Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ελα δωρεαν μεταφορικα!!!!

http://www.ebay.co.uk/itm/CHANEL-Quilted-W-Tweed-Tread-Handbag-2011-Fall-Winter-/110748280889?pt=UK_Women_s_Handbags&hash=item19c91ca839

η ασχετη τωρα.......τοσο κανουν????? .......γκντουπ!

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

...

ή να περιμενω να περασει μηνας για να γινει αυτοματα η αποδεσμευση απ την τραπεζα(κοντοζυγωνει αλλωστε)?

...

μην αγχωνεσαι αδικα. :D

Και μενα μου ετυχε με συναλλαγη απο Αμερικη και αφου δεν απαιτηθηκε στον μηνα ακυρωθηκε αυτοματα απο την τραπεζα.

Αυτο θα γινει και θα ηρεμησεις. Λιγες μερες εμειναν.

http://www.ebay.co.uk/itm/CHANEL-Quilted-W-Tweed-Tread-Handbag-2011-Fall-Winter-/110748280889?pt=UK_Women_s_Handbags&hash=item19c91ca839

Και ειναι και η πιο ασχημη chanel που εχω δει! :lol::lol::lol:

Στα offers αραγε τι εχουν προτεινει; 1790?

Γενικα ξεκινανε απο 500-600 τα clutch και δεν εχουν ταβανι! :shock:

μην αγχωνεσαι αδικα. :D

Και μενα μου ετυχε με συναλλαγη απο Αμερικη και αφου δεν απαιτηθηκε στον μηνα ακυρωθηκε αυτοματα απο την τραπεζα.

Αυτο θα γινει και θα ηρεμησεις. Λιγες μερες εμειναν.

θενκς!

κ να σου πω....αυτη μωρε να μην την βρισω λιγουλακι που την εχω αχτι?:lol::lol:μα να μου κανει υποδειξεις κ με υφακι??ελεος...

κ για να μην ειμαι οφ τοπικ μολις παρελαβα βιβλιαρακι για το μεταπτυχιακο μου

επισης παρηγγειλα κατι μαιμουδες ugg απο εναν στο ebay ,τσαμπα....για να δω αν θα ρθουν κ πως θα ναι...:lol:-δε βαριεσαι?για την πλακα τις θελω.

περιμενω κ απαντηση απο εναν για να μου πει την εσωτερικη σολα ,να παρω γαλοτσες για τη μικρη....

το ποδι της ειναι 15,2cm κ σε μια αλλη γαλοτσα που μ αρεσει πολυ(την ειχε βαλει το δαιμονιο καλαμαρακι) η εσωτερικη του σολα ειναι 17,5cm...δηλαδη εχουν περιθωριο 2 εκατοστα....

υπερβολη ειναι ή να τις χτυπησω λετε? (αχ πειτε ναι....μ αρεσουν πολυ)

Διαφημίσεις

Παντως παιδια, απο εκει που ρωτουσα οσους δεν εστελναν Ελλαδα, οι 9 στους 10 δεχοντουσαν να στειλουν παλιοτερα. Τωρα ολο και πιο πολλοι μου λενε οτι δε στελνουν. :(

Λογικο δεν ειναι; Προσπαθω να ερθω στη θεση τους. Κιέγω θα φοβομουν με οσα συμβαινουν και με τον τροπο που μεταδιδονται απο τα ΜΜΕ.

Αυτό όμως δεν έχει λογική. Αφού πληρώνονται μέσω pay pal είναι κατοχυρωμένοι. Πρώτα πληρώνεις και μετα σου στέλνουν. Το αν έχουμε λεφτά ως χώρα ή όχι είναι άσχετο πιστεύω. Για να ρωτάει κάποιος για ένα πράγμα σημαίνει ότι έχει χρήματα. αν η χρεωση γίνει στην κάρτα, η τραπεζα θα έχει θέμα σε περίπτωση μη εξόφλισης.

Εξάλου αν μας περίσσευαν χρήματα, δεν θα ψάχναμε προσφορές στο ebay. θα αγοράζαμε από καταστήματα της χώρας μας με 2 και 3πλάσιες τιμές.

Τώρα γιατί δεν στέλνουν κάποιοι στην ουσία δεν γνωρίζω. Κρίμα πάντως.

τωρα το δα...θενκς γατουλα!

οχι ,η αλφα...

αλλα κοβω κεφαλι οτι δε φταιει η τραπεζα εν προκειμενω....

τεσπα,δεν ειναι το ποσο,ειναι το στυλακι,πως κανετε ετσι?θα αποδεσμευτει σε 2-3 μερες....οχι ρε φιλε,παει σχεδον μηνας κ ακομα να αποδεσμευτει-κ αντι να πεις συγγνωμη ,μου τη λες κιολας?

αααααα,σας ειπα..?

ψαχνω για χαλια....προς το παρον etapis κ halia.gr ...εχετε κατι ακομα στο μυαλο σας ?

ενα για κουζινα θελω,γιατι το παλιο δυστυχως μας αφησε χρονους...

κ ισως χτυπησω κ ενα για το σαλονι για το ενα απ τα δυο που εχω ειναι χαλια στο καθαρισμα....χαμηλο πελος, κ κυριως μαυρο κ κολλανε τα παντα πανω

shaggy θα παρω,να ναι σαν το αλλο που χουμε κ κυλιομαστε!

για καντε καμια προταση...ή ειμαι καλα εκει?

Αυτό όμως δεν έχει λογική. Αφού πληρώνονται μέσω pay pal είναι κατοχυρωμένοι. Πρώτα πληρώνεις και μετα σου στέλνουν. Το αν έχουμε λεφτά ως χώρα ή όχι είναι άσχετο πιστεύω. Για να ρωτάει κάποιος για ένα πράγμα σημαίνει ότι έχει χρήματα. αν η χρεωση γίνει στην κάρτα, η τραπεζα θα έχει θέμα σε περίπτωση μη εξόφλισης.

Εξάλου αν μας περίσσευαν χρήματα, δεν θα ψάχναμε προσφορές στο ebay. θα αγοράζαμε από καταστήματα της χώρας μας με 2 και 3πλάσιες τιμές.

Τώρα γιατί δεν στέλνουν κάποιοι στην ουσία δεν γνωρίζω. Κρίμα πάντως.

Κι'όμως εχει λογικη. Σε μια χωρα με τοσο εντονες εσωτερικες αναταραξεις, πιθανως να τους περναει απ'το μυαλο οτι ολα ειναι ενα βημα πριν την καταρρευση, οποτε θεωρητικα, ολο αυτο θα μπορουσε να εχει αντικτυπο ακομα και σε κατι πολυ απλο οπως η ορθη λειτουργια των ΕΛΤΑ.

Όσες ψωνίζετε αρκετά πράγματα από το i-herb (και τρόφιμα...) έχετε διαπιστώσει ότι χρειάζεται να κάνετε συνεχώς αγορές; Δεδομένου ότι το όριο βάρους είναι μόλις 2 κιλά...σκέφτομαι ότι θα πρέπει συνεχώς να παραγγέλνω και να περιμένω. Έτσι και τα μεταφορικά δε μου φαίνονται και τόσο φτηνά στην πρόσθεση.:roll: Πείτε μου αν θέλετε τη γνώμη σας!

Ναι έχεις δίκιο και γω που το τσέκαρα μου φαίνετε κάπως, μερικά είναι φθηνά αλλά όχι και πάμφ8ηνα,μη σου πω οτι είναι και ακριβότερα κάποια είδη...και πάντα με το ρίσκο να χαθεί αφου είναι απλή αποστολή, η να σταματήσει τελώνειο....θετικό είναι η μεγάλη σχετικά ποικιλία του και η χαρά... του να δοκιμάζεις μάρκες του τάδε η τις τάδε εταιρίας που στην ελλάδα είναι άγνωστες η δεν έχει γίνει ακόμη εισαγωγή αυτών.

για δώσε λινκ για δώσε λινκ :D:D μπαίνει σε όλες τις σκούπες ???

Ρε κορίτσια, για πείτε λεπτομέρεις για αυτό το γκάτζετ !!!!!!!!!!

Είναι αυτός ο κουβάς με την προβοσκίδα μπροστά, και πως ρουφάει ? Μπαίνει στην ηλεκτρική με κάποιο τρόπο ?:confused::confused::confused:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, για πείτε λεπτομέρεις για αυτό το γκάτζετ !!!!!!!!!!

Είναι αυτός ο κουβάς με την προβοσκίδα μπροστά, και πως ρουφάει ? Μπαίνει στην ηλεκτρική με κάποιο τρόπο ?:confused::confused::confused:

http://www.amazon.co.uk/gp/customer-media/product-gallery/B00169LG0C/ref=cm_ciu_pdp_images_2?ie=UTF8&index=2 δές εδώ την γενική ιδέα

έχει δίκιο όμως η annagrig, αυτό σκεφτόμουν και εγώ .....που θα το ντουλαπιάσω οεο ???

κορίτσια καλημέρα! ψάχνω υπνόσακο για παιδάκι 3 ετών που δε σκεπάζεται με τίποτα!!! δυστυχώς όσα έχω βρεί είναι για μωρά.. μήπως ξέρει κάποια κοπέλα πού θα μπορούσα να βρώ;

Διαφημίσεις

Η φορμα τους ειναι κανονικοτατη. Πανε ανα διετια. Στη μεγαλη που ειναι 4 της πηρα 4-6. Ειναι πολυ ελαστικο και θα το βαλει καμποσο ακομα.

Στα παπουτσακια προσεξε να παραγγειλεις 1,5 νουμερο μεγαλυτερο γιατι εχουν πολυ στενη φορμα. ΑΝ θυμαμαι καλα τα μεταφορικα στα λενε με mail αναλογως με το τι θα παραγγειλεις. Για 3 σετακια δωσαμε πανω απο 10 λιρες. Νομιζω 14!!! :shock::-(

Δε θυμαμαι ακριβως. Θα σε γελασω. Παντως τα μοιραστηκα με μια αλλη μαμα και ετσι μας ηρθαν τελικα σε πολυ καλυτερη τιμη απο αυτα που ειχα βρει εδω. Και δεν ηταν οτι νά'ναι μαρκα αλλα μια απο τις καλυτερες.

να σε ρωτησω κατι σε παρακαλω!!μου βγαζει μεταφορικα 2 λιρες...που κανω λαθος??ειμαι ενα βημα πριν πληρωσω με παυπαλ........ποσο πιο μετα θα μαθω τα μεταφορικα??

αυτο το ρωταω στην annagrig

κορίτσια καλημέρα! ψάχνω υπνόσακο για παιδάκι 3 ετών που δε σκεπάζεται με τίποτα!!! δυστυχώς όσα έχω βρεί είναι για μωρά.. μήπως ξέρει κάποια κοπέλα πού θα μπορούσα να βρώ;

τι υπνόσακο ψάχνεις ?? αυτούς τους φλις με τα ποδαράκια ??σαν τους mothercare ή τους χοντρούς ??

καλημερα κοριτσια μου θα ηθελα να ρωτησω κατι αν μπορειτε να με βοηθησετε

εχετε κανενα καλο και αξιοπιστο σαιτ ελληνικο με παιδικα ρουχα και γυναικεια παππυτσια??

καλέ μήπως είναι καμία δικία μας αυτή η κοπελιά?!!!

ωραία πραγματάκια έχει ε?

http://www.ebay.co.uk/sch/mkarabini/m.html?hash=item45fdbf79eb&item=300609927659&pt=UK_Baby_BabyShoes_BabyShoes_GL&_trksid=p4340.l2562

κορίτσια καλημέρα! ψάχνω υπνόσακο για παιδάκι 3 ετών που δε σκεπάζεται με τίποτα!!! δυστυχώς όσα έχω βρεί είναι για μωρά.. μήπως ξέρει κάποια κοπέλα πού θα μπορούσα να βρώ;[/QUO

Αγόρασα χθες υπνόσακο χοντρό στο ΗΡΑ (το stock στο Ελληνικό, δεν ξερω αν έχουν στα κανονικά) με 24,90.

....

να σε ρωτησω κατι σε παρακαλω!!μου βγαζει μεταφορικα 2 λιρες...που κανω λαθος??ειμαι ενα βημα πριν πληρωσω με παυπαλ........ποσο πιο μετα θα μαθω τα μεταφορικα??

αυτο το ρωταω στην annagrig

Αυτα ειναι τα μεταφορικα για Αγγλια.

Αν δεις κατω εκει που λεει delivery γραφει:

Overseas Orders

Additional postage is charged on all overseas orders.

We will confirm costs when you order as this goes on weight. Postage will then be charged as a seperate transaction.

Τους στελνεις mail, σου δινουν μια τιμη και μετα σου στελνουν ξεχωριστη χρεωση για το υπολοιπο ποσο.

Έχουν πράγματι πολύ καλή εφαρμογή, τα ίδια πήραμε κι εμείς.

Είναι τα μόνα που δεν γίνονται "τάνγκα"!

:lol:ακριβώς έτσι, το καλό να λέγεται

Μήπως σε συμφέρει με την Κατερίνα ?

Να έχετε υπόψη σας και τα Marks and Spencer, λευκά ή χρωματιστά, κατά την γνώμη μου είναι κορυφαία. Καλό αιγυπτιακό βαμβάκι, άψογη ραφή και τέλεια εφαρμογή. Πλυντήρια και στεγνωτήρια συνέχεια και δεν έχουν πάθει τίποτα. Ακόμα και τα λάστιχα είναι σαν καινούρια.

ευχαριστούμε:wink:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOSSSSSSSSSSSSS

δεν τα λένε έτσι απότομα αυτα κορίτσι μου!:roll::shock:

εγώ και σήμερα μπιντάρω!:rolleyes:

μάλλον θα θέλουν να μας κάνουν οικονομία σε είδη που δεν είναι βασικών αναγκών:D:lol:

Κορίτσια ψάχνω και δε βρίσκω που το λέτε. Υπνόσακους πού παραγγέλνουμε;

τι χρώμα;

δες εδώ:

http://www.ebay.co.uk/itm/Summer-Infant-SLEEVELESS-SLEEP-SACK-SPORT-DOT-Large-BN-/400247219079?pt=UK_Baby_NurseryBedding_RL&hash=item5d3097e387#ht_1100wt_1139

edit ωχ δεν ξέρω να είναι λεπτοί όμως για καλοκαίρι!

κοίτα κι εδώ:

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?LH_PayPal=1&LH_AvailTo=80&rt=nc&LH_ItemCondition=11&_nkw=Baby%20SLEEP%20SACK&_adv=1&_dmd=1&_fln=1&_in_kw=1&_ipg=50&_oexkw=&_okw=Baby%20SLEEP%20SACK&_sop=12&_ssov=1&_trksid=p3286.c0.m282&_udhi=&_udlo=

τι υπνόσακο ψάχνεις ?? αυτούς τους φλις με τα ποδαράκια ??σαν τους mothercare ή τους χοντρούς ??

Ψάχνω τους χοντρούς κατά προτίμηση.. Πέρυσι είχαμε εναν χοντρό " Ηρα " και μας βόλεψε αφάνταστα! Αλλά πλέον δεν χωράμε και δεν μπορώ να βρώ κάπου.. Θα με βόλευε κάποιο eshop..Ευχαριστώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...