Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Εχω πανω απο μηνα να μπω στο θεμα λογω του οτι δεν εχω ιντερνετ και σημερα που βρηκα ευκαιρια καταφερα και διαβασα μεχρι την 84 σελιδα...οποτε αν εχει αναφερθει κατι σχετικο συγχωρειστε την ερωτηση και παραπεμψτε με αναλογως:D....

Λοιπον...θελω υπνοσακο για την μικρη με ποδαρακια(χωρις πατουσακι) οχι σακουλακι..Τον θελω για δευτερο οποτε προσανατολιζομαι σε κατι οικονομικο διοτι ο βασικος μας ειναι της Ωμεγα και φτανει τα 45-50 ευρω και ειλικρινα θελω να αποφυγω ενα παρομοιο ποσο...Εχετε βρει κατι να μου προτεινετε???Δεν θελω σε φλισ αλλα σε "λεπτο παπλωματε"(ελπιζω να το περιγραφω καλα:rolleyes:)Καμια ιδεα??

Επισης εχω σκασει να βρω μπλουζες στην μικρη που να ειναι βαμβακερες μεν αλλα οχι μακο..να ειναι λιγο πιο ζεστες,κατι σε ελαφρα πλεξη...εχουν συνηθως τα μαδερ τετοιες μπλουζες αλλα πως στο καλο τα ψαχνουμε???Τα sweatshirts ειναι κατι σαν τα φουτερ που λεμε??Λογικα ναι!!τα jumper τα βλεπω λιγο πιο βαρια απο οτι τα θελω...τα φλισενια ωραια ειναι...τα καλοβλεπω κι αυτα....

Τεσπα..για να μην σας πρηζω αλλο....

οποια μπορει να με βοηθησει...

θα περιμενω...:wink:

φιλια

κοριτσακι,θα τα δωσω οσο στο αγγλικο site που ναι η χαμηλοτερη τιμη που τα βρισκεις(απο μια γρηγορη αναζητηση που εκανα)

δηλαδη 17 ευρω(απο ιταλια αγοραστηκαν 25 ευρω)

απλα,εχω ενα προβλημα,κ δεν ξερω αν λυθει....ειναι ολοκαινουριες,εχω κ την αποδειξη απο το disney store στην ιταλια-προχτες τα πηρε,μεσα εχουν τα καλουπια κ τα χαρτια που χουν τα καινουρια παπουτσια για να κρατανε τη φορμα τους,εχουν ακομα γαντζωμενο αυτο το πραμα που κραταει τα ταμπελακι στα ρουχα(αυτο το ασπρο πλαστικο που κοβεται κ με το χερι),αλλα το ταμπελακι ειναι αφαντο....

την ωρα που της τα φερε ημασταν εξω,στο αμαξι του μπαμπα της ,συγκεκριμενα,κ λυσσαξε να τα δοκιμασει...αναγκαστικα λοιπον εκοψα αυτο το ασπρο πλαστικουλι που ενωνε τα δυο μποτακια μαζι,κ ειχε γαντζωμενο κ το καρτελακι,το οποιο καπου παραπεσε....τωρα εχω επιφορτισει τον πατερα της να κοιταξει στο αμαξι του,αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες....

αν αυτο δεν σε πειραζει,ειναι δικες σου.

αλλιως πες το μου μονο ,για να τις βαλω κ στις αγοραπωλησιες του parents,ή κ στο ebay.

Θελεις να μου στειλεις π.μ. που μενεις αν μπορω να ερθω να τα παρω ή πως θελεις να γινει η αγορα?

Με ενδιαφερουν

Κοριτσια μπορει καποια να με κατατοπισει με το θεμα personal shopper?

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Καλησπέρα!

Αν θες ρίξε μία ματιά εδώ πρώτα: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=35954&page=2.

Γενικά παραθέτονται αρκετές εναλλακτικές. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει μόνο την Κατερίνα μιας και οι αγορές μου από sites που δε στέλνουν Ελλάδα είναι περιορισμένες -προς το παρόν τουλάχιστον ;)!

82nop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μπορει καποια να με κατατοπισει με το θεμα personal shopper?

Λοιπόν, αυτή είναι η λύση που έχει βρεθεί όταν θέλουμε να αγοράσουμε από ονλάιν καταστήματα που δεν στέλνουν στην Ελλάδα ή/και δεν δέχονται ελληνική πιστωτική κάρτα.

Πέρσοναλ σόπερ.

Είτε η Κατερίνα, με την οποία έχουν συνεργασθεί αρκετά μέλη του φόρουμ με επιτυχία.

Είτε το My Uk Mail, το οποίο σου φτιάχνει μια αγγλική διεύθυνση που χρησιμοποιείς για να αποστέλεις τις αγορές σου από σάιτς που δεν στέλνουν στην Ελλάδα. Έχει και υπηρεσία πέρσοναλ σόπερ. Αν δεν περισσότερες λεπτομέρειες για το My Uk Mail (=ΜΑΜ, MUM, άγγλος ξάδερφος:mrgreen::mrgreen:), ρίξε μια ματιά εδώ, για να δεις πως λειτουργεί καθώς επίσης και τις χρεώσεις τους.

Εκ πείρας μπορώ να σου πω το εξής. Αν θες τέτοιου είδους αγορές 2-3 φορές τον χρόνο, δεν αξίζει τον κόπο να μπεις στην διαδικασία του ΜΑΜ, συνεργάσου με την Κατερίνα.

(Περισσότερες λεπτομέρειες από κοντά αν θες, μένουμε πολύ κοντά, πάνω από τον Σταυρό εγώ).;);)

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004QVZV2G/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3IO08AO2CWN21

σκέφτομαι να πάρω αυτό , αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από άλλον πωλητή εκτός άμαζον..

και δεν ξέρω τι να κάνω;;;

η τιμή είναι εξευτελιστικά χαμηλή αλλά μήπως είναι μαϊμού nike ;;;

επίσης ψάχνω και αυτό:

http://www.spartoo.eu/Geox-ELVIS-x87293.php σε uk 7

http://www.charlesclinkard.co.uk/boys-c15/boots-c17/geox-baby-vita-high-top-boys-trainers-p8100

το βρήκα εδώ... έχει ψωνίσει κανείς να μου πει ;;;

στέλνει Ελλάδα και πόσο χρεώνει μεταφορικά;;; επίσης δέχεται paypal ;;;

Διαφημίσεις

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004QVZV2G/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3IO08AO2CWN21

σκέφτομαι να πάρω αυτό , αλλά δεν έχω αγοράσει ποτέ από άλλον πωλητή εκτός άμαζον..

και δεν ξέρω τι να κάνω;;;

η τιμή είναι εξευτελιστικά χαμηλή αλλά μήπως είναι μαϊμού nike ;;;

επίσης ψάχνω και αυτό:

http://www.spartoo.eu/Geox-ELVIS-x87293.php σε uk 7

Bασικά σου ζητάει κ 15λιρες μεταφορικά δεν ξέρω αν το ειδες..... :rolleyes:

ΓΙα δες και εδώ

http://www.jjbsports.com/infants-baby-infants/footwear/fcp-category/list?resetFilters=true

ή ψάξτο στο εμπευ

Μόλις παρήγγειλα αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002AO7G5G και αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0029MW9AQ για τα δύο ανηψάκια μου που περιμένουμε :):):)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

http://www.charlesclinkard.co.uk/boys-c15/boots-c17/geox-baby-vita-high-top-boys-trainers-p8100

το βρήκα εδώ... έχει ψωνίσει κανείς να μου πει ;;;

στέλνει Ελλάδα και πόσο χρεώνει μεταφορικά;;; επίσης δέχεται paypal ;;;

Υπαρχει στη λιστα, ειναι αξιοπιστο, μεταφορικά νομιζω 5 λιρες ανα ζευγαρι κ μετα παει 7μιση στα δυο κτλπ

Δεχεται πευπαλ αν παρατηρησεις το εχει κατω απο την επιλογή νουμερου σε καθε παπουτσι

Κοριτσια καθως διανυω τον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης εχω αρχισει και κανω τα πρωτα ψωνια και σας διαβαζω εντατικα. Ψαχνω να βρω μεγαλες πανες αγκαλιας-ετσι λεγονται? που βαζεις πανω σου οταν παιρνεις το μωρο αγκαλια και κυριως οι ξενοι για να μην ακουμπαει τα ρουχακλπ.

Πως ομως λεγονται στα αγγλικα? το ψαχνω σαν blanket-κουβερτα αλλα δεν ξερω αν κανω σωστα... Οπως επισης ψαχνω και πανακια για τα σαλακια του μωρου που μου ειπαν πως πρεπει να εχω αρκετα..αυτα πως λεγονται στα αγγλικα???

Eυχαριστω,τις εκανα αλλα ακομα μου βγαζει κ ασχετα.Στην αρχη βγαξει καποια που στελνονται ελλαδα και μετα αρχιζει με τους Not specified !! H 9 στους 10 στελνουν μονο UK... :confused:

Διαφημίσεις

Κοριτσια καθως διανυω τον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης εχω αρχισει και κανω τα πρωτα ψωνια και σας διαβαζω εντατικα. Ψαχνω να βρω μεγαλες πανες αγκαλιας-ετσι λεγονται? που βαζεις πανω σου οταν παιρνεις το μωρο αγκαλια και κυριως οι ξενοι για να μην ακουμπαει τα ρουχακλπ.

Πως ομως λεγονται στα αγγλικα? το ψαχνω σαν blanket-κουβερτα αλλα δεν ξερω αν κανω σωστα... Οπως επισης ψαχνω και πανακια για τα σαλακια του μωρου που μου ειπαν πως πρεπει να εχω αρκετα..αυτα πως λεγονται στα αγγλικα???

Δεν μπορώ να βοηθήσω για τις πάνες αγκαλιάς.

Για τα πανάκια για τα σαλάκια, εννοείς κάτι τέτοιο ?

Θα βρεις και στο ΕΒΑΥ.

Με το καλό :-D:-D:-D

ydS7p3.png 3pOXp3.png

σαν blanket και να το ψαξεις δε νομιζω να βρεις. και επειδη στις αλυσιδες που ειναι κ στο εξωτερικο δεν εχω δει πανουλες δε ξερω αν υπαρχου σαν αντικειμενο εξω....

η αληθεια ειναι πως δεν εχω δει πουθενα στο εξωτερικο ουτε εχω πετυχει κατι παρομοιο στα σαιτ κατι που εστω να μοιαζει σαν πανες. δε ξερω αν τα χρησιμοποιουν αυτα! εγω τα συγκεκριμενα τα πηρα απο το τζαμπο και πραγματικα μου βγηκαν πολυ καλα και τις πανες και τα πανακια για τα σαλακια. πηρα κατι τελειως λευκα πανακια που εχουν κ κορδονακι στην ακρη εννοειται 100% βαμβακερα.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Eυχαριστω,τις εκανα αλλα ακομα μου βγαζει κ ασχετα.Στην αρχη βγαξει καποια που στελνονται ελλαδα και μετα αρχιζει με τους Not specified !! H 9 στους 10 στελνουν μονο UK... :confused:

Μπορείς να βάλεις ένα παράδειγμα με τις επιλογές που βάζεις και χάνονται ?

Δηλαδή πας στο advanced και επιλέγεις π.χ. διαθέσιμα στην ελλάδα, κοριτσίστικα παπούτσια. Σου κατεβάζει τις διαθέσιμες επιλογές και μετά επιλέγεις από το πλάι αριστερα, καινούρια ή κάτι άλλο. Και χάνεται τι μετά δηλαδή ?:confused::confused::confused:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Δεν βγαζει αυτα που στελνονται ΜΟΝΟ στην Ελλαδα.Κ ειναι σπασιμο να βλεπεις κατι να το ανοιγεις κ να βλεπεις το το στελνουν Το : UK

Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω καλά.

Όταν τρέχω μια έρευνα και τικάρω στο Location και το only show itemw και το available to Greece, κατεβάζει τα διαθέσιμα στην Ελλάδα. Ίσως βγάλει και κάποια not available to Greece, αλλά αυτό θα είναι ίσως για πωλητές που ναι μεν στέλνουν worldwide αλλά έχουν κάνει exclude την Ελλάδα.

Είσαι σίγουρη ότι κάνεις δύο τικαρίσματα στο Location ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

ωπα ωπα χατζικουλι

κι εγω ετσι ψαχνω τοσο καιρο

ελπιζοντας τελικα να μην ειναι UK ONLY

απο που τα τσεκαρεις αυτα που λες??????????

Search --> Advanced --> επιλογή της κατηγορίας που θέλετε (π.χ. clothing) --> Location τικάρεις και το Only show items και το available to Greece --> Search

Μετά όταν κατεβάσει τις διαθέσιμες επιλογές, πάτε στην αριστερή μπάρα και βάζετε αν θέλετε περισσότερα κριτήρια (π.χ. μάρκα, καινούριο, ηλικία κλπ).

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Search --> Advanced --> επιλογή της κατηγορίας που θέλετε (π.χ. clothing) --> Location τικάρεις και το Only show items και το available to Greece --> Search

Μετά όταν κατεβάσει τις διαθέσιμες επιλογές, πάτε στην αριστερή μπάρα και βάζετε αν θέλετε περισσότερα κριτήρια (π.χ. μάρκα, καινούριο, ηλικία κλπ).

παω τρεχοντας............................thanx!!!!!!!!!!!

Μόλις παρήγγειλα αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B002AO7G5G και αυτό http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0029MW9AQ για τα δύο ανηψάκια μου που περιμένουμε :):):)

Η προίκα είναι πανέμορφη!Αλήθεια πόσο σου βγήκε μαζί με τα μεταφορικά?Τα ίδια τα έχει και εδώ: http://www.pramworld.co.uk/product/10825/Lollipop_Lane_Tiddly_Wink_Safari_5_Piece_Bedding_Bale. Όταν αγόρασα το καρότσι της μικρής μου από pramworld πήρα και ένα σετ της lollipop lane και είναι εξαιρετικό.

82nop2.png

κοριτσια αν καποια απο εσας ψωνισει πραγματα για παρτυ απο ebay πειτε μου σας παρακαλω θελω κι εγω να παρω κατι αλλα τα μεταφορικα ειναι τρελα! πιο πολλα απο το 2πλασιο αυτου που θελω να παρω και στο com και στο co.uk! και λεω ισως αν βρεθουμε 2 που να θελουμε για παρτυ πραγματα να τα παιρναμε απο τον ιδιο αν μας συμφερει και να τα μοιραστουμε! !!!!

(απλα μια σκεψη)...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...