Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φυσικα δεν το βρηκε!

κοριτσακι μου...απανταει παντα η ιδια-δεν εχω ελπιδες!

ασε που ουτε να την βρισω δε μπορω γιατι κατα τα αλλα ειναι εξυπηρετικοτατη!

κ οντως,ψαχνει κ κοιταει κ ξανακοιταει κ τις λιστες της ,κ θυμαται κ την περιπτωση μου(τους εχω πρηξει:mrgreen:)

θα παρω ομως στο αλλο ελτα,που ναι για πιο βαρια πακετα-μου δωσες ιδεα!!!!

ααααααααν απαντησουν βεβαια!

χε!

δε βρεθηκαν εγγραφες λεει κ το δικο τους συστημα για το τρακινκ....:evil:

τεσπα,μου πε θα το ψαξει κ χειροκινητα:lol: γιατι εχουν πολυ πραμα:twisted::twisted: κ θα με παρει....:roll::roll::roll:

δεν το γλυτωνουμε το case!

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Υπάρχει κωδικός για foto.com;

Επίσης κάποια από εσάς έχει πάρει ή έχει δει στην πράξη αυτό:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TH8F0K/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A12AEI8WBBTBPE

λέει τίποτα ή είναι μάπα; Διάβασα τις κριτικές και είναι αντιφατικές[/quote

Καλησπερα andigo.Mας ειχαν φερει και εμας εναν ελεφαντουλη περσι τα χριστουγεννα και αντεξε μολις 1 εβδομαδα παρολο που ο μικρος το προσεχε ιδιαιτερα.και παρολο που ειχε καινουργιες μπαταριες οι πεταλουδες δεν εβγαιναν ευκολα.εγω ουτε για δωρο δεν θα το πηγαινα.Ελπιζω να βοηθησα!

Διαφημίσεις

...

Τέλος μετά από αλλαγή στο νούμερα παράλαβα γούνινα μποτάκια της μικρής ... http://www.ebay.co.uk/itm/180735057669?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

...

Τελικα ποιο νουμερο πηρες, το Ευρωπαϊκο ή το Αγγλικο γιατι δε συμβαδιζουν.

Λεει UK4 και μετα γραφει Ευρωπαϊκο 24!!!

Κι'εγω τα χαζευα και παρα το γεγονος οτι μου φανηκαν πολυ γουστοζικες, δεν πηρα γιατι μππερδευτηκα με τα νουμερα και επισης διαβασα οτι η σολα και η ποιοτητα τους δεν ειναι καλη και μοιαζουν πιο πολυ με παντοφλες. Ισχυει;

Koρίτσια ψάχνω αυτές τις μπότες. Στον Τσακίρη που πήγα σήμερα για να τις δοκιμάσω είχαν 120 ?. Αν τις βρείτε πιο φτηνά από javari θα μου πείτε;

Στο javari.co.uk οι καφέ μου βγαίνουν 100 λιρες και 75 οι μαύρες (χωρις μεταφορικα). Το ίδιο και στο αμαζον.

ποιες ψαχνεις ταμαρακι;:confused:

Koρίτσια ψάχνω αυτές τις μπότες. Στον Τσακίρη που πήγα σήμερα για να τις δοκιμάσω είχαν 120 ?. Αν τις βρείτε πιο φτηνά από javari θα μου πείτε;

Στο javari.co.uk οι καφέ μου βγαίνουν 100 λιρες και 75 οι μαύρες (χωρις μεταφορικα). Το ίδιο και στο αμαζον.

http://www.javari.co.uk/s/ref=topnav_sk__gw/276-0941244-3781905/?onsale=&showDesigner=&node=213373031&keywords=http%3A%2F%2Fwww.javari.co.uk%2Fs%2Fref%3Dtopnav_sk__gw%2F276-0941244-3781905%2F%3Fonsale%3D%26showDesigner%3D%26node%3D213373031%26keywords%3DReplay%2BWomen%2527s%2BEdys%2BFur%2BTrimmed%2BBoots%26x%3D0%26y%3D0&x=0&y=0#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB00524ZO7S%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-62%26qid%3D1320410634033%26asinTitle%3DReplay~~20Edys~~20Fur~~20Trimmed~~20Boots%26contextTitle%3DSearch~~20Results%26clientPageSize%3D100%26brands%3DReplay%26node%3D217028031%26sort%3D-product_site_launch_date%26nodes%3D217028031%26rnid%3Dbrands%26size%3D100%26asin%3DB00524YZC8%26ref%3Dsr_1_62%26pageCode%3Dd

Ταμαράκι, παπούτσια και μπότες REPLAY έχει αρκετά στα στοκατζίδικα στην υπογραφή μου. Αν έχεις κάποιο κοντά σου, ρίξε μια ματιά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Γατουλα και annagrig1980,

όσον αφορά το μέγεθος ο πωλητής μου εξήγησε ότι το εργοστάσιο/προμηθευτής του έχει λάθος την αντιστοιχία UK/EUR. Οπότε το UK4 που είχα πάρει ήταν 24 υποτίθεται αλλά μάλλον για 23 με το ζόρι το έκοψα. Τώρα της έχω πάρει το 25άρι και περιμένω να τις δοκιμάσουμε το απόγευμα μάλλον.

Γενικά δείχνουν και είναι στενή φόρμα, σκέψου ότι είναι και η γούνα από μέσα... Ίσως να έπρεπε να πάρω 26 αλλά επειδή μέτρησα το πόδι του παιδιού και του το έστειλα με συμβούλεψε υποτίθεται με τα νέα νούμερα (τα διορθωμένα), αλλά αν δεν το δοκιμάσει η μικρή, δεν είμαι σίγουρη. Για την ακρίβεια με ενημέρωσε ότι:

"Since my supplier use 2 different factories which the size standard is different, I just want to make sure they are right before I send them out. I have measured the new boots, the size EU24 insole length is 15cm and EU25 is 16cm, I think this factory is on a big fit than last one."

Αυτός πάντως δέχεται να τα αλλάξω και πάλι αν δεν της κάνουν χωρίς να τα χρεωθώ. Η σόλα είναι ριγωτή και πολύ εύκαμπτη, για την ακρίβεια πήρα αυτές΄:

http://www.ebay.co.uk/itm/TODDLER-GIRLS-CHILDREN-NEW-WINTER-COMFORT-BOOTS-CREAM-INFANT-SIZE-UK7-/180749619833?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&hash=item2a15845279

Είναι UK7 - EUR 25.

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι. Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Καλημέρα.

Υπάρχει κωδικός για foto.com;

Επίσης κάποια από εσάς έχει πάρει ή έχει δει στην πράξη αυτό:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TH8F0K/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=A12AEI8WBBTBPE

λέει τίποτα ή είναι μάπα; Διάβασα τις κριτικές και είναι αντιφατικές[/quote

Καλησπερα andigo.Mας ειχαν φερει και εμας εναν ελεφαντουλη περσι τα χριστουγεννα και αντεξε μολις 1 εβδομαδα παρολο που ο μικρος το προσεχε ιδιαιτερα.και παρολο που ειχε καινουργιες μπαταριες οι πεταλουδες δεν εβγαιναν ευκολα.εγω ουτε για δωρο δεν θα το πηγαινα.Ελπιζω να βοηθησα!

οοοοοο, το ειχα ο ανηψιος μου...χαζομαρα

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...