Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Όντως κι εγω δεν έλειψα καθόλου και χαρτάκι δεν βρήκα αλλα θα πάρω αύριο τηλ να μάθω που βισκεται και αν είναι να πάω να το παραλάβω εγω! Σας ευχαριστω πολυ όλες είσαστε σούπερ!!!που θα παει θα τα μάθω κι εγω! Ήταν η δεύτερη ιντερνετικη αγορα μου και η πρώτη απο το Αμαζον

γιατί να πας να τα παραλάβεις εσύ καλή μου ??? δουλειά τους είναι να στα φέρουν σπίτι (μην καλομαθαίνουν κιόλα) :lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φλορα μια υπαλληλος μου ειπε οτι το βαζουν σε ολα τα πακετα αυτη την ενδειξη ειχα αντιστοιχη περιπτωση και ειχα ρωτησει.

Δεν απουσιαζα απο το σπιτι καθολου.

edit: αν ερθουν και δεν σε βρουν σου αφηνουν χαρτι .Εγω δεν ειχα βρει χαρτακι και ειχα ρωτησει.

Το έπαθα κι εγώ αυτό και κόντεψα να σκάσω γιατί δεν είχα φύγει καθόλου... Στο σαιτ έγραφε οτι δεν με βρήκαν αλλά χαρτί γιοκ. Την άλλη μέρα ευτυχώς ήρθε... Η κατάσταση στο σαιτ δείχνει ακόμα ότι δεν έχει παραδοθεί το δέμα κι εγώ έχω παραλάβει εδώ κι 1 μήνα...:rolleyes: Έτσι μου έρχεται να τα κάνω επιστροφή στο αμαζον έτσι για σπάσιμο.

QsCvp2.png

Το έπαθα κι εγώ αυτό και κόντεψα να σκάσω γιατί δεν είχα φύγει καθόλου... Στο σαιτ έγραφε οτι δεν με βρήκαν αλλά χαρτί γιοκ. Την άλλη μέρα ευτυχώς ήρθε... Η κατάσταση στο σαιτ δείχνει ακόμα ότι δεν έχει παραδοθεί το δέμα κι εγώ έχω παραλάβει εδώ κι 1 μήνα...:rolleyes: Έτσι μου έρχεται να τα κάνω επιστροφή στο αμαζον έτσι για σπάσιμο.

απο την στιγμη που θα παραληφθει απο το ταχυδρομειο βαζουν την ιδια ενδειξη σε ολα δλδ οτι ηρθε και δεν ηταν ο παραληπτης στο σπιτι. Εκει σταματαει και το tracking.

Και το δικο μετα την παραδοση για πολυ καιρο φαινοταν οτι δεν ειχε παραδοθει στο σαιτ του αμαζον

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

pasxalitsa ειμαι σιγουρη οτι τα εχεις ηδη δει....τα εχει κ στο αμαζον, κατι θυμαμαι οτι δεν ηθελες μαυρο, αλλα εχει κ navy

το λητω τα εχει πιο φθηνα??

τι εγινε με τα pediped??? επικοινωνησες μαζι τους , τι σου ειπαν?? με την κουριερ προσπαθησες να επικοινωνησεις??

ναι,τα εχω δει..το λητω αυτο που θελω εγω για το καροτσι το εχει 20? αρα ελαχιστα φθηνοτερο απλα θα παω να δω αν εχει αλλο χρωμα...

τωρα με τα pediped μεγαλη ταλαιπωρια...ακομα να παραλαβω...

επικοινωνησα παλι χτες μαζι τους να δω τι θα μου πουν...

πριν μια βδομαδα ειπαν οτι τα εστειλαν αλλα τιποτα...

courier δεν ξερω με ποιο να επικοινωνησω...

σε λιγο δεν θα του κανουν του μικρου και με βλεπω να τα πουλαω...

καλημερα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

σου βγάζει error προφανώς γιατί παρότι επιλεγείς Ελλάδα ως χώρα αποστολής δεν βάζεις κάποιο ταχυδρομικό κωδικό οπότε με τ.κ Ελλάδας καρακέντρο Σύνταγμα μου βγάζει μεταφορικά

85,65 δολ με απλό ταχυδρομείο

215,50 με international economy (κουριερ)

Προσωπικά δεν θα αγόραζα με ΤΙΠΟΤΑ καρότσι από site της Αμερικής το τελωνείο το έχεις σίγουρο, ακόμα νομίζω και με την απλή αποστολή, τότε πράγματι θα σου κοστίσει ο κούκος αηδόνι:lol::lol: κοίτα στην λίστα κάτω από την υπογραφή μου τα καταστήματα με τέτοια είδη και πάρτο από Χώρα της E.U που δεν έχει τελωνείο

διάβασε και αυτό εδώ για επιμόρφωση http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=67896 :lol::lol::wink:

Καλημέρα!!!

Access σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου όπως επίσης και για τις παραπομπές. Βοήθησαν όντως πολύ!!! (έχεις κάνει διατριβή μου φαίνεται στο e-shopping!)

Βρήκα τελικά το ίδιο καρότσι (maclaren triumph) από το pramworld στην Αγγλία με τιμή 99 λίρες Αγγλίας και μεταφορικά 25 λίρες Αγγλίας, οπότε μάλλον θα το πάρω από εκεί.

Α! Τους έστειλα mail για να ρωτήσω κόστος μεταφορικών και χρόνο παράδοσης και μου απάντησαν αμέσως!!!

Thanks again!!!!!:-)

σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ τις τελευταίες εκπτώσεις και να ψωνίσω για πρώτη φορά...

http://www.gymboree.com/index.jsp?FO...0_resend070311

έχω διαλέξει 15 κομμάτια στο καλάθι μου...

έχοντας και ένα κουπόνι των 25 δολαρίων που δεν ξέρω πως χρησιμοποιείται;;;

βγαίνει σύνολο με τα μεταφορικά (στάνταρ αποστολή 22 δολάρια ) περίπου 100 δολάρια η παραγγελία ....

τι λέτε να ρισκάρω;;; υπάρχει περίπτωση για τελωνείο παρόλο την απλή αποστολή;;;

και αν περάσω τελωνείο ...το κόστος ανέρχεται στο 25% της παραγγελίας;;;

αλήθεια τα ρούχα τι φόρμα έχουν;;; ο γιος μου είναι 3 ...98εκ και 12 κιλά και στα περισσότερα φοράμε το 2-3.

και κάτι ακόμη....η πληρωμή πρέπει να γίνει αμέσως όταν γίνει η παραγγελία η γίνεται και την επόμενη;;;

τα φώτα σας παρακαλώ φιλενάδες γκιμπορίτισσες!!!

Καλημέρα. ΘΑ σου πω την δική μου εμπειρία που δεν είναι και μικρή. Έχω κάνει 8 παραγγελίες από gymboree και 1 από crazy.

Οι παραγγελίες μου ως τώρα ήταν από 100-130 Ευρώ, διαλέγοντας απλή αποστολή ποτέ δεν είχα θέμα με το Τελωνείο. Αυτό βέβαια σημαίνει ναι μεν πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας αλλά δεν σε διεσφαλίζει πως δεν θα σε 'τσακώσει' το Τελωνείο. Όπως είπαν ήδη άλλες κοπέλες, ο φόβος Τελωνείου πάντα ελοχεύει όταν πρόκειται για αγορές εκτός ΕΕ.

Ο γιος μου είναι 23 μηνών, 15 κιλά και 95 εκατοστά περίπου και το 2άρι του είναι καλό. Όμως του πήρ ακαι σορτάκια που είναι οριακά, δεν ξέρω αν ήταν σλιμ φιτ, δεν το πρόσεξα. Θεωρώ όμως ό,τι το 2άρι του είναι οκ σαν νούμερο αν και φοράει και πολλά 3άρια γενικότερα.

Η πληρωμή γίνεται απευθείας μέσω πιστωτικής.

Αν θες κάτι άλλο ρώτησέ με.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Καλημέρα!!!

Access σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου όπως επίσης και για τις παραπομπές. Βοήθησαν όντως πολύ!!! (έχεις κάνει διατριβή μου φαίνεται στο e-shopping!)

Βρήκα τελικά το ίδιο καρότσι (maclaren triumph) από το pramworld στην Αγγλία με τιμή 99 λίρες Αγγλίας και μεταφορικά 25 λίρες Αγγλίας, οπότε μάλλον θα το πάρω από εκεί.

Α! Τους έστειλα mail για να ρωτήσω κόστος μεταφορικών και χρόνο παράδοσης και μου απάντησαν αμέσως!!!

Thanks again!!!!!:-)

Τίποτα καλή μου:-D όπως έγραψε και μια φίλη πρίν λίγο καιρό τι κάνουμε εδώ μπρίκια κολλάμε ???:lol::lol::lol: σε λίγο καιρό θα γίνεις και εσύ ξεφτέρι έτσι και ασχοληθείς λίγο

Η τιμή Μια χαρά μου ακούγεται, έχουν ψωνίσει αρκετές κοπέλες από εδώ από το pramworld και δεν θυμάμαι να είχε καμία πρόβλημα

Το πακετάκι μου απο το αμαζον έφτασε Σπάτα !!! γουπιιιιιιιιιι (που λέει και η κορούλα) :lol::lol: μάλλον θα προλάβω να της κάνω και κρας τεστ της παγωτομηχανής πριν την δώσω στην μητέρα μου 8-)8-):cool:

(να δω αν δουλεύει βρε αδελφέ)

Και για να μην είμαι εντελώς εκτός θέματος (μια και οι καρτούλες καραδοκούν) :lol:

Έχετε καμιά ιδέα πόσες μέρες κάνουν να έρθουν τα πράγματα από το mytoys.de ??? έρχονται με πόρτα πόρτα ???

Επίσης πρέπει να δείς το status της παραγγελίας σου μέσα από το site (άστα βράστα) ή σου έρχεται μήνυμα ότι το δέμα έγινε dispatched μέσω mail ???

Διαφημίσεις

Το πακετάκι μου απο το αμαζον έφτασε Σπάτα !!! γουπιιιιιιιιιι (που λέει και η κορούλα) :lol::lol: μάλλον θα προλάβω να της κάνω και κρας τεστ της παγωτομηχανής πριν την δώσω στην μητέρα μου 8-)8-):cool:

(να δω αν δουλεύει βρε αδελφέ)

εμενα εχει κολλησει στην Αγγλια απο τις 5 το πρωι. μπουχουχου! επισης δεν μπορω να δω που λεει ποτε θα το παραδωσουν.

XI64p2.pngtk60p2.png

εμενα εχει κολλησει στην Αγγλια απο τις 5 το πρωι. μπουχουχου! επισης δεν μπορω να δω που λεει ποτε θα το παραδωσουν.

στο mail που σου ήρθε απο το αμαζον πάνω πάνω έχει μία μπάρα που γράφει where's your package?Track your package at UPS

It looks like the tracking number is 1Z2...........................

πατάς αυτό που σου γράφει Go to ups

εκεί θα το δείς και όχι μέσα από το site του amazon καμιά φορά αυτό δεν είναι ενημερωμένο

Για το πότε θα το παραδώσουν δεν την κατάλαβα την ερώτηση στο μαιλ που σου ήρθε γράφει μια ημερομηνία μέχρι αυτή την ημερομηνία πρέπει να περιμένεις για να σου έρθει.

Τώρα επειδή η ups τα φέρνει νωρίτερα παρακολουθείς το δέμα σου και όταν έρθει Ελλάδα υπολόγιζε αν είναι νωρίς το πρωί να σου έρθει ή την ίδια μέρα ή την επόμενη (σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς μόνο ίσως να επικοινωνήσεις μαζί τους για να σου πούν πότε θα το παραδώσουν)

Αυτή την τελευταία απορία την έχω και εγώ... Έχω βάλει παραγγελία απ την προηγούμενη εβδομάδα (30/6) και ακόμα τίποτα, καμία ενημέρωση...

ναι ε??? πουφφφφφφφφ δεν θα το αντέξω να ψάχνω πάλι με την μετάφραση το σωστό σημείο να βρώ τι γίνεται :cry::cry:

αν έχεις κάτι νεότερο ενημέρωσε κοριτσάκι μου

(σματς σμουτς)

κι εγω μεσω ups το παρακολουθω το δεμα μου. απλα εχθες, νομιζω η aggeloamrios, ειπε οτι ειδε οτι θα της παραδωσουν σημερα το απογευμα κι εψαχνα μεσα στη ups που το γραφει.

XI64p2.pngtk60p2.png

Καλημερα κοριτσια,μολις παρελαβα απο amazon τα πραγματακια μου,αλλα δυστυχως οχι ολα.Ειχα παραγγειλει ενα ποδηλατακι :

http://www.amazon.co.uk/Smart-Trike-OF12609-1260000-Unisex/dp/B00115195I/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1309852026&sr=8-4

και αλλα 4 πραγματακια.

Το παιδι μου τα εφερε στο σπιτι.Οταν πηγα να ανοιξω την κουτα ειδα οτι απο την μια μερια ειχε ανοιχτει.Λειπει ενα πραγματακι.Ετρεξα να του φωναξω,αλλα ειχε φυγει.Εντομεταξυ την προηγουμενη φορα ηρθε με Ελτα απο amazon(μου ειχε ερθει και χαρτακι).

Μπορω να βγαλω ακρη ???...δηλ φανταζομαι πως μου το εκλεψαν,οχι οτι δεν το στειλαν απο amazon.

Διαφημίσεις

Ναι ετσι μου ελεγε χθες στο site της ups επανω αριστερα...ελεγε etsimated delivery - 7/5/2011 by the end of the day...απο τη στιγμη που ξεκινησε το πακετακι το ταξιδι του παντως δεν εχει estimated delivery αλλα δεν με νοιαζει γιατι πλεον και το δικο μου πακετακι ειναι στα Σπατα!!;);)

Access προφανως τα πακετακια μας ταξιδευανε παρεουλα...kornilia καπου εκει γυρω θα ειναι και το δικο σου??? Η' μηπως τα δικα μας ηταν πολυ μεγαλα και δεν χωραγε το δικο σου??? (αστειακι χι χι χι :D:D:D)

bjTVp2.pngDG1bp2.png

εγω να σας πω τις εντυπωσεις μου απο yoursclothing

παρελαβα 8 κομματια

2 πυζαμες, μαλακο υφασμα οντως, φαρδουλιτσες αρκετα θα ελεγα

2 κολανακια, μμμμ καλα ειναι οχι στενα τα 18αρια

1 μπλουζα, καλη , αρκετα ανοιχτη στο πανω της

1 απο αυτες τις ζακετες που διαφημιζει τις αραχνωτες, καλουτσικη γιατι ειναι εντονες οι ραφες

και 2 καπρι, καλα θα τα πω αλλα μεχρι εκει

βαθμολογια 6

στο μαντκο δινω πανω απο 8 για τα δικα μου γουστα

ΥΓ η μπλουζα ειχε μια περιεργη μυρωδια κολλας βενζινης

τα επλυνα με προδερμ και μυριζανε ολα το ιδιο χαχχαχα

τα ξαναεβαλα με Λενορ και ηρθαν στα ισια τους!

Καλημερα! Τα Mandco και μενα μου άρεσαν παρα πολύ. Βγηκαν πολύ καλα και στο πλύσιμο. Τα χω βαλει σε υψηλες θερμοκρασίες και δεν έπαθαν τίποτα. Το λέω γιατι νομίζω ότι κάπου είχε ειπωθεί ότι δεν είναι και τοσο καλα ποιοτικως. Τα yours clothing δεν τα εχω δοκιμασει για να πω..

:?

pQ97p3.png0YzPp3.png

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004U9TL66/ref=oss_product

κατεβηκαν τα μωρομαντηλα.....ορματε!!!!!

κοριτσι ακομα κι ετσι ειναι ελαχιστα πιο ακριβα απο τα 9 χ 63 με 7.50 λιρες........ πληροφοριακα............ Α! και ακριβοτερα απο τα χαγκις........

ειπαμε πολ/σμο και διαιρεση κανουμε..... :lol:

WLFfp2.png XI11p2.png

Γεια σε όλες!!!

Ξέρει καμία τί σημαίνει το γραμματάκι δίπλα στο νούμερο στα παπουτσάκια τα clarks?????

Και επίσης από size converter sites πώς πάμε?

Εχω ένα αλλά μία τα λέει έτσι μια αλλιώς.... Κανένα άλλο δοκιμασμένο θα με ενδιέφερε πολύ! (για παπούτσια κυρίως)

Φιλάκια!!!!

edit edit edit !!!

Ακυρο το βρήκα στις οδηγίες !!!!

Μπράβο ρε κορίτσια αυτό είναι!!!!!

QsCvp2.png

Γεια σας κοριτσια, ηθελα να ρωτησω για το fragrancex.com, σε ποσες μερες σας ηρθαν τα πραγμτατα που εχετε παρει απο εκει... Εμενα εχει περασει 1 ολοκληρος μηνας και τιποτα ακομα. Τους εστειλα μειλ και μου ειπαν οτι εχουν φειγει τα πραγματα απο τις πρωτες μερες.... Τι λετε?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...