Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

κοριτσια αν καποια απο εσας ψωνισει πραγματα για παρτυ απο ebay πειτε μου σας παρακαλω θελω κι εγω να παρω κατι αλλα τα μεταφορικα ειναι τρελα! πιο πολλα απο το 2πλασιο αυτου που θελω να παρω και στο com και στο co.uk! και λεω ισως αν βρεθουμε 2 που να θελουμε για παρτυ πραγματα να τα παιρναμε απο τον ιδιο αν μας συμφερει και να τα μοιραστουμε! !!!!

(απλα μια σκεψη)...

Νομίζω η mumsofia και το kalamaraki είχαν πάρει από ελληνικά σάιτς το καλοκαίρι.

Τι θέμα θέλεις ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να το λες, υποθέτω ότι θα έβαλες little mermaid cups, napkins, plates κλπ και είδες τιμές.

Τι να σου πω, το www.perfecttoys.gr & το www.nakas.gr δεν είδα να έχει άριελ.

Ας πουν τα κορίτσια που έχουν ψωνίσει παρόμοια είδη.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ariel little mermaid ...η μικρη γοργονα δηλ.:confused:

δυσκολο για ελλαδα δεν εχω πετυχει καπου ως τωρα!

Aυτός ο Αμερικάνος και αυτός έχουν πολλά αλλά δεν λέει αν στέλνουν Ελλάδα και πόσο. Δεν κάνεις έναν κόπο να ρωτήσεις ? Λέμε τώρα .......

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις! μαλλον αυτα τα muslin εννοω αλλα αν εχει το τζαμπο καλα και συμφερτικα θα παρω απο εκει..εχει και σελτεδακια φανταζομαι ε?(γιατι κι αυτα δεν ηξερα πως λεγονται στα αγγλικα)

Διαφημίσεις

ναι αυτους τους 2 ειχα δει πρωτους εκτος ebay.... και επειδη δε καταλαβα αν στελνουν εδω απο το λιγο που κοιταξα ειπα να παω ebay και ειδα κατι μεταφορικα 16 και 34 ευρω και μου φυγε το κεφαλι!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

madeleine εχει και συμφερουν εγω βεβαια τα χα παρει το 2007 αλλα δε πιστευω να χου αλλαξει και τραγικα, καθε φορα που παω σαν εμπορευματα τα βλεπω αρα υπαρχουν. σε πανες αν θυμαμαι καλα εχει συσκευασια των 3ων.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Κορίτσια, έχουμε καμία δοκιμασμένη μάσκα μαλλιών για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά κάτω των 15??

Δε με παίρνει πλέον να σκάω τα 20-25 για μάσκες,αλλά ούτε θέλω να μπω σε διαδικασία πειραματισμού, οπότε κάθε πρόταση δεκτή!

82nop2.png

Κορίτσια, έχουμε καμία δοκιμασμένη μάσκα μαλλιών για ξηρά/ταλαιπωρημένα μαλλιά κάτω των 15??

Δε με παίρνει πλέον να σκάω τα 20-25 για μάσκες,αλλά ούτε θέλω να μπω σε διαδικασία πειραματισμού, οπότε κάθε πρόταση δεκτή!

Με αυτήν είμαι πολύ ευχαριστημένη, τα διατηρεί supple (!!) και δεν τα βαραίνει.

Αυτή είναι και η καλύτερη τιμή που έχω βρεί. Αν δεις καλύτερη από αυτή, μίλα γιατί ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ναι αυτους τους 2 ειχα δει πρωτους εκτος ebay.... και επειδη δε καταλαβα αν στελνουν εδω απο το λιγο που κοιταξα ειπα να παω ebay και ειδα κατι μεταφορικα 16 και 34 ευρω και μου φυγε το κεφαλι!

Δες εδώ στο ΕΒΑΥ, αν ψάξεις έχει και πωλητές με λογικά μεταφορικα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004QVZV2G/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3IO08AO2CWN21

σκέφτομαι να πάρω αυτό , αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από άλλον πωλητή εκτός άμαζον..

και δεν ξέρω τι να κάνω;;;

η τιμή είναι εξευτελιστικά χαμηλή αλλά μήπως είναι μαϊμού nike ;;;

επίσης ψάχνω και αυτό:

http://www.spartoo.eu/Geox-ELVIS-x87293.php σε uk 7

Τα nike είναι τέλεια. Θέλω κ γω. Αν πάρεις, πες μου λεπτομέρειες. thanks

gZufp3.png

1fKrp2.png

Εδω. Σε οτι τιμη θελεις.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Η προίκα είναι πανέμορφη!Αλήθεια πόσο σου βγήκε μαζί με τα μεταφορικά?Τα ίδια τα έχει και εδώ: http://www.pramworld.co.uk/product/10825/Lollipop_Lane_Tiddly_Wink_Safari_5_Piece_Bedding_Bale. Όταν αγόρασα το καρότσι της μικρής μου από pramworld πήρα και ένα σετ της lollipop lane και είναι εξαιρετικό.

Ναι την είχα σταμπάρει και εγώ η αλήθεια είναι για μένα αλλά λυπόμουν τα λεφτά!!:oops::oops:Μαζί με τα μεταφορικά και με συσκευασία δώρου βγήκε 150Ε.Καλή τιμή αν κρίνεις ότι παίρνεις πάντα, πάπλωμα,πανωσέντονο,κατωσέντονο και φλις κουβερτούλα. Εδώ με 150 δεν παίρνεις τόσα!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Καλημέρα κοπέλες.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με το μπιντάρισμα.Όταν βλέπεις ότι ένα προϊόν έχει 3 bids και η τιμή που βλέπεις είναι π.χ 14,5λίρες,οι προσφορές προφανώς είναι πιο πάνω από αυτό το ποσό;

Επίσης,όταν δεν εχει δώσει κανείς προσφορά και η τιμή είναι 12λίρες π.χ. τί βάζετε;12 λίρες ή παραπάνω;μπορούμε να βάλουμε και δευτερη προσφορά;

Αυτό ας πούμε:

http://www.ebay.co.uk/itm/BNWT-Next-Girls-Red-Parka-Style-Winter-Coat-2-3-Rrp-18-/150679188728?pt=Girl_s_Clothing&hash=item23152df4f8

Ξέρω που δεν στέλνει Ελλάδα.Σαν παράδειγμα το βλέπω.Με 8 Bids,τι ποσό βάζω τώρα ας πούμε;

Διαφημίσεις

Δεν έχουν σημασία τα πόσα χτυπήματα έχει αλλά τι ποσό έχει. πχ τώρα είναι 3.40 και λέει να βάλεις πάνω από 3.60. Μπορείς να βάλεις εξ αρχής το μάξιμουμ όσων θες να διαθέσεις. πχ Γι αυτό το προιον δίνω 6.00. Βάλε 6.00

Μπορεί όμως να βάλεις 3.60 και κάποιος να έχει ήδη βάλει 6. Αυτό το 6 δεν φαίνεται αλλά θα σου γράψει ότι είσαι outbid. Θα αυξάνεις το ποσό έως να σου πουν ότι είναι αποδεκτό.

Βασικά διάβασε τις οδηγίες, είναι αναλυτικότατες...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Δεν έχουν σημασία τα πόσα χτυπήματα έχει αλλά τι ποσό έχει. πχ τώρα είναι 3.40 και λέει να βάλεις πάνω από 3.60. Μπορείς να βάλεις εξ αρχής το μάξιμουμ όσων θες να διαθέσεις. πχ Γι αυτό το προιον δίνω 6.00. Βάλε 6.00

Μπορεί όμως να βάλεις 3.60 και κάποιος να έχει ήδη βάλει 6. Αυτό το 6 δεν φαίνεται αλλά θα σου γράψει ότι είσαι outbid. Θα αυξάνεις το ποσό έως να σου πουν ότι είναι αποδεκτό.

Βασικά διάβασε τις οδηγίες, είναι αναλυτικότατες...

σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Οι οδηγίες που λες είναι στο ebay?μου λέει τι να κάνω κατά το μπιντάρισμα;

σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Οι οδηγίες που λες είναι στο ebay?μου λέει τι να κάνω κατά το μπιντάρισμα;

http://pages.ebay.co.uk/help/buy/aboutbidding.html

Εδώ εχει τα βασικά

Eχω παραγγειλει εδω και μια βδομαδα απο το cheeksandcherries.co.uk πανες οργανικες τις naturebaby. Την επομενη μερα που εστειλαν μειλ οτι πηραν την παραγγελια και την προωθουν. Απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση. Τους εστειλα 2 μειλ για να μου πουν αν εχουν στειλει την παραγγελια και τιποτα. Αντε να δουμε..θα προλαβω μεχρι να γεννησω???Ειμαι ηδη στον ενατο εδω και 4 μερες:rolleyes: Φανταζομαι οτι παντα στελνουν τα σαιτ μειλ ειδοποιησης για αναχωρηση παραγγελιας.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

Έχει παραλάβει καμία αυτές τις μέρες με ups;;; Περιμένω από τις 17 του μήνα κάτι που έχει "κολλήσει" στις αποθήκες στο Κορωπί. Πήρα τηλέφωνο πριν μερικές μέρες και μου λένε θα ενημερώνεστε από την ιστοσελιδα η οποία γράφει συνέχει "επαναπρογραμματισμός παράδοσης, καθυστέρηση που δεν οφείλεται στη ups" και μου είπαν ότι φταίνε οι απεργίες στις πτήσεις. Οι πτήσεις όμως τώρα γίνονται κανονικά και κανένα φως...για το δέμα μας. Ξέρετε κάτι;;

Όχι τίποτε άλλο πρέπει να ξεκινήσω τις στερεές τροφές στη μικρή και είναι στο δέμα ο ατμομάγειρας...:(:(.

Παρέλαβα την Παρασκευή το απόγευμα, δέμα που είχε σταλεί πριν από 10 περίπου μέρες από Γαλλία.

Ήρθε τελικά;

Μολις παρέλαβα τα παπούτσια της μικρής μου

Hush puppies

Παρα πολύ ομορφα, Σουεντ αδιαβροχο, δερμάτινο κ εσωτερικά ,στην παπουτσολιστα τα ειχα βρει στις 34λιρες κ στο επισημο σαιτ τους ,κ στη συσκευασια τους δινουν κ δυο ζευγαρια πατους σε περιπτωση που ειναι μεγάλα

Συμβουλη μου οπου τα δειτε χτυπήστε τα! Εγω τα χτυπησα στα 30ευρώ!

Εδω με τριαντα ευρω.....μονο no name επαιρνα απο την τοπική μου αγορα....

(Πως φαινεται οτι ειμαι ενθουσιασμένη ε...χαχαχαχ):mrgreen::mrgreen:

Είναι όντως πολύ όμορφα!Να σε ρωτήσω...πως τη βλέπεις τη φόρμα τους; Κανονική;

Χωρις να τα εχω δοκιμάσει στη μικρή ακομη, τα αγορασα βαση μηκος σόλας, απο οτι τα βλεπω κανονική ειναι η φορμα στο φάρδος ίσως ειναι ποιο μεγάλα στο μηκος

Το απογευμα που θα τα δοκιμάσει το μοντελο θα ενημερώσω:D

Και για όσες ενδιαφέρονται για αγορά ιατρικών εξετάσεων:shock::shock::shock: μέσω ίντερνετ....2 προσφορές!

http://www.groupon.gr/deals/athens/vlabs-eksetaseis-sidedeal/1251502?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_296&a=1329 στον Πειραιά

http://www.happydeals.gr/ νότια προάστια

Όχι τίποτε άλλο αλλά καταλαβαίνετε που βαδίζουν τα ασφαλιστικά ταμεία και σύντομα θα πληρώνουμε όλες τις εξετάσεις μας (αλήθεια τις κρατήσεις για την υγειονομική περίθαλψη θα τις κόψουν? Μπας κι ανέβει ο μισθουλάκος μας γιατί με 570 βασικό ούτε το φως δεν θα ανάβουμε μην πληρώνουμε ΔΕΗ)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...