Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Ή θα το κάνεις κάθε φορά που ψάχνεις ή αν έχεις κάποιες έρευνες που τρέχεις σταθερά (π.χ. εγώ έχω κάτι σαν 'κοριτσίστικα, 4-5 ετών, μάρκες ..........., καινουρια, διαθέσιμα στην Ελλάδα') μπορείς να τις αποθηκεύσεις και να ενημερώνεσαι καθημερινά, αν έχει καινούρια entries.

Eγω μπαινω κ κανω την αλλαγη απο την ADVANCED επιλογη που εχει στο seller αλλα με το που παταω go χανει ολες τις υπολοιπες.Πως ακριβως το κανεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγω μπαινω κ κανω την αλλαγη απο την ADVANCED επιλογη που εχει στο seller αλλα με το που παταω go χανει ολες τις υπολοιπες.Πως ακριβως το κανεις;

Εδώ εχει οδηγίες http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1767130&postcount=7

εχει αγορασει καμια μεγααααλα καλσον? απο που?

εβαυ να δω? 15 den natural χρωμα

από εδώ είχα πάρει πέρσι εγώ και η Μαρία http://stores.ebay.co.uk/Fiore-UK-Hosiery?_rdc=1 άψογος στην εξυπηρέτηση και τα καλσόν καλά μου φάνηκαν αλλά δεν φοράω συχνά οπότε ...........:mrgreen::mrgreen:(την ίδια μάρκα στην Ελλάδα την πουλούσε ιντερνετικό μαγαζί στην διπλάσια τιμή) :roll:

Διαφημίσεις

από εδώ είχα πάρει πέρσι εγώ και η Μαρία http://stores.ebay.co.uk/Fiore-UK-Hosiery?_rdc=1 άψογος στην εξυπηρέτηση και τα καλσόν καλά μου φάνηκαν αλλά δεν φοράω συχνά οπότε ...........:mrgreen::mrgreen:(την ίδια μάρκα στην Ελλάδα την πουλούσε ιντερνετικό μαγαζί στην διπλάσια τιμή) :roll:

στην ευρωπη μας εχει ή στον υπολοιπο κοσμο? για τα μτφ εννοω....

και απο νουμερα πως ειναι? εχει πινακακι???? θελω να δω ποιο ειιναι το μεγαλυτερο τους νουμερο και σε ποσα κιλα/υψος αντιστοιχει...

WLFfp2.png XI11p2.png

Μήπως ξέρετε που θα βρω αυτές τις τέλειες κουβέρτες που έχουν κουμπάκια και γίνονται σαν φάκελος για να βάζεις το μωράκι σου μέσα?Μου έφερε μία τέτοια μία φίλη ,ισπανική με φερμουαράκι και κουμπάκια και έχω φάει τον τόπο (ιντερνετ) και δεν μπορώ να βρω γιατί δεν ξέρω πως λέγονται..Βρήκα μόνο στο babycenter wallaboo αλλά δεν ξέρω πόσο ζεστές είναι και το θέλω για δώρο σε μία μανούλα στα βόρια!!

Eμενα μου εκαναν μια τετοια δωρο και ηταν απο το Ηρα.

Miriki το next δεν στέλνει απευθείας Ελλάδα και δυστυχώς δεν δέχεται ούτε Ελληνική πιστωτική, οπότε πρέπει να αναλάβει personal shopper.

Ωστόσο φορτώνω το καλάθι και την επόμενη φορά που πάω να κοιτάξω, λείπουν όλα και με το explorer & mozilla χωρίς να κλείσω καν το πισί ή την σελίδα!

Γιατί γίνεται αυτό? Μόνο σε αυτό το σάιτ συμβαίνει! Ξέρει καμιά να βοηθήσει?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Παιδια πηρα απαντηση αλλά όχι αυτην που θα θελαμε...

Απλά επιβεβαιωσε την ερωτηση μου.....

Μου απάντησε απλά ότι δεν στέλνουμε πλέον Ελλάδα....thats all! :twisted::twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Παιδια πηρα απαντηση αλλά όχι αυτην που θα θελαμε...

Απλά επιβεβαιωσε την ερωτηση μου.....

Μου απάντησε απλά ότι δεν στέλνουμε πλέον Ελλάδα....thats all! :twisted::twisted::twisted:

Μωρέ τι να σου πω, τις τελευταίες μέρες έχω βάλει πολλά κομμάτια στην γουότς λίστ μου από πωλητές που στέλνουν μόνο Αγγλία. Μόνο ένας μου αρνήθηκε.

Ίσως έτυχε με σένα ...............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

εχει αγορασει καμια μεγααααλα καλσον? απο που?

εβαυ να δω? 15 den natural χρωμα

ααα και μαυρο τελικα

θα παρει καποια δοκιμαστικα

Για καθε μερα τα θες ή για καλά;

Για καθε μερα εγω παιρνω του καρφουρ μαρκας tex. Εχει 3 ευρω τα δυο (!!!) 15 den πολυ απαλα και μεγαααααααααααααααλα! Νομιζω απo 80 μεχρι 110 κιλα!!! και 1.90 υψος (για το υψος δεν παιρνω ορκο γιατι εγω ειμαι 1.73) αλλα τα κιλα μου ειχαν κανει εντυπωση!

Παιρνω αυτα τα δυο χρωματα, caramel (που ειναι στο χρωμα του δερματος) και μαυρο. Δεν ειμαι προσεκτικη και τα σκιζω ευκολα οσο ακριβα κι'αν ειναι και λυπαμαι να πεταω 10ευρα καθε φορα για ενα καλσον! :cool:

Βολευτηκα παρα πολυ. Νουμερο XL

και απο νουμερα πως ειναι? εχει πινακακι???? θελω να δω ποιο ειιναι το μεγαλυτερο τους νουμερο και σε ποσα κιλα/υψος αντιστοιχει...

1,55 για Ελλάδα και 0,85 νομίζω για κάθε αντικείμενο από ότι βλέπω

σε κάθε καλσόν έχει και το size chart σε φώτο π.χ εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/Fiore-Talisa-Side-Patterned-Tights-Silver-Lurex-20-D-Sheer-Longer-Looking-Legs-/380377157815?pt=UK_Hosiery_Socks&var=&hash=item9758e9c863

τα 3 ευρώ τα 2 που αναφέρει η annagrig1980 μου κάνει καλλίτερη τιμή (για τα απλά εννοώ) αν έχετε καρφουρ ...τα μασαζο πατσο τέτοια που έχει (αυτά έπαιρνα παλιά από Ελλάδα και ήταν φωτιά και λαύρα τα έχει σαφώς σε καλλίτερη τιμή

Ιριδα και εγω ειχα παρει απο εδω πολυ καλα μου βγηκαν. Ηθελα να παρω παιδικα φετος αλλα ειχε μεγαλα νουμερακια σε αυτα που ηθελα...

q1kup2.pngza5op2.png

να ρωτησω....σκεφτομαι να βαλω μια αγγελια στο ebay για κατι παπουτσια που εφερε ο μπαμπας της μικρης απο το disney store στην ιταλια σε λαθος νουμερο:lol::roll:

αλλα επειδη δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο να γινω πωλητρια στο ebay η ξανθια,σας το λεω εδω μηπως τα θελετε εσεις....

ειναι τυπου ugg αλλα ολο με ασημενια παγιετα, με κονκαρδες tinkerbell...

νουμερακι 24-26, UK 7-8 (ετσι γραφει η ετικετα)

ειναι ασορτι με τσαντουλα ασημενια tinkerbell, αν θελετε τη δινω κ αυτη μαζι...αν οχι ,αυτη δεν μας πειραζει να την κρατησουμε...δεν τιθεται θεμα μεγεθους να μη μας χωραει:lol::lol:

Διαφημίσεις

Για καθε μερα τα θες ή για καλά;

Για καθε μερα εγω παιρνω του καρφουρ μαρκας tex. Εχει 3 ευρω τα δυο (!!!) 15 den πολυ απαλα και μεγαααααααααααααααλα! Νομιζω απo 80 μεχρι 110 κιλα!!! και 1.90 υψος (για το υψος δεν παιρνω ορκο γιατι εγω ειμαι 1.73) αλλα τα κιλα μου ειχαν κανει εντυπωση!

Παιρνω αυτα τα δυο χρωματα, caramel (που ειναι στο χρωμα του δερματος) και μαυρο. Δεν ειμαι προσεκτικη και τα σκιζω ευκολα οσο ακριβα κι'αν ειναι και λυπαμαι να πεταω 10ευρα καθε φορα για ενα καλσον! :cool:

Βολευτηκα παρα πολυ. Νουμερο XL

1,55 για Ελλάδα και 0,85 νομίζω για κάθε αντικείμενο από ότι βλέπω

σε κάθε καλσόν έχει και το size chart σε φώτο π.χ εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/Fiore-Talisa-Side-Patterned-Tights-Silver-Lurex-20-D-Sheer-Longer-Looking-Legs-/380377157815?pt=UK_Hosiery_Socks&var=&hash=item9758e9c863

τα 3 ευρώ τα 2 που αναφέρει η annagrig1980 μου κάνει καλλίτερη τιμή (για τα απλά εννοώ) αν έχετε καρφουρ ...τα μασαζο πατσο τέτοια που έχει (αυτά έπαιρνα παλιά από Ελλάδα και ήταν φωτιά και λαύρα τα έχει σαφώς σε καλλίτερη τιμή

Ιριδα και εγω ειχα παρει απο εδω πολυ καλα μου βγηκαν. Ηθελα να παρω παιδικα φετος αλλα ειχε μεγαλα νουμερακια σε αυτα που ηθελα...

ευχαριστω κοριτσια! καταρχας δεν εχουμε καρφουρ... θα δω αν υπαρχει στο μαρινοπουλο αυτο που λετε...

απο εδω δε θελω να παρω γιατι ειναι ακριβα πολυ, 10 ευρω το ενα... τα θελει η μαμα μου κ επειδη δεν ανετχει αν τη στενευουν θελει το μεγαλυτερο δυνατο... αυτα του φιορε για να καταλαβετε τα κοβω μικρα... ααααν καταλαβα το πινακακι το νο5 ειναι για 95 κιλα! εμεις θελουμε να χει πχ εως 130 κιλα και 1.80 υψος.... κατι θα βρω εβαυ δε μπορει!

WLFfp2.png XI11p2.png

να ρωτησω....σκεφτομαι να βαλω μια αγγελια στο ebay για κατι παπουτσια που εφερε ο μπαμπας της μικρης απο το disney store στην ιταλια σε λαθος νουμερο:lol::roll:

αλλα επειδη δεν ειναι κ οτι πιο ευκολο να γινω πωλητρια στο ebay η ξανθια,σας το λεω εδω μηπως τα θελετε εσεις....

ειναι τυπου ugg αλλα ολο με ασημενια παγιετα, με κονκαρδες tinkerbell...

νουμερακι 24-26, UK 7-8 (ετσι γραφει η ετικετα)

ειναι ασορτι με τσαντουλα ασημενια tinkerbell, αν θελετε τη δινω κ αυτη μαζι...αν οχι ,αυτη δεν μας πειραζει να την κρατησουμε...δεν τιθεται θεμα μεγεθους να μη μας χωραει:lol::lol:

να τα!

τα βρηκα!

οι μποτες

http://www.disneystore.co.uk/tinker-bell-fairies-clothing-accessories-tinker-bell-slipper-boots-can-be-personalised/mp/39821/1000049+1000204/

και η τσαντουλα

http://www.disneystore.co.uk/tinker-bell-fairies-clothing-accessories-tinker-bell-silver-handbag-can-be-personalised/mp/39750/1000049+1000204/

εν τω μεταξυ κοιταξτε διαφορα ακομα και με ιταλια...αγγλια κανουν 15 λιρες οι μποτες και 8 λιρες η τσαντα(δηλαδη 17,5 και 9,5 ευρω αντιστοιχα) και απο ιταλια τα πηρε 25 ευρω και 13 ευρω -δε θελω να σκεφτομαι ποσο θα καναν ελλαδα....:twisted:

λοιπον ψαχνοντας βρισκω αυτη τη μαρκα για καλσον σε μεγαλα νουμερα

-pretty polly xxtra

τη ξερει καμια?

κ βρηκα αυτο εδω το μαγαζι που δεχεται πειπαλ

τι διαφορα βλεπετε να χουν αυτα εδω τα 2 καλσον?

http://www.sockshop.co.uk/products/pretty_polly_xxtra_superfit_ladder_r/index?instance_id=15934

και http://www.sockshop.co.uk/products/pretty_polly_superfit_xxtra_15_denie/index.html

εχει πολυ λιγα μτφ για ελλαδα αλλα δε μπορω να καταλαβω αν μας εχει στο rest of the world ή στο EEC? δε το βρισκω πουθενα....

πλιζ χελπππππππ

επισης βρηκα αυτο το μαγαζι http://www.tightsplease.co.uk/brands/charnos/24-7-xxl-sheer-tights-3-pair-pack/ ξερει καμια και αυτη τη μαρκα?

WLFfp2.png XI11p2.png

Aπό ποιον; Θέλω να πάρω κι εγώ.

τωρα το δα αυτο-σορυ

απ αυτον....τα στειλε ηδη χτες..αμα ειναι κ καλα,θα κανω παρτυ...

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LADIES-WINTER-FAUX-FUR-SNUGG-ANKLE-BOOTS-SIZE-3-8-AVAILIBLE-/320762561094?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item76c0d516fb#ht_1697wt_940

τωρα το δα αυτο-σορυ

απ αυτον....τα στειλε ηδη χτες..αμα ειναι κ καλα,θα κανω παρτυ...

http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LADIES-WINTER-FAUX-FUR-SNUGG-ANKLE-BOOTS-SIZE-3-8-AVAILIBLE-/320762561094?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item76c0d516fb#ht_1697wt_940

To NEXT έχει τύπου ούγκ, καστόρινες όμως όχι συνθετικές, με 30 λίρες. Σε μπεζ και μαύρο νομίζω. Και με κουμπάκια στο πλάι.

Το σκέφτομαι σοβαρά με πέρσοναλ σόπερ.

Α, έχει και παιδικά ούγκ, γύρω στις 15 λίρες, πάλι καστόρινα, όχι συνθετικά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

To NEXT έχει τύπου ούγκ, καστόρινες όμως όχι συνθετικές, με 30 λίρες. Σε μπεζ και μαύρο νομίζω. Και με κουμπάκια στο πλάι.

Το σκέφτομαι σοβαρά με πέρσοναλ σόπερ.

Α, έχει και παιδικά ούγκ, γύρω στις 15 λίρες, πάλι καστόρινα, όχι συνθετικά.

καλο μου χατζικακι ,εγω ηδη πηρα για μενα κ ο θεος βοηθος...

αλλα μπραβο γιατι μοοοοολις τωρα εψαχνα για τη μικρη,αφου απογοητευτηκα απ το νουμερο της τινκερμπελ:-((γραφω παραπανω)

μηπως ξερεις τι παιζει στα νουμερα του νεξτ σε μποτες?ειναι χαλαρη σα γραμμη ή στενη?

μου φαινεται παω να ψαξω size chart

ααααααααα,αυτοι θελουν personal και μονο ε?γκρρρρρρ...:twisted:

λοιπον το βρηκα! η διαφορα τους ειναι οτι το ενα καλσον εχει συνθεση 97% Polyamide 3% Elastane Lycra και το αλλο 100% Nylon

τι σημαινει αυτο????? ποιο ειναι καλυτερο?????

και αν καταφερει καμια να βρει τι ειναι το ΕΕC........

WLFfp2.png XI11p2.png

καλο μου χατζικακι ,εγω ηδη πηρα για μενα κ ο θεος βοηθος...

αλλα μπραβο γιατι μοοοοολις τωρα εψαχνα για τη μικρη,αφου απογοητευτηκα απ το νουμερο της τινκερμπελ:-((γραφω παραπανω)

μηπως ξερεις τι παιζει στα νουμερα του νεξτ σε μποτες?ειναι χαλαρη σα γραμμη ή στενη?

μου φαινεται παω να ψαξω size chart

ααααααααα,αυτοι θελουν personal και μονο ε?γκρρρρρρ...:twisted:

Δεν ξέρω μωρέ, έλεγα να πάμε να δοκιμάσουμε για να είμαστε σίγουροι. Ή στο Ρίβερ Γουέστ ή στον Πειραιά.

Προσπάθησε και με το σάιζ τσάρτ και την μέτρηση της πατούσας. Εν ανάγκη, ρώτα τους. Κάποια άκρη θα βγάλεις.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

EEC=European Economic Community.(????)αν δε ειμαστε ουτε εκει τι να πω!!!!?

δε μπορουσα να καταλαβω τα αρχικα... δυστυχως δεν αναφερει πουθενα στο σαιτ ποιες χωρες εννοει.... αλλα αμα σημαινει αυτο λογικα ειμαστε μεσα... τους εστειλα μηνυμα! παντως αν ειναι ετσι ως 20 λιρες εχει 3.75 μετφ και λεει φτανει σε 3-4 εργασιμες αρα θα ναι συστημενο....

WLFfp2.png XI11p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...