Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως κρατατε τη σχεση σας "ζωντανη";

itsKaterina

Recommended Posts

μαριλινα σε καταλαβαινω.... κ ο δικος μ μολις γυρισει απο τη δουλεια αμεσως ξαπλωνει στον καναπε και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ βλεπει τηλεοραση και ασχολειται και με τον υπολογιστη που απο δικη μου βλακεια τ πηραμε λαπτοπ κ το σουρνει οπου παει κ αυτος... ακομα κ στην τουαλετα εχει παει μαζι με το λαπτοπ!!!

ακομα και στο υπνοδωματιο εχουμε μια τηλεοραση παλια των 14 ιντσων της οποιας εχουμε χασει το τηλεκοντρολ κ αναγκαζεται αμα θελει να αλλαξει καναλι να σηκωνεται και επειδη δεν τον βολευει αυτο αρχισε να μ λεει ελα να παρουμε μια πλασμα πιο μεγαλη!!

εθεσα βετο!! παλι καλα γλιτωσαμε τα χειροτερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 172
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εμείς στο σπίτι έχουμε 4 τηλεοράσεις (εκ των οποίων 2 πλάσμα μεγάλες) , 2 υπολογιστές σταθερούς, και 1 λάπτοπ. Καταλαβαίνετε λοιπόν το δράμα μου? όπου και να γυρίσεις στο σπίτι σε οθόνη πέφτεις. 0002018E.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω σκεφτεί ν' ανοίξω μια τετράγωνη τρύπα σ' ένα χαρτόκουτο και να το φορέσω στο κεφάλι. Άμα βρω και μπλουζάκι πληκτρολόγιο θα είναι τέλειο το σετάκι...

:lol:

Κορίτσια εμείς στο σπίτι έχουμε 4 τηλεοράσεις (εκ των οποίων 2 πλάσμα μεγάλες) , 2 υπολογιστές σταθερούς, και 1 λάπτοπ. Καταλαβαίνετε λοιπόν το δράμα μου? όπου και να γυρίσεις στο σπίτι σε οθόνη πέφτεις. 0002018E.gif

μια απο τα ιδια αλλα σας τρωμε εχουμε 2 σταθερους 2 λαπτοπ αλλατο γελιο ειναι οτι εχω κολλησει εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: ο αντρας μου εχθες μου ειπε οτι θα μου κλειδωνει το ιντερνετ μετα απο τις 12και οχι τιποτα αλλο θα πρεπει να μαθω να το ξεκλειδωνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:χι χι χι:lol:

insekten-0042.gif

Έχω σκεφτεί ν' ανοίξω μια τετράγωνη τρύπα σ' ένα χαρτόκουτο και να το φορέσω στο κεφάλι. Άμα βρω και μπλουζάκι πληκτρολόγιο θα είναι τέλειο το σετάκι...

:lol::lol::lol: πολύ καλό! Άμα το παρακάνει καμιά μέρα με την TV, θα κάνω αυτό που λες εν είδει διαμαρτυρίας! Και θα κάνω πορεία μέσα στο σπίτι! :lol::lol::lol: Υποστηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά μας!

Διαφημίσεις

Καλό!!!

Τι να κάνουμε!!!

Terra, άμα του προτείνω εκδρομή αλλού, μου λέει ναι, αλλά αν δεν ασχοληθώ εγώ δεν κανονίζει τίποτα.

Πήγαμε το καλοκαίρι για ένα βράδυ Αίγινα και... θα το συζητάμε για πολύ ακόμα.

Α, και άμα παραπονεθώ ότι δεν πηγαίνουμε πουθενά: "μα σε πήγα: στο χωριό, στον Αστακό (γειτονική παραθαλάσσια πόλη του χωριού), στη Λευκάδα (επίσης πολύ κοντά) κλπ. Α, για αυτές μιλάμε για μονοήμερες!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

καποια κοπελα πολυ σωστα ειπε ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ οι αντρες για να διατηρησουν το ενδιαφερον..οτι ΚΑΙ αυτο εμεις πρεπει να το κανουμε...ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ.

αυτο με την τηλεοραση το εςχω και εδω.εμας ειναι 54αρα 56αρα δεν τα ξερω παντως πενηντα κατι ειναι τεραστια και πιανει τον μισο τοιχο για να βλεπει καλυτερα.Διπλα του εχει και το λαπτοπ!!!τηλεοραση και κομπιουτερ μαζι!!!εμ τι να σηκωνετε και να κουραζετε???!!!!

Εμενα ευτυχως επειδη ειναι η δουλεια του ολα αυτα, ξεδινει εκει και στο σπιτι αντε να μπει κανενα δεκαλεπτο στον υπολογιστη. Το μονο που εχει αλλαξει απο τοτε που γεννησα ειναι οτι κοιμαται νωρις γυρω στις 11 γιατι 6 η ωρα αναλαμβανει τον ταλιμπαν που εχει τσακωθει με τον Μορφεα και μας ξυπναει απο τα χαραματα. Οποτε δεν αντεχει πια κουτουλαει 10 και μιση με 11 το βραδυ.

Αυτο που εχει αλλαξει και δεν μπορουμε να το καταπολεμησουμε ακομα ειναι η τρελη κλεισουρα γιατι τα εχουμε παιξει με το πραγραμμα του Μαριου. Δεν ταξιδευουμε πια οπως πριν και δεν εχουμε πολυ χρονο ο ενας για τον αλλον. Δεν προσπαθω καν να αλλαξω την ρουτινα γιατι θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο σταδιο και αυτο. Πριν απο το παιδι απολαυσαμε πολυ ομορφα χρονια οι δυο μας και τωρα ευτυχως εχουμε αποθεμα αγαπης και δεσιματος για να ξεπερασουμε τα πρωτα δυσκολα χρονια του παιδιου. Δεν μου αρεσουν τα μυστικα και γενικα ειμαι κατα της προσπαθειας να διεκδικεις συνεχεια τον αλλον με κολπακια. Σε αυτη την φαση ειμαστε τωρα και μαζι θα παλευουμε καθημερινα για τη σχεση μας χωρις αυτο ομως να γινεται αυτοσκοπος.

Δεν μπορω να με φανταστω να μπαινω και σε αυτο το τρυπακι ενω κουραζομαι τοσο και να πρεπει ταυτοχρονα να συντηρω με τερτιπια το ενδιαφερον του. Αν οντως με αγαπαει και ενδιαφερεται πρεπει να προσπαθει και αυτος να περναμε καλα μαζι. Δεν καταλαβαινω γιατι η γυναικα πρεπει να εχει και αυτο το αγχος εκτος απο ολα τα αλλα?????

Marco Polo υπομονή λίγους μήνες ακόμη. Λογικά μετά τα Χριστούγεννα που θα είναι λίγο πιο μεγάλος ο μικρός θα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερες εξόδους αλλά και ταξίδια! Πριν ταξιδεύατε πολύ; Εντός ή εκτός Ελλάδας;

Καλα δεν εχω την απαιτηση για εξωτερικο γιατι ο μικρος δεν ειναι ακομα για μεγαλα ταξιδια.

Ας παμε οπου και ναναι δεν με νοιαζει. Πριν αποκτησουμε τον Μαριο ταξιδευαμε οποτε βρισκαμε χρονο και Ελλαδα και εξωτερικο, δεν εχω παραπονο ειμαστε χορτασμενοι απο ταξιδια αλλα ανυπομονω να μεγαλωσει λιγο Μαριος να του δειξουμε τον κοσμο και να περναμε καλα.

Σε ολη την εγκυμοσυνη ημουν στο σπιτι κλεισμενη και απο οταν γεννησα λογω της προωροτητας τους πρωτους μηνες ημουν παλι εσωκλειστη με το μωρο. Σιγα σιγα θα τις βρουμε τις ισορροπιες μας που θα παει??????

Διαφημίσεις

Θα μπορούσατε ίσως, τώρα που ο καιρός είναι ακόμα καλός, να πάτε ένα ΣΚ σε μικρή απόσταση, μαζί με το μωρό και να νοικιάσετε διαμερισματάκι για να είστε άνετοι. Έστω κι αυτό το λίγο μερικές φορές μας ξεκουράζει πολύ

κορίτσια δεν έχω κανένα μυστικό...δεν ξέρω αλλά ο καλός μου δουλεύει 9και30 το πρωί ως τις 5και 30 και μετά ξαναπάει κατά τις 7με8,οπότε όλα τα κάνω εγώ και είμαι συνήθως αρκετά κουρασμένη οπότε δεν κάνουμε πολλά πράγματα μαζί,παρόλα αυτά το ενδιαφέρον καλά κρατεί..δεν έχω κουράγιο για πολλά-πολλά...ελπίζω να μην μειωθεί...παραπονιέται βέβαια αλλά προέχει η μικρή,περιποιημένη προσπαθώ να είμαι πάντα,μπανιαρισμένη και να μοσχοβολάω,

g598zf3jh69s483c.png

Δυστυχώς δεν υπάρχουν μυστικά για να κρατάμε το ενδιαφέρον τους παντα ζωντανό... Θέληση πρέπει να υπάρχει και διάθεση και από τους 2...

Και να μην ξεχνάμε πως γίναμε μητέρες αλλά παραμένουμε γυναίκες και σύζυγοι...

κι εγω πιστευω πως δεν υπαρχει μαγικη συνταγη....

αν αγαπαμε,σεβομαστε και που κ που τονωνουμε την αυτοπεποιθηση του συντροφου μας με απλα συνηθως πραγματα αρκει για να εχουμε κ οι 2 ενα χαμογελο στα χειλη μας...

σιγουρα υπαρχουν και οι δυσκολες μερες αλλα...αυτες μας δενουν περισσοτερο μερικες φορες...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Όταν υπάρχει αμοιβαία αφοσίωση και αισθήματα τότε τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Το μυστικό είναι να γίνονται μικρά βηματάκια - πρωτοβουλίες και από την μια πλευρά και από την άλλη που θα μας φέρνουν πιο κοντά. Ακόμη και ένα αγκάλιασμα λίγο πριν τον ύπνο είναι σημαντική. Επίσης, καλό είναι να υπάρχουν κάποιες ρουτίνες για παράδειγμα φιλάκι όταν φεύγει και όταν γυρίζει από την δουλειά κτλ. Κάθε ζευγάρι βρίσκει τα δικά του.

1.12.2008- Αντίκρυσα το φως της ζωής μου.

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

22 χρονια γαμου +2 σχεση + 1 αρραβωνα = Συνεχη προσπαθεια. Κοριτσια αυτα που λενε οτι η γυναικα πρεπει να ειναι παντα σε Α' ποιοτητα και να ξεσηκωνει τον αντρα της, νομιζω πως πρεπει να συμβαινει και απο την αλλη πλευρα.Δηλαδη εμεις να προσεχουμε παντα την εμφανιση μας, τη φαντασια μας, να ειμαστε παντα ξεκουραστες, ευδιαθετες, προθυμες και, και, και ......

Δε νομιζω οτι πιανει αυτη η συνταγη. Πρεπει φυσικα να δατηρουμε το ενδιαφερον του αμειωτο με την εικονα μας και τη συμπεριφορα μας, αλλα σιγουρα δεν ειμαστε μηχανες. Κουραζομαστε για την ιδια την οικογενεια και αν ο συζυγος μας, μας καταλαβαινει και μας σεβεται, θα μας βοηθαει και θα φροντιζει και εκεινος με τη σειρα του να γινονται ολα αμοιβαια.Χρειαζεται αλληλοστηριξη, κοινους σκοπους, εμπιστοσυνη, υπομονη και παντα να φροντιζουμε να ξεκλεβουμε χρονο απο τις υποχρεωσεις μας, για να τον αφιερωσουμε στη σχεση μας.Ακομα και το να σηκωθουμε λιγο νωριτερα το πρωι απλα και μονο για να πιουμε παρεουλα το καφεδακι μας, πριν ξεκινησουμε τη συνηθισμενη εντονη μερα, αποχαιρετηθουμε με μια ευχη, ενα φιλι και ενα .... υπονουμενο (π.χ. θα περιμενω να βραδυασει για να συνεχισουμε οτι αφησαμε στη μεση...) μια ματια ολο σκερτσο και σιγουρα η μερα θα κλεισει οπως θελουμε. Ολο αυτο βεβαια με ειλικρινεια και αγαπη.

Και οταν ο ενας λυγιζει ο αλλος να στηριζει.Μονο ετσι θα γερασουν μαζι και θα ειναι παντα αγαπημενοι. icon14.gif

Ακομα και το να σηκωθουμε λιγο νωριτερα το πρωι απλα και μονο για να πιουμε παρεουλα το καφεδακι μας, πριν ξεκινησουμε τη συνηθισμενη εντονη μερα, αποχαιρετηθουμε με μια ευχη, ενα φιλι και ενα .... υπονουμενο (π.χ. θα περιμενω να βραδυασει για να συνεχισουμε οτι αφησαμε στη μεση...) μια ματια ολο σκερτσο και σιγουρα η μερα θα κλεισει οπως θελουμε. IMG]http://parents.org.gr/forum/images/icons/icon14.gif[/img]

Πολυ ωραια τα λες και κραταω ολα οσα ειπες σαν συμβουλη μιας και μου αρεσουν. Στο μονο που θα φερω αντιδραση ειναι το παραπανω γιατι στην φαση που ειμαστε εμεις με το παιδι και με την κουραση που τραβαω ολη μερα μιας και τα κανω ολα μονη μου στο σπιτι, εξω απο αυτο και με το παιδι, αδυνατω να του κανω υπονουμενα που ΔΕΝ θα πραγματοποιηθουν σε μεγαλο ποσοστο γιατι απλα εγω το βραδυ θα ειμαι νεκρη και το μονο που θα σπαρταραει επανω μου θα ειναι το ποδι μου (απο την κουραση) ενω κοιμαμαι......Ξερω φαση ειναι θα περασει, αλλα θα κανει και εκεινος υπομονη αλλιως δεν βγαινει το πραγμα. Ειδικα το μια ματια ολο σκερτσο εμενα θα μου βγει στο βλεμμα της αγελαδας στην καλυτερη των περιπτωσεων. Εν ολιγης λεω οτι και ο αντρας πρεπει να μαθει να κανει τις υπομονες του οταν η οικογενεια βρισκεται σε τετοιες περιοδους και δεν ειναι μονο στο χερι της γυναικας να εχει μαζι με ολα τα αλλα ΚΑΙ αυτο στο μυαλο της. Εγω τουλαχιστον στην φαση που ειμαι δεν μπορω.....ευτυχως σε αυτο το κομματι καταλαβαινει.....:|

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Πολυ ωραια τα λες και κραταω ολα οσα ειπες σαν συμβουλη μιας και μου αρεσουν. Στο μονο που θα φερω αντιδραση ειναι το παραπανω γιατι στην φαση που ειμαστε εμεις με το παιδι και με την κουραση που τραβαω ολη μερα μιας και τα κανω ολα μονη μου στο σπιτι, εξω απο αυτο και με το παιδι, αδυνατω να του κανω υπονουμενα που ΔΕΝ θα πραγματοποιηθουν σε μεγαλο ποσοστο γιατι απλα εγω το βραδυ θα ειμαι νεκρη και το μονο που θα σπαρταραει επανω μου θα ειναι το ποδι μου (απο την κουραση) :|

Γλυκια μου, μην περιμενεις απο τους αντρες να υπομενουν πολλα.Απο τη φυση τους ειναι ατομα της επιφανειας και το βαζουν στα ποδια μολις σκουρυνουν τα πραγματα.Τον αντρα πρεπει να τον <<κρατας >> σε θεση αναμονης. Ολα ειναι θεμα προγραμματισμου της ημερας. Εννοειται οταν δεν εχουμε να αντιμετωπισουμε θεματα υγειας και ατυχηματων που μας βγαζουν απο το προγραμμα. Κλεψε λιγο χρονο για να ανασανεις, πριν ερθει ο συζυγος. Αν δεν κανεις πρωτα κατι <για σενα> δεν θα μπορεις να κανεις μετα τιποτα <για εσας>. Ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις.icon7.gificon14.gif

Καλη μου, μια απο τα ιδια κι εμεις.Εγω και τα δυο παιδια ειμαστε χρηστες υπολογιστων οποτε μονιμως ειμαστε μπροστα σε μια οθονη.Ομως οταν ερχεται ο μπαμπας μας και παμε να του αφιερωσουμε χρονο κι εκεινος κολλαει στη tv?????? :confused:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...