Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

τρελανε μας λεμε!

ειναι ενας στο ebay που χω κοζαρει μια δημοπρασια για κατι καλτσες,που στα delivery γραφει μονο αγγλια με 2,30 λιρες...το χουμε?

κ του στελνω αν στελνει ελλαδα κ ποσο κ μου στελνει

Postage and packaging costs are £2.00

:roll::roll::roll::roll:

δηλαδη λιγοτερο κ απο αγγλια???:rolleyes::rolleyes:

τι λες τωρα:lol::lol:

το θεμα ειναι το εξης.... χτυπαω δημοπρασια κ αν μου φερει αντιρρησεις μετα μπορω ν του τριψω το μεηλ αυτο στη μουρη(απ τη στιγμη που δεν εχει αναφερει τη λεξη ελλαδα,ισως κ εκ του πονηρου?...αλλα ειναι συνεχεια του μηνυματος που του στειλα εγω αν στελνει ελλαδα)

ή να του αναφερω οτι εχει κανει βλακεια?

κοινως κατοχυρωνομαι,κ αρα κανω την κοροιδα κ bidαρω?

ή του το επισημαινω για να μου τα πει σωστα?

ειναι τρελοι αυτοι οι αγγλοι...

problem number 2

κερδισα χτες κατι μποτες της μικρης ,που κανονικα δεν εστελνε ελλαδα,κ μου χε στειλει αυτη μεταφορικα...

αλλα τωρα το εβαυ λεει να πληρωσω,εγω της εχω ζητησει τotal απο χτες κ περιμενω....

μπορω να πληρωσω απο μονη μου?το εβαυ μου ζηταει μονο την αξια της μποτας αφου δεν εχει δηλωσει μεταφορικα....να της πληρωσω μονο αυτο για να την ξυπνησω(θυμαμαι το χχε προτεινει το χατζικακι σε καποιο αλλο μελος που χε αναλογο προβλημα) ή να την αφησω λιγο ακομα,2-3 μερες?(τις βιαζομαι ομως τις μποτιτσες-εχει κρυα πια!)

για φωτιστε με!!!!

Προβλημα 1

Δεν λες κατι παραπάνω αφου ισχύει αυτο που σου ειπε στο μειλ

Προβλημα 2

Πας να πληρώσεις κ εκει που θα πληρώσεις αφου δεν σου εστειλε τοταλ εχει κενό κουτάκι για τα μεταφορικά, συμπληρώνεις εσυ το ποσό που σου ζήτησε για μεταφορικά κ προχωράς κανονικά με την πληρωμή.

Το εχω κανει απειρες φορές οταν αργουν να μου στειλουν τοταλ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Παρέλαβα σήμερα αυτό το μπουφανάκι για τη μικρή...

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320773292182

Τί χρώμα φαίνεται σε εσάς;;; Γιατί εγώ γκρι/ποντικί το έβλεπα και για αυτό το πήρα! Ε, λοιπόν είναι καφέ/μαρόν... Μου αρέσει μεν, αλλά άλλο χρώμα περίμενα να δω. Να το πω λέτε στον πωλήτή ή να το αφήσω;;;;

Λογω φλας η αληθεια ειναι οτι φαινεται πιο ανοικτο. Στις αλλες δυο φωτογραφιες που εβαλε για σενα, φαινεται καλα το χρωμα. Παντως ειναι πολυ ομορφο.

τρελανε μας λεμε!

ειναι ενας στο ebay που χω κοζαρει μια δημοπρασια για κατι καλτσες,που στα delivery γραφει μονο αγγλια με 2,30 λιρες...το χουμε?

κ του στελνω αν στελνει ελλαδα κ ποσο κ μου στελνει

Postage and packaging costs are £2.00

:roll::roll::roll::roll:

δηλαδη λιγοτερο κ απο αγγλια???:rolleyes::rolleyes:

τι λες τωρα:lol::lol:

Μου εχει τυχει αρκετες φορες γιατι καποιοι στελνουν στην Αγγλια συστημενο ή express ή με καποιο πιο ακριβο τροπο, ενω στο εξωτερικο στελνουν με απλο ταχυδρομειο οποτε βγαινει λιγοτερο. Δεν ειναι παραιτητο να εκανε λαθος. Αν κεριδσεις, κανε το εξης. Στο mail στο οποιο φαινεται το ποσο των 2 λιρων, απαντησε και ζήτα του invoice, οποτε θελοντας και μη θα σου βαλει το σωστο ποσο μιας και φαινεται η παραθεση του μηνυματος του.

problem number 2

κερδισα χτες κατι μποτες της μικρης ,που κανονικα δεν εστελνε ελλαδα,κ μου χε στειλει αυτη μεταφορικα...

αλλα τωρα το εβαυ λεει να πληρωσω,εγω της εχω ζητησει τotal απο χτες κ περιμενω....

μπορω να πληρωσω απο μονη μου?το εβαυ μου ζηταει μονο την αξια της μποτας αφου δεν εχει δηλωσει μεταφορικα....να της πληρωσω μονο αυτο για να την ξυπνησω(θυμαμαι το χχε προτεινει το χατζικακι σε καποιο αλλο μελος που χε αναλογο προβλημα) ή να την αφησω λιγο ακομα,2-3 μερες?(τις βιαζομαι ομως τις μποτιτσες-εχει κρυα πια!)

για φωτιστε με!!!!

Οχι, μην την παιδευεις με μισες πληρωμες. Απο χτες μεχρι σημερα δεν ειναι μεγαλο διαστημα για να την "τιμωρησεις" :D

Οταν πας να πληρωσεις, εχει κενο κουτι στο P&P.

Εκει συμπληρωσε το ποσο που συμφωνησατε και προχωρησε την πληρωμη.

Εdit. Καλαμαρακι μαζι γραφαμε.

σωτηρες μου!!!!

ουτε που το χα δει αυτο το κουτακι που λετε:oops:

παω να πληρωσω-καιγομαι λεμε...

εν τω μεταξυ, μαζεψτε με....μολις πηρα κ γαλοτσες για τη μικρη...κ παρελαβα(στην αδερφη μου,γιατι εγω ειπαμε εχω θεμα κλοπων στη γειτονια μου) κ δυο φορεματα κ τις κ καλα ugg μου-ο θεος να τις κανει....

κ τις ετικετες...κ ανυπομονω να παω να τα παρω...

μιλαμε νιωθω σαν παιδακι τα χριστουγεννα..

κ μια κ ειπα χριστουγεννα-τιιιιιι θα ψωνισουμε ?δωρακια κ τετοια χαζογουρια,που βρισκουμε?

γιατι ελλαδα τα βαρανε τα γουρια τα ροδια κλπ....

Kαλησπέρα κορίτσια. :-)

Μόλις έβγαλα μία προπληρωμένη κάρτα για αγορές από το ίντερνετ και θα ήθελα λίγη βοήθεια, γιατί είμαι η πλέον άσχετη στο συγκεκριμένο θέμα.

Η ερώτησή μου (για σήμερα :mrgreen:) είναι η εξής: έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο site από όπου μπορώ να παραγγείλω καλλυντικά (μάρκας Shiseido, συγκεκριμενα)?

Επίσης ενδιαφέρομαι για γαλότσες ή/και μπότες για τα χιονια για τα παιδιά. Καμιά πρόταση?

Ευχαριστώ για το χρόνο όποιας θελήσει να ασχοληθεί! :D

Διαφημίσεις

Μόλις έβγαλα μία προπληρωμένη κάρτα για αγορές από το ίντερνετ και θα ήθελα λίγη βοήθεια, γιατί είμαι η πλέον άσχετη στο συγκεκριμένο θέμα.

Η ερώτησή μου (για σήμερα :mrgreen:) είναι η εξής: έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο site από όπου μπορώ να παραγγείλω καλλυντικά (μάρκας Shiseido, συγκεκριμενα)?

Επίσης ενδιαφέρομαι για γαλότσες ή/και μπότες για τα χιονια για τα παιδιά. Καμιά πρόταση?

Καλή η προπληρωμένη αλλά καλό θα ήταν να την συνδέσεις με το πέιπαλ, για ασφάλεια στις πληρωμές σου. Οδηγίες στην υπογραφή του καλαμαρακίου.

Για καλλυντικά, δες στην πρώτη σελίδα, στην λίστα με τα δοκιμασμένα ονλάιν καταστήματα. Ευχαριστημένη είχα μείνει από το φραουλονέτ, 0 μεταφορικά και επιπλέον εκπτώσεις με τις αγορές σου. Τσεκάρισε που σε συμφέρει καλύτερα.

Γαλότσες (=wellies / wellingtons), είτε από το ΕΒΑΥ με κριτήριο το νούμερο του παπουτσιού, είτε από κάποιο από τα καταστήματα της παπουτσολίστας που βρίσκεται στην υπογραφή μου. Είχα πάρει από το μικρό ηλιοτρόπιο, πολύ ευχαριστημένη. Γράψου στο newsletter του για έκπτωση 15% στην πρώτη παραγγελία και κοίτα και στο γκούγκλ (π.χ. little sunflower voucher code), για εκπτωτικούς κωδικούς.

Σιδηροκέφαλη........:wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Παίρνω βαθιά ανάσα και ξεκινάω...χίλια ευχαριστώ! :D:D:D

Με το καλό !!!!!

Ρίξε διάβασμα πρώτα και μετά για όποια απορία έχεις - και καλύτερα στην αρχή πριν κάνεις την αγορά που σκέφτεσαι - ρώτα εδώ. Όλο και κάποια θα πεί ..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

eγω παντως μολις πηρα απο δω

http://stores.ebay.co.uk/Miss-Shoes

τωρα για το τι θα μου βγουν ...υπομονη να παραλαβω...αλλιως ας μιλησουν οι εμπειροτερες

νομιζω κ το little sunflowers εχει ωραιες γαλοτσες....

δες λιγο στην παπουτσολιστα που χει η chatzico στην υπογραφη της

να κανω κ αλλη ερωτηση?:oops:

γιατι ενω βαζω να κανει μετατροπη το πευπαλ, κ μου δειχνει οτι θα με χρεωσει 26 ευρω,στην καρτα μου(μεσω web banking ) βλεπω οτι εχει χρεωθει 1 ευρω παραπανω?

καταλαβαινετε οτι δεν ειναι το ευρω το προβλημα,αλλα μη μας περνανε κ για μακακες...

ασε που αν ψωνισεις χ πραγματα,ενα ενα,φανταζομαι παιρνουν την προμηθιουλα τους?

ξεχασα να αναφερω....ΔΕΝ εχω προπληρωμενη,να πεις οτι ειναι προμηθεια....ειναι κανονικος λογαριασμος(αδειος) που χει χρεωστικη,και μεταφερω λεφτα οταν ειναι να ψωνισω....προς τι η προμηθεια λοιπον?

ή δεν ειναι προμηθεια κ αδικα φουντωνω?

Εβαλε το http://www.mummyandlittleme.co.uk εκπτωση σε ολα (σχεδον) 25% με κωδικο witch25 μεχρι την Κυριακη!!!

Εγω χτυπησα μουσελινες aden and anais επιτελους σε νορμαλ τιμη!

(Κρατηθηκα κ δε πηρα ΤΙΠΟΤΑ αλλο....) Καλο κοριτσι....:twisted:

Διαφημίσεις

Καλαμαράκι, εσύ είσαι ο γνώστης βέβαια :D, αλλά προχτές που κοιτούσα, ούτε το javari στέλνει παιδικά :( (τουλάχιστον τις μάρκες που με ενδιέφεραν).

Δοκιμασε javari.de στέλνει, έχω πάρει κικερς 20 με 25 Ευρώ το ζευγος!!! Προσφορά μεν, λίγο με πειράζει δε! Έκαναν περίπου 20 μέρες να φτάσουν χωρίς μτφ. Αν πληρώσεις κουριερ έρχονται γρηγορότερα.!

QsCvp2.png

.... κ τις κ καλα ugg μου-ο θεος να τις κανει....

κ τις ετικετες...κ ανυπομονω να παω να τα παρω...

μιλαμε νιωθω σαν παιδακι τα χριστουγεννα..

κ μια κ ειπα χριστουγεννα-τιιιιιι θα ψωνισουμε ?δωρακια κ τετοια χαζογουρια,που βρισκουμε?

γιατι ελλαδα τα βαρανε τα γουρια τα ροδια κλπ....

1. Από πήρες ugg?

2. http://www.santascloset.co.uk

Παίρνω βαθιά ανάσα και ξεκινάω...χίλια ευχαριστώ! :D:D:D

Ax με το καλό και με ρέγουλα! :P

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

καλε...μ ειχες ξαναρωτησει προσφατα ...κ σου χα βαλει το λινκ...ξεχασες?:lol:

μου χες πει μαλιστα να πω εντυπωσεις...περιμενω να ρθουν στα χερια μου κ θα σου πω...ελπιζω αυριο!

αυτες πηρα

http://www.ebay.co.uk/itm/320762561094?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_1719wt_907

για την τιμη τους δεν ελπιζω σε θαυματα...να ξερεις.:lol::lol:

Διαφημίσεις

Bitchonaki δεν ξερω αν σου κανει. :(

Ειναι μονο για πρωτη αγορα και σου αφαιρουν 4 δολλαρια. Το πολυ-πολυ αν δεν παιζει καποιος αλλος κωδικος, στειλε τα στον αντρα σου! :mrgreen:

OTI442

Δεν ειναι προσωπικος τον χρησιμοποιει οποιος θελει.

όσο καθυστερείς κιουρία μου με ξεπαραδιάζεις!!!

μόλις πήρα ένα ζευγάρι μπαλαρίνες kickers για το καμαρι μου από javari.de με κάτι λιγότερο από 23 ευρώ!

:shock::shock::shock:

3 λεπτα εκανα!!! :lol:

Και δεν ξεπαραδιαστηκες. Εκανες τρελη οικονομια! Αντε να τα παρεις αυτα απο δω να δεις ποσα λεφτα κερδισες! Με γεια!

Βαλε το λινκ να τα δουμε!!!

όσο καθυστερείς κιουρία μου με ξεπαραδιάζεις!!!

μόλις πήρα ένα ζευγάρι μπαλαρίνες kickers για το καμαρι μου από javari.de με κάτι λιγότερο από 23 ευρώ!

Τι τα λες και δεν τα δείχνεις ?:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Bitchonaki δεν ξερω αν σου κανει. :(

Ειναι μονο για πρωτη αγορα και σου αφαιρουν 4 δολλαρια. Το πολυ-πολυ αν δεν παιζει καποιος αλλος κωδικος, στειλε τα στον αντρα σου! :mrgreen:

OTI442

Δεν ειναι προσωπικος τον χρησιμοποιει οποιος θελει.

Thanxs a lot!:D :D :D

Ιδού και το πατούμενο: http://www.javari.de/Kickers-Bisette-101311-10-M%C3%A4dchen-Ballerinas/dp/B004918UYO/ref=sr_1_24?ie=UTF8&cAsin=B00491A56K&fromPage=search&sr=1-24&qid=1319746349117&asinTitle=Kickers%20Bisette%20101311-10%20M%C3%A4dchen%20Ballerinas&contextTitle=Suchergebnisse&clientPageSize=100&brands=Kickers&node=547277031&sort=shoesbrowserel2&nodes=547277031&rnid=brands&size=100

82nop2.png

που ομως την ευχαριστηθηκα παρα πολυ! :mrgreen:

Φιλες μου για να μην κειτονται στο πατωμα οι ψηλες σας μποτες σαν μαραμενα αγγουρακια , παρτε αυτο:

http://www.ebay.co.uk/itm/FOOTSTEP-INFLATABLE-BOOTS-SHAPERS-ONE-SIZE-/400249471742?pt=UK_Women_s_Shoes&hash=item5d30ba42fe

Το παρηγγειλα πριν απο καμια δεκαρια μερες και ειναι πολυ ωραιο. Για ποσο θα αντεξει θα το δουμε! :cool:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...