστελνονται εχω κανει 5 αγορες συνολο.... μονο στο συγκεκριμενο προγιον δεν εχω λαβει μηνυμα ακομα κ οταν παταω το προιον κ μου βγαζει αυτο ...γενικα τι συμαινει αυτο.??? να μην ανησυχω???

Σε ρωτάει αν θέλεις επιστροφή των χρημάτων σου γιατί για να στο αντικαταστήσει θα περάσουν περίπου 30 μέρες. Δεν αναφέρει πουθενά ότι το θέλει πίσω.

Oχι δεν σου ζητάει να το στείλεις πίσω.Σε ρωτάει αν συμφωνείς να σου επιστρέψει τα χρήματα γιατί αν σου στείλει άλλο θα κάνει 30 μέρες.Περιμένει την απάντησή σου αν δέχεσαι να στα επιστρέψει

Σας ευχαριστώ :-D

Ελαβα χτες αυτο,καταπληκτικη ποιότητα σε σουπερ τιμή,οτι πρέπει για τον μεγάλο μου γιό που κάθε 2 μήνες θέλει καινούργια παπούτσια για το σχολείο.

Ευχαριστώ στην κοπέλα που έβαλε το javari.fr :P

aiBtp2.png

13/11/2004

16/8/2007

Πάλι καλά που δεν το παρήγγειλα γιατί όταν το πήρες μου άρεσε πάρα πολύ.

Κορίτσια τσιμπιδάκια με στρασάκια παίρνετε από κάποιον συγκεκριμένο στο ebay?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...