Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημέρες πολλές !!!!!!!!

Στο μεταξύ ο πωλητής χαμένος από εχθές, μπορεί και να κάνει διακοπές ....

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες πολλές !!!!!!!!

Στο μεταξύ ο πωλητής χαμένος από εχθές, μπορεί και να κάνει διακοπές ....

Καλά εγώ φτιάχτηκα τώρα.

Θα του έστελνα ένα μέηλ μέσα στο μέλι και θα του έλεγα

"Σας παραθέτω την επίσημη απάντηση του ebay και θα σας παρακαλούσα να ξαναδιαβάσετε τις υποχρεώσεις σας σαν πωλητής και να ειστε πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να κάνετε κάτι παρόμοιο. Παρακαλώ στείλτε μου άμεσα αυτό που αγόρασα και ας λήξει το θέμα εδώ. Και εννοείται ότι θα του άφηνα ένα ωραίο αρνητικότατο feedback εκ των υστέρων"

Μπράβο chatzico....έτσι για να μη νομίζουν ότι είμαστε αμερικανάκια

σε ευχαριστω...μονο το σχεδιο με την little sunshine μου αρεσε...

στο αμαζον δεν ηταν ιδιαιτερα φτηνοτερο απο ebay,γυρω στις 15 λιρες αλλα επειδη θα βαλω παραγγελια και σε καποια ακομη πραγματακια λεω να παρω απο εκει...πιστευω θα τα στειλουν με ups οποτε δεν θα περιμενω πολυ!

Για να δουμε

καλημερααα

marsolan εχει κ εδω, εχει κ με 15 ευρω κ εχει κ πιο ομορφα με 29....

http://www.mytoys.de/Badem%C3%A4ntel-Ponchos/KID/de-mt.ba.ca03.13/?page=1

Σας μετέφερα το θέμα όχι για τίποτα άλλο αλλά επειδή θα φθάσω να αμφισβητώ την λογική μου και στα αυτονόητα ........ και για τα νέα μέλη επίσης, να έχουν στο μυαλό τους τι μπορεί να συμβεί.

Συγγνώμη αν σας κούρασα, αει στο καλό πιά, για 80 πένες τόση φασαρία ..........

ευγε ευγε! δεν ειναι για τις 80 πενες αλλα για να ξερουμε και τι μας γινετε βρε αδερφε! πολυ χρησιμο το ολο ποστ χατζικουλι! αναμενουμε τη συνεχεια!!!!!

ΥΓ εμενα το θεμα δεν ηταν τα μεταφορικα αλλα οτι πανω πανω στο item condition ελεγε "new with tags" και κατω στη περιγραφη τα 2 απο τα 3 αντικειμενα δεν ηταν ετσι.... και να μη τα πολυλογω, επειδη ηθελα πολυ το 1 αντικειμενο τα πηρα (αν και μου εδωσε τη δυνατοτητα να ακυρωσω τη συναλλαγη) με ρισκο και ολα ηταν σουπερ τελικα!

WLFfp2.png XI11p2.png

Λοιπόν, μόλις γύρισα από την δουλειά, ένα ερείπιο, μέσα στα νεύρα γιατί έχασα μια δημοπρασία (δεν πρόλαβα καν να μπιντάρω γιατί άργησα πάρα πολύ να γυρίσω από την δουλειά:mad::mad::mad:) και ανοίγω το μέιλ μου. Είχα στείλει στον .... διαβόητο πωλητή αυτό το μύνημα το πρωί

I have live chatted with an ebay representative concerning our difference and I have been told that I am not obligated to pay additional shipping charges.

I would like to end this matter today, if this is OK with you.

Kindly inform me what happens next

και βρίσκω τα εξής μυνήματα από τον κύριο

If you would of been bothered to read what i put in the listing it states it in dark blue writtng, i have just checked as you so politely put it

:lol::lol::lol::lol: και ........

I understand that you think that you don't need to pay the correct postage, I have been selling & buying on ebay for 7 years now with 100% feedback & not once have i come across anyone who expects uk postage price for anywhere abroad!!!!!

I will send off your pants to you

Kind regards

Με τις υγείες μας και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλες σας !!! :-P:-P:-P:-P:-P

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα!ακομα ψαχνω το συντριβανι:Dσοκολατας αλλα στο e-bay οτι βρησκω δεν στελνει Ελλαδα η μηπως εγω δεν τα διαβαζω σωστα:confused:

κοριτσια...

εχει παρει το ματι σας πουθενα αυτες τις πετσετουλες θαλασσης ποντσο για τα παιδακια???Εψαξα στο ebay αλλα ή εβρισκα πολυ μεγαλες(η κορη μου ειναι 14 μηνων) ή δεν μου αρεσε το σχεδιο.

Στο αγγλικο αμαζον παλι βρηκα ενα ομορφο και με βλεπω να το παιρνω αλλα ειπα πριν προχωρησω να ρωτησω κι εσας μην εχετε κατι ακομη στο νου να τσεκαρω!!!

Εδω στον ακατανομαστο ειχε 35 ευρω μια τετοια πετσετουλα...και η εκπτωση 20%..δεν ξερω,κοιταζα για κατι πιο οικονομικο!

απαντώ και στι δύο σας ..

ΝΟΜΙΖΩ ότι στα Lidl αυτή την εβδομάδα στις προσφορές έχει ΚΑΙ συντριβανι σοκολάτας ΚΑΙ ποντσοπετσέτες ..

έχω δίπλα στο μαγαζί μου ένα Lidl .. θα πάω αύριο να το σιγουρέψω ..

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

απαντώ και στι δύο σας ..

ΝΟΜΙΖΩ ότι στα Lidl αυτή την εβδομάδα στις προσφορές έχει ΚΑΙ συντριβανι σοκολάτας ΚΑΙ ποντσοπετσέτες ..

έχω δίπλα στο μαγαζί μου ένα Lidl .. θα πάω αύριο να το σιγουρέψω ..

μιας κι εχω το φυλλαδιο της εβδομαδας 11-16 Ιουλιου δεν ειδα κατι...Μηπως ειναι την μεθεπομενη???Σε καθε περιπτωση αν το σιγουρεψεις ασε ενα μνμ!!

Κορίτσια καλημέρα.ξέρετε μήπως πως αναζητώ σε ebay ή amazon κάτι τέτοιο??

http://e-pinokio.gr/eshop/fotistika/665.html

Εδώ έβαλα περιστρεφομενο,επιτραπεζιο παιδικο φωτιστικο και μου το εβγαλε.Στα αγγλικά πως το αναζητώ??? Thanx!!

Κορίτσια καλημέρα.ξέρετε μήπως πως αναζητώ σε ebay ή amazon κάτι τέτοιο??

http://e-pinokio.gr/eshop/fotistika/665.html

Εδώ έβαλα περιστρεφομενο,επιτραπεζιο παιδικο φωτιστικο και μου το εβγαλε.Στα αγγλικά πως το αναζητώ??? Thanx!!

καλημερααα

για δες εδω....εχει κ αλλες σελιδες

projector εβαλα

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=projector&x=18&y=23#/ref=sr_pg_1?rh=n%3A59624031%2Ck%3Aprojector&keywords=projector&ie=UTF8&qid=1310358176....αυτο

και αυτο....ειναι της ιδιας εταιρειας με αυτο που εβαλες κ εχει πολλα σχεδια

http://www.amazon.co.uk/Trousselier-Magic-Rotating-Lantern-Princesses/dp/B002RWPCQG/ref=pd_sim_sbs_k_h_b_cs_3

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες..

Μια που ανοιξαμε το θεμα με τα ποντσο πηρα αυτα εδω και 2 εβδομαδες

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001I2L74W/ref=oss_product

και

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00465WBRU/ref=oss_product

το πρωτο για αγορακι 6-8 και το δευτερο για κοριτσακι 3-4 χρονων

Και τα δύο εχουν πλυθει 3-4 φορες και εχουν καλη ποιοτητα. Τα παιδια μου εχουν ξετρελαθει.

Δεν ξερω αν απο ebay θα ηταν πιο φτηνα αλλα με το amazon ηρθαν σε 5 μέρες.

Καλημέρα κορίτσια!!!!

έχω ερώτηση δύσκολη.......

Θέλω να παραγγείλω απο hong-kong 2 nintendo ds για τα ανήψια μου.Μίλησα με έναν και μου κάνει καλύτερη τιμή αν πάρω και τα 2.

Το θέμα είναι: αν τα στείλει express θα με πιάσει το τελωνείο?Και πόσο είναι το τελωνείο σε αξία δέματος 130 λιρών?(που να ψάξω να διαβάσω?)

Έχετε καμιά ιδέα?

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Λοιπόν, μόλις γύρισα από την δουλειά, ένα ερείπιο, μέσα στα νεύρα γιατί έχασα μια δημοπρασία (δεν πρόλαβα καν να μπιντάρω γιατί άργησα πάρα πολύ να γυρίσω από την δουλειά:mad::mad::mad:) και ανοίγω το μέιλ μου. Είχα στείλει στον .... διαβόητο πωλητή αυτό το μύνημα το πρωί

I have live chatted with an ebay representative concerning our difference and I have been told that I am not obligated to pay additional shipping charges.

I would like to end this matter today, if this is OK with you.

Kindly inform me what happens next

και βρίσκω τα εξής μυνήματα από τον κύριο

If you would of been bothered to read what i put in the listing it states it in dark blue writtng, i have just checked as you so politely put it

:lol::lol::lol::lol: και ........

I understand that you think that you don't need to pay the correct postage, I have been selling & buying on ebay for 7 years now with 100% feedback & not once have i come across anyone who expects uk postage price for anywhere abroad!!!!!

I will send off your pants to you

Kind regards

Με τις υγείες μας και ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια όλες σας !!! :-P:-P:-P:-P:-P

Βρήκες το δίκιο σου και επιβεβαίωσες τον εαυτό σου οτι σωστά έκανες όλα τα βήματα στο e-bay;);)Μπράβο!!!

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

έχω ερώτηση δύσκολη.......

Θέλω να παραγγείλω απο hong-kong 2 nintendo ds για τα ανήψια μου.Μίλησα με έναν και μου κάνει καλύτερη τιμή αν πάρω και τα 2.

Το θέμα είναι: αν τα στείλει express θα με πιάσει το τελωνείο?Και πόσο είναι το τελωνείο σε αξία δέματος 130 λιρών?(που να ψάξω να διαβάσω?)

Έχετε καμιά ιδέα?

Εξπρές από Χονγκ Κονγκ και 130 λίρες αξία ....... το έχεις σίγουρο το τελωνείο. Μην ψάχνεις να βρεις πόσο θα σου χρεώσει το τελωνείο για εισαγωγικό δασμό και εκτελωνισμό, εξαρτάται από τον ελεγκτή, δεν νομίζω ότι θα σε συμφέρει πάντως.

Αν τα θες πολύ, πες στον πωλητή να γράψει πολύ μικρή αξία ή δώρο ή χρησιμοποιημένα αντικείμενα στο κουτί και να στα στείλει με απλό ταχυδρομείο, άντε συστημένο το πολύ πολύ. Και εγώ περιμένω συστημένο από το φραουλονέτ και έχω μια έγνοια.........

Όσο για τον πωλητή που έλεγα (ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ο 13dolphin30), ένα έχω να πω :lol::lol::lol::lol:8-)8-)8-):cool::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Εξπρές από Χονγκ Κονγκ και 130 λίρες αξία ....... το έχεις σίγουρο το τελωνείο. Μην ψάχνεις να βρεις πόσο θα σου χρεώσει το τελωνείο για εισαγωγικό δασμό και εκτελωνισμό, εξαρτάται από τον ελεγκτή, δεν νομίζω ότι θα σε συμφέρει πάντως.

Αν τα θες πολύ, πες στον πωλητή να γράψει πολύ μικρή αξία ή δώρο ή χρησιμοποιημένα αντικείμενα στο κουτί και να στα στείλει με απλό ταχυδρομείο, άντε συστημένο το πολύ πολύ. Και εγώ περιμένω συστημένο από το φραουλονέτ και έχω μια έγνοια.........

Όσο για τον πωλητή που έλεγα (ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι ο 13dolphin30), ένα έχω να πω :lol::lol::lol::lol:8-)8-)8-):cool::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου!!!

Μωρέ αυτός με απλό αλλά συστημένο θέλει να το στείλει αλλά θα κάνει 15 εργάσιμες μέρες και εγώ θέλω να τα κάνω δώρο σε 10 μέρες:rolleyes:.

Συμπέρασμα:θα καθυστερήσω το δώρο:D

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου!!!

Μωρέ αυτός με απλό αλλά συστημένο θέλει να το στείλει αλλά θα κάνει 15 εργάσιμες μέρες και εγώ θέλω να τα κάνω δώρο σε 10 μέρες:rolleyes:.

Συμπέρασμα:θα καθυστερήσω το δώρο:D

Είδες κάτι ξέρει ο άνθρωπος ? Καλύτερα να καθυστερήσεις. Θα σου δώσει tracking number, το οποίο μπορείς να ελέγχεις εδώ , πάω να δω και εγώ το δικό μου :rolleyes::rolleyes:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

καλημερα. μου ηρθε στην ανεπιθυμητη αλληλογραφια μου ενα mail απο την εθνικη τραπεζα πολυ περιεργο. εχει λαβει καμμια κατι παρομοιο;

Αγαπητέ πελάτη

Φαίνεται να υπάρχει ένα πρόβλημα με την προπληρωμένη πιστωτική κάρτα που

συνδέονται με το λογαριασμό σας. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδα προσπαθεί να προσφέρει

τη μέγιστη προστασία για τους πελάτες της, τόσο παρακαλώ συνδεθείτε στο internet

portal σας τραπεζικό και εάν είναι απαραίτητο, ακολουθήστε μια σειρά από απλά βήματα

για να ξεκλειδώσετε την κάρτα σας. Εάν η λειτουργία είναι επιτυχής, θα λάβετε ένα

μήνυμα επιβεβαίωσης μετά την υποβολή των απαιτούμενων πληροφοριών.

Internet Banking είσοδος

© 2011 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

στο μεταξυ, εγω εχω μονο cash card της εθνικης. μηπως ειναι απατη;

XI64p2.pngtk60p2.png

καλημερα. μου ηρθε στην ανεπιθυμητη αλληλογραφια μου ενα mail απο την εθνικη τραπεζα πολυ περιεργο. εχει λαβει καμμια κατι παρομοιο;

Αγαπητέ πελάτη

συνδέονται με το λογαριασμό σας. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδα προσπαθεί να προσφέρει

τη μέγιστη προστασία για τους πελάτες της, τόσο παρακαλώ συνδεθείτε στο internet

portal σας τραπεζικό και εάν είναι απαραίτητο, ακολουθήστε μια σειρά από απλά βήματα

για να ξεκλειδώσετε την κάρτα σας. Εάν η λειτουργία είναι επιτυχής, θα λάβετε ένα

Internet Banking είσοδος

© 2011 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Μην κάνεις τίποτα !!

Στη θέση σου θα έκανα μια εκτύπωση του e-mail Και θα πήγαινα στο κοντινότερο κατάστημα ΕΤΕ να τους το έδειχνα ..

ή απλά πάρε το Customer service της ΕΤΕ και ρώτα τους ;)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Αγαπητέ πελάτη

Internet Banking είσοδος

© 2011 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Έτσι όπως είναι διατυπωμένο το μέηλ της Εθνικής, με υποψιάζει ότι είναι γραμμένο σε άλλη γλώσσα και μετεφρασμένο στο γούγλη στα ελληνικά:rolleyes:

Εσύ έχεις internet banking?

Γιατί αν έχεις, έχεις και έναν κλειδάριθμο. Αν θες πάρε ένα τηλ στην Εθνική να ρωτήσεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την κάρτα σου, και αγνόησέ το, το μέηλ. Αν θες επιπλέον προστασία από κάτι τέτοιο, θα σε κατατοπίσουν καλύτερα οι υπόλοιπες συμφορουμίτισσες.

Djccp2.png

67KIp2.png

Μου έχει έρθει εμένα το μην. της εθνικής και μου είπαν απο την τράπεζα να το διαγράψω γιατί είναι απατεωνες που προσπαθουν να αποσπάσουν στοιχεία του λογαριασμού σου..Μην δώσεις σημασία.διεγραψε το.

απο τη δουλεια μου μου ηρθε και αυτο

Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή για το κάτωθι email που μπορεί να λάβετε.

Είναι προσπάθεια υποκλοπής στοιχείων χρηστών μέσω αποστολής email. Το συνημμένο αρχείο περιέχει ιό. Εάν εγκατασταθεί, θα κατεβάσετε ένα υποτιθέμενο πρόγραμμα επισκευής υπολογιστών που προσπαθεί να ξεγελάσει τους χρήστες ώστε να πληρώσουν ένα ποσό που υποτίθεται θα διορθώσει λάθη που έχει ανιχνεύσει στον μολυσμένο υπολογιστή.

Δείτε παρακάτω δείγμα του e-mail και του επισυναπτόμενου εντύπου:

Δείγμα Email

From: Important notification

Subject: Credit Card overdue

Dear Customer,

Your Credit Card is one week overdue.

Below your Card information

Customer 3416989740

Number XXXXXX

Card Limit XXXXXX

Pay Date 29 Jun 2011

The details are attached to this e-mail.

Please read the financial statement properly.

If you pay the debt within 2 days, there will be no extra-charges.

In 2 days $25 late fee and a finance charge will be imposed on your account.

Please do not reply to this email, it's automatic mail notification.

Thank you.

Κανένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή προμηθευτής πιστωτικής κάρτας ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ EMAIL ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ούτε θα σας ζητήσει να ανοίξετε συνημμένο αρχείο ή να κάντε κλικ σε σύνδεσμο για να δείτε μια λογιστική κατάσταση. Εάν λάβετε ένα τέτοιο μήνυμα, μην ανοίξετε τα συνημμένα που μπορεί να περιέχει, μην ακολουθήσετε οποιεσδήποτε συνδέσεις στο μήνυμα. Προσπαθούν να ξεγελάσουν τους χρήστες να επισκεφτούν μια ψευδή ιστοσελίδα ή να ανοίξουν συνημμένα, ώστε να αποκαλύψετε προσωπικές και οικονομικές σας πληροφορίες.

οποτε ολα αυτα τα φτυνουμε

kKZUp2.png

κοριτσια ψαχνω ενα ιταλικο αντηλιακο προσωπου με ελαιολαδο!!!!

το βρηκα στη επισημη σελιδα τους και εχω στειλει μαιλ να μου πουν που πωλειται αλλα δε περιμενω και πολλα... ιταλια δε μπορω να παω να το παρω :)

ειναι αυτο εδω http://www.fraismonde.it/eng/prodotto.lasso?id=202&foto=1

μηπως εχετε καμια ιδεα που να ψαξω να το βρω??? αν μαλιστα το βρειτε.... σας βγαζω το καπελο!!!!!!!!!!!!!!! εχω κανει μια ερευνα απο το πρωι και εχω στειλει καποια μαιλ και πειρμενω απαντησεις αλλα αμεσα σε καποιο εσοπ και με ντελιβερι ελλαδα δε το βρηκα.....

WLFfp2.png XI11p2.png

Ψιτ τζιμπορικές !!!! Γατούλα, Ελέ, Συνπιλότισσα και οι λοιπές, αυτό εδώ το ξέρετε ?

http://www.gymboreedeals.com/

Μαζεύει από το ebay όλα τα listings για τζιμπορί.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...