Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Πω ρε χατζικο! Κινητη εγκυκλοπαιδεια εισαι παιδακι μου! :D

:cool::cool::cool::cool::cool::cool: Είχα καλές δασκάλες !!!!!!!!!!

Και διάβασα επίσης :wink::wink::wink::wink:

κορίτσια σας ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας

η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα και εγώ κάτι τέτοιο χρησιμοποιούσα , τον περασμένο χειμώνα όμως μου έβγαλε μια κοκκινίλα στο δέρμα που έφυγε μόνο όταν σταμάτησα να του φοράω το συγκεκριμένα κομμάτια.

επίσης ίδρωνε υπερβολικά και ας το φορούσα μόνο αμάνικο κορμάκι από μέσα.

κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχει αλλεργία στην σύνθεση του ρούχου , χωρίς να είμαι και απόλυτη.

http://www.amazon.co.uk/Green-Baby-Sleeve-Stripe-Sleepsuit/dp/B005I331BY/ref=sr_1_46?s=baby&ie=UTF8&qid=1320696479&sr=1-46

κάτι τέτοιο θα είναι πολύ λεπτό ;;; σαν τα κλασικά φορμάικα που φορούν τα νεογέννητα;;;

πραγματικά έχω μπερδευτεί και προβληματιστεί με το θέμα.

Αυτό που έβαλες είναι οργανικό βαμβάκι οπότε λογικά δεν θα του δημιουργήσει θέμα. Πάντως πολύ χοντρό, σε στυλ υπνόσακου δεν μου φαίνεται, περισσότερα σαν πυζάμα μου κάνει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

΄

Με μπέρδεψες :roll::roll::roll:

Το Royal Mail είναι το κλασσικό αγγλικό ΕΛΤΑ. Πως μπορεί να μην το ξέρεις με τόσες συναλλαγές στο ΕΒΑΥ ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν ψωνίζω απο το ebay.co.uk αλλά απο το ebay.com και δεν εχω πωλητες απο Αγγλια. Προτιμώ Κίνα, Αυστραλια, Αμερική. Μου φαινεται καλυτερη η ισοτιμια με το δολλάριο μιας και το ευρώ ειναι πιο δυνατο νόμισμα σε αντίθεση με την Λίρα Αγγλιας.

Απο την άλλη, έκανα την πρώτη μου αγορά απο Amazon και απο εκει μου τα στελνουν με Royal Mail. Δεν μου ξανατυχε.

Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες!

ευχαριστω για την άμεση απάντηση

Δεν ψωνίζω απο το ebay.co.uk αλλά απο το ebay.com και δεν εχω πωλητες απο Αγγλια. Προτιμώ Κίνα, Αυστραλια, Αμερική. Μου φαινεται καλυτερη η ισοτιμια με το δολλάριο μιας και το ευρώ ειναι πιο δυνατο νόμισμα σε αντίθεση με την Λίρα Αγγλιας.

Απο την άλλη, έκανα την πρώτη μου αγορά απο Amazon και απο εκει μου τα στελνουν με Royal Mail. Δεν μου ξανατυχε.

Ελπίζω να σου έλυσα τις απορίες!

ευχαριστω για την άμεση απάντηση

Είπα και εγώ, τόσες συναλλαγές.:roll::roll:

Σας αρέσει η τσαντούλα μου ?:-D:-D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Pasxalitsav οσον αφορά τα crooks πήρα ενα νουμερο μεγαλύτερο και εύχομαι να τα φορέσει γιατί δεν κρατάει παντόφλακι στα πόδια του.

Ελπιδάκι επειδη εδώ δεν ειναι τσατ

Καλό ειναι οταν αναφέρομαστε σε ενα σιγκεκριμένο ποστ καποιου μέλος για να καταλαβαινουμε κ οι υπολοιποι μπας κ μάθουμε τιποτις που δεν ξερουμε να κανουμε quote στο ποστ που θελουμε να απαντήσουμε

Ειναι το κουμπάκι κατω απο το μήνυμα μου που αναγράφει Quote το πατάμε κ απαντάμε στο μήνυμα που θέλουμε

για να μη μπερδεύουμε τα μπούτια μας :mrgreen::mrgreen:

http://www.wiggle.co.uk/

http://www.lizardfootwear.com/

για δες εδώ αν τα έχει

Εμεις πηραμε απο το πρωτο σαιτ για τον συζηγο διαφορα εξαρτήματα για το ποδήλατο του κ ήταν αψογοι.

Και τα δυο ειναι στη λιστα μας, που βρισκεται στην πρωτη σελίδα του θεματος.

σ ευχαριστω , ειδα την λιστα πριν στειλω το μηνυμα δυστυχως δεν εχει αυτο που ψαχνω

Διαφημίσεις

κορίτσια ξέρει καμια να με βοηθησει στο θέμα πιο πάνω; τι να κάνω; Ο πωληρής αν και απαντούσε άμεσα στα μειλ μου τώρα που είναι να μου στείλει το αποδεικτικό έχουν περάσει πολλές ώρες και δεν έχω απαντηση. επίσης οταν μου χε πει ότι έχει αποδεικτικό ότι το έστειλε του ζήτησα tracking number και δεν μου απαντήσε. η Royal Mail Airmail σε απλό δέμα δίνει αποδεικτικο αποστολής? αφού ειναι απλό ταχυδρομείο.

Αυτο που σου εστειλε δεν ειναι tracking number αλλα proof of postage που σε γενικες γραμμες δεν το αποδεχεται το ebay. Αν μπεις να ρωτησεις στο Live help θα σου πουν οτι μπορεις ν'ανοιξεις case. Τουλαχιστον σε μια αναλογη τετοια δικη μου περιπτωση αυτο μου ειχαν πει να κανω και ο πωλητης με τη σειρα του "ζηταει τα ρεστα" απο το royal mail. Και για να μη σε παρω στο λαιμο μου αυτο εγινε περιπου 1,5 χρονο πριν. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε.

Παντως ειναι λιγο "δυσκολες" οι περιπτωσεις οταν υπαρχει proof of postage. Μιλα με το ebay να σε κατευθυνουν καλυτερα.

Αυτο που σου εστειλε δεν ειναι tracking number αλλα proof of postage που σε γενικες γραμμες δεν το αποδεχεται το ebay. Αν μπεις να ρωτησεις στο Live help θα σου πουν οτι μπορεις ν'ανοιξεις case. Τουλαχιστον σε μια αναλογη τετοια δικη μου περιπτωση αυτο μου ειχαν πει να κανω και ο πωλητης με τη σειρα του "ζηταει τα ρεστα" απο το royal mail. Και για να μη σε παρω στο λαιμο μου αυτο εγινε περιπου 1,5 χρονο πριν. Δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο τοτε.

Παντως ειναι λιγο "δυσκολες" οι περιπτωσεις οταν υπαρχει proof of postage. Μιλα με το ebay να σε κατευθυνουν καλυτερα.

Δύσκολες από πια άποψη?

Γιατί οπως ειχα αναφέρει προ ημερών κ ο δικό μου πωλητής ειχε αποδειξη αποστολής παρολα αυτά με αποζημείωσε το εμπευ κ κερδισα την καταγγελία μου

Θεωρώ ότι οι καλύτεροι είναι του μάδερκεαρ, σαν αυτόν, που λένε fluffy fleece.

σε ευχαριστώ για την απάντηση....

όπως έγραψα όμως και σε άλλη κοπέλα που μου πρότεινε το ίδιο , μέχρι και την περσινή σεζόν τα είχα χρησιμοποιήσει.

δυστυχώς πρέπει να βρω κάτι άλλο , μάλλον η σύνθεση του ρούχου αυτού μας δημιουργεί ερεθισμό, επίσης ίδρωνε αρκετά και ας τον είχα μόνο με φανελάκι από μέσα.

και γιατί δεν μου τα παρουσίασε από μωρό , ειλικρινά δεν ξέρω και δεν μπορώ να απαντήσω.

http://www.amazon.co.uk/Grobag-Doodle-Baby-Sleeping-months/dp/B005BIEXTA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320697551&sr=8-1

δεν ξέρω τι γίνεται με αυτού του είδους τους υπνόσακους ;;;

μπορεί να βολευτεί ένα παιδί 3 ετών η θα είναι μια ακόμη άχρηστη αγορά;;;

Κι'εγω δεν ξαναπηρα αυτον της Mothercare. Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με σενα. Το παιδι ιδρωνε πολυ και ερεθιζοταν το δερματακι του προφανως επειδη ειναι fleece(=100% ακρυλικο). :(

ΑΥτοι που ειναι σαν λεπτα καπιτονε παπλωματακια, αν εχουν επενδυση βαμβακερη ειναι τελειοι αλλα δεν βρισκω ευκολα για μεγαλη ηλικια. ΑΦου βρηκες με 40 ευρω καλυτερα παρε αυτον γιατι οι πιο φτηνοι στο νετ δεν λενε πολλα πραγματα. Εγω εδωσα 58 ευρω και πηρα εναν της ωμεγα απο μαγαζι με στοκ. :?

Δύσκολες από πια άποψη?

Γιατί οπως ειχα αναφέρει προ ημερών κ ο δικό μου πωλητής ειχε αποδειξη αποστολής παρολα αυτά με αποζημείωσε το εμπευ κ κερδισα την καταγγελία μου

Τι εννοεις αποδειξη αποστολης; Πως στο εστειλε; Δε φανταζομαι να εννοεις Signed-for; Μαλλον με proof of postage λες, ετσι δεν ειναι? Πες μου σε παρακαλω γιατι αν ειναι το πρωτο μ'ενδιαφερει να μαθω.

Πρωτα απ'όλα δεν ειναι ενημερωμενοι οι πωλητες και το πρωτο εμποδιο στο οποιο σκονταφτεις ειναι η αδιαλλαξια τους γιατι εχουν την εντυπωση οτι κατοχυρωνονται με αυτον τον τροπο.

Επισης με δυσκολεψαν πολυ μεχρι να καταληξουμε καπου και απο το ιδιο το ebay. Σε καθε συνομιλια που ειχα στο κεντρο εξυπηρετησης του ebay ειχα μαζεψει και καμποσες διαφορετικες αποψεις μεχρι να καταληξουμε.

Οπως θα διαβασες ομως μιλησα για 1,5+ χρονο πριν. Προφανως εσυ μιλας για κατι πιο προσφατο. Πιθανως τωρα να εχουν πια πιο συγκεκριμενη αποψη και καλυτερη ενημερωση οι υπαλληλοι.

Κι'εγω ειχα δικαιωθει παντως.

Τι εννοεις αποδειξη αποστολης; Πως στο εστειλε; Δε φανταζομαι να εννοεις Signed-for; Μαλλον με proof of postage λες, ετσι δεν ειναι? Πες μου σε παρακαλω γιατι αν ειναι το πρωτο μ'ενδιαφερει να μαθω.

Πρωτα απ'όλα δεν ειναι ενημερωμενοι οι πωλητες και το πρωτο εμποδιο στο οποιο σκονταφτεις ειναι η αδιαλλαξια τους γιατι εχουν την εντυπωση οτι κατοχυρωνονται με αυτον τον τροπο.

Επισης με δυσκολεψαν πολυ μεχρι να καταληξουμε καπου και απο το ιδιο το ebay. Σε καθε συνομιλια που ειχα στο κεντρο εξυπηρετησης του ebay ειχα μαζεψει και καμποσες διαφορετικες αποψεις μεχρι να καταληξουμε.

Οπως θα διαβασες ομως μιλησα για 1,5+ χρονο πριν. Προφανως εσυ μιλας για κατι πιο προσφατο. Πιθανως τωρα να εχουν πια πιο συγκεκριμενη αποψη και καλυτερη ενημερωση οι υπαλληλοι.

Κι'εγω ειχα δικαιωθει παντως.

Μα αυτό εγραψα....απόδειξη αποστολής οχι συστημένο

Δεν το εστειλε σε μένα, στο resolution center το έστειλε παρολα αυτά δικαιώσαν εμενα....μια μέρα μετά που έκανα εσκαλέιτ

για αυτό αναρωτήθηκα απο ποια αποψη ειναι δυσκολες:rolleyes:

Οσες φορές εχω κάνει καταγγελια ποτέ δεν αδικήθηκα :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα περιμένω μέχρι την Παρασκευη και αν δεν έρθει θα ανοίξω θέμα στο ebay. εχω ήδη ενημερώσει τον πωλητη ότι αν και έχει το χαρτί πάλι δικό μου λάθος δεν είναι ότι δεν έλαβα το πακέτο και να επικοινωνήσει ο ίδιος με την εταιρία που τα έστειλε να δει τι έγινε. Αν όντως μετράει κάπως το αποδεικτικό ας το χρησιμοποιήσει για να λυθεί το πρόβλημα. Εγώ πλήρωσα και θέλω ή το προιον ή τα χρηματα μου.

Κορίτσια μου καλημέρα!!

Το είδατε αυτό http://news.groupon.gr/c/r?EMID=096037A42C5LV3RH80324FC01ULKBEN ?

Είναι για όσες αγοράζουν πράγματα από Αμερική κ πληρώνουν θυρίδες/personal shoppers κλπ. Από 55 ευρώ η ετήσια συνδρομή, σου την προσφέρουν μόνο 9 ευρώ.

Δεν ξέρω τους όρους, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου!

Όποια την ενδιαφέρει λοιπόν, ας το κοιτάξει.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

γραφει "Δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι εκτελωνισμού. "

Μέσος όρος φόρου για 1kg: ?38.

Μέσος όρος φόρου για 3kg: ?60.

Μέσος όρος φόρου για 5kg: ?80.

και αποθηλασε επιτελους!

Ωραιοτατο το κουπόνι αλλά για ελλαδα

Greece

1 lb 5 lbs 10 lbs 20 lbs 50 lbs

$20.56 $45.68 $63.01 $97.67 $202.34

οπου 1lb = 0.453gr

άρα για ενα πακετάκι πες 2-3κιλών δηλαδή παμε στις 6μιση lb θες 63δολλάρια μεταφορικά αρά στα 45ευρά.....Πολλά ειναι!!

Συν οτι δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι εκτελωνισμου......

Μάπα το καρπουζι....κορόιδα ψάχνουν!

Ημέρα παραλαβών σήμερα !!!!

Ήρθαν τα πράγματα από τον πυτζάμα πάρτυ.

Ο υπνόσακος είναι μάδερκεαρ, άψογος, αυτό που ήθελα, fluffy fleece.

Τα παντοφλάκια είναι επίσης φλισάκια, τέλεια.

Το ροζ περούβιαν σκουφί της μικρής κουκλάκι !!!

Ο υπνόσακος του ανηψούλη πολύ μαλακός και φαίνεται ζεστός.

Πραγματικά άψογος πωλητής !!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Παρέλαβα σήμερα ένα σετάκι ΝΕΧΤ αλλά ... στο παντελονάκι έχει λεκέδες σε 3-4 σημεία (που λογικά δεν θα βγαίνουν, σαν από φρούτα που βάφουν, ξέρετε) και στον καβάλο μπρος - πίσω ένα τεράστιο λεκέ σαν να είχε λερωθεί το παιδάκι με κακά και έβαψε το ύφασμα!!! (Εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό, αν κρίνω από ατυχήματα περιόδου :oops:).

Καμία αναφορά στην περιγραφή βέβαια για τους λεκέδες... Και το πλήρωσα και 15 λίρες :mad:

Τι με συμβουλεύετε να κάνω οι πιο έμπειρες; Να της πω ότι το επιστρέφω και θέλω τα λεφτά μου πίσω; Για πείτε...

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Καλημέρα σε όλες!

Παρέλαβα σήμερα ένα σετάκι ΝΕΧΤ αλλά ... στο παντελονάκι έχει λεκέδες σε 3-4 σημεία (που λογικά δεν θα βγαίνουν, σαν από φρούτα που βάφουν, ξέρετε) και στον καβάλο μπρος - πίσω ένα τεράστιο λεκέ σαν να είχε λερωθεί το παιδάκι με κακά και έβαψε το ύφασμα!!! (Εμένα αυτό μου ήρθε στο μυαλό, αν κρίνω από ατυχήματα περιόδου :oops:).

Καμία αναφορά στην περιγραφή βέβαια για τους λεκέδες... Και το πλήρωσα και 15 λίρες :mad:

Τι με συμβουλεύετε να κάνω οι πιο έμπειρες; Να της πω ότι το επιστρέφω και θέλω τα λεφτά μου πίσω; Για πείτε...

εγω ειχα παραγγειλει ενα πουκαμισακι και ειχε ενα κοκκινο λεκε στο μανικι...το ειπα στον πωλητη και συμφωνησαμε και μου εστειλε πισω τα μισα λεφτα..και κρατησα και το πουκαμισο..απο το οποιο ο λεκες σχεδον εξαφανιστηκε μετα το πλυσιμο

και αποθηλασε επιτελους!

Σήμερα παρέλαβα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/170714298089?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1089wt_952 και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Εγω θα της εστελνα email και θα της ελεγα οτι τα ρουχα ειναι χαλια...

Αν δεν εβρισκε λυση, θα ανοιγα case στο resolution του ebay.

Αν και γραφει "Returns:No returns accepted " στη σελιδα της...

τα λεφτα σου παντως πιστευω οτι μπορεις να τα παρεις πισω!

[URL="http://pregnancy.baby-gaga.com/"][/URL][URL="http://www.baby-gaga.com/"][IMG]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20100608_-8_My+child+is.png[/IMG][/URL]

εγω ειχα παραγγειλει ενα πουκαμισακι και ειχε ενα κοκκινο λεκε στο μανικι...το ειπα στον πωλητη και συμφωνησαμε και μου εστειλε πισω τα μισα λεφτα..και κρατησα και το πουκαμισο..απο το οποιο ο λεκες σχεδον εξαφανιστηκε μετα το πλυσιμο

Του έστειλες και φωτό ως απόδειξη; Προβληματίζομαι για το αν θα βγει ο λεκές στον καβάλο. Είναι και άσπρο το παντελονάκι και φαίνεται και μάλιστα πίσω περισσότερο. Για τους άλλους λεκέδες κάπως θα τους παλέψω, αλλά με τσάντισε το γεγονός ότι δεν έγραφε τπτ σχετικό. Δεν θα έπρεπε να το αναφέρει; Και δεν είναι ένας λεκές αλλά 4-5 σύνολο τουλάχιστον.:shock:

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Δεν θα σας πω τι τσίμπησα τελικά, όμως αυτό νομίζω πως μας ενδιαφέρει.

Από Άμαζον

"Don't wait for what you want. Get it fast.

Sign up today for your Free Trial of Amazon Prime.

You can find just about anything you're looking for on Amazon.co.uk. And now, you can get it delivered the way you want — fast and free — with Amazon Prime.

Try Amazon Prime free for one month (new members only) and enjoy all the benefits that come with membership. There's no obligation — cancel anytime before your Free Trial is over and you will not be charged the £49.00 annual fee. Learn more"

προσοχή τα "ψιλά γράμματα" μόνο

Εγω θα της εστελνα email και θα της ελεγα οτι τα ρουχα ειναι χαλια...

Αν δεν εβρισκε λυση, θα ανοιγα case στο resolution του ebay.

Αν και γραφει "Returns:No returns accepted " στη σελιδα της...

τα λεφτα σου παντως πιστευω οτι μπορεις να τα παρεις πισω!

Ναι, το είδα για το No returns accepted, αλλά δεν είναι "as described" το ρούχο (τουλάχιστον το ζακετάκι είναι καθαρό). Λες να της πω μόνο ότι είναι λεκιασμένα και να να δω τι θα απαντήσει εκείνη πρώτα σε αυτό; Να στείλω και φωτό καλύτερα ε;

Ναι, το είδα για το No returns accepted, αλλά δεν είναι "as described" το ρούχο (τουλάχιστον το ζακετάκι είναι καθαρό). Λες να της πω μόνο ότι είναι λεκιασμένα και να να δω τι θα απαντήσει εκείνη πρώτα σε αυτό; Να στείλω και φωτό καλύτερα ε;

αυτο θα εκανα. και αν δεν βρεις ακρη μαζι της, ανοιξε case.

[URL="http://pregnancy.baby-gaga.com/"][/URL][URL="http://www.baby-gaga.com/"][IMG]http://tickers.baby-gaga.com/t/dogdogard20100608_-8_My+child+is.png[/IMG][/URL]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...