Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ κορίτσια, ο μικρούλης δεν θα έλεγα ότι είναι πλατυπόδαρακι αλλά έχει παχουλό κουτουπιέ το λένε, δεν είμαι σίγουρη ξέρετε στο σημείο με τα σκρατς, πάω για διάβασμα.;)

Αν βρεις τιποτα ενδιαφερον ενημερωσε γιατι και εμεις απο κουτουπιε ειμαστε....ψωμακια φουσκωτα...

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας θέλω να ψωνίσω κάποια αξεσουάρ για το παιδικό μας παρτυ. Μήπως έχετε αγοράσει από εδώ http://www.partydelights.co.uk (που το έχει και η λίστα)? Η κάποιο άλλο site να μου προτείνεται? Το θέμα μας θα είναι τα στρουμφάκια!(αν τα καταφέρουμε) !

Γεια σας θέλω να ψωνίσω κάποια αξεσουάρ για το παιδικό μας παρτυ. Μήπως έχετε αγοράσει από εδώ http://www.partydelights.co.uk (που το έχει και η λίστα)? Η κάποιο άλλο site να μου προτείνεται? Το θέμα μας θα είναι τα στρουμφάκια!(αν τα καταφέρουμε) !

ειχα παρει καποια σετ με δεινοσαυρους, αλλα τελικα στο ebay ειναι πολυυυυυυυ πιο φθηνα τα ιδια πραγματα!

ειχα παρει καποια σετ με δεινοσαυρους, αλλα τελικα στο ebay ειναι πολυυυυυυυ πιο φθηνα τα ιδια πραγματα!

Έριξα μια ματιά αλλά το σκέφτομαι γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει και φοβάμαι μήπως δεν προλάβουν να μου έρθουν, επειδή θέλω να πάρω πολλά πράγματα και μάλλον από διαφορετικούς πωλητές.Γι αυτό έλεγα καλύτερα να τα πάρω όλα από το ίδιο κατάστημα.Σε ευχαριστώ πάντως.[/size]

Έριξα μια ματιά αλλά το σκέφτομαι γιατί δεν έχω ξαναψωνίσει και φοβάμαι μήπως δεν προλάβουν να μου έρθουν, επειδή θέλω να πάρω πολλά πράγματα και μάλλον από διαφορετικούς πωλητές.Γι αυτό έλεγα καλύτερα να τα πάρω όλα από το ίδιο κατάστημα.Σε ευχαριστώ πάντως.[/size]

α ναι αυτο το επαθα........ειχα παραγγειλει απο 10 Μαιου για 13 Ιουνιου που ηταν το παρτυ και δεν ηρθαν οι χαρτοπετσετες μου και τα τραπεζομαντηλα μου..τρελλο ξενερωμα, ευτυχως ειχα βρει τελευταιες μερες κι απο δω........και τελικα δεν ηρθαν και ποτε εκεινα!!!!!! καλα λες!!! τωρα το θυμηθηκα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μήπως ξέρετε εάν τα clarks είναι το ίδιο καλά με τα kickers? οσον αφορά την ανατομία εννοώ και εάν τα clarks έχουν πιο φαρδια φόρμα απο τα Kickers γιατί εδώ clarks δεν βρίσκω να δοκιμάσω.

Lr4cp2.pngIP5up2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια, ο μικρούλης δεν θα έλεγα ότι είναι πλατυπόδαρακι αλλά έχει παχουλό κουτουπιέ το λένε, δεν είμαι σίγουρη ξέρετε στο σημείο με τα σκρατς, πάω για διάβασμα.;)

κουτουπιέ το λένε σωστά :-D:grin: τα clarks γι αυτό μου αρέσουν (αυτά και τα umi που είναι στάνταρ φαρδιά η φόρμα του κουτουπιέ τους ) βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη θα σου έλεγα να πάρεις την Η έχω δοκιμάσει και την G καλά ήταν αλλά ίσα ίσα στην δικιά μου

Γεια σας θέλω να ψωνίσω κάποια αξεσουάρ για το παιδικό μας παρτυ. Μήπως έχετε αγοράσει από εδώ www.partydelights.co.uk (που το έχει και η λίστα)? Η κάποιο άλλο site να μου προτείνεται? Το θέμα μας θα είναι τα στρουμφάκια!(αν τα καταφέρουμε) !

καλό είναι αυτό αλλά ακριβά τα μεταφορικά του ρίξε μια ματιά στο ebay αν σε παίρνει ο χρόνος, επίσης και στο http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=296&category=2600 έχουν ψωνίσει αρκετές φίλες από το φόρουμ.

μήπως ξέρετε εάν τα clarks είναι το ίδιο καλά με τα kickers? οσον αφορά την ανατομία εννοώ και εάν τα clarks έχουν πιο φαρδια φόρμα απο τα Kickers γιατί εδώ clarks δεν βρίσκω να δοκιμάσω.

τα κικερς έχουν την ποιο φαρδιά φόρμα που έχω δει σε παιδικό παπούτσι αν δεις παραπάνω και στην προηγούμενη σελίδα που το συζητάμε τα clarks βαίνουν σε διάφορα μεγέθη κουτουπιέ.

Τώρα όσον αφορά την ποιότητα τους είναι πολύ καλά μια ματιά στο site τους θα σε πείσει http://www.clarks.co.uk :D:D

(μην χαίρεστε δεν στέλνει Ελλάδα, :cry: ιδίως τα παιδικά δεν τα στέλνει ούτε στην Αγγλία θεωρεί ότι το παιδί πρέπει να δοκιμάσει το παπούτσι πριν το αγοράσει)

Με γειες Χάτζι! Κορίτσια ψάχνω σκηνή για τον μικρό μου, ξέρετε παιδική. Έχετε κάτι να προτείνετε? Από άμαζον σκέφτομαι την αγορά!

ειχα παρει αυτες - δε ξερω αν ψαχνεις κατι τετοιο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00361F3X4/ref=oss_product

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TH78J4/ref=oss_product

με την πρωτη, αν και πιο απλη παιζουν περισσοτερο..αν και ειναι πιο μικρη..η δευτερη εχει πιο πολλα εξαρτηματα (τουνελ κλπ) ειναι αρκετα μεγαλη, πιο σταθερη, το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχει πατο!

Γεια σας θέλω να ψωνίσω κάποια αξεσουάρ για το παιδικό μας παρτυ. Μήπως έχετε αγοράσει από εδώ www.partydelights.co.uk (που το έχει και η λίστα)? Η κάποιο άλλο site να μου προτείνεται? Το θέμα μας θα είναι τα στρουμφάκια!(αν τα καταφέρουμε) !

Να πάρεις από εδώ www.perfectparty.gr. Αγόρασα πραγματάκια για την Ελισάβετ μου που σήμερα έχει γενέθλια, πριν λίγο επιστρέψαμε από το πάρτυ. Πολύ καλά πράγματα, απλά να ξέρεις πως κάθε Τετάρτη κάνουν παραγγελία οπότε αν τα θες σχετικά άμεσα, να παραγγείλεις μέχρι Τετάρτη πρωί. Εκτός αν κάνεις παραγγελία αρκετά νωρίτερα. Θα γράψεις στις σημειώσεις την ημερομηνία που θες να κάνεις το πάρτυ. Έχουν και έκπτωση όταν αγοράζεις on-line! Όταν πήγα να παραλάβω τα πράγματα (ήθελα και φουσκωμένα με ήλιο μπαλόνια, οπότε πήγα η ίδια από εκεί) αγόρασα και μερικά άλλα και μου έκανε την έκπτωση που θα είχα αν τα αγόραζα on-line. Το συστήνω ανεπιφύλακτα, έχει καταπληκτικά πράγματα!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Clelia,να χαίρεστε το παιδάκι σας!

Μήπως γνωρίζετε βρε κοπέλες τι είναι στην σύνθεση των χαλιών το heatset που γράφουν;δεν βγάζω άκρη και με τον μεταφραστή οτυ google.

Διαφημίσεις

Kiki ξεχασα εντελως να σου γραψω για τα Kickers! :(

Συγνωμη! Αν θελεις να δοκιμασει το αγορακι σου clarks και δεν θα παρεξηγηθει που ειναι κοριτσιστικα :lol::lol: μπορεις να δοκιμασεις απο τα δικα μας. :D

Εχουμε ολα τα νουμερα απο 3,5 μεχρι 8. Απο κει και πανω τα νουμερα ειναι σπασμενα! :lol::lol::lol:

Τι φορατε περιπου; Τουλαχιστον να εχεις μια ιδεα ωστε να μην πεσεις εξω και σου μεινουν.

Αν θελεις στειλε πμ να συνεννοηθουμε. :D

Clelia,να χαίρεστε το παιδάκι σας!

Μήπως γνωρίζετε βρε κοπέλες τι είναι στην σύνθεση των χαλιών το heatset που γράφουν;δεν βγάζω άκρη και με τον μεταφραστή οτυ google.

Clelia να χαιρεσαι το παιδακι σου. :-D

Smaco διαβασε εδω

http://en.wikipedia.org/wiki/Heatsetting#Power-Heat-Set_technology

καλησπέρα κορίτσια!

Μιας κ βλέπω οτι μιλάτε για παπούτσια, μήπως ξέρει καμία αν υπάρχει περίπτωση να βρω σε κάποιο σαιτ παιδικά παπούτσια camper φθηνότερα από Ελλάδα, δηλ. 80Ε περίπου?

eNortjKzUjI0NDK1tFCyBlwwFYMC1w,,50.png

annagrig1980 αφου εισαι εμπειρη σε κλαρκς

οταν λεει το 7 πχ ειναι 15 (δε θυμαμαι τωρα) σημαινει οτι ειναι το μεσα 15 εκ και κανει ας πουμε σε ποδαρακια 14-14,5 εκ?

kKZUp2.png

Διαφημίσεις

annagrig1980 αφου εισαι εμπειρη σε κλαρκς

οταν λεει το 7 πχ ειναι 15 (δε θυμαμαι τωρα) σημαινει οτι ειναι το μεσα 15 εκ και κανει ας πουμε σε ποδαρακια 14-14,5 εκ?

γατουλα επειδη δεν κοιταξα ποτε τα chart size θα μετρησω μολις γυρισουμε απο θαλασσα και θα σου πω. :D

Καλημερααααααα

καλησπέρα κορίτσια!

Μιας κ βλέπω οτι μιλάτε για παπούτσια, μήπως ξέρει καμία αν υπάρχει περίπτωση να βρω σε κάποιο σαιτ παιδικά παπούτσια camper φθηνότερα από Ελλάδα, δηλ. 80Ε περίπου?

καλημερα!

Δες εδω αν θελεις, δεν ξερω αν θελεις για κοριτσι ή αγορι

http://www.lillifoot.co.uk/camper/kdiacemen.html

q1kup2.pngza5op2.png

question

αυτα τα sticky αυτοκολλητα τοιχου λεει κολλανε και σε λιγο ζαγρε τοιχο

σε τοιχο δωματιου που δεν ειναι σπατουλαριστος κολλανε????????

Εγω που εχω παρει ξεκολλανε και δεν ειναι πολυ σαγρε ο τοιχος μου αλλα ουτε και εντελως λειος!!!!

9newp3.png8dIOp3.png

ευχαριστώ για άλλη μια φορά κορίτσια

έχω στείλει ερώτημα για μεταφορικά και και θα δω ποια θα πάρω στην πορεία θα αποφασίσω

πάντως θα προτιμήσω φαρδουλό να μην νιώθει άβολα ο μπόμπιρας

chatzico δεν άνοιγε κατευθείαν αλλά έκανα αναζήτηση με τη διεύθυνση που έδινε και βγήκα εδώ: http://search.eim.ebay.gr/7-1/57-11/169291-2/?kw=handbag&el=3&et=1&ev=0&es=1&en=48&elc=3&ep=6

σωστά πάω ε;

καλό είναι αυτό αλλά ακριβά τα μεταφορικά του ρίξε μια ματιά στο ebay αν σε παίρνει ο χρόνος, επίσης και στο http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=296&category=2600 έχουν ψωνίσει αρκετές φίλες από το φόρουμ.

Να πάρεις από εδώ www.perfectparty.gr.

Κορίτσια, δεν στέλνετε ένα μύνημα στον ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΛΑ να τα βάλει στην λιστα ???????

Μην ξεχνιόμαστε γιατί θα απαξιωθεί η λίστα και μετά δεν θα βγαίνει άκρη με τίποτα, αφήστε που θα πάει στράφι και δουλειά 3 σχεδόν χρόνων :wink::wink::wink:

καλησπέρα κορίτσια!

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά κάποια μαγαζιά στην παπουτσολίστα στην υπογραφή μου έχουν. Δες και στο ΕΒΑΥ, γενικά πάντως ούτε εγώ έχω δεί μεγάλη ποικιλία κάπου.

ευχαριστώ για άλλη μια φορά κορίτσια

έχω στείλει ερώτημα για μεταφορικά και και θα δω ποια θα πάρω στην πορεία θα αποφασίσω

πάντως θα προτιμήσω φαρδουλό να μην νιώθει άβολα ο μπόμπιρας

chatzico δεν άνοιγε κατευθείαν αλλά έκανα αναζήτηση με τη διεύθυνση που έδινε και βγήκα εδώ: http://search.eim.ebay.gr/7-1/57-11/169291-2/?kw=handbag&el=3&et=1&ev=0&es=1&en=48&elc=3&ep=6

σωστά πάω ε;

Να σου πω, δεν με βολεύει το ελληνικό ΕΒΑΥ, δεν έχει πολλές επιλογές αναζήτησης, αν σε βολεύει εσένα, πάσο 8-):cool::-P

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Εγω που εχω παρει ξεκολλανε και δεν ειναι πολυ σαγρε ο τοιχος μου αλλα ουτε και εντελως λειος!!!!

καταλαβα ! να μην παρω καθολου εμενα ειναι πολυ ανωμαλος ο τοιχος! καλα που ρωτησα! ευχαριστω!

Γατούλα το πήρα εγώ πριν ένα μήνα περίπου για το γιο μου.Μια χαρά πολύ βολικό και πολύ εύκολο στο να το μεταφέρεις από το ένα αμάξι στο άλλο.Δένει με την ζώνη του αυτοκινήτου απευθείας στο παιδί αλλά με τις ρυθμίσεις του κάνει κανονικά και δεν το κόβει πουθενά.Το γιο μου τον καταβόλεψε...Πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη....

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...