Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

1 εβδομάδα πριν την βάφτιση λάθος βαφτηστικά και μπομπονιέρες!

Recommended Posts

ρεβιθιους ειναι σιγουρο οτι λεμε το ιδιο μαγαζι?

στα βαφτιστικα εχει πολυ καλες τιμες, αλλα στις μπομπο οχι. ειναι πολυ τσιμπιμενες.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

Πες της να τα αφησει τουλαχιστον μισοτιμης αλλιως και καλα οτι βρηκες να εξυπηρετηθεις αλλου...να δουμε τι θα κανει.Και αν σου πει να πας αλλου,πες της οτι θα τους καταγγειλεις στον ΙΝΚΑ

10Ddp3.png

OaR2p3.png

μονο σε περικαλω φαιη μη τα σπασετε ολα στο μαγαζι. να παρω κ εγω τα δικα μου βρε παιδια. ασε το ναυτακι με το τζιν σακακι κ το αμανικο κουκουλωτο γελεκο στην ακρη, κ το φουφουλωτο φορεματακι το ασπροροζουλογκρι στην ακρη πλιζ. γιατι εγω το πιο πιθανο θα ηταν να κανω αυτο!

αν θες να σας στειλω καπου για μπομπο ευχαριστως. ειναι κοντα στο μαγαζι που πηγατε για τα βαφτιστικα, λιγο πιο πανω πας κ μετα αριστερα στη 1η στροφη στο σαββα (μπουγατσοτυροπιταδικο), κ ντουγρου κατω. ισως αν πατε αυριο το πρωι η' την παρεις τφ να σε εξυπηρετησει η κοπελα.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

φαιη αν ειναι για 220 μπομπονιερες δε νομιζ ο ανθρωπος να μη μπορει να στις φτιαξει.τα κανει εκει στο μαγαζι ο ιδιος δε τα παραγγελνει απο αλλου.εμεις 2 μερες πριν το γαμο τα θελαμε τα μπουκαλακια και ηταν γυρ στα 100.εχει και καλες τιμες.σορυ ρε παιδια αλλα εγω δε θα εδινα φραγκο στη κυρια!!!!!θα τα επερνα απο αλλου και αστη να ψαχνετε τι να τα κανει!!!απατεωνες!!

qcKmp2.png

μαζευτειτε 4-5 κοπελες και σε μια δυο μερες θα τις εχετε ετοιμες τις μπομπο

στα τζαμπο εχει ενα σωρο σχεδια εχει και τουλια και κορδελες....αγοραζετε και κουφετα και τα κανετε εσεις(θα κανετε και κους κους:lol::lol::lol:)

ας την αλλη να μαλλιοτραβιεται

τωρα για τα βαπτιστικα κοιταξτε να τα σουλουπωσετε με βαση το γουστο σας

ολα καλα θα πανε8-):cool:

μετα απο χρονια θα το θυμοσαστε και θα γελατε..το θεμα ομως ειναι το τωρα τι γινετε:evil::evil:

κοίτα γνωστός μου που βάφτισε το ανηψάκι του το οποίο μένει Αγγλία κι ήταν αμφίβολη η ακριβής ημ/νία τα έκλεισε όλα Πέμπτη και τα πήρε,η δε βάφτιση ήταν Κυριακή....μπορείς να πάρεις και να τους κάνεις και καταγγελία στο Υπουργείο Εμπορίου,επίσης.

σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

φαιη αν ειναι για 220 μπομπονιερες δε νομιζ ο ανθρωπος να μη μπορει να στις φτιαξει.τα κανει εκει στο μαγαζι ο ιδιος δε τα παραγγελνει απο αλλου.εμεις 2 μερες πριν το γαμο τα θελαμε τα μπουκαλακια και ηταν γυρ στα 100.εχει και καλες τιμες.σορυ ρε παιδια αλλα εγω δε θα εδινα φραγκο στη κυρια!!!!!θα τα επερνα απο αλλου και αστη να ψαχνετε τι να τα κανει!!!απατεωνες!!

Κι εγώ.

Διαφημίσεις

νομιζω το ρεβυθακι αναφερεται στο αρχικο ποστ....αληθεια ρεβυθακι τι εγινε με τη βαφτιση σας???ολα τελεια να υποθεσω??να σας ζησει κοριτσι μου!!!

καλε,δεν λεω για τον ελξις,δεν γνωριζω καθολου.Για τον αλλο λεω,στο Ηρακλειο!

spyni μου κουτσα στραβα παει κι αυτο!Ο πατερ μας τα χαλασε λιγο αλλα οκ μια ωρα ηταν περασε!Εσυ πως πας?(σορυ για το οφφ)

ουπςςςςς...συγνωμη τοτε....:oops::oops::oops::oops::-P

φαιη κ εγω λεω οτι αν πας σενα αλλο μαγαζακι θα στα φτιαξουν κ μην σου πω κ 2 μερες πριν:wink: με τετοια κριση... πηγαινε σε κανενα αλλο μαγαζακι προτιμησε αυτους που πουλανε κ υλικα ξεχωριστα..τοτε σιγουρα θα τα εχουν ολα κ θα στα παραδωσουν εγκαιρα...με το καλο...

οσο αφορα την κυρια μην την πληρωσεις ουτε ευρω κ κανε φασαρια οατν πας μπροστα σε κοσμο οταν θα εχει...κ πες της οτι ολες εμεις δεν παταμε σε αυτην...αν και ειμαι μακρια....αλλα ετσι να μαθει....

κορίτσια μου καλησπέρα.τόσες μέρες τρέχουμε όλες σαν τις τρελές!άκρη δεν βρήκαμε όλοι μας έδειχναν για ετοιμοπαράδοτα κάτι πράγματα χάλια και σε εξωφρενικές τιμές για την ποιότητα τους!τέλος πάντων αφού επιλογη δεν είχαμε πλέον άλλη πήγαμε εχ8ες να πάρουμε τα πράγματα.μία καλύτερη τιμή έγινε στα βαφτιστικα δεν μπορώ να πω.και περνάμε στις μπόμπο....που μας ανακοινώνει η κυρία πως επειδή τις έφεραν 4 σπασμένες μπόμπο 8α μας συμπληρώσει με 4 άσχετες απο τα δείγματα που είχε στο ράφι!!!!:shock::shock::shock: είναι να τρελλαίνεσαι με την ηρεμία της!!!οκ δεν λέω πως είναι χάλια τα κομμάτια που μας συμπλήρωσε αλλά είναι όλο το σύνολο βρε κορίτσια. αν ήταν το μοναδικό λά8ος-ατύχημα που ειχε γίνει ούτε καν 8α μίλαγα αλλα όλο αυτό παραπάει.μήπως ήμαστε υπερβολικές???:confused:

yqVVp2.pngms8nrdk5f.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...