Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φίλη φίλη (που λέει και η κόρη μου!!!!), θα βάλω παραγγελία αύριο το βράδυ λογικά και καλώς εχόντων των πραγμάτων. Πάντως τα κορίτσια που έχουν παραγγείλει δεν ανίχνευσαν ίχνη μπανάνας στα φτιασίδια:lol::lol:

Εστέ, λανκόμ, σισέιντο, ααααααααααααχ, μεγάλη ζημιά.........

Όταν παραλάβω θα σου πώ !!!!!

Που είναι η maria s ? Παρέλαβε την τσάντα guess ? Πως ήταν ?

εδώ είμαι κοριτσάκι μου...απέχω από τις αγορές για να μην είμαι οφφ τοπικ και τις κάνω σετάκι τις κιτρινες ;)

Την παρέλαβα! Δεν σας είχα πει;;; Καλά είναι τέλεια! ΑΝ είναι μαϊμού (που αν στην βάλω στη σειρά με τις αυθεντικές σιγά μην το καταλάβεις!), δεν της φαίνεται καθόλου! Την βολοδέρνω παντού και με έχει βολέψει ΠΟΛΥ!

Ο πωλητής είναι:

http://myworld.ebay.co.uk/maxlucky123/

και η τσάντα που πήρα:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370512578429&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Τον περιμένω με την καινούργια σεζόν να δω τι θα βγάλει...

μάκια μάκια!

υ.γ. παρήγγειλα και γω παγωτομηχανή χθες! σλουρπ!

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Γεια σας κοριτσια, ηθελα να ρωτησω για το fragrancex.com, ?

Πολύς κόσμος έχει πρόβλημα με fragrancex και τα κορίτσια είπανε οτι καλό είναι να προλαβαίνουμε τις ημερομηνίες που δίνει διορία το paypal. Αν δεν κάνω λάθος μέσα σε 40 μέρες πρέπει να κάνεις παράπονα και αν θέλεις να ζητήσεις αποζημίωση....

Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα....

QsCvp2.png

εχω ηδη στειλει 2 μειλ και μου λενε οτι εχουν φυγει τα προιοντα και ισως να βρισκονται στο τελωνιο. Μου ζητανε συγνωμη και με ευχαριστουν για την υπομονη μου!!! Με ενημερωσαν ακομα οτι αν δεν βρουν τον παραληπτη τα γυρνανε πισω σε αυτους οποτε θα φανει μου λενε τοτε τι εγινε. Και ερχομαι εγω να ρωτησω: Ποιος μου λεει οτι δεν βλεπουν το fragrancex και δεν τα κρατανε για τον εαυτο τους; Καταλαβαινουν οτι ειναι π-ληρωμενα....

Διαφημίσεις

οκ παγωτομηχανή έφτασε .....εχμμμμμμμμ περίμενα ότι θα είναι μικρή αλλά όχι τόσο μικρή :shock::shock: αυτή ζήτημα να χωράει 500-600 ml παγωτό για να μην μπουκώνει ο αναδευτήρας ...........το έγραφε και στα ρεβιους πάντως την περίμενα ποιό ογκώδες δεν είναι

(ε .......ρε γκρίνια που έχω να ακούσω από την μάνα μου) :lol::lol:

επιφυλάσσομαι πάντως να την δοκιμάσω πρώτα, περιμένω τον άντρα μου να μου αλλάξει το φις της πρίζας

edit

fifitsa για τα γράμματα στα κλαρκς δες εδώ http://www.shoesforkids.co.uk/faqs.asp

εχω ηδη στειλει 2 μειλ και μου λενε οτι εχουν φυγει τα προιοντα και ισως να βρισκονται στο τελωνιο. Μου ζητανε συγνωμη και με ευχαριστουν για την υπομονη μου!!! Με ενημερωσαν ακομα οτι αν δεν βρουν τον παραληπτη τα γυρνανε πισω σε αυτους οποτε θα φανει μου λενε τοτε τι εγινε. Και ερχομαι εγω να ρωτησω: Ποιος μου λεει οτι δεν βλεπουν το fragrancex και δεν τα κρατανε για τον εαυτο τους; Καταλαβαινουν οτι ειναι π-ληρωμενα....

μην ανησυχείς. εγώ έχω κάνει 6-7 παραγγελίες από fragrancex.΄όλες σχεδόν έκαναν 1-1,5 μήνα για να έρθουν.

μια φορά μόνο που τους είχα βομβαρδίσει στα μηνύματα γιατί ήταν άφαντο το πακετάκι μου, μου έστειλαν μήνυμα και μου έκαναν refund μετά από 3,5 μήνες..........:shock: απάντησαν ότι τελικά τους γύρισε πίσω το ΄πακέτο

τωρα με τα pediped μεγαλη ταλαιπωρια...ακομα να παραλαβω...

επικοινωνησα παλι χτες μαζι τους να δω τι θα μου πουν...

πριν μια βδομαδα ειπαν οτι τα εστειλαν αλλα τιποτα...

courier δεν ξερω με ποιο να επικοινωνησω...

σε λιγο δεν θα του κανουν του μικρου και με βλεπω να τα πουλαω...

καλημερα...

kaλησπερα...

γιατι πασχαλιτσα κολλησες ετσι??

δοκιμασε να παρεις στη fedexCompany:Orbit Couriers S.A.

Telephone:

( Athens)

++30-210-6620222

Telephone:

( Thessaloniki)

++30-2310-500100 210 6620222 μια που λεει οτι με αυτην φευγουν οι αποστολες ευρωπης

και μετα στην ups 210-9984000...αν εχει αναλαβει αλλη εταιρεια θα στο πουν αυτοι, θα εντοπισουν το δεμα σου

εμενα , αν θυμαμαι καλα ειχαν σταλει με ups (σε αυτους επαιρνα τηλ ) και μετα αναλαμβανε η γενικη ταχυδρομικη ( αυτο το θυμαμαι σιγουρα) ειμαι ομως σε νησι και πολλες εταιρειες δεν υπαρχουν εδω, γι αυτο αναλαμβανει αλλη...παντως ερχοταν σε 3 ημερες

νομιζω ειναι ωρα να το αναζητησεις

αν θελεις στειλε πμ μηπως μπορω να σε βοηθησω

οκ παγωτομηχανή έφτασε .....εχμμμμμμμμ περίμενα ότι θα είναι μικρή αλλά όχι τόσο μικρή :shock::shock: αυτή ζήτημα να χωράει 500-600 ml παγωτό για να μην μπουκώνει ο αναδευτήρας ...........το έγραφε και στα ρεβιους πάντως την περίμενα ποιό ογκώδες δεν είναι

(ε .......ρε γκρίνια που έχω να ακούσω από την μάνα μου) :lol::lol:

επιφυλάσσομαι πάντως να την δοκιμάσω πρώτα, περιμένω τον άντρα μου να μου αλλάξει το φις της πρίζας

edit

fifitsa για τα γράμματα στα κλαρκς δες εδώ http://www.shoesforkids.co.uk/faqs.asp

το λοιπον, πηρα τηλεφωνο στη ups γιατι η πορεια του δεματος μου παραμενει στην ιδια κατασταση και μου ειπαν οτι η κυβερνηση της Αγγλιας εχει ζητησει επιπλεον ελεγχους στα δεματα προς Ελλαδισταν, οι οποιοι γινονται δειγματοληπτικα κι εμενα μου κατσε ο κληρος και θα παραλαβω αυριο. την Ελισσαβετ μου μεσα δηλαδη!

XI64p2.pngtk60p2.png

Διαφημίσεις

kaλησπερα...

γιατι πασχαλιτσα κολλησες ετσι??

δοκιμασε να παρεις στη fedexCompany:Orbit Couriers S.A.

Telephone:

( Athens)

++30-210-6620222

Telephone:

( Thessaloniki)

++30-2310-500100 210 6620222 μια που λεει οτι με αυτην φευγουν οι αποστολες ευρωπης

και μετα στην ups 210-9984000...αν εχει αναλαβει αλλη εταιρεια θα στο πουν αυτοι, θα εντοπισουν το δεμα σου

εμενα , αν θυμαμαι καλα ειχαν σταλει με ups (σε αυτους επαιρνα τηλ ) και μετα αναλαμβανε η γενικη ταχυδρομικη ( αυτο το θυμαμαι σιγουρα) ειμαι ομως σε νησι και πολλες εταιρειες δεν υπαρχουν εδω, γι αυτο αναλαμβανει αλλη...παντως ερχοταν σε 3 ημερες

νομιζω ειναι ωρα να το αναζητησεις

αν θελεις στειλε πμ μηπως μπορω να σε βοηθησω

δεν ξερω αν ισχυει αυτο που μου ειπαν απο fedex αλλα μαλλον λεει ειναι στο τελωνειο...ειναι δυνατον???

αυτο μου ελειπε τωρα...

λετε να παρω και ups...δεν το βρηκε αυτη απ οτι καταλαβα και μαλλον γι αυτο μου ειπε ειναι τελωνειο

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Κοριτσια ριξτε μια ματια εδω

http://forward2me.com/

Εαν δεν κανω λαθος ειναι σαν το MUM αλλα δεν ξερω εαν συμφερει γιατι εγω δεν εχω αγγλικη διευθυνση!

για 2κιλα δεμα ζητανε 25,53 +φορο

ας μας πει οποια ξερει αν ειναι ακριβα

για 2κιλα δεμα ζητανε 25,53 +φορο

ας μας πει οποια ξερει αν ειναι ακριβα

Ακριβό μου φαίνεται, για δέμα 30 κιλών περίπου 43 λίρες + η διαφορά από τον ΦΠΑ.

Έχουν εφάπαξ συνδρομή όμως μόνο 2 λίρες. Δεν είδα τι παίζει με την μηνιαία συνδρομή.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Προσπαθώ να βάλω μια παραγγελία από το παραφαρμασί και δεν προχωράει !!!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω από εκεί, έχει και πόντους καταχωρημένους από την προηγούμενη αγορά μου.

Φτιάχνω καλάθι, καταχωρώ τα στοιχεία της κάρτας μου, επιλέγω τρόπο πληρωμής, πατάω πληρωμή τώρα και αυτό ήταν !!!!! Μια κενή σελίδα .........

Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με το παραφαρμασί ? Να πάρω τηλέφωνο μάλλον, να δω τι έχει γίνει.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Κοριτσάκι, έλαβα μειλ από mytoys ότι έστειλαν την παραγγελία μου και ελπίζω να παραλάβω μέχρι το Σάββατο...

α........μια χαρά !!! δηλαδή 3 εργάσιμες ουσιαστικά για να γίνει dispatched χμμμμμμμ οπότε τα δικά μου από βδομάδα .....

:lol::lol::lol::lol::lol:

Για βάλτε κανένα λινκ, θέλει η μαμά μου και εμένα :wink::wink:

http://www.amazon.co.uk/Kenwood-IM200-Litre-Cream-Maker/dp/B0000C78PZ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1309882660&sr=8-1 αυτή κοριτσάκι μου, δες τη τέταρτη φώτο που είναι από αγοραστή για να καταλάβεις περίπου το μέγεθος .....αντάπτορα τελικά βρήκαμε οπότε περιμένω να παγώσει καλά το μπολ για να το φτιάξω :lol::lol::lol:

Προσπαθώ να βάλω μια παραγγελία από το παραφαρμασί και δεν προχωράει !!!!!

Σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με το παραφαρμασί ? Να πάρω τηλέφωνο μάλλον, να δω τι έχει γίνει.

Έβαλα παραγγελία Δευτέρα πρωί και την παρέλαβα σήμερα.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα

Τα δικα μου μωρομαντηλα φτασανε...:D

Τυχερή!!! Μάλλον θα ακυρώσω και θα παραγγείλω κι εγω αυτά...

Κοριτσια θέλω να πάρω ένα ποδηλατάκι απο τα κλασσικά (bmx κτλ) δώρο για αγοράκι 3 ετων απο το αμαζον.Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Δηλαδή υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη αναλογα με το ύψος του παιδιου; Δεν έχω ξαναπάρει και δεν έχω ιδέα...:oops:

xceZp3.png

κοριτσια!να ενοχλησω;;;ψαχνω να βρω φθηνο συντριβανι σκολατας,εχετε κατι υποψιν σας;:D:D:D

Υπάρχει τόπικ, δες εδώ . Στο παλιό θέμα επίσης έχει ξανααναφερθεί, γύρνα στην 4η σελίδα και βρεστο στην υπογραφή του καλαμαρακίου, βάζοντας στην αναζήτηση 'συντριβάνι σοκολάτας'.

αhttp://www.amazon.co.uk/Kenwood-IM200-Litre-Cream-Maker/dp/B0000C78PZ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1309882660&sr=8-1 αυτή κοριτσάκι μου, δες τη τέταρτη φώτο που είναι από αγοραστή για να καταλάβεις περίπου το μέγεθος .....αντάπτορα τελικά βρήκαμε οπότε περιμένω να παγώσει καλά το μπολ για να το φτιάξω :lol::lol::lol:

Ευχαριστώ πολύ !!!!!! Όμως ποιό μπωλ να παγώσει μωρέ ? Δεν έχει έναν κύλινδρο με υγρό που καταψύχεις πρώτα και μετά το βάζεις στον κάδο για να φτιάξεις το παγωτό ?:confused::confused:

Έβαλα παραγγελία Δευτέρα πρωί και την παρέλαβα σήμερα.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα

Άλλαξα πασγουορντ γιατί δεν θυμόμουν το παλιό και από εκείνη την στιγμή δεν προχωράει, δεν δέχεται την πιστωτική μου ........ τηλεφώνησα και μου είπαν να βάλω αλλιώς παραγγελία και θα την θεωρήσουν σαν παραγγελία με πιστωτική. Οψόμεθα..........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

δεν ξερω αν ισχυει αυτο που μου ειπαν απο fedex αλλα μαλλον λεει ειναι στο τελωνειο...ειναι δυνατον???

αυτο μου ελειπε τωρα...

λετε να παρω και ups...δεν το βρηκε αυτη απ οτι καταλαβα και μαλλον γι αυτο μου ειπε ειναι τελωνειο

πασχαλιτσα, στις πληροφοριες για delinery στο site pediped λεει...includes all freight and duties(predaid by pediped)..οποτε θεωρω μαλλον απιθανο να πληρωσεις τελωνειο...

εμενα τοτε (προσπαθω να θυμηθω) νομιζω ηλθαν με ups, για αυτο στο ειπα

τωρα ομως λεει οτι στελνονται με fedex...μονο στο shipping to retailers λεει fedex ή ups....πρεπει να εχεις τρακιν ναμπερ??? ή οχι?? αυτο με ποια εταιρεια ειναι???

εγω τα κυνηγαω απο μονη μου τα δεματα, γιατι οι εταιρειες εδω ειναι....

Υπάρχει τόπικ, δες εδώ . Στο παλιό θέμα επίσης έχει ξανααναφερθεί, γύρνα στην 4η σελίδα και βρεστο στην υπογραφή του καλαμαρακίου, βάζοντας στην αναζήτηση 'συντριβάνι σοκολάτας'.

σε ευχαριστω!:Dτο εχω ηδη δει το αλλο θεμα και ειχα παρει και τηλεφωνο στην σελιδα που ειχε δωσει για φθηνο συντριβανι αλλα δυστηχως ξεπουλησανε!!!!!και θα ξαναφερουν με τον καινουργιο καταλογο τους το φθινοπωρο ομως εγω το θελω για τον Αυγουστο:confused:για αυτο ρωτησα και εδω,θα παω να ψαξω και στις προηγουμενες σελιδες και ελπιζω να βρω κατι,αν πεσει ομως κανενα φθηνο στην αντιληψη σας θα σας ημουν υποχρεη:D:D:D

edit... δυστηχως δεν λεει και πολλα στις προηγουμενες σελιδες!

insekten-0042.gif

Καλησπέρα κυρίες μου να σας ενημερώσω ότι το http://www.boden.co.uk έχει εκπτώσεις (εγώ πήρα ήδη κατι λιγα :rolleyes: )- τώρα είναι έως 50%, αλλα σε κανένα δεκαήμερο θα ρίξει κι άλλο τις τιμές (clearance). Αυτά!

Ακριβό μου φαίνεται, για δέμα 30 κιλών περίπου 43 λίρες + η διαφορά από τον ΦΠΑ.

Έχουν εφάπαξ συνδρομή όμως μόνο 2 λίρες. Δεν είδα τι παίζει με την μηνιαία συνδρομή.

ποσο τααποθηκευεις και με τι ποσο αν ξεπερασεις τις ημερες?

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...