Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Αληθεια camouflage τι ωρα μιλησες με το chat γιατι τωρα ειναι offline????

Εχει ξαναναφερθεί κ στο παλιό θεμα οτι το λαρεντουντ....δεν ειναι αξιοπιστο καθολου ουτε σε διαθεσιμότητα προιόντων ουτε σε παραδόσεις....

Και τοτε ειχαμε πει....μακριά κ αγαπημένοι με το εν λόγω κατάστημα :mrgreen:

μιλησα εκει γυρω στις 10 με το τσατ. Να χαρω τσατ μονο για μια ωρα ανοιχτο το ειχαν...τελοσπαντων, δεν ειχα ψαξει εντυπωσεις, ειδα που λεγατε για την προσφορα, ειδα που εχει τα verbaudet που δε τα βρισκεις ευκολα και...τσιμπησα. Αλλα οκ, δε θα το ξανακάνω!

Στο εμπει εντωμεταξυ πεφτω ολο σε αρρωστιες και νοσοκομεια :roll::roll: Η μια με τα παπουτσακια δε τα εστελνε γιατι ηταν στο νοσοκομειο, οταν ανοιξα κεις τα εστειλε. Η αλλη με το πουλοβερακι και αυτη με σκωληκοειδιτιδα και ουτε φωνη ουτε ακροαση, μετα απο 15 μερες μου απαντησε αν θελω να το ακυρωσω, και τελικα το ακυρωσα (γιατι στο μεταξυ ειχα παρει ένα σωρο αλλα).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ το έχω αρκετό καιρό, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το έχω βολευτεί.

Το ένα θέμα είναι ότι τα παιδιά μου δυσανασχετούν όταν μέσα στον ύπνο τους τους χώνω στο αυτί το θερμόμετρο. Το άλλο θέμα είναι ότι, όπως λέν και οι οδηγίες του, για να είναι φερέγγυα η μέτρηση θα πρέπει να μην είναι σκεπασμένα / πλακωμένα τα αυτιά για τουλάχιστον 20 λεπτά. Το βράδυ αυτό είναι λίγο δύσκολο να το πετύχεις. Οι μετρήσεις του βέβαια (όταν ακολουθήσεις τον παραπάνω κανόνα) είναι ακριβείς και γρήγορες.

Γενικά πάντως βρίσκω πιο βολικό το θερμόμετρο μετώπου.

Μήπως μπορείς να μου πεις ποιο θερμόμετρο μετώπου έχεις; Καταρχήν μετώπου ήθελα αλλά επειδή του αυτιού είχε τόσες καλές κριτικές σκέφτηκα να το προτιμήσω.. Αλλά με προβληματίζουν οι παρατηρήσεις σου όπως και άλλων κριτικών τα σχόλια..

Μήπως μπορείς να μου πεις ποιο θερμόμετρο μετώπου έχεις; Καταρχήν μετώπου ήθελα αλλά επειδή του αυτιού είχε τόσες καλές κριτικές σκέφτηκα να το προτιμήσω.. Αλλά με προβληματίζουν οι παρατηρήσεις σου όπως και άλλων κριτικών τα σχόλια..

Εχω το Medisana 76120 Infrared Clinical Thermometer (FTN). Μέχρι στιγμής το βρίσκω πολύ βολικό.

Να σας πώ για την αγορά μου η οποία δεν ήταν ιντερνετικη τελικώς

Εψαχνα παπουτσια για τη μικρή!Λοιπόν πήρα αυτά http://www.cheekymonkeyskids.co.uk/brands/agatha-ruiz-de-la-prada-shoes/agatha-ruiz-de-la-prada-girls-heart-shoe-101928 σε αυτό το μωβάκι http://www.zappos.com/product/7845852/color/574

Τα πήρα από 64 =>32 ευρώ!!!!Από ενα μαγαζι στοκ στο Περιστέρι απέναντι από τον Κωτσόβολο!!!Από το φορουμ το έμαθα κι εχει τέλεια πράγματα κ απο μαρκες πολλες κ για μικρους κ για μεγάλους!Ολα 50%

Να πω οτι πρώτα περασα από μουγερ στοκ Καβάλας αλλά κάτω απο 40 ευρώ :-( δεν υπήρχε τίποτα

Τα REDOUTE, VERTBAUDET & CHARLES KLINKARD έχουν όλα το ίδιο θέμα με τα logistics τους. Δεν έχουν ονλάιν ενημέρωση αποθήκης. Συνεπώς, εσύ παραγγέλνεις, πληρώνεις και προσεύχεσαι ..........

Από λα ρεντουτ εχω παραγγείλει εδώ και 15 μερες και ακόμα μου λένε ''αναμονή στόκ''

Επίσης πέρσι ειχα παραγγείλει 1 πουκαμισο κ 1 παντελόνι σε προσφορα κ χωρις μεταφορικά κ ήρθε μονο το πουκάμισο μετα από 20 μερες!Το παντελόνι ΠΟΤΕ!!!!!

Αυτοί χάνουν...

Διαφημίσεις

ada9 μαλλον απο το ιδιο στοκαδικο ψωνιστηκαμε! αλλα εγω στο Π Φαληρο

46 μποτα απο 92

με 120 ευρα πηρα μποτα αγκαθα, μπαρετα ιταλικη αναλογη, παπουτσι για καλο γκαρβαλιν και ενα αθλητικο του Β

kKZUp2.png

Παρέλαβα σήμερα από τα gymboree. Η ποιότητά τους δυστυχώς έχει αλλάξει. Η διαφορά με τα ρούχα που πρωτοαγόρασα πριν 2-3 χρόνια είναι τεράστια. Τα γαζιά είναι πολύ πρόχειρα, κάπου κρέμονται κλωστές, οι ραφές σε 2 παντελόνια του γιου μου θεόστραβα, και τα υφάσματα όλο και πιο λεπτά. Οι φόρμες τους είναι τεράστιες παρόλο που ψώνισα τα σωστά νούμερα. Ένα τζιν για την κόρη μου (7 χρονών) είναι τόσο φαρδύ που φαντάζει γελοίο. Οι αρχικές τους τιμές είναι σκέτη κοροϊδία. Αλλά και με εκπτώσεις ή gymbucks δε νομίζω να ξαναψωνίσω αφού πια ένα μεγάλο μέρος από την παραγγελία για διάφορους λόγους δε με ευχαριστεί.

ada9 μαλλον απο το ιδιο στοκαδικο ψωνιστηκαμε! αλλα εγω στο Π Φαληρο

46 μποτα απο 92

με 120 ευρα πηρα μποτα αγκαθα, μπαρετα ιταλικη αναλογη, παπουτσι για καλο γκαρβαλιν και ενα αθλητικο του Β

Ναι!Εχει και Παλαιό Φάληρο και Καλιθέα :wink:

Κι εγώ ενθουσιάστηκα με την αγορά μου!Η επόμενη αγορά θα είναι κάτι μποτάκια για το γιό!:-):-)

Κι εγώ ενθουσιάστηκα με την αγορά μου!Η επόμενη αγορά θα είναι κάτι μποτάκια για το γιό!:-):-)

που βρε κοριτσια δωστε διευθυνση γιατι δεν ειμαι απο την περιοχη και δεν ξερω που πεφτει ο κωτσοβολος να παρω κι εγω μποτακια που θελω του μικρου μου (Περιστερι)

laredoute συνεχεια..ειχα παραγγειλει και εγω ενα πουλοβερακι με την προσφορα με τα δωρεαν μεταφορικα, ετσι για να δω ποιοτητα. Μπαινω να δω την εξελιξη της παραγγελιας και βλεπω 'εξαντληθηκε'! Μπαινω στο τσατ και ποια η απαντηση

"Εφοσον το συστημα εμφανιζει την ενημερωση αυτη, το ειδος δεν υπάρχει πλέον σε διαθεσιμότητα και δεν θα σας αποσταλεί."

Τους λεω "Οταν το ειχα παραγγειλει ομως εδειχνε οτι υπηρχε διαθεσιμοτητα."

απαντηση "H διαθεσιμοτητα τη στιγμη της καταχωρησης ειναι ενδεικτικη."

και μετα της ειπα οτι ουτε λιγο ουτε πολυ δεν ξαναπαραγγελνω. Thanks for nothing.

Αν είναι δυνατόν!!!! Απλά απαράδεκτοι. kalamaraki θυμόμουν τα αρνητικά σχολιά και εδώ και χρόνια αγνοώ επιδεικτικά τα διαφημιστικά και τις προσφορές που μου στέλνουν. Είπα να κάνω μια απόπειρα φέτος μήπως και άλλαξε κάτι...αλλά δεν το βλέπω....

Διαφημίσεις

που βρε κοριτσια δωστε διευθυνση γιατι δεν ειμαι απο την περιοχη και δεν ξερω που πεφτει ο κωτσοβολος να παρω κι εγω μποτακια που θελω του μικρου μου (Περιστερι)

Μήπως θα μπορούσατε να δώσετε και τη διευθυνση του στοκατζίδικου στην Καλλιθέα; Ευχαριστώ

Σε ότι έχει να κάνει με παπούτσια και Bonnie Jean / Rare Editions, εδώ είμαι !!!!

Δείτε στην υπογραφή μου, στην λίστα με τα παπουτσομάγαζα. :wink:;-)

Στην Καλλιθέα ωστόσο νομίζω ότι δεν έχει παιδικά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Πελασγίας 21 & Θηβών Τηλ 210-5711118 ( ανδρική – γυναικεία - παιδική υπόδηση )

Μήπως θα μπορούσατε να δώσετε και τη διευθυνση του στοκατζίδικου στην Καλλιθέα; Ευχαριστώ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ματζαγριωτάκη 64 Τηλ 210-9518930 ( ανδρική – γυναικεία υπόδηση ) Δεν εχει παιδικα

edit:

Χατζικο τωρα είδα το πόστ σου

Μιλησε κανεις για φαρδιες γαμπες; :D

Aπο Evans ειχα παρει πολλες φορες και ρουχα και παπουτσια και τελευταια φορα που πηγα στην Τουρκια (Το ξερατε οτι εχει Evans???!!!) πηρα και μποτες. Εχει επιλογη στο φαρδος οποτε μου εκατσαν τελεια στην γαμπα. Εδω εβρισκα σπανιοτατα. Ηταν ακριβουτσικες ομως.

Online ομως δε θυμαμαι να αγορασα ποτε.

Καλησπέρα!

Με σώζεις!!!

Λοιπόν η κουμπάρα μου έβαλε στο μάτι αυτό το ζευγάρι: http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33054&storeId=12553&productId=2604213&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=209435&parent_categoryId=&pageSize=200&refinements=category~[209459|209435]&noOfRefinements=1. Ερωτήσεις:

1. Γενικά τα νούμερα είναι φυσιολογικα ή π.χ. έχουν στενή γραμμή όπως τα ιταλικά?

2. Η συγκεκριμένη μπότα βγαίνει σε wide fit και απ΄ότι βλέπω η διαφορά με extra wide fit είναι πολύ μικρή. :?

82nop2.png

Διαφημίσεις

χελοου!!!!!! μηηηπως ξερει καμια που μπορω να βρω σετ κουνιας μωρου με σχεδιο winnie???? προς αγοριστικο ή ουδετερο χρωμα... ειδα στο μαδερκερ αλα δεν εχει το κλασσικο γνωστο γουινι, εχει μια σειρα καπως περιεργη....

στο γουγλη μου βγαζει ολο αμερικανικα σαιτ... εγω θελω απο αγγλια ή απο ελλαδα δε ε πειραζει... αρκει να ναι λογικη τιμη....

οποτε αν εχετε γενικα κανα μαγαζι με ντισνευ προικες ευπροδεκτο!

WLFfp2.png XI11p2.png

Από ελληνικά sites:

http://www.irabebe.gr/category/175/winnie-the-pooh-new-20

http://www.fatsulesmoda.gr/proika29.html

http://www.oneira.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3691

Επίσης είχα δει μία πολύ ωραία προίκα της ΚΙΤΤΕΝ, αλλά εκτός από τα Λητώ δεν ξέρω που αλλού παίζουν .

Κορίτσια, κάποια κοπέλα πήρε πρόσφατα fleece με κουκούλα για μπεμπάκια. Μπορεί να επαναλάβει το link?

82nop2.png

Αν είναι δυνατόν!!!! Απλά απαράδεκτοι. kalamaraki θυμόμουν τα αρνητικά σχολιά και εδώ και χρόνια αγνοώ επιδεικτικά τα διαφημιστικά και τις προσφορές που μου στέλνουν. Είπα να κάνω μια απόπειρα φέτος μήπως και άλλαξε κάτι...αλλά δεν το βλέπω....
και γω ειχα παραγγειλει καποτε...χαλια ποιοτητα...κατι μποτες πηρα 69 ευρω...και ουτε για 10 δεν κανανε...αφου η αδερφη μου ειχε παρει απο παζαρι μποτες...10 ευρω...σχεδον ιδιες!!!!φυσικα της εστηλα πισω....!!και ειπα οτι δενξαναπαραγγελνω...

exete μεινει ευχαριστημενες απο τα παιδικα κικερς?

τα βρισκω πολυ σκληρα και χοντροκομενα και ο γιος μου παραπονιεται οταν τα φοραει για λιγη ωρα "πονανε τα ποδαρακια μου"

και δεν τα βλεπω να μαλακωνουν

Καλησπέρα!

Με σώζεις!!!

Λοιπόν η κουμπάρα μου έβαλε στο μάτι αυτό το ζευγάρι: http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33054&storeId=12553&productId=2604213&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=209435&parent_categoryId=&pageSize=200&refinements=category~[209459|209435]&noOfRefinements=1. Ερωτήσεις:

1. Γενικά τα νούμερα είναι φυσιολογικα ή π.χ. έχουν στενή γραμμή όπως τα ιταλικά?

2. Η συγκεκριμένη μπότα βγαίνει σε wide fit και απ΄ότι βλέπω η διαφορά με extra wide fit είναι πολύ μικρή. :?

Καμια σχεση με Ιταλικα μεγεθη!

Εχουν φαρδια γραμμη.

Εγω συνηθως φοραω 40,5-41 και στα evans μου κανει το 7.

Αυτες που εχω δεν τις βλεπω στο site αλλα εμοιαζαν παρα πολυ με αυτες

http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33054&storeId=12553&productId=2576928&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=209435&parent_categoryId=&pageSize=200&refinements=category%7E[209459%7C209435]&noOfRefinements=1

Ειχαν στο πισω μερος ενα τμημα ελαστικο και χωρουσε και η πιο αφρατη γαμπιτσα!!! :D Αυτες που ειχα παρει εγω ηταν δερματινες ενω αυτες βλεπω οτι ειναι συνθετικες. Ηταν Extra wide fit. Αν η κοπελα ειναι απλως γεματουλα δεν θα εχει θεμα με το wide fit. Αλλιως ας δει και καποιο αλλο σχεδιο που να εχει κριτικες γιατι σ'αυτο το site οι κριτικες ειναι πραγματικες και βοηθανε. Καλα ψωνια. :-D

exete μεινει ευχαριστημενες απο τα παιδικα κικερς?

τα βρισκω πολυ σκληρα και χοντροκομενα και ο γιος μου παραπονιεται οταν τα φοραει για λιγη ωρα "πονανε τα ποδαρακια μου"

και δεν τα βλεπω να μαλακωνουν

Και η μικρη μου δεν τα θελει! :(

ΕΙναι πολυ μικρη για να εχει αποψη για τα παπουτσια αλλα οποτε βλεπει καποιο απο τα 2 ζευγαρια που της εχω παρει τσιριζει και δε μάφηνει να της τα βαλω. Εχει ομως και καποια σχεδια (αυτα που μοιαζουν λιγο με τα clarks) που ειναι πιο μαλακά.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ anna!

Νομίζω ότι μας κατατόπισες πλήρως!

Και μιας και το έφερε η κουβέντα για όποια έχει αναλογο θέμα με μπότες παραθέτω αυτό το site: http://www.duoboots.com/. Δεν το έχω δοκιμάσει ή ίδια,αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα από συνάδερφο. Οι τιμές είναι λίγο τσιμπημένες, αλλά το αποτέλσμα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

82nop2.png

Εχω το Medisana 76120 Infrared Clinical Thermometer (FTN). Μέχρι στιγμής το βρίσκω πολύ βολικό.

Το ίδιο έχω και εγώ. Το αγόρασα από το Αμαζον και μου βγήκε αρκετά πιο οικονομικό από ότι εδώ. Με έχει βολέψει πολύ.

RNcFp3.png

DBP9p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...