Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

ουτε και εγω την γκινια μου τσαμπα τις πεταγα τοσα λαφτα οχι οτι θα παρω ποτε την επιστροφή αλλα λεμε!!!!

Mπορεις να του στειλεις εμειλ λεγοντας πως τις εχασες ολες τις αποδειξεις κ να ζητήσεις να σου στειλουν ολες τις αγορές σου απο τον Γενάρη του 11 . Εγω το εκανα κ μου τις εστειλαν, αργησαν λιγο αλλα τις εστειλαν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική ευχαριστώ για την απάντηση! Κορίτσια από verdaubt παραγγέλνουμε μέσω MUM ή θέλει αγγλική πιστωτική σαν το next?

Δεν δέχεται ελληνική πιστωτική, θα κάνεις πέρσοναλ σόπερ το ΜΑΜ , πρόσεχε με την πληρωμή του ΜΑΜ σαν πέρσοναλ σόπερ, όμως ε ? Να ζητήσεις να πληρώσεις με έμβασμα, είναι τα μισά λεφτά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Ετσι την πατάω.... Οι φοβερές τιμές, οι φανταστικές ποιότητες και δεν προλαβαίνω να πληρώνω την κάρτα!!! Τώρα έχω και αυτό για τον άντρα μέσω mum

http://www.ebay.co.uk/itm/140604831684?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Συντηρητικό λίγο, αλλά πολύ ευκολοφόρετο!!!

Πλυ ωραιο αλλα γιατι μεσω MUM; Σε συμφερει;

Mπορεις να του στειλεις εμειλ λεγοντας πως τις εχασες ολες τις αποδειξεις κ να ζητήσεις να σου στειλουν ολες τις αγορές σου απο τον Γενάρη του 11 . Εγω το εκανα κ μου τις εστειλαν, αργησαν λιγο αλλα τις εστειλαν

φιλεναδα σε ευχαριστωωωωω!!! θα το πραξω ευθυς αμεσως!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκι!

Δοκίμασα του μικρού το child small (2-3 ετών) ο οποίος τώρα περνά στο 24 και του είναι ΠΟΛΥ άνετα! Σωστό λοιπόν το size chart ότι είναι για 24-25...θα μας βγάλει τον χειμώνα :cool:

καλημέρα, ευχαριστώ που εκανες τον κόπο...τωρα με προβληματισες λιγο (σε πρηζω...σορυ) αν ειναι πολυ ανετες δεν ειναι κακο; δηλ δε πρεπει να ειναι σχετικα σταθερες στο ποδι (εγω που θελω και το επομενο νουμερο μηπως θα τους μπαινοβγαινουν; :shock:)

γεια σου κούκλα!

οι συγκεκριμένες παντοφλίτσες είναι από πολύ μαλακό δέρμα με αποτέλεσμα να επιτρέπει στο πόδι κινήσεις που θα έκανε όντας γυμνό και επιτρέπουν την φυσική ανάπτυξή του...διάβασε και εδώ: http://www.inch-blue.com/uk/product-info.php

του πρωτοπήρα inch blue όταν ήταν 12 μηνών και μόλις είχε αρχίσει να περπατάει...φορούσε τότε το 20 και του είχα πάρει το Large 12-18 months 13.5 3½-5 UK 20-22 EU

ήταν και αυτό ΠΟΛΥ άνετο και φοβόμουν πολύ έτσι ασταθής που ήταν τότε ότι θα σκόνταφτε συνέχεια λόγω του ότι μπροστά είχε πολύ περιθώριο! και όμως δεν το έπαθε ποτέ!

χθες τα φόρεσε και δεν τα έβγαζε μέχρι τη νύχτα! με κλάματα του τα έβγαλα να τον μπανιάρω...και παρόλο που νόμιζα ότι θα είχε σκάσει από τη ζέστη, το ποδαράκι του είχε νορμαλ θερμοκρασία και δεν είχε ιδρώσει καθόλου :)

και δεν με ζαλιζεις καθόλου :) στη διάθεσή σου :)

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τη προπληρωμένη μου κάρτα. Την έχω χάσει!!!κάπου μέσα στο σπίτι. Από αμαζον μπορώ να κάνω αγορές γιατί την έχω αποθηκεύσει και μέσω παυπαλ. Τι κάνουμε; αν ζητήσω επανέκδοση της θα πρέπει να αλλάξω τα στοιχεία της από το παυπαλ;

γεια σου κούκλα!

οι συγκεκριμένες παντοφλίτσες είναι από πολύ μαλακό δέρμα με αποτέλεσμα να επιτρέπει στο πόδι κινήσεις που θα έκανε όντας γυμνό και επιτρέπουν την φυσική ανάπτυξή του...διάβασε και εδώ: http://www.inch-blue.com/uk/product-info.php

του πρωτοπήρα inch blue όταν ήταν 12 μηνών και μόλις είχε αρχίσει να περπατάει...φορούσε τότε το 20 και του είχα πάρει το Large 12-18 months 13.5 3½-5 UK 20-22 EU

ήταν και αυτό ΠΟΛΥ άνετο και φοβόμουν πολύ έτσι ασταθής που ήταν τότε ότι θα σκόνταφτε συνέχεια λόγω του ότι μπροστά είχε πολύ περιθώριο! και όμως δεν το έπαθε ποτέ!

χθες τα φόρεσε και δεν τα έβγαζε μέχρι τη νύχτα! με κλάματα του τα έβγαλα να τον μπανιάρω...και παρόλο που νόμιζα ότι θα είχε σκάσει από τη ζέστη, το ποδαράκι του είχε νορμαλ θερμοκρασία και δεν είχε ιδρώσει καθόλου :)

Να σε ρωτησω και εγω.Εμεις που εχουμε χοντρο κουτεπιε θα μας μπαινουν αυτα τα παπουτσακια? Ειναι 11 μηνων αλλα προχθες που του πηρα παπουτσια λογω κουτουπιε σε κατι nike του πηρα 21,5 και σε camper 22.Φυσικα μπροστα εχουν αερα αλλα τα πιο μικρα δεν μας εμπαιναν. Επειδη τα βλεπω με λαστιχο επανω μηπως δεν θα μας μπουνε ποτε?Για μεσα στο σπιτι πρεπει να ειναι πολυ ωραια!!!

q1kup2.pngza5op2.png

καλημερούδια κόρες !!!!

κοίτα αυτό που θα έκανα στην θέση σου είναι να τους έστελνα ένα mail ρωτώντας τους από που έρχονται οι μπότες.

αυτό που με μπερδεύει (εκτός του ότι δεν μπορώ να βρω τα στοιχεία τους που είναι register δηλαδή η εταιρεία τους) είναι αυτό που γράφει greece.biz

Οπότε τους ρωτάς από που έρχονται οι μπότες και αν έρχονται από χώρα που δεν είναι στην Ε.Ε αν μπορούν να στις στείλουν με απλό ταχυδρομείο.

Πάντως στο ebay κατά διαστήματα μπορείς να πετύχεις ευκαιρίες π.χ πριν μερικές μέρες παρακολουθούσαμε ένα ζευγάρι ugg καινούργιες, βέβαια δεν ήταν το ίδιο σχέδιο με ξεφτίλα τιμή το νούμερο ήταν 41 και έκλαιγα που φοράω 38:lol::lol:

Αφού δεν τις βιάζεσαι ίσως θα μπορούσες να το κοιτάζεις και εκεί

το ότι σε μπερδεύει η διαδικασία και ο τρόπος ψαξίματος είναι........ λεπτομέρειες υπάρχουν ένα σωρό άτομα εδώ που μπορούν να σε βοηθήσουν :lol::lol: just ask for help !!!:wink:

καταρχάς ευχαριστώ για την γνώμη σου και την ιδέα σου :-)

έστειλα email και τους ρώταγα αυτά που μου είπες .

η απάντηση τους ήταν (νομίζοντας ότι είδη έχω παραγγείλει :-D ) μεταξύ άλλων

:

Hello

We are not shipped from Europe.

We ship from Shanghai.

να ανησυχώ ;;;;

υ.σ. θεωρώ θαύμα το ότι απαντησαν μέσα σε δυο ώρες έτσι ;;; σε παρόμοια περίπτωση στην Ελλάδα νομίζω η απάντηση θα ερχόταν μετά από 3 χρόναι :-) :-)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Παρήγγειλα χθες από cheapsmells..Μήπως ξέρει καμμια σας να μου πει αν τα στέλνουν με ΕΛ.ΤΑ. ή με courrier;;; Ευχαριστώ!!!

Καλησπέρα

Παρέλαβα την περασμενη απο εβδομαδα 11 αρωματα:cool: μου τα εστειλαν σε 3 διαφορετικα δέματα με ελτα (προσωπικα επειδη ο ταχυδρομος μας ξερει τα εφερε στο σπιτι)

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Ε Σανγκάη ωραίο μέρος. Πιθανότατα (λέω εγώ τώρα) είναι μαϊμουδιά αλλά απ το site τουλάχιστον δεν φαίνεται

ο Boots ο ίδιος μη σου πω :-D

καλα δε με πειράζει αυτό ... αυτά τα τελωνεία με νοιάζουν ! :-)

από Σαγκαι θα πέσω τελωνείο ;;;

(μου αρέσει που κάνω ολοοοοοκληρη κουβέντα για κάτι που δεν πρόκειται να αγοράσω αλλα είπαμε σε περίπτωση επιστυμονικής φαντασίας σεναριου οπου ... lol)

το εκανα,οπως μου πες,σ ευχαριστωωωωω:D...βεβαια,εκανα κ ενα τσατ(καλε,πολυ εξυπηρετικοι ειναι,μπραβο τους!),για να χω ενα "χαρτι"αν μου παρακουνηθει,κ ηδη το ανεφερα οτι εχω μιλησει με εβαυ!γιαααα να δουμε τι θα πει τωρα...περιεργη ειμαι.

παντως μυαλο δε βαζω-χτυπησα κ μια προσφορα για θηκη iphone 4 απο groupon-για να δουμε,θα ναι καλη,ή πηρα πατατα?ηταν να μην κανω την αρχη μου φανεται-με καταστρεψατε!

νταξ,κουβεντα δεν ειπαν,με το που ακουσαν case !χιχχιχι...

στις 24/9(ωστε να κλεισει μηνας) θα μου κανει refund,ή θα μου τα ξαναστειλει αν θελω με απλο τχυδρομειο(καινουρια αγωνια μαμω τα ελτα μου μεσα:lol:)

εν τω μεταξυ ειναι πια γεγονος-επιασα σημερα ξανα τον ταχυδρομο κ μου επιβεβαιωσε οτι μου χε φερει μεγαλο φακελο-κ μου το επιβεβαιωσε κ το ροιτερ της πολυκατοικιας(η κουτσομπολα γειτονισσα που δεν της ξεφευγει τιποτα)-μου το τζουρνεψαν:confused::confused::confused::confused:

του πα του ταχυδρομου να κανει ενα ρημαδοκοπο να χτυπαει το θυροτηλεφωνο,κ ας μην περιμενει-απλα να λεει οτι ηρθε κατι....κ επειδη προθυμο δεν τον ειδα(ηθελα να ξερα,αληθεια αυτοι τωρα πληρωνονται για να πετανε τα γραμματα στα σκαλια ΕΞΩ απ την πολυκατοικια λες κ ειμαστε σε κανα χωριο?-εδω τη μασελα σου να αφησεις για 3 δευτερολεπτα εχει κανει φτερα,πλακα μας κανουν,στο κεντρο της αθηνας????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:)

παρακαλεσα το ροιτερ,να τα τζουρνευει αυτη πρωτη:lol::lol::lol:κ να μου τα δινει οποτε με βλεπει!:lol::lol::lol:

ρε τι παθαμε...:lol::lol::lol::lol:

περιμενω λοιπον τη θηκη iphone , τα crocs κ ααααααν θα μου ξαναστειλει αυτα τα καθυστερημενα/κλεμμενα.(ασε που μ εχει πιασει κ η ντροπη,αφου δε φταινει αυτοι ρε συ,θα τους βαλω να τα ξαναστειλουν?:confused:ή εστω να μου κανουν επιστροφη χρηματων?:confused:-μωρε μηπως ειμαι πολυ μη μου απτου?ντρεπομαι ρε σεις ομως...:oops::oops::oops:αφου ξερω οτι 99,9% μου τα κλεψαν εδω...)

Πλυ ωραιο αλλα γιατι μεσω MUM; Σε συμφερει;

Δε στέλνει Ελλάδα και εδώ ένα μπερμπερι δεν έχω να το πληρώσω από μαγαζι!!!

ΑΦου το στελνει με 4 λιρες!!! Για ξανακοιταξετο μη χρεωνεσαι κερατιατικα.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Το Άμαζον έχει δεκάδες κριτικές, άλλες τα θάβουνε και άλλες τα λένε σούπερ, δε βρήκα άκρη

Έχουν τρελλαθεί τα ανίψια μου γμτ και τα έχω βρει με 17 ευρώ περίπου το ζευγάρι, δεν ξέρω τι να κάνω.

Καμμία άλλη να μας πει γνώμη?

ειχα παρει στον μεγαλο μου γιο μου 2 ζευγαρια τα μπλε σουεντ και τα αλλα τα κρεμ , εμενα μου αρεσαν παρα πολυ καθως και σε εκεινον , δεν τα εβγαζε απο τα ποδια του και φυσικα πηγαινε οπου ειχε χωμα για να αφηνει αποτυπωματα:P εγω εμεινα ευχαριστημενη και θα τα ξαναπαρω πλεον για το μικρο μου αυτη τη φορα

vXPNp3.png

QcHZp3.png

Καλησπέρα! Παρήγγειλα χθες από cheapsmells..Μήπως ξέρει καμμια σας να μου πει αν τα στέλνουν με ΕΛ.ΤΑ. ή με courrier;;; Ευχαριστώ!!!

Απλό ταχυδρομείο Ελτα..

γεια σου κούκλα!

α, σε ευχαριστω πολυ, εισαι πολυ καλη :) οποτε τα παιρνω αφοβα και τα φοραμε απο τωρα, τελεια! Τα ειχα βαλει και εγω στο ματι απο περισυ (σκεφτομαι μαλιστα να τους βαλω να διαλεξουν σχεδιακι για να μη παιρνουν ο ενας του αλλου μετα)

Να σε ρωτησω και εγω.Εμεις που εχουμε χοντρο κουτεπιε θα μας μπαινουν αυτα τα παπουτσακια? Ειναι 11 μηνων αλλα προχθες που του πηρα παπουτσια λογω κουτουπιε σε κατι nike του πηρα 21,5 και σε camper 22.

να σε ρωτησω, camper απο που; (ειμαι στην αναζητηση και γω και για παπουτσια)

ΑΦου το στελνει με 4 λιρες!!! Για ξανακοιταξετο μη χρεωνεσαι κερατιατικα.

Ναι! Καλά λες!!! To ξέχασα!!! Αλλά είχα μιλήσει μαζί του για combined μαζί με κάτι άλλα και για Αγγλία τα στέλνει 2,95 και τα τρία μαζί (αν κερδίσω τα άλλα δύο θα ξέρω την Πέμπτη) Ενώ στο Greece θέλει καμια 12-3 λιρώνια.... Είπα να γλιτώσω τη διαφορά, αν συμφέρει θα το δω στο τέλος με το mum...

QsCvp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...