Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανησυχώ ότι ο σύντροφός μου θα καταστραφεί...

Xaroula.Bagkou

Recommended Posts

χαρούλα υπομονή και κουράγιο για το καλό των παιδιών σου αλλά και για αυτό που πρόκειται να έρθει....λογικό να νιώθεις έτσι...να δεις όμως που θα σταθείς στα πόδια σου και σιγά σιγά θα νιώθεις πιο δυνατή.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 132
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά..Εγώ έχω αποδεχτεί πλέον το γεγονός και απλά προσπαθώ να είμαι ήρεμη και να πάνε όλα καλά. Το σκέφτηκα πάρα πολύ όλες αυτές τις μέρες. Ατελείωτες ώρες καθόμουν και σκεφτόμουν.. Αποφάσισα να το κρατήσω με 100% σιγουριά πια το παιδί. Αυτήν την καρδούλα που άκουσα να χτυπάει μέσα μου δεν μπορώ να την σταματήσω..Η μητέρα μου με πήρε μία μέρα και πήγαμε μία βόλτα και μου είπε μία κουβέντα που ποτέ δεν θα την ξεχάσω.. Μου είπε ότι όσο ζει μόνη μου δεν θα με...Ότι οι επιλογές μου είναι και δικές της..Ότι χαίρεται όταν χαίρομαι και λυπάται διπλά όταν λυπάμαι. Παλιά απλά δεν θα το καταλάβαινα αλλά τώρα σαν μάνα ξέρω ότι είναι λόγια καρδιάς αυτά.. Μου έδωσε κουράγιο να συνεχίσω η συζήτηση με την μητέρα μου..Την υπερευχαριστώ για όσα έχει κάνει για μένα. Το μεγαλύτερο άγχος μου τώρα είναι ο Αλέξης, δεν το ξέρει ακόμα και δεν βρίσκω το κουράγιο να του το πω.

Κάποια κοπέλα με ρώτησε και για την δουλειά. Στην εταιρία που εργάζομαι είμαι 8 χρόνια, το αφεντικό μου είναι σαν δεύτερος πατέρας μου όταν του είπα για την εγκυμοσύνη με πήρε και πήγαμε για φαγητό και μιλούσαμε για ώρες. Δεν φοβάμαι ότι θα χάσω την δουλειά μου. Σίγουρα αν χρειαστεί κάτι τέτοιο θα με ενημερώσει πολύ πιο πριν το αφεντικό μου.

Αυτά από μένα! Καλό απόγευμα σε όλες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα παιδιά μου είναι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!

τώρα διαβασα το θέμα και έπαθα σοκ ...νομίζω οτι η ιστορία σου πρέπει να βγει σε βιβλίο ή μην σου πω να γίνει και ταινία ...μαζί σου πάντως κανείς δεν βαριέται .....................

καλά έκανε και αποφάσισες να κρατήσεις το παιδί ..αφού οι δικοί σου σε στυρίζουν ..... και εχεις δουλειά και σπιίτι όλα τα αλλα θα έρθουν απο μονα τους ....καλο κουράγιο και καλή συνέχεια χωρίς αλλες εκπλήξεις στην ζωή σου αρνητικές τούλάχιστον ...............

Αφού το αποφάσισες και έχεις δύναμη και χρόνο μπράβο σου, απλά μην έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι θα συγκινηθεί ο άντρας σου και θα γυρίσει . Θέλω να πω να μην κρατησεις ένα παιδί μήπως και πειστεί ο πρωην να γυρίσει , θα είναι λάθος .

jHgFp3.png

χαρουλα μου χαίρομαι πάρα πολύ για την απόφαση σου και δείχνεις οτι σιγά σιγά στέκεσαι πάλι στα πόδια σου!!αφου έχεις σίγουρη δουλεία και την στήριξει των γονιών σου πραγματικά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!!!όσο για τον πρώην σύζυγο, πιστέυω οτι θα ειναι μια έκλπηξη για αυτόν το πόσο αποφασισμένη είσαι και με μια επιπλέον δόση αισιοδοξίας για το μέλλον!!!εχω΄μόνο μια συμβουλή να σου δώσω...οταν του το ανακοινώσεις μην δείξεις αδύναμη.εκέινη η στιγμή είναι που πρέπει να του δείξεις οτι όχι μόνο μπορώ χωρίς εσένα, αλλά μπορώ και καλύτερα!!!όταν οι άνδρες βλέπουν μια γυναίκα δυναμική και αποφασισμένη τα χάνουν! σου εύχομαι τα καλύτερα και ότι θελήσεις εδώ είμαστε!!! :)

Διαφημίσεις

Εγώ σε ρώτησα για τη δουλειά και χαίρομαι πολύ που διάβασα αυτή την απάντηση! Σε συνδυασμό με όσα σου είπε η μαμά σου (καλά συγκλονίστηκα, έμεινα άφωνη) νομίζω ότι πήρες τη σωστή απόφαση! Καλό αγώνα σου εύχομαι, γιατί έχεις μεγάλο αγώνα μπροστά σου... Και μια συμβουλή... Μη γυρίσεις πίσω...

Χαρούλα μου, τυχαία έπεσα στο θέμα σου κ έχω συγκλονιστεί. Πραγματικά μερικές φορές η ζωή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον κινηματογράφο!

Να ξέρεις ότι έχω συγκινηθεί απίστευτα με αυτά που έχεις βιώσει, μόλις 29 ετών κοπέλα!

Έχω κ εγώ δίδυμα (κοριτσάκια 26 μηνών) και ξέρω από πρώτο χέρι την απέραντη ευτυχία που μπορούν να σου χαρίσουν 2 συνομίληκα πιτσιρίκια.

Εύχομαι να σου πάνε όλα υπέροχα, να απολαύσεις μια τέλεια εγκυμοσύνη κ με το καλό να έρθει στον κόσμο το τρίτο σου παιδάκι.

Όπως είπαν κ τα κορίτσια παραπάνω, δόξα τω θεώ, έχεις τους γονείς σου που σε βοηθούν κ σου συμπαραστέκονται απόλυτα, έχεις τη δουλειά κ το σπιτάκι σου κ έχεις 2 υπέροχα πιτσιρίκια κ 1 τρίτο που ακολουθεί και όλα αυτά είναι ένας πολύ καλός λόγος για να σταθείς στα πόδια σου κ να καταφέρεις τα πάντα!!!

Επίσης απ' ότι κατάλαβα απο τα γραφόμενά σου, είσαι ένας άνθρωπος που έχει πολύ αγάπη μέσα του για όλους. Ε, αυτή την αγάπη λοιπόν είμαι σίγουρη ότι αργά ή γρήγορα θα την εισπράξεις κ εσύ από κάποιον που θα σου αξίζει!

Εάν προλαβαίνεις κ βρίσκεις λίγο χρόνο, γράφε μας που κ που τα νέα σου! Τελικά ο Αλέξης έμαθε ότι περιμένεις το τρίτο σας παιδί?????

Σε χαιρετώ κ σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά κ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε γεροί κ ευτυχισμένοι, η οικογένειά σου εσύ!

ΥΓ. Πληγώθηκα πολύ με τα σχόλια που διάβασα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης σου. Κρίμα...

Κορίτσια τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα.Όταν εννοώ καλύτερα εννοώ μέσα μου. Και ναι τώρα μπορώ να χαρώ.. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΙΔΙ..Πόσο πολύ ήθελα ακόμα ένα παιδί..Βέβαια δεν ήθελα να γίνει έτσι αλλά τι να κάνουμε.. Έχω κάποια μικροπροβληματάκια, είδα λίγο αιματάκι και ήμουν ξάπλα για λίγο καιρό όμως τώρα είμαι καλύτερα..Ο γιατρός μου, μου είπε να μην κουράζομαι πολύ, πως να τα καταφέρεις όμως με 2 ζιζάνια μέσα στο σπίτι...Στον Αλέξη το είπα και στην αρχή έμεινε σοκαρισμένος, είπε λίγο τα χαζά του(που δεν θέλω καν να αναφέρω), αλλά μετά χάρηκε με τον τρόπο του..Να σας πω την αλήθεια δεν με αφορά κιόλλας τι κάνει. Σήμερα επέστρεψα στην δουλειά και για αυτό σας γράφω μιας και δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι(δύσκολες εποχές για πολυτέλειες). Έχω πολύ καλή διάθεση εκτός από κάτι ανακατωσούρες και αναγούλες αλλά οκ..Τρώω σαν τρελή λεμόνι ολόκληρο με την φλούδα και η μαμά μου με βλέπει και αηδιάζει..Δεν ξέρω αλλά αν δεν φάω 2 λεμόνια την ημέρα παθαίνω στερητικό..Αυτά από μένα..Τα παιδάκια μου είναι μια χαρά..Κάθε πρωί που ξυπνάμε καθόμαστε στο κρεβάτι και συζητάμε για το μωρό..Ονειρευόμαστε πως θα είναι.

Δεν ξέρω αν το νιώθεται εσείς αλλά βλέπω τα μικρά μου που πια δεν είναι μωρά είναι ολόκληρα παιδάκια και μου λείπουν όλα τα μωρουδίστηκα..Πηγαίνω στο σούπερ πάρκετ και κοιτάω ξανά τις πάνες, τα μπιμπερό και όλα τα μωρουδιακά..Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλα στην εγκυμοσύνη μου και να κρατάω ένα γερό παιδάκι..

Κρυφή επιθυμία να είναι αγοράκι αλλά γερό να είναι και ότι είναι, υπομονή λίγες εβδομάδες ακόμα και θα μάθουμε!!

Κορίτσια σας φιλώ να κάνω καμία δουλίτσα..Καλό σαββατοκύριακο αν δεν ξαναμιλήσουμε.. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα παιδιά μου είναι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...