Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

KENTΡΟ ΜΑΝΑΣ-ΠΑΙΔΙΟΥ

Recommended Posts

αχχχ..αυτα τα μανας και παιδιου δραμα εντελως...εγω ανηκω στο ικα πατησιων λοιπον ο γιατρος μου εχει γραψει γυρω στις 18 εξετασεις για να τις εκανα στο ιασω ουτε λογος ηθελα πανω απο 500 αφου λοιπον εχω ικα παω στο ικα με ρανταβου να μου γραψουν τις εξετασεις.εκει ο .... λεει και ενω εγω ημουνα στον 5ο μηνα να ερθεις στο λητω να γεννησεις θα πληρωσεις πολυ λιγοτερα εγω θα σου παρω τοσα ειμαι και στο μητερα και εχει βγαλει κομπιουτερακι και υπολογιζει ποσα θα δωσω στο ιασω και ποσα στο λητω για να βγαλει τη διαφορα..γυρναω και του λεω θα μου γραψεις τις εξατασεις γιατι στο μηνα που ειμαι δεν αλλαζω γιατρο (ακομα και να ηθελα να αλλαξω δεν θα πηγαινα σε αυτον) θα το δουμε στο 2ο παιδακι..μου γραφει λοιπον τις εξετασεις και μου δινει το χαρτι..στο σπιτι εκανα μια συγκριση και ηταν και λιγοτερες αλλα και καποιες ασχετες..ενημερωσα το γιατρο μου μηπως και στο ικα εχουν διαφορετικες ονομασιες και ειπε οτι δεν ειναι αυτες ..ετσι λοιπον πηγα σε ενα γυναικολογο κανονικο στο ικα για να μου γραψει τις σωστες πολυ καλος ανθρωπος και ειναι τελικα και ο μονος που μπορω να συνεννοηθω..τωρα ξερω και οτι θελω παω αμεσως σε αυτον.δεν ξαναπηγα ποτε στο μανας και παιδιου εκει ψαχνουν για πελατες..

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τις προάλλες πήγα στις Τζιτζιφιές για να μου γράψει ο παπάκιας τις επόμενες εξετάσεις αίματος ώστε να κλείσω ραντεβού σε 40 μέρες που μου δίνουν για Ικα Καλλιθέας ή Ν. Κόσμου και δεν μου τις έγραφε...

Μου λέει: αφού σου έχω γράψει για 17/8 που είναι τα αποτελέσματα για να τις δω και

Του λέω: ότι το ραντεβού μου για αιμοληψία είναι στις 22/9 και για να κανονίσω επόμενες αιματολογικές, που μου είχε πει αρχικά αυτός ότι πρέπει να τις κάνω κάθε μήνα, θα πρέπει πρώτα να έχω τα παραπεμπτικά

Μου λέει: εάν δεν δω τα αποτελέσματα δεν μπορώ να σου γράψω άλλες

Του λέω: ότι αφού έχουν ισχύ 1 χρόνο οι εξετάσεις και δεν μπορώ να έχω το άγχος για το πότε θα βρω ραντεβού και θα πρέπει να περιμένω έτσι και αλλιώς 40 μέρες για να ανοίξει ημερομηνία για τις επόμενες αιματολογικές εξετάσεις, γιατί δεν υπάρχει πιο νωρίς διαθεσιμότητα και ότι μέχρι να τον ξαναδώ για να έχουν βγει και τα αποτελέσματα και να έχουν πάει σε αυτόν θα έχει περάσει ακόμη 1 μήνας... ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ

Ξέρεις κανείς εάν το κέντρο μάνας και παιδιού στον Νέο Κόσμο είναι καλύτερο;

Δεν θέλω να ξαναπάω σε αυτόν τον παπάκια...

Στο ΙΚΑ του Ν.Κοσμου πηγαινα εγω.....κ πηγαινω κ για τα εμβολια των παιδιων ακομη....

Ο γυναικολογος ειναι καλος,παντα μου εγραφε εξετασεις κ οσα φαρμακα χρειαζομουνα,ειναι κ στο Ελενα το μαιευτηριο.

Δεν ξερω ομως ποια ειναι η διαδικασια ακριβως για τις εξετασεις,τους τελευταιους μηνες τις εκανα ιδιωτικα.Αν ομως εχεις προβλημα με τον αλλον καλο ειναι να πας Ν.Κοσμο αν μπορεις.Ειναι καλος ιατρος,συζητησιμος.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

σε ευχαριστώ για την απάντηση και σκοπεύω να κλείσω ραντεβού με το 184 στο Ν. Κόσμο, ο άλλος δεν παίζεται... γενικώς δεν περισσέουν χρήματα να δίνω έξω και αφού "μπορώ" να πηγαίνω στο ΙΚΑ και να μην πληρώνω θα το προσπαθήσω...

σήμερα είχα πάει στο ΙΚΑ για αιμοληψία και άκουσα που λέγαν κάτω που κλείναν τα ραντεβού ότι μέχρι 4 Νοεμβρίου έχουν κλείσει όλα τα ραντεβού για αίμα και εγώ ακόμη να κλείσω γιατί ο παπάκιας θέλει να δει πρώτα τα αποτελέσματα και να σκεφτεί και μετά να μου γράψει καινούργιες...

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ πριν λίγο ήρθα από το κέντρο μάνας και παιδιού της Ζωγράφου ....μίλαγα με τον γιατρό εκεί ο οποίος την 1η φόρα που είχα πάει στην πρώτη μου ατυχή εγκυμοσύνη μόνο δεν με πέταξε με τις κλωτσιές. Ήθελα να κάνω τον προγεννητικό νωρίς και μου λέει " Έχεις 56 χοριακή εγώ γυναίκα με 56 χοριακή δεν την θεωρώ έγκυος και δεν την κοιτάω καν" ...τέλος πάντων περασμένα ξεχασμένα είχε προφανώς ξυπνήσει στραβά και τώρα που ξύπνησε καλύτερα μου έπιασε το μπλα μπλα και μου έλεγε λοιπόν ότι σκοπεύουν να τα κλείσουν αυτά τα κέντρα και μετα βίας ίσως αφήσουν ανοιχτά ένα δύο σε όλη την Αττική .... πήγα να του πω .. γιατί άραγε αλλά απλά συμφωνούσα και καλά με τον πόνο του ....

• 3 εβδομάδες μετά...
εχει παει καμια στο κεντρο μανας και παιδιου ,Ν Φιλαδελφεια η Μεταμορφωση να μου πει εντυπωσεις?? ενας γιατρος ειναι παντα στο κεντρο αυτο?

μην πας καν στο κεντρο μανας παιδιου της φιλαδελφιας. ο γιατρος ειναι χαρακτηριζομενος οσο πιο επιεικως μπορω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. πηγα οταν εμεινα εγκυος να μου γραψει φαρμακα (φιλικο οξυ και σιδηρο) και μου ειπε να βρω ιδιωτικο γρατρο να με παρακολου8ει~!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και αμα θελω να μου γραψει φαρμακα να του παω υπηρηχογραφημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και του λεω ωραια γραψτε το μου και στραβωσε. αλλα μου το γραψε δεν μπορουσε να κανει αλλιως.

και αφου πηρα τηλ στο ικα και τους τα ψαλα οτι απορω για ποιο λογο πληρωνω ικα μου ειπαν να παω σε αλλο κεντρο μανας και οτι αυτοι δεν ευ8υνονται. και τελικα παω σε εναν καλο αν8ρωπο στο ικα φαληρου, που μου γραφει τα παντα και ειναι εξυπηρετικοτατοσ. (βεβαια κα8ε φορα μονο που δεν βριζομαι στο τηλεφωνικο ραντευου γιατι μου λενε οτι παω με δικη μου ευθυνη και οτι δεν δεχονται κανονικα εγγυμονουσες εκει)

σε ευχαριστώ για την απάντηση και σκοπεύω να κλείσω ραντεβού με το 184 στο Ν. Κόσμο, ο άλλος δεν παίζεται... γενικώς δεν περισσέουν χρήματα να δίνω έξω και αφού "μπορώ" να πηγαίνω στο ΙΚΑ και να μην πληρώνω θα το προσπαθήσω...

σήμερα είχα πάει στο ΙΚΑ για αιμοληψία και άκουσα που λέγαν κάτω που κλείναν τα ραντεβού ότι μέχρι 4 Νοεμβρίου έχουν κλείσει όλα τα ραντεβού για αίμα και εγώ ακόμη να κλείσω γιατί ο παπάκιας θέλει να δει πρώτα τα αποτελέσματα και να σκεφτεί και μετά να μου γράψει καινούργιες...

Μα οι εγκυμονούσες έχουν προτεραιότητα, ρώτησε το, μπαίνεις εκτός σειράς, σαν επείγον.

Αρκεί να σου χει γράψει ο γιατρός τις εξετάσεις σου.

Μετά κα΄νονικά πηγαίνεις 7 με 7:15 στην αιμοληψία όποια μέρα μπορείς, παίρνεις χαρτάκι σαν επείγον και τις κάνεις κατευθείαν, την ίδια μέρα.

Μερικοί ζητάνε να χεις κλείσει τυπικά ένα ραντεβού έστω και 2 μήνες μετά αλλά από τη γραμματεία που ρώτησα μου είπαν ότι ούτε αυτό χρειάζεται, πας κατευθείαν και χωρίς ραντεβού- έτσι θα πρέπε τουλάχιστον.

3zKtp2.png

S0Tjp2.png

Μα οι εγκυμονούσες έχουν προτεραιότητα, ρώτησε το, μπαίνεις εκτός σειράς, σαν επείγον.

Αρκεί να σου χει γράψει ο γιατρός τις εξετάσεις σου.

Μετά κα΄νονικά πηγαίνεις 7 με 7:15 στην αιμοληψία όποια μέρα μπορείς, παίρνεις χαρτάκι σαν επείγον και τις κάνεις κατευθείαν, την ίδια μέρα.

Μερικοί ζητάνε να χεις κλείσει τυπικά ένα ραντεβού έστω και 2 μήνες μετά αλλά από τη γραμματεία που ρώτησα μου είπαν ότι ούτε αυτό χρειάζεται, πας κατευθείαν και χωρίς ραντεβού- έτσι θα πρέπε τουλάχιστον.

Στο ΙΚΑ Καλλιθεάς δεν παίζει αυτό που λες για την αιμοληψία. Όντως πρέπει να πας 7-7:15 για να πάρεις νουμεράκι στις 7:30 που ανοίγει, αλλά σε δέχονται μετά τις 9:00 που τελειώνουν τα ραντεβού. Στο ΙΚΑ Ν. Κόσμου δεν ισχύει αυτό σε εξυπηρετούνε άμεσα άμα ανήκεις σε αυτό το υποκατάστημα.

Στο ΙΚΑ Καλλιθεάς δεν παίζει αυτό που λες για την αιμοληψία. Όντως πρέπει να πας 7-7:15 για να πάρεις νουμεράκι στις 7:30 που ανοίγει, αλλά σε δέχονται μετά τις 9:00 που τελειώνουν τα ραντεβού. Στο ΙΚΑ Ν. Κόσμου δεν ισχύει αυτό σε εξυπηρετούνε άμεσα άμα ανήκεις σε αυτό το υποκατάστημα.

Στο ΙΚΑ Χαλανδρίου που πηγαίνω παίρνεις το νούμερο κι ανάλογα με το νούμερο που έχεις εξυπηρετείσαι. Αν έχεις το 1-2 προφανώς τελειώνεις πιο γρήγορα, αν αργήσεις λιιιιγα λεπτά και πάρεις το 18-19 αργείς και να μπεις-ούτως ή άλλως τα επείγοντα τα παίρνουν εμβόλιμα.

Μόνο σήμερα που είχα την καμπύλη γλυκόζης με πήραν σχεδόν αμέσως ΄παρόλο που είχα μεγάλο νούμερο κι αυτό γιατί έπρεπε να ξεκινήσω όσο το δυνατόν νωρίτερα αφού κρατάει 3 ώρες!

3zKtp2.png

S0Tjp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης να προσθέσω ότι στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού στο Κάτω Χαλάνδρι όσες φορές έχω πάει ο γυναικολόγος με εξυπηρέτησε άψογα, είναι πολύ καλός.

3zKtp2.png

S0Tjp2.png

• 2 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...