Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

λοιπον το βρηκα! η διαφορα τους ειναι οτι το ενα καλσον εχει συνθεση 97% Polyamide 3% Elastane Lycra και το αλλο 100% Nylon

τι σημαινει αυτο????? ποιο ειναι καλυτερο?????

και αν καταφερει καμια να βρει τι ειναι το ΕΕC........

Τα πρωτα ειναι αυτα που φοραμε συνηθως. Τα δευτερα ειναι αυτα που φορουσαν παλια οι μαμαδες μας. Χωρις ελαστικοτητα, μετα απο λιγη ωρα κανουν ζαρες και χαλαρωνουν. Επισης ερεθιζουν πιο πολυ την επιδερμιδα.

Διαλεξε αυτα που εχουν λυκρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω μωρέ, έλεγα να πάμε να δοκιμάσουμε για να είμαστε σίγουροι. Ή στο Ρίβερ Γουέστ ή στον Πειραιά.

Προσπάθησε και με το σάιζ τσάρτ και την μέτρηση της πατούσας. Εν ανάγκη, ρώτα τους. Κάποια άκρη θα βγάλεις.

το μονο που ξερω ειναι οτι στις αυθεντικες ugg φοραει 26 δηλαδη UK8.5

να παω λετε να τις παρω απ το golden να τελειωνουμε?μονο 140 ευρουλακια-τσαμπα πραμα για μποτα που θα φορεθει μιση σεζον:mrgreen::rolleyes::rolleyes:

συνεχιζω το ψαξιμο στο θαυμαστο κοσμο του ebay....

Δεν ξέρω μωρέ, έλεγα να πάμε να δοκιμάσουμε για να είμαστε σίγουροι. Ή στο Ρίβερ Γουέστ ή στον Πειραιά.

Προσπάθησε και με το σάιζ τσάρτ και την μέτρηση της πατούσας. Εν ανάγκη, ρώτα τους. Κάποια άκρη θα βγάλεις.

Eχω ενα ζευγαρι απο περυσι σε uk 8 το καταευχαριστηθηκε η μικρη και την ηταν πολυ ανετο.Την χωραει και φετος που φοραει 27 δηλαδη uk9 αλλα τσιμα τσιμα. Αν θελετε να τα μετρησω να σας πω εκατοστα μολις μπορεσω. Δεν ξερω για εμενα πολυ πετυχημενη αγορα αυτες οι μποτες.

q1kup2.pngza5op2.png

Eχω ενα ζευγαρι απο περυσι σε uk 8 το καταευχαριστηθηκε η μικρη και την ηταν πολυ ανετο.Την χωραει και φετος που φοραει 27 δηλαδη uk9 αλλα τσιμα τσιμα. Αν θελετε να τα μετρησω να σας πω εκατοστα μολις μπορεσω. Δεν ξερω για εμενα πολυ πετυχημενη αγορα αυτες οι μποτες.

μπραβο βρε κοριτσι!!!!

κ ετσι που το λες,μια χαρα βγαζω ακρη...

για μενα δε χρειαζεται να μπεις σε κοπο...παντως πολυυυυ μπερδεμα το 25-26 κ οι αντιστοιχιες που βρισκεις σε UK,ε?εγω μπαστουνια τα χω βρει...

μιλας για νεξτ παντα ε?

Τα πρωτα ειναι αυτα που φοραμε συνηθως. Τα δευτερα ειναι αυτα που φορουσαν παλια οι μαμαδες μας. Χωρις ελαστικοτητα, μετα απο λιγη ωρα κανουν ζαρες και χαλαρωνουν. Επισης ερεθιζουν πιο πολυ την επιδερμιδα.

Διαλεξε αυτα που εχουν λυκρα.

ααα μαλιστα! ευχαριστω!

WLFfp2.png XI11p2.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια γιατί το νεξτ μου εξαφανίζει το καλάθι και κάθε φορά θέλω καινούργιο? Με το παιδί δεν έχω χρόνο να κάτσω 2-3 ώρες να ετοιμάσω καλάθι. Αχ τα νεύρα μου! Έτσι γίνεται με αυτό το σάιτ?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Βρε κορίτσια γιατί το νεξτ μου εξαφανίζει το καλάθι και κάθε φορά θέλω καινούργιο? Με το παιδί δεν έχω χρόνο να κάτσω 2-3 ώρες να ετοιμάσω καλάθι. Αχ τα νεύρα μου! Έτσι γίνεται με αυτό το σάιτ?

Συνήθως μπαίνω, βλέπω και ....... φεύγω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γιατί δεν αποθηκεύεις τα λινκς που σε ενδιαφέρουν σε ένα γουέρντ, τουλάχιστον να μην ψάχνεις από την αρχή ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Μπορεις να φτιαξεις καλαθι και να το αποηκευσεις σε word. Βοηθαει πολυ! Αυτο εκανα και γω. Δεν κραταει καλαθι το νεξτ ακομη και αν γραφείς κανονικα.

h0MYp3.png

Διαφημίσεις

Κουραστικό και ηλίθιο. Με αγχώνει καθότι πρέπει να βιάζομαι για να μην χάνω το καλάθι. Έχει τύχει να χαζέψω σε άλλη σελίδα και μέχρι να γυρίσω πίσω να έχει αδειάσει το καλάθι.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

μπραβο βρε κοριτσι!!!!

κ ετσι που το λες,μια χαρα βγαζω ακρη...

για μενα δε χρειαζεται να μπεις σε κοπο...παντως πολυυυυ μπερδεμα το 25-26 κ οι αντιστοιχιες που βρισκεις σε UK,ε?εγω μπαστουνια τα χω βρει...

μιλας για νεξτ παντα ε?

Nαι για νεξτ μιλαω και συγκεκριμενα αυτες τις ειχα παρει περυσι

http://www.ebay.co.uk/itm/Bnwts-Next-Girls-Mink-Suede-Boots-Embroidery-Detail-/350402657934?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&var=&hash=item905b543480

Οσο αφορα τα νουμερο γενικως ειναι λιγο δυσκολο μεσω ιντερνετ γιατι πρεπει να λαβεις υποψιν και τη φορμα της καθε φιρμας. Καλυτερα να ζητας να σου λενε εσωτερικη διασταση σολας για πιο σιγουρα:)

q1kup2.pngza5op2.png

να τα!

τα βρηκα!

οι μποτες

http://www.disneystore.co.uk/tinker-bell-fairies-clothing-accessories-tinker-bell-slipper-boots-can-be-personalised/mp/39821/1000049+1000204/

και η τσαντουλα

http://www.disneystore.co.uk/tinker-bell-fairies-clothing-accessories-tinker-bell-silver-handbag-can-be-personalised/mp/39750/1000049+1000204/

εν τω μεταξυ κοιταξτε διαφορα ακομα και με ιταλια...αγγλια κανουν 15 λιρες οι μποτες και 8 λιρες η τσαντα(δηλαδη 17,5 και 9,5 ευρω αντιστοιχα) και απο ιταλια τα πηρε 25 ευρω και 13 ευρω -δε θελω να σκεφτομαι ποσο θα καναν ελλαδα....:twisted:

ελενουφι αφου τα πουλαςθα με ενδιεφεραν τα μποτακια να τα κανω δωρο σε μια ανιψουλα μου. Ποσο κοστιζουν?

τωρα το δα αυτο-σορυ

απ αυτον....τα στειλε ηδη χτες..αμα ειναι κ καλα,θα κανω παρτυ...

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LADIES-WINTER-FAUX-FUR-SNUGG-ANKLE-BOOTS-SIZE-3-8-AVAILIBLE-/320762561094?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item76c0d516fb#ht_1697wt_940

Πες μου αν είναι καλές.

To NEXT έχει τύπου ούγκ, καστόρινες όμως όχι συνθετικές, με 30 λίρες. Σε μπεζ και μαύρο νομίζω. Και με κουμπάκια στο πλάι.

Το σκέφτομαι σοβαρά με πέρσοναλ σόπερ.

Α, έχει και παιδικά ούγκ, γύρω στις 15 λίρες, πάλι καστόρινα, όχι συνθετικά.

30 λίρες;...Κι αν δεν ειναι καλές; Τα νούμερα είναι όπως τα δικά μας, ναι;Δηλαδή παίρνω 38 (uk5) γιατί στα παιδικά είναι αδύνατον να καταλάβω τί παίζει. To 30 δηλαδή για κοριτσάκι ποιο νούμερο είναι;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Nαι για νεξτ μιλαω και συγκεκριμενα αυτες τις ειχα παρει περυσι

http://www.ebay.co.uk/itm/Bnwts-Next-Girls-Mink-Suede-Boots-Embroidery-Detail-/350402657934?pt=UK_Clothing_GirlsShoes_GirlsShoes_GL&var=&hash=item905b543480

Οσο αφορα τα νουμερο γενικως ειναι λιγο δυσκολο μεσω ιντερνετ γιατι πρεπει να λαβεις υποψιν και τη φορμα της καθε φιρμας. Καλυτερα να ζητας να σου λενε εσωτερικη διασταση σολας για πιο σιγουρα:)

Δημητρα καλημερα,

πολυ ωραια τα μποτακια!

Οσες φορες ειχα παρει next παππουτσακια επαιρνα παντα ενα νουμερο μεγαλυτερο σε σχεση με τα περισσοτερα Αγγλικα. Εχουν κι'αυτες στενη φορμα;

Ο πωλητης γραφει suede και mink fur!!! :shock:

Ειναι δερματινες ή ειναι υφασμα; Για τη γουνα δε ρωταω γιατι θα ημουν αφελης. :-D

30 λίρες;...Κι αν δεν ειναι καλές; Τα νούμερα είναι όπως τα δικά μας, ναι;Δηλαδή παίρνω 38 (uk5) γιατί στα παιδικά είναι αδύνατον να καταλάβω τί παίζει. To 30 δηλαδή για κοριτσάκι ποιο νούμερο είναι;

Να σου πω, με δεδομένο ότι είναι καστόρινες και πάνε 30 λίρες, τις θεωρώ νορμάλ (οι ΟΥΓΚ είναι στον Θεό από τιμή).

Για το νούμερο δεν έχω δεδομένα:rolleyes:, γιαυτό είπα ότι θα προσπαθήσω να πάω σε ένα κατάστημα ΝΕΧΤ να δω τι παίζει. Στον Πειραιά έχει μόνο παιδικά, στο ΡΙΒΕΡ ΓΟΥΕΣΤ έχει και γυναικεία. Το πότε θα πάω βέβαια είναι άλλο θέμα8-)8-):cool:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Καλημέρες! Χθες παρέλαβα ένα φορεματάκι της μικρής από πωλητή του ebay.New with tags μάρκας Mandco, κόκκινο βελούδο με σατέν τελείωμα. Στο σατέν τελείωμα λοιπόν είχε αρκετές σκούρες στάμπες οι οποίες δεν ξέρω από τι μπορεί να έγιναν. Είμαι όμως σχεδόν σίγουρη ότι υπήρχαν όταν μου το πούλησε... Το φόρεμα ήταν σε κουτί (!) γεγονός που με έκανε να πάω στο ταχυδρομείο να το πάρω (και κόπος δηλαδή). Του έστειλα ένα μήνυμα - φωτιά και μου απάντησε ότι δεν ήταν σε αυτή την κατάσταση όταν το έστειλε και υποθέτει ότι έγιναν κατά τη μεταφορά. Μου ζήτησε να στείλω φωτο. Και ίδρωσα να κάνω ΜΙΑ λήψη χωρίς να φεγγίζει το σατέν και να φαίνονται οι στάμπες... Περιμένω απάντησή του. Εννοείται ζήτησα full refund και απείλησα με resolution... Τα πήρα πολύ κρανίο.

Και το κρανίο συνεχίζεται καθώς εδώ και 3 μέρες παλεύω να βάλω παραγγελία στο mandco και μου βγάζει error ότι τάχα δεν ισχύει ένας κωδικός που ταχα έχω βάλει.

Μου απάντησαν ότι έχουν προβλήματα με το σύστημά τους και το δουλεύουν. Μα τι νεύρα έχω δε λέγεται...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Πες μου αν είναι καλές.

;

οκ!

με το που παραλαβω,θα δωσω full περιγραφη εδω και για αλλα κοριτσια που μπορει να ενδιαφερονται...

μου φαινεται λιγο περιεργο που παιρνω μαιμου....φοβαμαι μη μου κλεβει τις μπανανες:lol::lol::lol:

περα απ την πλακα,ειμαι λιγο περιεργη σ αυτα....αλλα εκει που μας εχουν καταντησει,κ μαιμου θα βαλουμε :?:αμα λαχει:roll:

:idea:το πολυ πολυ να της δωσω στην αδερφη μου :lol:

Δημητρα καλημερα,

πολυ ωραια τα μποτακια!

Οσες φορες ειχα παρει next παππουτσακια επαιρνα παντα ενα νουμερο μεγαλυτερο σε σχεση με τα περισσοτερα Αγγλικα. Εχουν κι'αυτες στενη φορμα;

Ο πωλητης γραφει suede και mink fur!!! :shock:

Ειναι δερματινες ή ειναι υφασμα; Για τη γουνα δε ρωταω γιατι θα ημουν αφελης. :-D

Καλημερα Αννα,

οι συγκεκριμενες ειναι ανετες πραγμα που μου ειχε φανει περιεργο για next. Τωρα που τις μετρησα εσωτερικα ειναι 16.5 εκ.. Με επιφυλαξη γιατι δεν ξερω αν εβαλα μπροστα στο μποτακι σωστα τη μεζουρα.

Ειναι οντως σουετ και οχι υφασμα και εννοειται δεν ειναι μινκ αλλα ειναι τοσο απαλες σαν μινκ.

Ελπιζω να βοηθησα:):)

q1kup2.pngza5op2.png

Καλημερα Αννα,

οι συγκεκριμενες ειναι ανετες πραγμα που μου ειχε φανει περιεργο για next. Τωρα που τις μετρησα εσωτερικα ειναι 16.5 εκ.. Με επιφυλαξη γιατι δεν ξερω αν εβαλα μπροστα στο μποτακι σωστα τη μεζουρα.

Ειναι οντως σουετ και οχι υφασμα και εννοειται δεν ειναι μινκ αλλα ειναι τοσο απαλες σαν μινκ.

Ελπιζω να βοηθησα:):)

και συ την πηρες απ τον πωλητη που εβαλες,ή απ το next?

κριμα...δεν του χει μεινει τιποτα σα νουμερο του τυπου απ το ebay

Έχει παραλάβει καμία αυτές τις μέρες με ups;;; Περιμένω από τις 17 του μήνα κάτι που έχει "κολλήσει" στις αποθήκες στο Κορωπί. Πήρα τηλέφωνο πριν μερικές μέρες και μου λένε θα ενημερώνεστε από την ιστοσελιδα η οποία γράφει συνέχει "επαναπρογραμματισμός παράδοσης, καθυστέρηση που δεν οφείλεται στη ups" και μου είπαν ότι φταίνε οι απεργίες στις πτήσεις. Οι πτήσεις όμως τώρα γίνονται κανονικά και κανένα φως...για το δέμα μας. Ξέρετε κάτι;;

Όχι τίποτε άλλο πρέπει να ξεκινήσω τις στερεές τροφές στη μικρή και είναι στο δέμα ο ατμομάγειρας...:(:(.

a9X0p3.pngmrSbp3.png

και συ την πηρες απ τον πωλητη που εβαλες,ή απ το next?

κριμα...δεν του χει μεινει τιποτα σα νουμερο του τυπου απ το ebay

Απο ebay αλλα απο καποιον αλλο πωλητη. Εχει ομως αμα ψαξεις αρκετες στο ebay:):)

q1kup2.pngza5op2.png

Καλημέρα. Δεν ξέρω τίποτα από αγορές στο ιντερνετ. Θα ήθελα να πάρω κάποια πράγματα γιατί είναι πολύ οικονομικά. Μήπως μπορεί να με πληροφορήσει κάποιος σε δύο τρεις σειρές τι παίζει? Δεν μπορώ να ψωνίσω με αντικαταβολή? Χρειάζεται οπωσδήποτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα?

Online shops εξωτερικού δεν διαθέτουν αντικαταβολή... Μόνο ελληνικά sites. Ωστόσο κάποια προσφέρουν υπηρεσία πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα (ασύμφορο). Το πιο οικονομικό και ασφαλές είναι οι προπληρωμένες κάρτες. Μια ματιά στις σελίδες των τραπεζών και θα κατατοπιστείς. Πριν ξεκινήσεις, διάβασε τις οδηγίες που υπάρχουν αναλυτικότατες στο φόρουμ και θα βγεις μόνο κερδισμένη

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...