Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Captain απο το φραουλονετ παρηγγειλα εγω αλλα τον Ιανουαριο...ολα καλα ειχαν γραψει και απεξω πιο χαμηλη αξια και gift απλα επειδη ερχονται απο Hong Kong τις 3 βδομαδουλες της ηθελε!!!

Εαν δεν τα βιαζεσαι βουρ...

(στην αναγκη παμε και τα περνουμε εμεις με το τσεσνα!!!;))

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια sorry για το off topic αλλα νομιζω οτι ειναι σημαντικο αφου πολλες απο εμας ψωνιζουν στα lidl

Με εντολή του ΕΦΕΤ ανακαλούνται από την ελληνική αγορά κατεψυγμένος βοδινός κιμάς και κατεψυγμένα σουτζουκάκια στα οποία εντοπίστηκε παθογόνο στέλεχος Escherichia coli, διαφορετικό όμως από το στέλεχος που προκάλεσε επιδημίες στη Γερμανία και τη Γαλλία.

Το τοξικό στέλεχος O157 βρέθηκε σε προϊόντα από την αγορά της Μακεδονίας:

Κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH στην ελληνική εταιρεία LIDL Hellas. Έχει αριθμό παρτίδας L91185010 και ημερομηνία λήξης 6-11-2011.

Κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, σε κλειστή συσκευασία των 1000 g, με την εμπορική επωνυμία «Marvest», τα οποία διακινήθηκαν από τη γερμανική επιχείρηση Vion Convenience GmbH στη LIDL Hellas. Έχει αριθμό παρτίδας L1 102 BT και ημερομηνία λήξης 8-11-2011.

bjTVp2.pngDG1bp2.png

καλημερούδια κόρες !!!!

Να σας πω βρε κορίτσια.

Θέλω να ανανεώσω λίγο τα καλλυντικά μου (η μικρή χρησιμοποιεί τις σκιές και τα μολύβια μου για να ζωγραφίζει .......... όταν τα βρίσκει).

Φοβάμαι το fragrancex λόγω των καθυστερήσεων που έχει παρουσιάσει. Προς το φραουλονετ πάω, τα άλλα σάιτς δεν έχουν τα χρώματα που θέλω. Έχει πάρει καμιά πρόσφατα ? Κανένα πρόβλημα ? Να προχωρήσω ?

εδώ κοίταξες ?? http://www.eastendcosmetics.co.uk/ μου ήρθε ένα μαιλ πριν λίγες μέρες ότι έχει summer sales ;)

Το λοιπόν κόρες μόλις τελείωσα μια μιιιιιιιιιιιιιικρή παραγγελία από το mytoys.de έχει πολύ καλές εκπτώσεις σε μπλουζάκια s.oliver και espirt (για του χρόνου φέτος είμαστε πλήρεις) όπως επίσης αγόρασα και αθλητικούλια για το καμάρι μου και παπλωματοθήκες για το μονό κρεβάτι της με 10,50 και 15,00 Ευρά (100% βαμβάκι)

Προσοχή οι τιμές που γράφει είναι με το Γερμανικό φπα και αναπροσαρμόζονται στο check out (δεν έχει μεγάλη διαφορά)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια, ηθελα να ρωτησω για το fragrancex.com, σε ποσες μερες σας ηρθαν τα πραγμτατα που εχετε παρει απο εκει... Εμενα εχει περασει 1 ολοκληρος μηνας και τιποτα ακομα. Τους εστειλα μειλ και μου ειπαν οτι εχουν φειγει τα πραγματα απο τις πρωτες μερες.... Τι λετε?

Θα έλεγα να ανοίξεις case άμεσα στο paypal γιατί οι τύποι στο fragrancex.com είναι μεγάλα λαμόγια. Δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα και τσάμπα θα χάσεις τα χρήματα σου. Άμεσα μπλοκάρισμα της πληρωμής και άσε τους να λένε βλακείες. Αν παραλάβεις στο ενδιάμεσο ξεμπλόκαρε την πληρωμή.

Βρε κορες πως λεγεται η τρομπα (για να φουσκωσουμε το θαλασσιο κητος που γραφω πιο πανω)?

Access το eastend δεν εχει kerastase...

α........ναι η Active Member θέλει κερασταζ η chatzico δεν αναφέρει μάρκα για αυτό :lol::lol: ;)

α........ναι η Active Member θέλει κερασταζ η chatzico δεν αναφέρει μάρκα για αυτό :lol::lol: ;)

Καλημέρα κοπελιές. Εγώ πάντως όταν είχα παραγγείλει από eastand cosmetics είμαι σίγουρη πως είχε kerastage γιατί σκεφτόμουν να παραγγείλω. Τώρα δεν βλέπω κάτι στις λίστες τους αλλά ίσως κατά καιρούς φέρνουν.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Captain απο το φραουλονετ παρηγγειλα εγω αλλα τον Ιανουαριο...ολα καλα ειχαν γραψει και απεξω πιο χαμηλη αξια και gift απλα επειδη ερχονται απο Hong Kong τις 3 βδομαδουλες της ηθελε!!!

Εαν δεν τα βιαζεσαι βουρ...

(στην αναγκη παμε και τα περνουμε εμεις με το τσεσνα!!!;))

ΟΚ, πάμε για φραουλονετ, θέλω Estee Lauder, έχει τα πάντα. Και σε αυτά που σταμπάρισα, 5,5 δολλάρια ακριβότερο από το fragrancex. Δεν νομίζω ότι αξίζει το άγχος για το αν θα έρθουν .... Πάω για πτήση, έρχεσαι ?:lol::lol:

Access το είδα το easteden αλλά δεν έχει παρά μόνο κάτι μάσκαρα δείγματα. Ευχαριστώ πολύ :wink::wink:

Active Member, δες εδώ http://stores.ebay.co.uk/lora-hairdressers-shop?_rdc=1 δεν έχει κεραστάς αλλά το μετάξι του για τα μαλλιά είναι απλώς θεικό. Πήρα και σαμπουάν και κοντίσιονερ, πάρα πολύ καλά. Οι τιμές στο 1/2 από εδώ.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Σε ποια προιοντα αναφερεσαι??? Τα Φαρουκ???

Μπορεις να βαλεις λινκ απο το μεταξι γιατι εχει διαφορα...

Εδώ καλή μου συνπιλότισσα :wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Δηλαδης captain δεν ειναι βαρυ??? Διοτι λιπαρομαλλουσα η co-pilot βλεπεις...:cry:

Me too dear, με τις βαφές έχω έρθει στα ίσα μου, αλλιώς λαδωμένο ποντίκι. Θέλει ελάχιστη ποσότητα, 2 σταγόνες και μασάζ 2 δάχτυλα κάτω από την ρίζα και κάτω. Εγώ ξεκινάω από τις άκρες, για ευνόητους λόγους και μετά κάνω μασάζ και στα πιο πάνω μαλλιά.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Διάβασα rav,αλλά προφανώς δεν είμαι τόσο ξεφτέρι σαν κι εσένα..αλλά αφού έχει μαλλιάσει η γλώσσα σου,και αφού δεν έχεις την διάθεση να βοηθήσεις με την απάντησή σου, γιατί απαντάς??απλά για να ειρωνευτείς?

Δεν αυτοαποκαλούμαι ξεφτέρι αλλά ΑΝ έχω μια κάποια εμπειρία την έχω αποκτήσει με πολύ διάβασμα εδώ μέσα. Η γλώσσα μας έχει μαλλιάσει να λέμε να διαβάζετε πριν κάνετε αγορά. Αν έχω βοηθήσει ή όχι το ξέρουν όσοι έχω βοηθήσει.

Και εν πάση περιπτώσει, ποιος αγχώθηκε με το πρόβλημα που σου προέκυψε? Εγώ ή εσύ?

Με το καλό το 2ο παιδάκι σου, καλή καρδιά...

Υ.Γ. Για πείτε για τα οφέλη του μεταξιού με πμ να μην ενοχλάμε...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Υ.Γ. Για πείτε για τα οφέλη του μεταξιού με πμ να μην ενοχλάμε...

Δεν ξέρω αν ενοχλώ αλλά ίσως ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος. Το διακινδυνεύω λοιπόν.

Ορίστε τι κάνει.

For all hair and skin types. Shake well before use. Silk proteins that are activated to penetrate and provide protection while improving the condition of hair, for healthier hair with incredible shine.

Place a small amount of Silk Therapy in palms and apply from the scalp to the ends. May be used on wet or dry hair or skin. Use as often as necessary.

Great when used with flat iron. Light-weight replenishing treatment. Brilliant high gloss shine. Locks in moisture. Sunscreens safeguard hair from possible UV damage. Concentrated silk, fortified with botanicals and Vitamin E impart a smooth and silky feel while providing a brilliant high gloss shine. Will not build up or weigh hair down. Silk Therapy is ideal lightweight replenishing treatment to protect and maintain hair and skin in optimum condition.

Α, εδώ έχει γύρω στα 20 ευρώ. Παρέλαβα σε μια εβδομάδα περίπου.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

σας βρηκα κι εγω...

δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα απο το νεο θεμα...

να ρωτησω κατι γρηγορο αν ξερει καμια που αγορασε προσφατα.???

θελω παγουρινο να κραταει δροσερω το νερο του μικρου τωρα το καλοκαιρι...

τα zigg να παρω ή εχετε βρει κατι αλλο καλυτερο???

βασικα με καλαμακι πινει αλλα νομιζω οτι και το active cup θα το καταφερει...

υπαρχει στην λιστα να υποθεσω απο official site αγοραζουμε ε???

τελικα aerosleep που το εψαξα λιγακι δεν βρηκα αλλου αρα θα το παρω απο Λητω...

εχει λιωσει ο μικρος στο καροτσι,τον λυπαμαι....

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

θελω παγουρινο να κραταει δροσερω το νερο του μικρου τωρα το καλοκαιρι...

τα zigg να παρω ή εχετε βρει κατι αλλο καλυτερο???

βασικα με καλαμακι πινει αλλα νομιζω οτι και το active cup θα το καταφερει...

υπαρχει στην λιστα να υποθεσω απο official site αγοραζουμε ε???

τελικα aerosleep που το εψαξα λιγακι δεν βρηκα αλλου αρα θα το παρω απο Λητω...

εχει λιωσει ο μικρος στο καροτσι,τον λυπαμαι....

Για παγουρίνο, δες και εδώ http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk.

Για πες για το αεροσλιπ, τι είναι ? Συγγνώμη αν το έχεις ξανααναφέρει αλλά μου έχει διαφύγει.

ΕΝΤΙΤ Άκυρο για το αεροσλιπ, το είδα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

chatziko thanks...

θελω να παρω το biotrue (Υγρο φακων επαφης) και ειμαι αναμεσα στα...

www.alfalens.gr

https://www.contactlenses.co.uk/index.php

εχει ψωνισει καμια προσφατα???

λετε να παω σε φυσικο μαγαζι καλυτερα μηπως το βρω φτηνοτερα???

να πω κι εγω την εμπειρια μου απο το dhgate τωρα που τελειωσε???

εκανα μια παραγγελια και πληρωσα αμεσως ευτυχως με pay-pal.

αλλαξα γνωμη ομως και ζητησα απο τον πωλητη ακυρωση...

ελεγε πως ειχα την δυνατοτητα μεσα σε 24 ωρες...δεν του ειχα στειλει ουτε μετρα για το φορεμα να φανταστειτε...

για να μην λεω πολλα,ειχα προβλημα με τον πωλητη ο οποιος απαντησε μονο μια φορα (πρεπει να του ειχα στειλει γυρω στα 5-6 μηνυματα) στο αυτοματο μηνυμα που του εστειλα για ακυρωση και refund...

οπου αρνηθηκε αντιπροτεινοντας μου να στειλει το φορεμα (ειχα επικαλεστει οτι δεν προλαβαινε στην ημερομηνια που το ηθελα γιατι ελεγε στα σχολια 12 μερες παραδοση)...

με λιγα λογια βρηκα ακρη απο την βοηθεια του dhgate που απο την πρωτη στιγμη με βοηθησαν και μετα απο περιπου 1 μηνα πηρα τα χρηματα πισω...

τι να πω,ισως εμενα μου ετυχε στραβη...θελει παντως προσοχη...

αυτα καμια ιδεα για το που μπορουμε να τα βρουμε....

http://www.lamande.it/en_enfant_linee.htm

α, και απο pediped ακομα περιμενω τα παπουτσακια...σε λιγο θα μεγαλωσει το ποδι του και δεν θα του κανουν...τι να πω....ατυχη ειμαι τελευταια...

αγορασα και απο εδω πυζαμακια gap αλλα καμια σχεση το νουμερο...το παντελονι οκ,το μπλουζακι πολυ μικρο...θα πρεπει να το στειλω πισω τωρα...:-(

http://myworld.ebay.co.uk/samd1978/

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Koρίτσια μου,

υπάρχει κανένα καλό ελληνικό σάιτ για να αγοράσω dvd με micky mouse και μικρούς einstein;

Φιλενάδα, σε κάποιο τόπικ έχει αναφερθεί το θέμα και είχαν καταλήξει να τα κατεβάζουν ονλάιν. Δεν θυμάμαι περισσότερα αλλά αν το ψάξεις, σφύρα!!!!!

Σματς σμουτς

chatziko thanks...

αυτα καμια ιδεα για το που μπορουμε να τα βρουμε....

http://www.lamande.it/en_enfant_linee.htm

Νιέντε !!!!

Δες στο τόπικ με τα ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, μήπως έχει κάτι ή μήπως οι γάτες εκεί βρούν κάτι. Είναι μπιο ? Τι έχει δηλαδή και σε εξιτάρισε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Φιλενάδα, σε κάποιο τόπικ έχει αναφερθεί το θέμα και είχαν καταλήξει να τα κατεβάζουν ονλάιν. Δεν θυμάμαι περισσότερα αλλά αν το ψάξεις, σφύρα!!!!

Σματς σμουτς

Φιλενάδα μου, σε ευχαριστώ θα το ψάξω το θέμα! :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...