Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες!!!!!

χθες πηγαμε παιδιατρο και οταν μιλησαμε για το γαλα,μου ειπε οτι πρεπεινα πινει το παιδι γαλα,τουλαχιστων,300 μλ ημηρεσιος για να ψηλωσει και να ειναι γερα τα κοκαλακια του!!!!!

μου ειπε να του δωσω ξανα να δοκιμασει αλλα γαλατα και αν χρειαστει,να το γυρισουμε ξανα στην σκονη!!!!!!!

ουφφφφφφ,τωρα αγχωθηκα περισσότερο!!!!!!

αλλοι παιδιατροι παλι λενε οτι αρκει να παιρνουνε ασβεστιο απο αλλες τροφες πχ γιαουρτια τυρια κλπ,,,εχουν ακριβως ις ιδιες ποσοτητες ασβεστιου κι εχουν και ενζυμα για να μην κανεις κολικους,,,,εμενα το γαλα με ταραζει στην κοιλια δεν το ηθελα ποτε,, μην το υπερεκτιμας ακου κι αλλους παιδιατρους,,,βαλε να λειτουργησει και η λογικη σου,,,για να μην το θελει πια κατι ξερε,ι θα φαει αλλα πραγματα και ισως καποια στιγμη το αγαπησει,,,εγω εφαγα ντοματα και την λατρεψα 18 χρονων,,,μαλλον κοιτα να ηρεμησεις

• 7 months later...

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!!!!!

χθες πηγαμε παιδιατρο και οταν μιλησαμε για το γαλα,μου ειπε οτι πρεπεινα πινει το παιδι γαλα,τουλαχιστων,300 μλ ημηρεσιος για να ψηλωσει και να ειναι γερα τα κοκαλακια του!!!!!

μου ειπε να του δωσω ξανα να δοκιμασει αλλα γαλατα και αν χρειαστει,να το γυρισουμε ξανα στην σκονη!!!!!!!

ουφφφφφφ,τωρα αγχωθηκα περισσότερο!!!!!!

DWRAKI εμενα η κορούλα μου ειναι 11 μηνων και εχει αρχισει να αραιώνει πολυ το γαλα για να καταλαβεις έπινε 280ml εξι μηνων ειχαμε φτασει μεχρι και 300 και οπως καταλαβαινεις ειχαμε αρχισει να αγχωνόμαστε τωρα που ειναι 11 πινει γυρω στα 180 και οταν ρωτήσαμε τον παιδίατρο οτ αρχίζει να μην πίνει πολυ γάλα μας είπε ο΄τι είναι παρα πολυ φυσιολογικό στην ηλικία αυτη αρχίζουν να μην το έχουν ανάγκη γιατί μπαίνουν άλλες τροφές στη ζωή τους.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...