Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο συζηγος 'σερφαρει'σε ..πονηρα..sites..

my_angel

Recommended Posts

ΒΡΕ τι λετε?

εδω οι περισσοτερες κοπελες εχουν βιωσει (μεσα στο parents) εγκυμοσυνες και οταν ανοιξα θεμα καποτε σχετικα με το σεξ στη διαρκεια της κυησης, ξερετε ποσες εμφανιστηκαν απο το πουθενα με ερωτηματα και ανακουφισμενες που καποιος τολμησε να μιλησει για κατι τετοιο δημοσια?? βρε εδω στο γυναικολογο δεν μιλουν ελευθερα..

για τις πορνοταινιες απορουμε?

εγώ που ήμουν????

θα το πω και ας ενοχλήσω πολλες εδω μεσα:rolleyes::rolleyes:

στην διαρκεια της εγκυμοσυνης μου εκανα το ποιο ωραιο σεξ της ζωής μου

χωρις αγχος μη κανουμε πατάτα αφου η πατάτα ήδη ηταν μεσα στην κοιλιτσα

Ελευθεροι χωρις αναστολες χωρις τιποτα...!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα τα αντέχω σχεδόν, αλλά την είμαι αλλεργική στην ειρωνία!!!

Εγώ την δεύτερη ταινία της Τζούλιας πάντως την κατέβασα κανονικότατα, όταν μου το ζήτησε ο άντρας μου, γιατί ο ίδιος δεν ξέρει να κατεβάζει ταινίες.

Έπρεπε να τα πάρω στο κρανίο;

Και την είδαμε παρέα και παιθάναμε στο γέλιο, μάλιστα δεν αντέξαμε να την δούμε όλη.

Μου φαίνεται πολύ αστείο να το κάνουμε θέμα το να βλέπουν τσόντες γενικά οι άντρες.

Θα με ενοχλούσε εαν το έκανε κρυφά ίσως.

Τον δικο μου χαζμπαντ επρεπε να δεις....

Οταν βγηκε η πρωτη την ειδα, ξεραθηκα με την κολλητη μου στα γελια στο τηλεφωνο , οκ λεμε μονο βουβα την βλεπεις αλλιως ξενερωμα

Ερχεται ο χαζμπαντ σπιτι , και μου λεει χαμος στη δουλεια κτλπ να για την τζουλια και χο οχο και σου μου του....

α του λεω την ειδα δε λεει και πολλα

ετσι ο χαζμπαντ :shock:

στην κρατησα στην επιφάνεια εργασιας να τη δεις και εσυ!!

Με ευχαριστησε με ενα σβουρηχτο φιλι...... για γελια το ξερω χαχαχα

λοιπον, δεν με αφηνετε να φυγω.. σημερα εκανα σεμιναριο στο κυημα που αν ειναι τελικα αγορι ετοιμο γ......λα θα τον κανω..αν ειναι κοριτσι, δεν θα πεινασουμε..

μανα σου λεει μετα..

Κοριτσια??? Αναφέρομαι στις κοπέλες που είπαν ότι ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ γιατι ειναι προδοσία και αλλα τέτοια και θα τον χώριζαν τον συζηγο αν αυτοικανοποιούταν και εβλεπε τέτοια πραγματα....

ΕΣΕΙΣ μόνες σας δεν το κάνετε??? (ΜΗΝ πείτε ΟΧΙ θα ειναι ψέμα).....Γιατί βάζετε τον συζηγο στο εκτελεστικό αποσπασμα για κάτι που κάνετε και σεις????

Τέλος, Αν μιλησετε με σεξολόγους και ειδικούς γιατρούς θα σας ενημερώσουν ότι ειναι απολυτα φυσιολογικο το ζευγαρι πέραν της συνευρεσης τους να ασχολείτε αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτο του και αυτο δηλώνει την σεξουαλικότητα τους καθαρά....Δεν έχει να κάνει με τον άλλον παρα μόνο με τον ίδιο....

Ο άνδρας βεβαιως το κάνει πιο συχνα "ΜΟΝΟΣ" του απο την γυναικα....Σεξ να κάνετε ΤΩΡΑ μπορεί να το κάνει μετά απο 1 ωρα μονος του...Δεν σημαινει ότι δεν τον ικανοποιησατε ΟΜΩΣ....Δεν σημαίνει ότι δεν σας θέλει δεν σας αγαπάει κλπ κλπ.....

Εσεις όταν το κάνετε μόνη σας, σημαίνει ότι δεν αγαπάτε ή δεν θέλετε τον άνδρα σας???

Θα μείνω σε αυτή τη δημοσίευση. Με την οποία συμφωνώ 1000%

Γιατί η μικροαστική ηθική μας μας κάνει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

Καταδικάζουμε τις ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ορμές μόνο και μόνο γιατί μας έμαθαν ότι το σεξ είναι μόνο για κλειστά δωμάτια.

Πολλές γυναίκες δεν απελευθερώνουν εαυτούς γιατί τις έμαθαν ότι η ελευθερία στο σεξ είναι μόνο για τις ιερόδουλες και ότι κανείς άντρας δεν θα τις σεβατεί αν αφεθούν μαζί του.

Και τους δικούς τους περιορισμούς θέλουν να επιβάλλουν και στο σύζυγο.

Προσωπικά αγαπώ πολύ τον άντρα μου. Είμαι ερωτευμένη 13 χρόνια μαζί του. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Αλλά... Μου αρέσει αρκετές φορές να μπαίνω σε "περίεργα" σάιτ. Και το απολαμβάνω. από την άλλη ζηλεύω όταν καταλαβαίνω οτι ο άντρας μου χαζεύει σε τέτοιο σάιτ. Αλλά δεν τον κατηγορώ ούτε πρόκειται να του το απαγορεύσω.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

αυτο με εξαγριωνει, και αν τυχον το εκανε ο αντρας μου θα τον εσφαζα

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=309415&cid=4

τωρα, για τον γκουζγκουνη, τη τζουλια και οποιονδηποτε αλλο επαγγελματια συναινει.... νο προμπλεμ...

ενηλικοι που απευθυνονται σε ενηλικες.....

αρκει να μην γινεται εξαρτηση, αρκει να γινεται για να γελασουμε λιγο, ή για να περασουμε καλα -αν τυχαινει να τη βρισκουμε ετσι...- ολα καλα...

η υποκρισια ομως, φερνει το εγκλημα.... κι αυτο με κανει ΕΞΑΛΛΗ

Καλα μιλαμε ...δεν σας προλαβαινω....

Για την εγκυμοσυνη ενα απτα ιδια;) Με τις ορμονες στα φορτε..χχαχαχαχαχα

Και συμφωνω και με την Ρεα, με την διαφορα πως αν δω οτι εχει βρει κανενα καλο σαιτ θα το δουμε παρεουλα:lol:

Κατα ταλλα για τα περι ηθικολογιας κτλ...

εδω ταιριαζει απολυτα το....μιλησαν οι ανηθικοι περι ηθικοτητας.

Γιατι το λεω αυτο; Αν ειναι δυνατον! Μιλαμε σοβαρα τωρα;

Καταρχην για να επανελθω στο αρχικο θεμα, τσακωσε τον αντρα της να κοιταει καποια περιεργα σαιτ και αντι να του μιλησει(πρωτη γκαφα), επεσε ελεγχος (δευτερη γκαφα) και τριτον βγηκε στο φορουμ και δημοσιευσε το προβλημα της (τριτη γκαφα!).

Δεν ξερω....εγω αλλιως την εννοω την τελεια σχεση...οχι με κρυφα, ελεγχους και υπονοιες....

Και οχι! Δεν ειναι ολοι οι αντρες το ιδιο, ουτε ολες οι γυναικες.Ευτυχως υπαρχουν τοσο διαφορετικοι ανθρωποι σαυτο τον μικροκοσμο!!!

Κοριτσια??? Αναφέρομαι στις κοπέλες που είπαν ότι ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ γιατι ειναι προδοσία και αλλα τέτοια και θα τον χώριζαν τον συζηγο αν αυτοικανοποιούταν και εβλεπε τέτοια πραγματα....

ΕΣΕΙΣ μόνες σας δεν το κάνετε??? (ΜΗΝ πείτε ΟΧΙ θα ειναι ψέμα).....Γιατί βάζετε τον συζηγο στο εκτελεστικό αποσπασμα για κάτι που κάνετε και σεις????

Τέλος, Αν μιλησετε με σεξολόγους και ειδικούς γιατρούς θα σας ενημερώσουν ότι ειναι απολυτα φυσιολογικο το ζευγαρι πέραν της συνευρεσης τους να ασχολείτε αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτο του και αυτο δηλώνει την σεξουαλικότητα τους καθαρά....Δεν έχει να κάνει με τον άλλον παρα μόνο με τον ίδιο....

Ο άνδρας βεβαιως το κάνει πιο συχνα "ΜΟΝΟΣ" του απο την γυναικα....Σεξ να κάνετε ΤΩΡΑ μπορεί να το κάνει μετά απο 1 ωρα μονος του...Δεν σημαινει ότι δεν τον ικανοποιησατε ΟΜΩΣ....Δεν σημαίνει ότι δεν σας θέλει δεν σας αγαπάει κλπ κλπ.....

Εσεις όταν το κάνετε μόνη σας, σημαίνει ότι δεν αγαπάτε ή δεν θέλετε τον άνδρα σας???

Συμφωνώ 100%

Παραλίγο να νοιώσω ανώμαλη επειδή δεν έχω πρόβλημα που έχω βρει στα μειλ του άντρα μου πονηρά βιντεάκια και που κάθομαι και τα βλέπω ενώ δεν είναι παρών..Επίσης όταν πάμε σε παραλίες θα έπρεπε να ενοχλούμαι που κοιτάζει τις γυμνόστηθες (κι ενίοτε τελείως γυμνές κοπέλες?) Εγώ το χαίρομαι και αν δω και μια πολύ όμορφη κοπέλα του τη δείχνω κιόλας..Και σε στυλ χιούμορ ειδικά μετα τη γέννα του λέω:κοίτα, κοίτα, γιατί που θα τα ξαναδείς τέτοια ωραία!!! (το στήθος μου μετά από 13 μήνες θηλασμου,μου γαργαλάει τις πατούσες)

αγαπητα μελη το θέμα άνοιξε.

μεταφέρθηκαν δημοσιευσεις στο αρχειο που ήταν off topic κ μερικά σχολιασμό συμπεριφοράς μελών, θα δοθούν οι απαραίτητες κάρτες αύριο.

παρακαλώ επικεντρώστε στο αρχικό θέμα και αποφυγετε λέξεις οι οποιες μπορεί να αποβουν επιζήμιες στην ιστοσελίδα εξαιτίας προσέλκυσης spam ή χρηστών που είναι κακόβουλοι (περιγραφές αισθησιακών ταινιών, λέξεις που περιγραφουν αυτές, πρωταγωνιστές ταινιών με μή αλλαγμένο το όνομα)

θα ανοιξουν τις επομενες ημερες ψηφοφορίες για αυτο το θέμα και για άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με τις συζυγικές σχέσεις.

το θεμα ανοιγει εκ νεου για να συνεχισει η συζητηση με επίκεντρο την επίλυση του προβλήματος του μέλους που δημοσιευσε το αρχικό ερώτημα απορία.

Αγαπητέ administrator, συγγνώμη, αλλά εγώ βλέπω όλες τις δημοσιεύσεις στις οποίες αναφέρεστε εδώ:

αγαπητα μελη το θέμα άνοιξε.

μεταφέρθηκαν δημοσιευσεις στο αρχειο που ήταν off topic κ μερικά σχολιασμό συμπεριφοράς μελών, θα δοθούν οι απαραίτητες κάρτες αύριο.

παρακαλώ επικεντρώστε στο αρχικό θέμα και αποφυγετε λέξεις οι οποιες μπορεί να αποβουν επιζήμιες στην ιστοσελίδα εξαιτίας προσέλκυσης spam ή χρηστών που είναι κακόβουλοι (περιγραφές αισθησιακών ταινιών, λέξεις που περιγραφουν αυτές, πρωταγωνιστές ταινιών με μή αλλαγμένο το όνομα)

θα ανοιξουν τις επομενες ημερες ψηφοφορίες για αυτο το θέμα και για άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με τις συζυγικές σχέσεις.

το θεμα ανοιγει εκ νεου για να συνεχισει η συζητηση με επίκεντρο την επίλυση του προβλήματος του μέλους που δημοσιευσε το αρχικό ερώτημα απορία.

Δεν έχουν πάει στο αρχείο... :confused:

Εκτός κι αν παρερμήνευσα το μήνυμα σας...

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

Αγαπητέ administrator, συγγνώμη, αλλά εγώ βλέπω όλες τις δημοσιεύσεις στις οποίες αναφέρεστε εδώ:

Δεν έχουν πάει στο αρχείο... :confused:

Εκτός κι αν παρερμήνευσα το μήνυμα σας...

το ιδιο διαπιστωσα και εγω και δεν καταλαβαινω γιατι καποιες δημοσιευσεις πρεπει να μπουν στο αρχειο!!!ελευθερια αποψης και γνωμης δεν υπαρχει προφανως...λογοκρισια κοινως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 months later...

καλη σας μερα.....θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας μπορει να μην ειναι σοβαρο πολυ αλλα εχθες το βραδυ με πηρε απο νωρις ο υπνος το πρωι ανοιξα το λαπ τοπ και καταλαθος μπηκα στο ιστορικο και ειδα πως εχθες το βραδυ ενω κοιμομουν ο αντρας μου κοιτουσε οχι ακριβως ταινιες ερωτικου περιεχομενου αλλα...οπως το εγραφε χαρακτηριστικα κο...ρα χορευει....λεσβιες παρεα...κοριτσια κανουν πεζοδρομιο...και διαφορα τετοια που στην τελικη εδειχναν μονο κωλ..ς....το πρωι σκοτωθηκαμε μου ειπε πως ανοιξε ενα αλλο βιντεο και του τα εβγαλε προτεινομενα και απλα πατησε απο περιεργεια να δει....αυτο ειπε....εσας θα σας πειραζε???ειμαι εγκυος 4 μηνων και δεν εχουμε καθολου ερωτικες επαφες κανουμε αλλα πραγματακια ομως....:oops: δεν ξερω γιατι με τρελανε μ πειραξε πολυ η ιδεα οτι εψαξε να δει κατι τετοιο ....δεν ξερω ειμαι παραλογη.....τι θα λεγατε εσεισ???καθε γνωμη δεκτη σας ευχαριστω...

**ANGEL**:lol:MLUSp3.png

νομίζω αν όχι όλοι ,οι περισσότεροι άντρες βλέπουν τέτοια βίντεο,ακόμα και μετά το γάμο.και μενα με πείραζε στην αρχή αλλά πλέον όχι τόσο.ας τα βλέπει όσο θέλει,να μην τα κάνει με άλλες με ενδιαφέρει..

Χα σιγά το΄το πράγμα! Και εγώ βλέπω τέτοια βίντεο μπουχουχα!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Διαφημίσεις

εγω του χω πει να προσεχει να μην κολλησει ο υπολογιστης κανεναν ιο απο αυτα τα site γιατι μετα θα τον σφαξω !!!!

απο κει και περα ας βλεπει οτι θελει, αρκει να μην θελει να τα κανω κι εγω ολα γιατι καποια ειναι πολυ δυσκολα :lol::lol::lol:

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Σιγά καλέ, όλοι οι άντρες βλέπουν....Λογικό και υγιές, αφού είναι άντρας...Μαθαίνουν να το κάνουν από μικροί αυτό, δεν έχει σχέση με σένα ούτε και με καμία άλλη γυναίκα...Και όπως είπε η Τότζο καλύτερα να βλέπει αυτά να εκτονώνεται παρά να καλοβλέπει τη συνάδελφο π.χ.

Και μη νομίζεις, δεν σας συγκρίνει...Ίσως να έχεις και μια ευαισθησία παραπάνω επειδή είσαι έγκυος...Δεν σημαίνει τίποτα γι'αυτόν και να δεις που αν είσαι εσύ άνετη δεν θα του κάνουν και αίσθηση....

Κάντου έκπληξη σήμερα το βράδυ και βάλε στον υπολογιστή αντίστοιχη ιστοσελίδα :oops: και φόρα και κάτι αισθησιακό και να δεις που επειδή θα το εγκρίνεις και δεν θα αποτελεί πια μια κρυφή ένοχη απόλαυση θα το αγνοήσει επιτόπου και θα πάρει εσένα στην αγκαλιά του!!!!!:-D Ό,τι στοίχημα θες, το να τον αφήνεις να βλέπει τέτοιο υλικό ξενερώνει (με την έννοια ότι δεν είναι πια κάτι απαγορευμένο που διεκδικεί για τον εαυτό του) αρκετά τον άντρα....Άμα τον ενθαρρύνεις κιόλας θα κοκορεύεται στους φίλους του και εσύ θα βγεις η καλύτερη γυναίκα μακράν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

εγω του χω πει να προσεχει να μην κολλησει ο υπολογιστης κανεναν ιο απο αυτα τα site γιατι μετα θα τον σφαξω !!!!

απο κει και περα ας βλεπει οτι θελει, αρκει να μην θελει να τα κανω κι εγω ολα γιατι καποια ειναι πολυ δυσκολα :lol::lol::lol:

χαχα, σωστή! :D :D :D

Vasoulaaa δεν εισαι η μονη με αυτόν τον προβληματισμό, ριξε μια ματιά κι εδώ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=89877&highlight=%F4%F3%EF%ED%F4%E5%F2

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Σιγά καλέ, όλοι οι άντρες βλέπουν....Λογικό και υγιές, αφού είναι άντρας...Μαθαίνουν να το κάνουν από μικροί αυτό, δεν έχει σχέση με σένα ούτε και με καμία άλλη γυναίκα...Και όπως είπε η Τότζο καλύτερα να βλέπει αυτά να εκτονώνεται παρά να καλοβλέπει τη συνάδελφο π.χ.

Και μη νομίζεις, δεν σας συγκρίνει...Ίσως να έχεις και μια ευαισθησία παραπάνω επειδή είσαι έγκυος...Δεν σημαίνει τίποτα γι'αυτόν και να δεις που αν είσαι εσύ άνετη δεν θα του κάνουν και αίσθηση....

Κάντου έκπληξη σήμερα το βράδυ και βάλε στον υπολογιστή αντίστοιχη ιστοσελίδα :oops: και φόρα και κάτι αισθησιακό και να δεις που επειδή θα το εγκρίνεις και δεν θα αποτελεί πια μια κρυφή ένοχη απόλαυση θα το αγνοήσει επιτόπου και θα πάρει εσένα στην αγκαλιά του!!!!!:-D Ό,τι στοίχημα θες, το να τον αφήνεις να βλέπει τέτοιο υλικό ξενερώνει (με την έννοια ότι δεν είναι πια κάτι απαγορευμένο που διεκδικεί για τον εαυτό του) αρκετά τον άντρα....Άμα τον ενθαρρύνεις κιόλας θα κοκορεύεται στους φίλους του και εσύ θα βγεις η καλύτερη γυναίκα μακράν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Ακριβώς ότι λέει το Χριστινάκι….!!!! :)

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Όποιον άντρα ακούσετε να λέει "εγώ δε βλέπω τέτοια", "δεν με αφορά ως θέαμα" και άλλα τέτοια πολιτισμένα, κράξτε τον....Ψεύδεται. Σε όλους αρέσει, όλοι το ψάχνουν. Το πρόβλημα ξεκινά όταν βλέπουν 172 ώρες την ημέρα τσόντα (ως γνωστόν η μ...κία χαζεύει τον άνθρωπο), όταν ψάχνουν για σεξ μέσω ίντερνετ και διάφορα άλλα που ξεφεύγουν από την απλή χαρά του θεατή ωραίων κ..λων. Εμένα κάτι τέτοιο, ναι, θα με ανησυχούσε. Αυτό που περιγράφεις όχι.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

επειδη ειμαι και εγω εγκυος καταλαβαινω εν μερη την ψυχολογια της....δεν νιωθουμε και πολυ ποθητες τωρα και μενα θα με πειραζε............:):):):) ισως οχι ακριβως θα με πειραζε:cool::cool: απλα θα αναρωτιομουν γιατι το κανει...νομιζω πως ειναι λογικο σε καταλαβαινω ομως;);) γιατι και εγω πιανω πολλες φορες τον εαυτο μου πχ βλεπουμε μια ταινια και κατι λεει για την ηθοποιο και αρχιζω ε βεβαια δεν σου αρεσω τωρα που αρχισα να πρηζομαι και ολα τα τρελα:shock::shock::shock::shock: ειναι μαλλον απο την εγκυμοσυνη....παντως το βρισκω ψιλολογικο δηλαδη ολοι το κανουν...ισως εμεις ειμαστε λιγο πιο ευαισθητες γιατι ειμαστε εγκυες....

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

αρκει να μην θελει να τα κανω κι εγω ολα γιατι καποια ειναι πολυ δυσκολα :lol::lol::lol:

Αχαχαχχα!!! Κανένα σπαγγάτο στον τοίχο και η κοιλιά τούρλα!!! Σωστή! Μάλλον θα πρέπει να το ξεκαθαρίσω και εγώ, τώρα που είμαι έγκυα δεν είμαι για πολλά πολλά...

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Α, για τις ηθοποιούς στις ταινίες το λένε και να μην είσαι έγκυος...:? Εγώ κάνω το εξής, όποτε μου τη βαράει που λέει πόσο ωραία είναι κάποια: Ναι, αλλά και ο Clooney (π.χ. που παίζει στην ταινία) τι ωραίος άντρας και καλός ηθοποιός....Μου βγάζει κάτι ρε παιδί μου, δεν ξέρω....:D Και μετά βράζει αυτός :oops::D

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Α, για τις ηθοποιούς στις ταινίες το λένε και να μην είσαι έγκυος...:? Εγώ κάνω το εξής, όποτε μου τη βαράει που λέει πόσο ωραία είναι κάποια: Ναι, αλλά και ο Clooney (π.χ. που παίζει στην ταινία) τι ωραίος άντρας και καλός ηθοποιός....Μου βγάζει κάτι ρε παιδί μου, δεν ξέρω....:D Και μετά βράζει αυτός :oops::D

το κανω και εγω...και αλλαζει 55 χρωματα χαχαχαχχαχα:P:p

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Μιλαμε οτι ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ βλεπουν.

Το τι e-mail λαμβανει ο αντρας μου(απο δικα μου ξαδερφια)δεν σου περιγραφω.

Κατσε και δες μια φορα μαζι του και ερχησε να λες ''....μμμμμμμμμμ μια χαρα προσοντα εχει το παλικαρι..!!!!''' και θα σου πω εγω ποιος θα ζηλεψει!!!!

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...