Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σκέψεις για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών

Recommended Posts

:( :( :( :(

Άστα αερικάκι μου, υπάρχουν φορές που και τώρα ακόμη κλαίω.

Και μη χειρότερα, μέσα μου τους λυπάμαι όλους τους ξένους, αλλά δεν υπάρχει μέτρο στην Ελλάδα.

Κάτι πρέπει να γίνει, να υπάρξει κάποια βελτίωση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 446
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δυστηχος βουλιαζουμε!!!δεν φταινε μονο οι ξενοι δεν φταινε μονο οι αυτοχθονες....φταιει πανω απο ολα το κρατος...δεν υπαρχει κρατος δεν υπαρχει τιποτα!!ητε ελληνας ητε ξενος φοβασαι για την ζωη σου...λυπαμαι γι αυτους που "εφυγαν" και θα "φυγουν"!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Διάβασα ότι από διπλανή κάμερα καταστήματος φάνηκαν τα πρόσωπα των δολοφόνων του 44χρονου πατέρα. Το διάβασα στη Zougla. Η αστυνομία είπε ότι πρόκειται για αλλοδαπούς από Αλγερία μάλλον ή από Μαρόκο.

Πως θα τους συλλάβουν όμως αφού έχουν έρθει λαθραία στην χώρα ?

παρολο που εχω φαει καρτα θα τολμησω να γραψω.

ειναι απαραδεκτο να ζεις την αθηνα ως πεδιο μαχης. ειναι αδιεξοδο να βλεπεις καποιους να κυνηγανε καποιους να τους σκοτωσουν. αλλοδαποι κυνηγημενοι απο χρυσαυγιτες, αλλοδαποι (οχι ολοι) να βριζουν αδιακριτως και να αντιδρουν σπασμωδικα, αλλοι να κρυβονται.

ο κοσμος χαμενος μεταξυ λογικης και αγριας αντιδρασης, διαδηλωτες βαρυτατα τραυματισμενοι...

και η αστυνομια εξαφανισμενη, παρα μονο στις διαδηλωσεις παρουσα.... για να σακατεψει και αποδωσει ευθυνες εκ των υστερων...

χθες ημουν οργισμενη με καποιους μεταναστες, αλλά οταν μαζευτηκαν οι χρυσαυγιτες, φευγοντας με το αυτοκινητο ειδοποιουσα τους μεταναστες στα κοντινα φαναρια να την κοπανησουν...

δεν ειναι ευκαιρια να εκφρασω ουτε τα δημοκρατικα μου ουτε τα φασιστικα μου αισθηματα και να δειχτω εδω μεσα. οσοι ζουμε ή εργαζομαστε μεσα στο κεντρο και διπλα απο τα γεγονοτα ξερουμε... εχουμε ενα σφυξιμο που ξερω απο την εμπειρια του 2008 οτι θα αργησει να φυγει... και μετα παλι θα περιμενουμε το επομενο μπαμ.

Διαφημίσεις

Ντρέπομαι.....

Που ο γαμπρός μου είναι Αλβανός....

Που στην Αλβανία ήταν Έλληνας....

Που κράζαμε την αδερφή μου όταν τα έμπλεξε μαζί του...

Που βιαστήκαμε να τον "κατηγοριοποιήσουμε" οικογενιακώς...

Που άλλος μου γαμπρός που είναι απο Πελοπόνησσο είναι ........:oops: αλλά.....

Ντρέπομαι που σκέφτομαι έτσι....

Ντρέπομαι που με κατάντησαν να σκέφτομαι έτσι...

Ντρέπομαι που συνειδητοποιώ οτι δεν είναι οι (κατά)δικές μου σκέψεις αλλά σκέψεις μια φοβικής κοινωνίας...

Ντρέπομαι που κάποιοι συνάνθρωποί μας ήρθαν εδω με την υπόσχεση απο κάποιους μιας καλύτερης ζωής κι άφησαν πίσω πατρίδα κι οικογένεια για να τους φερόμαστε ως σκουπίδια.....

Εμείς οι Έλληνες...εμείς οι Άριοι.....

io6Qp3.png

g3BCp2.png

ειναι απαραδεκτο να ζεις την αθηνα ως πεδιο μαχης. ειναι αδιεξοδο να βλεπεις καποιους να κυνηγανε καποιους να τους σκοτωσουν. αλλοδαποι κυνηγημενοι απο χρυσαυγιτες, αλλοδαποι (οχι ολοι) να βριζουν αδιακριτως και να αντιδρουν σπασμωδικα, αλλοι να κρυβονται.

ο κοσμος χαμενος μεταξυ λογικης και αγριας αντιδρασης, διαδηλωτες βαρυτατα τραυματισμενοι...

και η αστυνομια εξαφανισμενη, παρα μονο στις διαδηλωσεις παρουσα.... για να σακατεψει και αποδωσει ευθυνες εκ των υστερων...

χθες ημουν οργισμενη με καποιους μεταναστες, αλλά οταν μαζευτηκαν οι χρυσαυγιτες, φευγοντας με το αυτοκινητο ειδοποιουσα τους μεταναστες στα κοντινα φαναρια να την κοπανησουν...

δεν ειναι ευκαιρια να εκφρασω ουτε τα δημοκρατικα μου ουτε τα φασιστικα μου αισθηματα και να δειχτω εδω μεσα. οσοι ζουμε ή εργαζομαστε μεσα στο κεντρο και διπλα απο τα γεγονοτα ξερουμε... εχουμε ενα σφυξιμο που ξερω απο την εμπειρια του 2008 οτι θα αργησει να φυγει... και μετα παλι θα περιμενουμε το επομενο μπαμ.

η αληθεια ειναι οτι αμα δεν το ζησεις δεν μπορεις ακριβως να καταλαβεις τι γινετε..εμεις στη θεσσαλονικη εχουμε αλλοδαπους αλλα οχι σαν αυτο που γινετε στην Ομονοια ..ειναι ελεγχομενα τα πραγματα (ακομα).

παντως ο αδερφος μου ηρθε σε μια εκθεση στην αθηνα και εμεινε σε ξενοδοχειο του κεντρου και κατουρηθηκε επανω του ..(μιλαμε για 1.95 ανθρωπο γυμνασμενο με κοιλια σε φετες απο τους κοιλιακους λογο tae kwon do)καποια στιγμη πηγε να βγει απο το ξενοδοχειο αλλα κατεβασαν τα στορια και του ειπαν καλυτερα να περιμενει κανα 2 ωρες.....του ζητησαν ευγενικα συγνωμη αλλα ουτως σοι αλλος δεν θα τολμουσε να βγει..

Καλα κανεις κ γραφεις βρε παιδι μου! Τι κ αν εφαγες 10 καρτες δλδ? Ολοι εχουμε δικαιωμα γνωμης. Κ προσωπικα χαιρομαι που βλεπω ανθρωπους που αν κ ζουν απο πρωτο χερι τα εκτροπα των λαθρομεταναστων γιατι ζουν/εργαζονται στο κεντρο, διατηρουν ακομα κριτικη σκεψη κ πανω από ολα βαζουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ ανεξαρτητως εθνικοτητας. Ακουγα προχτες στις ειδησεις μια ηλικιωμενη κυρια, κατοικο κεντρου, η οποια ελεγε: "δεν ειμαι ρατσιτρια, δεν επιδιωκω να διωξουμε ολους τους αλλοδαπους, υπηρξα κ εγω μεταναστρια κ ξερω τι σημαινει αυτο, απλα θελω να εξαλειφθουν τα κακοποια στοιχεια οποιας καταγωγης κ να μπορω να κυκλοφορω στην γειτονια μου χωρις τρομο." Αυτη ειναι κ η ουσια του προβληματος νομιζω.

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

Ντρέπομαι.....

Που ο γαμπρός μου είναι Αλβανός....

Που στην Αλβανία ήταν Έλληνας....

Που κράζαμε την αδερφή μου όταν τα έμπλεξε μαζί του...

Που βιαστήκαμε να τον "κατηγοριοποιήσουμε" οικογενιακώς...

Που άλλος μου γαμπρός που είναι απο Πελοπόνησσο είναι ........:oops: αλλά.....

Ντρέπομαι που σκέφτομαι έτσι....

Ντρέπομαι που με κατάντησαν να σκέφτομαι έτσι...

Ντρέπομαι που συνειδητοποιώ οτι δεν είναι οι (κατά)δικές μου σκέψεις αλλά σκέψεις μια φοβικής κοινωνίας...

Ντρέπομαι που κάποιοι συνάνθρωποί μας ήρθαν εδω με την υπόσχεση απο κάποιους μιας καλύτερης ζωής κι άφησαν πίσω πατρίδα κι οικογένεια για να τους φερόμαστε ως σκουπίδια.....

Συνεχιζω ν απιστευω οτι σαν λαος τα βαζουμε ΟΛΑ στο ιδιο τσουβαλι....δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο..παντου θα υπαρχουν καλοι και κακοι..

παντως ασχετο αλλα μια που ο γαμπρος ειναι απο Αλβανια πανε διακοπες το καλοκαιρι εκει και θα ξετρελαθεις..θα παθεις πλακαι με τα ξενοδοχεια και τις υπεροχες θαλασσες...ολα παμφθηνα και εξυπηρετηση ΑΨΟΓΗ..Μην γελας ρωτα τον γαμπρο σου και να εισαι υπερηφανη που βαλατε εναν σωστο ανθρωπο στην οικογενεια...

225363_1975737228657_1099876121_32339486_5655025_n.jpg

τα λέει όλα η φωτό.

ντροπη τους που χρησιμοποιουν την ελληνική σημαία.. το σχολιο του φωτογράφου "Εδώ τελείωσε η Ελλάδα. Πέθανε. Καταλάβετε το." "εφιαλτικά και ασφυκτικά πολλοί που αποδεικνύουν περίτρανα το άδειο μας πρόσωπο."

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Διαφημίσεις

( και μετά σου τη λένε που δεν έχεις τα κότσια να κατέβεις σε πορεία ή το έχουν και καμάρι να τραβολογάνε τα παιδιά τους ).

Πλέον στα 32 μου έγινα κότα σε τέτοια θέματα και προτιμώ τον καναπέ μου...δεν έχω να αποδείξω πλέον τίποτα και σε κανέναν

Όσο αναφορά τον εμφύλιο και εμένα κάτι τέτοιο μου θυμίζει...

επειδή είναι η δεύτερη φορά που το αναφέρεις κι επειδή εγώ με την Αρια συζητούσαμε για πορείες κ είχα πει οτι παίρνω το παιδί μαζί μου

1) δεν την 'είπα' σε κανένα

2) τη λέξη 'τραβολογάω' τη θεωρώ προσβλητική, αν το παιρνω μαζί μου είναι καθαρά προσωπική μου('μας' ως οικογένεια) απόφαση. Δεν ζήτησα γνώμες απλά έτυχε να αναφερθεί σε μια συζήτηση.

3) αν το καμαρώνω ή όχι δεν το ανέφερα πουθενά....

4) πιστεύω οτι σε λίγο (ίσως πολύ λίγο...) όλοι θα είμαστε στους δρόμους όχι μόνο με τα παιδιά μας αλλά χτυπώντας κατσαρόλες όπως στην Αργεντινή πριν κάποια χρόνια.

Άντε πάλι οι Άριοι..:o

Αυτό το είπες για να το πεις έτσι δεν είναι...δεν είπε κάποιος στα ποστ τα προηγούμενα κάτι τέτοιο έ ?

Και ο κουμπάρος μου είναι Αλβανός αλλά δε δίστασα ούτε μία στιγμή να δεχθώ να τον παντρέψω και να βαφτίσω τα παιδιά του...

rQGhp3.png

4) πιστεύω οτι σε λίγο (ίσως πολύ λίγο...) όλοι θα είμαστε στους δρόμους όχι μόνο με τα παιδιά μας αλλά χτυπώντας κατσαρόλες όπως στην Αργεντινή πριν κάποια χρόνια.

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ...

"Ν'αγαπας την ευθυνη. Να λες, εγω μοναχος μου θα σωσω τον κοσμο. Αν χαθει, εγω θα φταιω." Ν.Καζαντζακης

επειδή είναι η δεύτερη φορά που το αναφέρεις κι επειδή εγώ με την Αρια συζητούσαμε για πορείες κ είχα πει οτι παίρνω το παιδί μαζί μου

1) δεν την 'είπα' σε κανένα

2) τη λέξη 'τραβολογάω' τη θεωρώ προσβλητική, αν το παιρνω μαζί μου είναι καθαρά προσωπική μου('μας' ως οικογένεια) απόφαση. Δεν ζήτησα γνώμες απλά έτυχε να αναφερθεί σε μια συζήτηση.

3) αν το καμαρώνω ή όχι δεν το ανέφερα πουθενά....

αφού δεν την "είπες" σε κανένα τότε τι σε πείραξε ?????

sorry αλλά δεν μπορώ να θυμάμαι στα τόσα μέλη τι είπε και ποιος το είπε ή αν κάτι το έχω ξαναπεί...:oops:

ναι για το 4 συμφωνώ ότι προς τα εκεί οδεύουν τα πράγματα...

Κα Στυλιανάκη δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να χαίρεται βλέποντας τέτοιες εικόνες....

rQGhp3.png

Άντε πάλι οι Άριοι..:o

Αυτό το είπες για να το πεις έτσι δεν είναι...δεν είπε κάποιος στα ποστ τα προηγούμενα κάτι τέτοιο έ ?

Και ο κουμπάρος μου είναι Αλβανός αλλά δε δίστασα ούτε μία στιγμή να δεχθώ να τον παντρέψω και να βαφτίσω τα παιδιά του...

ναι εννούσα βασικά την ανωτερώτητα του Ελληνισμού σε σχέση με τους άλλους λαούς....το ίδιο δηλαδή τριπάκι στο οποίο μπήκαν εκατομμύρια Γερμανοί επί Χίτλερ..φοβάμαι πολύ οτι μπαίνουμε στο ίδιο τριπάκι,κατάλαβες;

με πιάνουν τα νεύρα μου βρε DALIA που δεν κοιτάμε τα χάλια μας μας φταίει ο κοσμάκης...Αλβανίδες δεν κλάψαν το '40;το ότι μια ζωή οι Βαλκάνιοι λαοί είχαν τους Αλβανούς για τις εκάστοτε βρωμοδουλειές δεν μας πειράζει;

κρυβόμαστε πίσω απο το (κ...ο)δαχτυλό μας αυτό με νευριάζει....δεν είμαστε Αριοι ήμαστε μάλλον παπ...ιοι....

διατυμπανίζουμε δεξιά κι αριστερά οτι είμαστε η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία οτι είμαστε Η κοιτίδα του πολιτισμού κι όμως είμαστε για τα μπάζα....

ξέρω έχω βγεί τελείως εκτός θέματος αλλά αυτό μου βγαίνει αυτό λέω....

ο παππούς μου στην Κρήτη το '50 είδε έναν μαύρο να κοιμάται κάτω απο ένα δέντρο και τον πήγε σπίτι η γιαγιά με τα πιτσιρίκια στη μεταπολεμική και μετακατοχική Ελλάδα οπότε φαντάζεστε συνθήκες...ο άνθρωπος ήταν φοιτητής,διάβαζε με το κερί και πήγαινε για δουλειά μαζί με τον παππού μου στις οικοδομές κι εμείς τρομάζουμε.....

αυτό όλο μου προκαλεί θλίψη...θλίψη και στεναχώρια......

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

Εξαθλιωμένοι άνθρωποι... απελπισμένες πράξεις...καταστροφικές συνέπειες...κρίμα...πως μαζεύτεται μια κατάσταση που έχει ξεφύγει;...ψύχραιμες λύσεις δεν μπορούν να βρεθούν;...

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εχθες λοιπόν την έπεσαν καμια 10αρια αλλοδαποί σε έναν δικυκλιστή λυκιάρχη, τον Βασίλη Καρακατσάνη....και ξέρετε γιατί; Γιατι απλά έφερε στο καπελάκι που φορούσε και στη μπαγκαζιέρα την ελληνική σημαία. Στην Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας του τη πέσαν με σιδερολοστούς, τον ρώτησαν γιατι έχει την ελληνική σημαία απάντησε ο άνθρωπος, γιατι είμαι έλληνας και φώναξαν σκοτώστε τον. Τον άφησαν με το 'δωράκι' των 32 ραμμάτων και αιματωμάτων στο κεφάλι. Γιατί; Γιατι έφερε στο καπέλο του την ελληνική σημαία. Μετά λοιπόν ας λέμε εμείς τα δικά μας.

Κυρια Στυλιανάκη, βλέπω κάνετε αγώνα να βρείτε κάθε τι που θα κατηγορούσε έλληνες (για μένα βέβαια ούτε αυτοί πρέπει να λέγονται έλληνες αλλά αυτό είναι ενα άλλο θέμα που το συζητάμε όποτε θέλετε) για τον ξυλοδαρμό του έλληνα λυκειάρχη που προανέφερα σαφώς δεν έχετε ακούσει κάτι, σαφώς δε μπαίνετε στον κόπο να παραθέσετε ποτέ οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά αλλοδαπών προς έλληνα πολίτη.....

Κανένα κομματάκι οργής περισσεύει για τις... κυβερνήσεις... που εκλέγουμε και μας κυβερνούν...?

Το "άρον άρον" και το "νίπτω τας χείρας μου" φαίνονται μάλλον πιο βολικά...

Κυρια Στυλιανάκη, βλέπω κάνετε αγώνα να βρείτε κάθε τι που θα κατηγορούσε έλληνες (για μένα βέβαια ούτε αυτοί πρέπει να λέγονται έλληνες αλλά αυτό είναι ενα άλλο θέμα που το συζητάμε όποτε θέλετε) για τον ξυλοδαρμό του έλληνα λυκειάρχη που προανέφερα σαφώς δεν έχετε ακούσει κάτι, σαφώς δε μπαίνετε στον κόπο να παραθέσετε ποτέ οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά αλλοδαπών προς έλληνα πολίτη.....

η κοινωνία μας gioli μου καθρευτίζεται στις πράξεις μας....τα ίδια που τους κάνουμε μας κάνουν...είναι σωστό;ΟΧΙ.απλως βρήκαν την ευκαιρία να εκτονώσουν την οργή τους σ'εναν άτυχο άνθρωπο που βρέθηκε στο λάθος μέρος την λάθος ώρα....να σου θυμίσω επίσης το βίντεο που είχε προβληθεί χρόνια πριν όταν άντρας του Λιμενικού ζήτησε απο λαθρομετανάστη που μόλις είχε συλλάβει μαζί με άλλους να του καθαρίσει τα παπούτσια....σε τιμάει αυτό ως Ελληνίδα;

io6Qp3.png

g3BCp2.png

κ στυλιανακη, πηρατε ξεκαθαρη θεση σε ενα οχι και τοσο ξεκαθαρο θεμα. υποθετω υπαρχουν φωτο απο την αντιθετη πλευρα?

αλλα παλι, δικο σας το φορουμ... εσεις μπορειτε να παιρνετε θεση.

Μπορεί να φάω και εγώ κάρτα, αλλά δεν θέλω να λειτουργώ στρουθοκαμηλικά. Θα πω την άποψή μου, με βάση τα βιώματά μου.

Μεγάλωσα στην Αθήνα, σε γειτονιά που παραδοσιακά είχε από πολύ παλιά (μιλάω για δεκαετία του 80, τώρα) πάρα πολλούς μετανάστες: κυρίες από Φιλιππίνες, πρόσφυγες από Παλαιστίνη, αφρικανούς φοιτητές ή απλά εργαζόμενους, πολωνούς μάστορες ή οικιακές βοηθούς καθώς και πολλούς διπλωματικούς υπαλλήλους. Η γειτονιά μου ήταν μεν λαϊκή γειτονιά, αλλά γειτόνευε με πολύ κυριλέ προάστειο, όπου υπάρχουν επαύλεις που απασχολούσαν παραδοσιακά αρκετούς ξένους και επίσης, υπήρχαν πολλές πρεσβείες, οπότε βόλευε όσους δούλευαν εκεί, να μένουν στην περιοχή μου κλπ κλπ Ουδέποτε αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα με αυτούς τους ανθρώπους. Ήταν όλοι τους νοικοκυραίοι και ζούσαμε πολύ καλά με το να τους έχουμε γείτονες.

Τα πράγματα όμως, δεν είναι έτσι τώρα πια. Δυστυχώς, έχουν μπει στην Ελλάδα λαθραία, και ΚΑΠΟΙΟΙ άνθρωποι οι οποίοι επιδίδονται σε πολλές εγκληματικές πράξεις. Εγώ λυπάμαι αφάνταστα τον ξένο, που δεν έχει να φάει και που για να βγάλει τα προς το ζην, κλέβει ένα ψωμί, ένα κουλούρι, ένα οτιδήποτε. Δεν λυπάμαι όμως σε καμία περίπτωση, τον άνθρωπο που για να σου πάρει την τσάντα, την κάμερα, το οτιδήποτε πολύτιμο έχεις, σε σκοτώνει εν ψυχρώ. Δεν λυπάμαι αυτούς που έχουν βγάλει τις κοπέλες, τις ομοεθνείς τους, στο δρόμο και τις εκδίδουν.

Και, κακά τα ψέμματα, ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των ανθρώπων είναι ξένοι και η πλειοψηφία τους, είναι οι λεγόμενοι λαθρομετανάστες. Με αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, έχω πρόβλημα. Όπως θα είχε πρόβλημα μαζί τους και η κάθε κυρία κατάγεται από την Αφρική ή την Πολωνία ή τις Φιλιππίνες και ζει εδώ χρόνια, εργάζεται, προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της. Είμαστε ρατσιστές όταν βρίζουμε, καταφερόμαστε αρνητικά, φερόμαστε επιθετικά απέναντι σε κάθε άνθρωπο που ζει στην Ελλάδα και κατάγεται από άλλη χώρα, αδιακρίτως. Δεν είμαστε ρατσιστές όμως, όταν ανησυχούμε για την αύξηση της εγκληματικότητας, στο μέτρο και στο βαθμό που ευθύνονται και όσοι ξένοι έχουν μπει στην Ελλάδα παράνομα. Δεν είναι ρατσιστικό το να το πούμε αυτό, ότι ορισμένοι, κάποιοι, πολλοί ξένοι, "λαθρομετανάστες" κάνουν εγκληματικές πράξεις. Είναι απλά η αλήθεια. Είναι ρατσιστικό το "πας μη Έλλην βάρβαρος".

ναι εννούσα βασικά την ανωτερώτητα του Ελληνισμού σε σχέση με τους άλλους λαούς....το ίδιο δηλαδή τριπάκι στο οποίο μπήκαν εκατομμύρια Γερμανοί επί Χίτλερ..φοβάμαι πολύ οτι μπαίνουμε στο ίδιο τριπάκι,κατάλαβες;

με πιάνουν τα νεύρα μου βρε DALIA που δεν κοιτάμε τα χάλια μας μας φταίει ο κοσμάκης...Αλβανίδες δεν κλάψαν το '40;το ότι μια ζωή οι Βαλκάνιοι λαοί είχαν τους Αλβανούς για τις εκάστοτε βρωμοδουλειές δεν μας πειράζει;

κρυβόμαστε πίσω απο το (κ...ο)δαχτυλό μας αυτό με νευριάζει....δεν είμαστε Αριοι ήμαστε μάλλον παπ...ιοι....

διατυμπανίζουμε δεξιά κι αριστερά οτι είμαστε η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία οτι είμαστε Η κοιτίδα του πολιτισμού κι όμως είμαστε για τα μπάζα....

ξέρω έχω βγεί τελείως εκτός θέματος αλλά αυτό μου βγαίνει αυτό λέω....

ο παππούς μου στην Κρήτη το '50 είδε έναν μαύρο να κοιμάται κάτω απο ένα δέντρο και τον πήγε σπίτι η γιαγιά με τα πιτσιρίκια στη μεταπολεμική και μετακατοχική Ελλάδα οπότε φαντάζεστε συνθήκες...ο άνθρωπος ήταν φοιτητής,διάβαζε με το κερί και πήγαινε για δουλειά μαζί με τον παππού μου στις οικοδομές κι εμείς τρομάζουμε.....

αυτό όλο μου προκαλεί θλίψη...θλίψη και στεναχώρια......

Tεσπα με κούρασε αυτό με την άρια φυλή...

Προσωπικά θα μιλήσω και θα πω απλά ότι δεν ντρέπομαι καθόλου που είμαι ελληνίδα και θέλω το καλύτερο για τη χώρα μου και προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ...είναι απλό και κατανοητό νομίζω...

Από κει και πέρα κάθε καλοκαίρι που πάμε στο εξοχικό μας επειδή πλέον έχουμε γνωριστεί με τους έγχρωμους που δουλεύουν εκεί και πουλώντας τσάντες και cd προσπαθούν να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί, πέρνω πολλά μεσημέρια τα παιδάκια τους στο σπίτι με την αδερφή μου, τρώμε όλοι μαζί και παίζουν ανέμελα όλα τα παιδάκια....εγώ η ρατσίστρια...

Από κει και πέρα το ότι άνοιξαν τα σύνορα και ήρθε κάθε καρυδιάς καρύδι με αντάλλαγμα ψήφους, το ότι ήρθαν οι αλβανοί όταν άνοιξαν οι φυλακές, συγνώμι αλλά και αυτό το βλέπω...σε καμία περίπτωση δεν τους τσουβαλιάζω...

Όσο αναφορά τη φωτό της Κας Στυλιανάκη είχα την ατυχία να δω κάτι παρόμοιο live, όταν είχε γίνει ένα φονικό μεταξύ ρώσσων...Κάποιοι συμπολίτες τους ΝΟΜΙΖΑΝ ότι τους σκότωσε έλληνας...και πήραν πέτρες, λοστούς, σπασμένα μπουκάλια και έσπαζαν αυτοκίνητα και μαγαζιά ελλήνων....κατέβηκαν και αυτοί που είχαν υποστεί τις ζημιές και έγινε το σώσε....ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ...

rQGhp3.png

κ στυλιανακη, πηρατε ξεκαθαρη θεση σε ενα οχι και τοσο ξεκαθαρο θεμα. υποθετω υπαρχουν φωτο απο την αντιθετη πλευρα?

αλλα παλι, δικο σας το φορουμ... εσεις μπορειτε να παιρνετε θεση.

Θα συμφωνήσω. Επίσης, θα ήθελα να ζητήσω, να μην κλειδωθεί το θέμα. Ας ακουστούν όλες οι απόψεις. Μέχρι τώρα, εξάλλου, δεν έχει βρίσει κανείς (και ούτε να βρίσει), ούτε έχει χρησιμοποιήσει βαριές εκφράσεις (και μακάρι να μην το κάνει κανείς). Να ακουστούν όλες οι απόψεις και να γίνει ένας καλός διάλλογος.

ξεκινησε πολεμος και οχι εμφυλιος αλλα μεταξι ελληνων και αλλοδαπων!!!εγω που εχω την οικογενεια μου το παιδι μου τον συζηγο μου και ειμαστε ημιδαποι ποιος και τι θα μας προστατεψει!!!!φοβαμαι και τρεμω οπως καθε μανουλα ελληνιδα η ξενη,για την οικογενεια μου!!!για το παιδι μου....φοβαμαι!!!!

νομιζουμε οτι αυτα δεν θα ερθουν κοντα μας..ομως ειναι ακριβως διπλα μας!!!!

και σας ρωτω ειληκρινα..αν αυριο δουμε ανθρωπους νεκρους στους δρομους θα μας

νοιαξει η εθνικοτητα τους???ολοι μπροστα στη ζωη και τον θανατο ειμαστε ιση!!!

φοβαμαι..........!!!!!!!!!!!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...