Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Σωστός ο προβληματισμός, δεδομένου ότι οι γαλότσες συνηθως είναι κρύες και θέλουν διπλή κάλτσα από μέσα ή ειδικό ύφασμα, σαν αυτό που έχει στο site που έβαλα.

Evdi, παρακαλώ. :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!

Bρε κορίτσια το ASOS βάζει ποτέ εκπτώσεις;

Εννοείται και μάλιστα αρκετά συχνά, απλά θέλει λίγο παρακολούθηση. Αρχές του μήνα πέτυχα αυτό το σακάκι με 11 λίρες!http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Boyfriend-Blazer-In-Ponti/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1702228.

Άσχετο: Επειδή ψάχνω για γκρι τσάντα στυλ ταχυδρόμου αν πέσει τίποτα στην αντίληψή σας πείτε μου.

Κάτι τέτοιο να φανταστώ ότι ψάχνεις?http://www.ebay.co.uk/itm/Gossip-Girl-Womens-Handbag-Messager-bag-Satchel-2-COLOR-/120631470642?pt=UK_Women_s_Handbags&var=&hash=item61cab09627

Γενικά αν θες αυτό το στυλ ψάξε ως "satchel".

82nop2.png

και καλά εκανε....με το καλάθι ετοιμο κ περιμένωωωω!!:mrgreen::mrgreen:

Καλαμαρακι πως ξερεις τι θα βαλει; Και αν βαλει ενα μερος απο αυτα που θες, δεν θα προλαβεις να τα σβησεις και να προχωρησεις παραγγελια. Εγω παντως περισυ δεν προλαβα να παρω ανασα και ειχαν εξαφανιστει ολα στο δευτερολεπτο! Ειχε τα wii με 50 λιρες και ενω τα εβαλα αμεσως στο καλαθι, τζιφος! :(

Βρε κοριτσια help γιατι εχω κολλησει...σχετικα με γαλοτσες τι νουμερο παιρνουμε??? Αυτο που φοραει το παιδι κανονικα ή ενα νουμερο μεγαλυετρο???

Μου εχει κολλησει οτι πρεπει να παρω ενα νουμερο πιο μεγαλο απο αυτο που φοραει τωρα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Συνηθως αυτο που φοραει ειναι καλο γιατι σε γενικες γραμμες οι γαλοτσες ειναι ανετες αλλα οχι παντα. Τι μαρκα θες μηπως την εχουμε δοκιμασει; Οι kidorable ειναι πολυ ανετες ενω στις clarks παιρνω μισο νουμερο μεγαλυτερο.

Παιδιά μήπως ξέρει καμία καποιο e-shop με κάλσόν γιατί σήμερα έφαγα την αγορα να βρω ένα μπορντώ καλσόν να συνδιασω με ένα φόρεμα και δεν βρήκα πουθενά!!!!

Εννοείται και μάλιστα αρκετά συχνά, απλά θέλει λίγο παρακολούθηση. Αρχές του μήνα πέτυχα αυτό το σακάκι με 11 λίρες!http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Boyfriend-Blazer-In-Ponti/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1702228.

Bάζει δηλαδή εκπτώσεις στα καινούρια ή εννοείς αυτά που είναι στη στήλη up to 70% off sale?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Σούπερ,αλλά είσαι σίγουρη πως αυτά που έχεις βάλει στο καλάθι θα έχουν εκπτωση;παρόλο που είχα ψωνίσει πέρυσι την 'μάυρη παρασκευή" δεν θυμάμαι και πολλά.απ'ότι διαβάζω τώρα θα εχει σε κάποια προϊόντα προσφορές.

Εν τω μεταξύ,να πω ότι αυτά τα ρολογάκια είναι πολύ όμορφα και ανέλπιστα οικονομικά.Τα βάζει συχνά σε 9-12 λίρες (αυτού του στυλ τα kahuna)

http://www.amazon.co.uk/Kahuna-Lilac-Ladies-Strap-AK2M-0001L/dp/B004AHLZ0S/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1320068387&sr=8-3

Καλαμαρακι πως ξερεις τι θα βαλει; Και αν βαλει ενα μερος απο αυτα που θες, δεν θα προλαβεις να τα σβησεις και να προχωρησεις παραγγελια. Εγω παντως περισυ δεν προλαβα να παρω ανασα και ειχαν εξαφανιστει ολα στο δευτερολεπτο! Ειχε τα wii με 50 λιρες και ενω τα εβαλα αμεσως στο καλαθι, τζιφος! :(

.

Αυτά που έχω βάλει στο καλάθι μου θα τα πάρω ετσι κ αλλιως (δεν εχω μέσα περιττά εκείνα τα έχω στη wish list μου) ......αν μου κάτσει κ ειναι εκπτωτικά ακόμα καλύτερα για μένα....

Το πως θα προλάβω ειναι σχετικό παντα....θα κατσω να ξενυχτήσω εως τις 2 το βράδυ....θα εχω το νου μου στη σελίδα τους στο φεις τουίτερ κ εμειλ μου οπου κ ειπαν οτι θα ανακοινωθουν το ποια προιόντα θα ειναι εκπτωτικά κ ο θεός βοηθός.

Bάζει δηλαδή εκπτώσεις στα καινούρια ή εννοείς αυτά που είναι στη στήλη up to 70% off sale?

Κατά διαστήματα βάζει εκπτώσεις και στα καινούρια ή extra προσφορές και στα εκπτωτικά. Κάνε εγγραφή στο newsletter και θα σου έρχονται αρκετά συχνά κωδικοί. Θα το έχω πάντως στο νου μου, αν μου ξαναστείλουν να ενημερώσω και γω.

82nop2.png

Συνηθως αυτο που φοραει ειναι καλο γιατι σε γενικες γραμμες οι γαλοτσες ειναι ανετες αλλα οχι παντα. Τι μαρκα θες μηπως την εχουμε δοκιμασει; Οι kidorable ειναι πολυ ανετες ενω στις clarks παιρνω μισο νουμερο μεγαλυτερο.

Βρηκα αυτες στο javari και μου φαινονται καλες για τη δουλεια που τις θελω και η τιμη super νομιζω αλλα κολλαω στο νουμερο...

http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Gar%C3%A7on-Enfant/s/ref=topnav_sd_you_gw?ie=UTF8&node=366588031&pf_rd_r=06X67BHZS8BEY1HSF0DF&pf_rd_m=A2W3JXLP4EIVS4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=homepage&pf_rd_p=249817267&pf_rd_s=headernav2#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB0046ECCHK%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-1%26qid%3D1320129814600%26asinTitle%3DBe~~20Only~~20Botte~~20Kid~~20Frog~~2C~~20Bottes~~20de~~20pluie~~20mixte~~20enfant%26contextTitle%3DR~~C3~~A9sultats~~C2~~A0de~~C2~~A0la~~C2~~A0recherche%26clientPageSize%3D100%26sizes%3D429841031~~7C429843031%26node%3D366605031%26sort%3Dprice%26nodes%3D366609031%26rnid%3D429810031%26size%3D100%26asin%3DB0046ECAZY%26ref%3Dsr_1_1%26pageCode%3Dd

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Kalamaraki μου χαιρομαι!!!!:D:D:D:D

Αλλα πες μου και μενα της δολιας μανας...να παρω το νουμερο που φοραει τωρα το παιδι ε????

Μωρέ....δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου....

Δηλαδη τι θα έκανα εγώ , η μικρή τωρα φοράει 26αρι κ εχει μισο ποντο περιθώριο, τωρα αγοράζω 26αρια με προοπτική να βγαλει εως αρχες ανοιξης.... αλλα στις μαρκες που ξέρω...

Για καλοκαιρι ομως ανοιξη πηρα 27αρια γιατι εχουν μισο ποντο διαφορά με τα 26αρια μου....

Πραγματικά δεν ξερω τι να σε συμβουλέψω....αν αυτο που φοράτε τωρα εχει μπροστά περιθώριο , ε παρτο το ιδιο νουμερο κ το πολύ πολυ τους το επιστρέφεις κ παιρνεις αλλο

Kalamaraki μου χαιρομαι!!!!:D:D:D:D

Αλλα πες μου και μενα της δολιας μανας...να παρω το νουμερο που φοραει τωρα το παιδι ε????

κοριτσάκι ευχαριστώ για το λινκ στο fr javari δεν είχα κοιτάξει καθόλου για παπά της μικρής, μόλις χτύπησα το τελευταίο μποτάκι αγκαθα http://www.javari.fr/Agatha-Ruiz-Prada-Cazoleta-Bottes/dp/B003V8B8QI/ref=ord_crt_shr?ie=UTF8&fromPage=cart&refURL=%2FshoppingCart&asins=B003V8B8QI%2CB0053G1VCW

να ενημερώσω ότι αν βάλετε τον κωδικό JAVARI10 θα έχετε και 10% έκπτωση :-D:-D

Διαφημίσεις

Τωρα φοραει 31 και του ειναι οκ...ενα 32αρι που του πηρα απο internet ειναι πολυ μεγαλο αρα θα χτυπησω το 31 αφου θελω να το βαλει τωρα...

(σκεψεις μανας για γαλοτσες γιου!!!)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

κοριτσάκι ευχαριστώ για το λινκ στο fr javari δεν είχα κοιτάξει καθόλου για παπά της μικρής, μόλις χτύπησα το τελευταίο μποτάκι αγκαθα http://www.javari.fr/Agatha-Ruiz-Prada-Cazoleta-Bottes/dp/B003V8B8QI/ref=ord_crt_shr?ie=UTF8&fromPage=cart&refURL=%2FshoppingCart&asins=B003V8B8QI%2CB0053G1VCW

να ενημερώσω ότι αν βάλετε τον κωδικό JAVARI10 θα έχετε και 10% έκπτωση :-D:-D

Ακυρωσα την παραγγελια...και την ξαναεβαλα με την εκπτωση!!!!!!:D:D:D:D

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Παιδιά μήπως ξέρει καμία καποιο e-shop με κάλσόν γιατί σήμερα έφαγα την αγορα να βρω ένα μπορντώ καλσόν να συνδιασω με ένα φόρεμα και δεν βρήκα πουθενά!!!!

Για ρίξε μια ματιά στο http://www.arma.com.gr/ και σε αυτό http://50.28.18.58/~diananuo/index.php?dispatch=categories.view&category_id=167

Δεν έχω παραγγείλει αλλά τα κοιτούσα γιατί έχουν καλσόν για την μικρή μου

Μου είπαν ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρεωστική (debit) της alpha και για αγορές στο internet. Ξέρει κάποια κοπέλα αν ισχύει; Στην τράπεζα μου είπαν ότι ισχύει αν το δέχεται ο πωλητής. Θα δοκιμάσω στο amazon, αλλά αν κάποια κοπέλα το έχει κάνει, έχει διαπιστώσει κάποια επιλέον χρέωση; (στην τράπεζα πάλι είπαν όχι, αλλά τα ελέχγουμε όλα, ε;)

ρε τελειες τιμες! αυτη πηρα απο το στοκαδικο εδω 46!

http://www.javari.fr/Chaussures-enfant-Fille-Enfant/s/ref=topnav_sd_you_b?ie=UTF8&node=366647031&pf_rd_r=0NRTSBZA2251J9V4EWS4&pf_rd_m=A2W3JXLP4EIVS4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=344091031&pf_rd_p=239291707&pf_rd_s=headernav#__ie%3DUTF8%26cAsin%3DB003V8B8WW%26fromPage%3Dsearch%26sr%3D1-1%26qid%3D1320137716390%26asinTitle%3DAgatha~~20Ruiz~~20de~~20la~~20Prada~~20Cazoleta~~20Colibri~~2C~~20Bottes~~20fille%26contextTitle%3DR~~C3~~A9sultats~~C2~~A0de~~C2~~A0la~~C2~~A0recherche%26clientPageSize%3D100%26sizes%3D429829031%26brands%3DAgatha%2BRuiz%2Bde%2Bla%2BPrada%26node%3D366647031%26sort%3Dshoesbrowserel2%26nodes%3D366647031%26rnid%3Dbrands%26size%3D100%26asin%3DB003V8B8WC%26ref%3Dsr_1_1%26pageCode%3Dd

βεβαια θεμα τυχης μαλλον...γιατι η αλλη παραμενει στα 92!!!! τα ευγε στο στοκαδικο χιχιχιιχιχιχι

οποια της αρεσει να τη χτυπησει...απλα της πηρα το 25 ενω μπαινει στο 24, πολυ μαλακια και προσεγμενη

Πολύ όμορφες.....

1gGKp3.png

οποια της αρεσει να τη χτυπησει...απλα της πηρα το 25 ενω μπαινει στο 24, πολυ μαλακια και προσεγμενη

Γάτα, πόσο είναι τώρα το πόδι της Α ?? καλή μου φιλενάδα όταν πάς σπίτι θα μετρήσεις εσωτερικά την σόλα στο 25 αρι σου ε? ε? ε? :lol::lol:

(έχω μια ανησυχία μην μας πέσει μικρό)

νομιζω ειναι 15 αντε βια 15,2, το μεσα της μποτας ειναι σιγουρα τουλαχιστον 16 στο 25αρι

περισσοτερα αμα θυμηθω να μετρησω.......χτυπα καμπανακι μετα τις 9 χαχχαχαχα να μετρησω λαιβ!

kKZUp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...