Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ο συζηγος 'σερφαρει'σε ..πονηρα..sites..

my_angel

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια,

Εχω προβληματιστει εντονα με την "δραστηριοτητα" που ανακαλυψα σχετικα προσφατα οτι ασχολειται ο συζυγος μου.... Θα ηθελα την γνωμη σας,, μηπως καποια απο σας εχει αντιμετωπισει καποιο παρομοιο περιστατικο.

...

Πριν απο περιπου 1,5-2 μηνες ειχα βγει στο μπαλκονι να απλωσω ρουχα και καθως εμπαινα μεσα ειδα με την ακρη του ματιου μου οτι ο αντρας μου εκλεισε βιαστικα την σελιδα που κοιταζε και ανοιξε κπ αλλη.. Μετα απο λιγο πηγε στην τουαλετα και εγω μπηκα στο ιντερνετ για λιγο και καταλαθος (για καλη μου τυχη ομως) μου εβγαλε την σελιδα που κοιταζε πριν... Και τι να δω.. Ενα site απο οικους ανοχης και ενα σορο φωτογραφιες απο "ιεροδουλες" και τα σχετικα. Λιγο ηθελα ακομα και θα το αθαινα το εγκεφαλικο. Τελος παντων,μ αφου βγηκε απο το μπανιο τον ρωτησα τι δουλεια εχει να ψαχνει τετοια πραγματα και η δικαιολογια ηταν οτι ηθελε να παει τον ανηψιο του. (δεν τον πολυπιστεψα φυσικα λογο της εκφρασης που ειχε στο προσωπο του..λες και δεν τον ξερω..!!!!)

Παει αυτοοοο..

Απο κει κι επειτα τσεκαρω τακτικα τον υπολογιστει και τα σαιτ που μπαινει και σημερα ξαναβλεπω οτι εχει μπει ξανα αρκετες φορες.

(Θα εκφραστω λιγο πιο ανοιχτα..)...το θεμα ειναι πως δεν με ενοχλει αν δει βιντεο για να αυτοικανοποιηθει ..αλλα αυτο δεν το κανει για αυτο τον λογο σιγουρα γιατι αυτα τα βλεπει εντελως ακρες ωρες και σε στιγμες που εγω ειμαι στο ιδιο δωματιο και κανω δουλειες..

Τι γινεται ρε κοριτσια???

Η συμπεριφορα του παντως ειναι φυσιολογικοτατη. Δεν καταλαβαινω τπτ..

Εχω σκοπο να κοψω κινηση για καμια εβδομαδα ακομα και μετα να του μιλησω.

(Αν υπαρχει και καποιος αντρας εδω μηπως μπορει να δωσει καμια συμβουλη..?)

...Τι να πρωτοπω...

Πως να περιγραψω την αγαπη μου για σενα...

Μονο λογια αγαπης και στοργης πλημμυριζουν την ψυχη μου καθε φορα που...με κοιτας...μου γελας...με παιρνεις αγκαλια......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 184
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(Θα εκφραστω λιγο πιο ανοιχτα..)...το θεμα ειναι πως δεν με ενοχλει αν δει βιντεο για να αυτοικανοποιηθει ..αλλα αυτο δεν το κανει για αυτο τον λογο σιγουρα γιατι αυτα τα βλεπει εντελως ακρες ωρες και σε στιγμες που εγω ειμαι στο ιδιο δωματιο και κανω δουλειες..

χμ...βασικα δε μπορω να φανταστω για ποιον αλλο λογο να τα κανει.Καλα το οτι την ιδια ωρα εισαι κι εσυ στο σπιτι μη το λαμβανες και πολυ υποψιν σου...προφανως θεωρει οτι επειδη κανεις δουλειες δεν τον παιρνεις χαμπαρι...μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους...δεν παει παραπερα.

Εσυ για ποιο λογο πιστευεις οτι τα κανει?Υποψιαζεσαι οτι πηγαινει σε οικους ανοχης?Δε θα το καταλαβαινες αν γινοταν κατι τετοιο?

Γιατι αν πηγαινει πες του οτι δεν υπαρχει λογος να τρεχει...αν του αρεσει να τα σκαει για να κανει σεξ...μπορει να τα σκαει σε εσενα...εκατο ευροπουλακια τη φορα...να βγαζεις και το χαρτζιλικι σου.;)

Καλημέρα ,δεν θα με αναστάτωνε τόσο πολυ κάτι τέτοιο.Σίγουρα θα πάθενα στην αρχή ένα μικρό σοκ ,αλλά θα το ξεπερνούσα.Πιστεύω πως δεν υπάρχει άντρας που δεν ρίχνει έστω και μία ματιά σε τέτοια site..

Ο άντρας μου μία φορά μου έδειξε βιντεάκια από τέτοιες σελίδες με extreme καταστάσεις (για να δω τι υπάρχει στον κόσμο:rolleyes:),ναι σοκαρίστηκα ,σκέφτηκα ότι να τι κάνει ο κύριος όταν λείπω ,αλλά δεν ασχολήθηκα περισσότερο.Έχω δει τυχαία και cd με ανάλογο περιεχόμενο που έχει κρυμένα ,αλλά δεν έχω πει κάτι ,το μόνο που ανυσηχώ είναι μην πέσουνε έτσι τυχαία και στα χέρια του γιού μου.Αν και αυτός πάλι ξέρει και την Τζούλια και την άλλη που δεν θυμάμαι το όνομά της...

Δεν θα ανυσηχούσα λοιπόν.Αν θα του έκανα κουβέντα ,τότε θα του το έλεγα με χιούμορ σε στυλ πειράγματος...

Κοιτα, αν ημουνα πιο νεα, απειρη και ατεκνη θα σου'λεγα "σηκω φυγε". Εγω προσωπικα δε θα το ανεχομουνα, ακομα κι αν το κανει για την αυτοικανοποιηση του. Για μενα ειναι προδοσια! Ισως καποιοι να με θεωρησουν υπερβολικη, αλλα ειναι οπως το βλεπει ο καθενας.

Τωρα, επειδη βλεπω οτι εσενα αυτο δε σε απασχολει και σκεφτεσαι μηπως επισκεπτεται οικους ανοχης, τι να πω... μονο μια κουβεντα ξεκαθαρη μπορει να το λυσει αυτο. Και αυτο το σχολιο με τον ανηψιο δεν το καταλαβα, δηλαδη αυτο ειναι φυσιολογικο;:shock::shock::shock::shock::shock: Και αροτερα θα παει και το γιο σου; :!::!::!::!::!:

Ο συσυγος το κανει σιγουρα μερα παρα μερα αν οχι καθε μερα αυτο το πονηρο σερφ

δεν με ενδιαφερει και τοσο απλα μου αρεσει κατα περιοδους να τον τσιγκλαω

π.χ μωρο μου μ αγαπας????αφου μ αγαπαςω γιατι μπανεις σε τετοιοα σαιτ????οταν βλεπεις αυτες τις σελιδες κ!!!!!!!!εις????????τον π@@@@εις????

και καπως ετσι αρχιζει ο καυγας!~!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κοιτα, αν ημουνα πιο νεα, απειρη και ατεκνη θα σου'λεγα "σηκω φυγε". Εγω προσωπικα δε θα το ανεχομουνα, ακομα κι αν το κανει για την αυτοικανοποιηση του. Για μενα ειναι προδοσια! Ισως καποιοι να με θεωρησουν υπερβολικη, αλλα ειναι οπως το βλεπει ο καθενας.

Τωρα, επειδη βλεπω οτι εσενα αυτο δε σε απασχολει και σκεφτεσαι μηπως επισκεπτεται οικους ανοχης, τι να πω... μονο μια κουβεντα ξεκαθαρη μπορει να το λυσει αυτο. Και αυτο το σχολιο με τον ανηψιο δεν το καταλαβα, δηλαδη αυτο ειναι φυσιολογικο;:shock::shock::shock::shock::shock: Και αροτερα θα παει και το γιο σου; :!::!::!::!::!:

συμφωνω απολυτα μαζι σου.και εμενα θα με ενοχλουσε φοβερα,μπορει και να χωριζα.τι σημαινει για την αυτοικανοποιηση του δεν καταλαβα..εγω δεν του φτανω???δεν ειμαι αρκετη??η μηπως δεν του αρεσω σαν γυναικα??αν ηθελε καποια σαν αυτες να παει να βρει,δεν ειναι και τοσο δυσκολο αλλωστε!!anyway,αν αυτο που σε πειραζει ειναι να μην επισκεπτεται οικους ανοχης τοτε θα σου ελεγα να του μιλησεις ανοιχτα για τους φοβους σου και να δεις πως θα αντιδρασει

Κατά την γνώμη μου ,το ότι ψάχνει μέσω ίντερνετ ,σημαίνει ότι δεν γνωρίζει.

Όσο αφορά την εξήγηση για τον ανηψιό, εγώ θα τον πίστευα.Συνηθίζεται αυτό ,σε κάποια ηλικία να αναλάβει κάποιο πολύ κοντινό άτομα να δείξει και να μάθει στο παιδί.

Λες και υπάρχει άντρας που δεν το κάνει!!!! Όταν βάζει κανένα κανάλι στην ΝΟΒΑ έτσι "για πλάκα", εμένα μου σπάει τα νεύρα, τσατίζομαι, τον "βρίζω" να αλλάξει κανάλι..του ρίχνω τα καντήλια του και αυτός απλά θα το ξανακάνει...και εγώ θα συνεχίσω να τσατίζομαι..να...να... Είναι στην φύση τους!!! Πολύ θα ήθελα όμως να μας πει κ κανένας άντρας την γνώμη του..

συμφωνω απολυτα μαζι σου.και εμενα θα με ενοχλουσε φοβερα,μπορει και να χωριζα.τι σημαινει για την αυτοικανοποιηση του δεν καταλαβα..εγω δεν του φτανω???δεν ειμαι αρκετη??η μηπως δεν του αρεσω σαν γυναικα??αν ηθελε καποια σαν αυτες να παει να βρει,δεν ειναι και τοσο δυσκολο αλλωστε!!anyway,αν αυτο που σε πειραζει ειναι να μην επισκεπτεται οικους ανοχης τοτε θα σου ελεγα να του μιλησεις ανοιχτα για τους φοβους σου και να δεις πως θα αντιδρασει

ετσι ακριβως.... εγω τουλαχιστον θα σκεφτομουνα πολυ σοβαρα το χωρισμο...

Ρε κοριτσια μην τρελαινεστε με κατι τοσο αθωο.....Δηλαδη εαν ειχε γκομενα θα τον σκοτωνατε? Διαφωνω με τις ακραιες αποψεις οτι ειναι τοσο σοβαρο και θα χωριζατε......Ημαρτον δηλαδη.....Δεχομαι την αποψη αυτη αλλα διαφωνω.....

Τωρα γιατι το κανει, καλυτερα να τον ρωτησεις αλλα χωρις κανενα ιχνος λογοκρισιας και υπερβολης....Ρωτα απλα για να μαθεις γιατι το κανει......

ΟΛΟΙ οι αντρες σερφαρουν σε πονηρα σαιτ....Ετσι απλα......Το να μπαινει σε σαιτ με οικους ανοχης, νομιζω οτι ειναι απλα απο περιεργεια.....Δεν κανει κατι κακο.....Κατα την γνωμη μου πρεπει οι γυναικες να καταλαβετε οτι δεν ειναι προσωπικο το θεμα.......Οταν το καταλαβετε αυτο ουσιαστικα εχει λυθει το "προβλημα". Δεν μπαινει γιατι δεν τον ικανοποιεις, γιατι δεν εισαι καλη γυναικα, γιατι δεν εισαι ομορφη, προστυχη ή οτιδηποτε αλλο......Απλα σερφαρει απο περιεργεια......

Οσο τα πραγματα μενουν σε αυτο το επιπεδο νομιζω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα....

Αυτα...Απο εναν αντρα....

Διαφημίσεις

Τι λέτε βρε κορίτσια? Πολύ εύκολα σκέφτεστε και αναφέρεται το χωρισμό... Διάβασα τα posts και περίμενα κάπου να δω ότι πέρα απο την πρώτη ερώτηση η κοπέλα θα έβρισκε αφορμή να κάτσει εν ηρεμία πίνοντας το καφεδάκι τους και να συζητήσει με τον άντρα της για το θέμα αυτό, όχι με το ύφος ανακριτή ή πληγωμένης συζύγου αλλά σαν μια πραγματική σύντροφος που ενδιαφέρεται και για τα ενδιαφέροντα του άντρα της όποια και αν είναι αυτά και για τις απόψεις του γι αυτά. Φυσικά και εκείνη να εκφράσει τις απόψεις της και αν κάτι την ενοχλεί να το συζητήσουν. Αλλά πάνω απο όλα να υπάρχει επικοινωνία, γιατί το μυαλό μας φτιάχνει χιλιάδες ιστορίες και αν βασιστούμε μόνο σε αυτό τότε το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να βρούμε εμεις μια "εξηγηση" όχι να ενδιαφερθούμε για τον άνθρωπο που έχουμε επιλεξει να είναι δίπλα μας και τον αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για αυτόν.

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

κι εω δεχομαι τη δικη σου αποψη οτι μπορει για καποιους να ειναι αθωο, αλλα ειναι επισης ακραιο να λεμε οτι ΟΛΟΙ οι αντρες το κανουν.

Δε θα μ'εκανε να νιωσω καθολου διαφορετικα απο το να ειχε γκομενα.

Αλλα επειδη η κοπελα που ανοιξε το θεμα φαινεται οτι αισθανεται διαφορετικα για το θεμα, γι'αυτο και της ειπα να συζητησει μαζι του και ν'ανοιξουν τα χαρτια τους...

Ως αντρας μπορω να σου πω πως 99% των αντρων βλεπουν σαιτς και πορνο ειτε μεσω υπολογιστη ειτε στο κινητο......Λες οτι ισως να ειναι ακραιο αλλα ειναι η πραγματικοτητα.....Δεν ξερω ουτε εναν που δεν εβλεπε ή βλεπει πονηρα βιντεακια η ταινιες....Για αυτο λεω ΟΛΟΙ.....Ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση.....Τωρα εαν ρωτησεις 100 αντρες, μπορει να μην το παραδεχτουνε ολοι αλλα μεσα τους θα ξερουνε οτι λενε ψεμματα......

Αποψεις ειναι αυτες και διαφερουν. Ετσι πρεπει...

εγω πιστευω οτι ειναι στην φυση τους.

απο εφηβοι τους εξιταρει το γυμνο, επειδη μεγαλωσαν θα το κοψουν; το κομματι σεξ ειναι πολυ σημαντικο γι αυτους. και οταν λεμε σεξ δεν εννουμε οπως το βλεπουμε εμεις, με αγαπες και λουλουδια, αλλα σεξ. καθαρα. τσοντες ρε παιδι μου.

πιστευω οτι βλεπουν αυτες τις σελιδες όπως εμεις τις συνταγες ή τα κουτσομπολια στο ιντερνετ

δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα προτιμω να γυρναει σε τετοια site παρα να γυρναει με γκομενες εξω

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Διαφημίσεις

θα μιλησω γενικα..

για μια γυναικα η ανακαλυψη οτι ο συζυγος παρακολουθει πορνο η αλλα σχετικα site ερημην της ειναι συνηθως ενα σοκ, εκτος αν εξ αρχης ειναι δηλωμενο απο εκεινον η εκεινη οτι εχει τετοιες προτιμησεις.

Η ικανοποιηση της ηδονης μεσω της θεασης ειναι συνηθες φαινομενο και ειδικα στους ανδρες..

Απλα αρκετοι ανδρες νοιωθουν οτι μυστικα πρεπει να ικανοποιουν αυτην την αναγκη και αρκετοι φοβουνται να εκφρασουν την αναγκη τους αυτη γιατι φοβουνται την αντιδραση της συντροφου και οτι θα δημιουργησουν κλιμα ανασφαλειας οπως με παρατηρησεις του τυπου "δεν σε ικανοποιω?, δεν με αγαπας?" κλπ που ειδικα για το συναισθηματικο γυναικειο φυλο ειναι συχνες και λογικες συναμα.

Συνεπως αν καποιες γυναικες μπορουν να ελεγξουν την συναισθηματικη τους ανασφαλεια και καταφερουν να νοιωσουν οτι δεν θα πρεπε να απειλουνται τοτε θεωρω (Διοτι προσωπικα το εχω επιχειρησει και μονο θετικα αποτελεσματα εχει φερει) πως πρεπει φιλικα, ανοιχτα και χωρις επικρισεις να προσεγγιζουν τον ανδρα και να συζητουν για το θεμα ωστε να κατανοησουν και για ποιο λογο το κανουν, μπορει οχι απολυτα αλλα θα βελτιωσει μαλλον τη σχεση και θα μειωσει τα κοινα μυστικα..

η δε γυναικα θεωρω οτι πρεπει να ασκει το δικαιωμα να δηλωνει την αντιθεση της αν την ενοχλει αλλα η κινηση τυπου "δεν θελω να ξαναδεις" κλπ μπορει φαινομενικα να αποδωσει αλλα ισως με τον καιρο ωθησει τον ανδρα σε μεγαλυτερη μυστικοπαθεια και να πραττει το ιδιο "χομπυ" εκτος σπιτιου.

Τωρα συγκεκριμενα για τον συζυγο της φιλης που ανοιξε το ποστ το οτι κοιταζε συγκεκριμενα σελιδες με οικους ανοχης μπορει να σημαινει τιποτε δηλαδη περιεργεια μιας και τα site αυτα εχουν πληθυνει και εμπεριεχουν διαφορα θεματα,σχολια κλπ, μπορει να αφορα καποιον τριτο οντως αλλα μπορει να αφορα και τον ιδιο αν εχει απο παλια σχεση με ερωτικες συνευρεσεις..σε μια τετοια περιπτωση θα προτεινα ξανα μια απελευθερωμενη συζητηση ωστε να καταληξει να νοιωσει εμπιστοσυνη προς την κοπελα και να της μιλησει για ποιο λογο το κανει και αν πηγαινει ο ιδιος σε οικους ανοχης ΤΙ ειναι αυτο που δεν βρισκει στην μεταξυ τους ερωτικη πραξη και το πληρωνει εκει για να το εχει.

Θελει δουλεια πολυ..οι ανδρες ειναι παιδια και δεν μεγαλωνουν ποτε ειδικα σε οτι αφορα τις απολαυσεις τους, ομως ειναι και υποκειμενικο οι γυναικες τους πως θα το αντιμετωπισουν αναλογα..

Ρε κοριτσια μην τρελαινεστε με κατι τοσο αθωο.....Δηλαδη εαν ειχε γκομενα θα τον σκοτωνατε? Διαφωνω με τις ακραιες αποψεις οτι ειναι τοσο σοβαρο και θα χωριζατε......Ημαρτον δηλαδη.....Δεχομαι την αποψη αυτη αλλα διαφωνω.....

Τωρα γιατι το κανει, καλυτερα να τον ρωτησεις αλλα χωρις κανενα ιχνος λογοκρισιας και υπερβολης....Ρωτα απλα για να μαθεις γιατι το κανει......

ΟΛΟΙ οι αντρες σερφαρουν σε πονηρα σαιτ....Ετσι απλα......Το να μπαινει σε σαιτ με οικους ανοχης, νομιζω οτι ειναι απλα απο περιεργεια.....Δεν κανει κατι κακο.....Κατα την γνωμη μου πρεπει οι γυναικες να καταλαβετε οτι δεν ειναι προσωπικο το θεμα.......Οταν το καταλαβετε αυτο ουσιαστικα εχει λυθει το "προβλημα". Δεν μπαινει γιατι δεν τον ικανοποιεις, γιατι δεν εισαι καλη γυναικα, γιατι δεν εισαι ομορφη, προστυχη ή οτιδηποτε αλλο......Απλα σερφαρει απο περιεργεια......

Οσο τα πραγματα μενουν σε αυτο το επιπεδο νομιζω οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα....

Αυτα...Απο εναν αντρα....

Με κάλυψες....Χαιρομαι που μεσα απο τα ματια σου βλέπω και την δική σας πλευρά...Αυτό όμως δεν αλλάζει το πως νιώθουμε εμεις οι γυναίκες. Για πες μου λοιπόν ποιος θα καταπολεμήσει την φύση του:rolleyes:??

Αυτο ακριβως θελω να πω.....Ετσι ακριβως.....

"δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα προτιμω να γυρναει σε τετοια site παρα να γυρναει με γκομενες εξω " Οσο για αυτο 1000+++++.....Κανενας αντρας δεν μπορει να καταλαβει που ειναι το κακο στο να δει πορνο.....Εσεις οι γυναικες ειστε πιο εγκεφαλικες στο σεξ, εμεις οι αντρες πιο "πρακτικοι"...

εγω πιστευω οτι ειναι στην φυση τους.

απο εφηβοι τους εξιταρει το γυμνο, επειδη μεγαλωσαν θα το κοψουν; το κομματι σεξ ειναι πολυ σημαντικο γι αυτους. και οταν λεμε σεξ δεν εννουμε οπως το βλεπουμε εμεις, με αγαπες και λουλουδια, αλλα σεξ. καθαρα. τσοντες ρε παιδι μου.

πιστευω οτι βλεπουν αυτες τις σελιδες όπως εμεις τις συνταγες ή τα κουτσομπολια στο ιντερνετ

δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα προτιμω να γυρναει σε τετοια site παρα να γυρναει με γκομενες εξω

μαζι σου.. και συμφωνω και με τον ανδρα της παρεας..και οποια αντεχει και αρεσκεται να συμμετεχει τον βοηθαει και περισσοτερο να ξεπερασει τα ταμπου του απεναντι της και να μην αναζητα σε τριτες γυναικες οτι δεν βρισκει.. σχετικο βεβαια διοτι υπαρχει και ο ανδρας φαταουλας.. οσα τους δινεις τοσα περισσοτερα θελουν..για αυτο εγραψα οτι ειναι υποκειμενικο πως θα το αντιμετωπισει καθε γυναικα..

αν ειναι ετσι φιλε μου, τοτε... τι να πω.... ειμαι η πιο τυχερη γυναικα του κοσμου...

διαφωνω βεβαια με τις αποψεις οτι οι γυναικες δεν θελουν το σεξ απλως και μονο για σεξ... ειναι στη φυση μας να θελουμε να παμε με οσο περισσοτερα αρσενικα γινεται προκειμενου να διαιωνιστει το ειδος.

Αυτη μου η αναγκη εξαφανιστηκε οταν γνωρισα τον αντρα μου, και ανιστοιχως.

Αυτο το θεμα ομως ειναι ασχετο με τον προβληματισμο της κοπελας και δεν τη βοηθαμε νομιζω...

Εδώ ταιριάζει το στιχάκι:

Στα μάτια δεν υπάρχει νόμος

έστω κι αν βλέπουν "παρανόμως"!!!!!

Χαχαχαχαχα μην τα παίρνεται στο κρανίο βρε κορίτσια τόσο εύκολα, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σας κρύβονται ή να σας επιβεβαιώνουν "ψευδως" κατα 99% ότι αυτοί ...ΠΟΤΕ!!!!! Δίκιο έχει ο φίλος Ντίνος, δεν είναι έγκλημα και φυσικά δεν αγγίζει καν τα όρια μιας σχέσης με άλλη γυναίκα....

Η Αγάπη ρωτά τη Φιλία :

"τι κάνεις εκεί ανόητη?"

και η Φιλία της απαντά:

"Κάνω να γελούν αυτούς που εσύ κάνεις να δακρύζουν"..

Ως αντρας μπορω να σου πω πως 99% των αντρων βλεπουν σαιτς και πορνο ειτε μεσω υπολογιστη ειτε στο κινητο......Λες οτι ισως να ειναι ακραιο αλλα ειναι η πραγματικοτητα.....Δεν ξερω ουτε εναν που δεν εβλεπε ή βλεπει πονηρα βιντεακια η ταινιες....Για αυτο λεω ΟΛΟΙ.....Ειναι ο κανονας και οχι η εξαιρεση.....Τωρα εαν ρωτησεις 100 αντρες, μπορει να μην το παραδεχτουνε ολοι αλλα μεσα τους θα ξερουνε οτι λενε ψεμματα......

Αποψεις ειναι αυτες και διαφερουν. Ετσι πρεπει...

Συμφωνώ κι εγώ σε αυτό (ως γυναίκα το λέω) και έχω συμβιβαστεί με την ιδέα. Άλλωστε, πολλές γυναίκες βλέπουν και οι ίδιες τέτοια βιντεάκια ή ταινιούλες, και μάλιστα με τους συντρόφους τους. Για ποικιλία....:wink:

Ωστόσο, στο θέμα της κοπέλας που άνοιξε το θέμα, έχω να παρατηρήσω τα εξής - άντρα της παρέας, πες μας άποψη please:

1) Έχει ξεπεραστεί νομίζω πια η πρακτική "να πάω τον ανιψιό, αδερφό, γιο μου σε οίκο ανοχής" (και ευτυχώς κατά την άποψή μου). Και είναι λίγο άκομψο πιστεύω ως πρακτική, ειδικά τη σήμερον που αγόρια και κορίτσια ψάχνονται από μόνα τους και κάνουν τα πειράματά τους. Πιστεύω ότι ο πραγματικός λόγος που το έψαχνε το παληκάρι δεν ήταν αυτός.

2) Είναι διαφορετικό - προσωπική άποψη - ένας άντρας να βλέπει ταινίες/βιντεάκια κ.λπ. για τους χ,ψ λόγους (του αρέσει, έχει περιέργεια, παίρνει ιδέες για να προτείνει στη σύντροφό του κάτι νέο - γίνονται κι αυτά βεβαίως βεβαίως) και διαφορετικό να κάνει "έρευνα αγοράς" οίκων ανοχής. Το δεύτερο μπορεί να σημαίνει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με το σπορ του πληρωμένου σεξ. Και πάλι λέω ΜΠΟΡΕΙ, όχι ότι είναι έτσι.

Αυτά από μένα.

KjMfp2.png

Together we stand, divided we fall

Με κάλυψες....Χαιρομαι που μεσα απο τα ματια σου βλέπω και την δική σας πλευρά...Αυτό όμως δεν αλλάζει το πως νιώθουμε εμεις οι γυναίκες. Για πες μου λοιπόν ποιος θα καταπολεμήσει την φύση του:rolleyes:??

Δεν χρειαζεται να καταπολεμησει κανεις την φυση του..Απλα να δεχτουμε την αλλη πλευρα χωρις να πρεπει να την αλλαξουμε...Κι εγω π.χ. δεν καταλαβαινω γιατι η γυναικα μου χαλαρωνει οταν κανει βολτα στην αγορα κι εγω τα παιζω και βαριεμαι και δεν χρειαζεται να το καταλαβω...Αφου τις αρεσει ας το κανει..Δεν ειναι το ιδιο παραδειγμα αλλα ειναι ενα απλο παραδειγμα..Αλλη η φυση της γυναικας και αλλη του αντρα.....Οσο ειναι τρυφερος, ζεστος, ακουει και μιλαει στην γυναικα του, δεν προκαλει προβληματα σοβαρα στην οικογενεια του τυπου γκομενιλικια, ποτα κ.α. και εχει κατανοηση δεν νομιζω οτι πρεπει να ψαχνουμε γιατι βλεπει πορνο και γιατι μπαινει σε πονηρα σαιτ.......Δεν αλλαζει κατι στα αισθηματα που εχει ο αντρας απεναντι στην γυναικα του....Οπως και δεν πρεπει να αναγκαστει η γυναικα να το αποδεχτει με το ζορι....Οτι γινεται με το ζορι εχει αντιθετα αποτελεσματα συνηθως....

Απλα δεχομαστε οτι ειναι στην φυση του καθενος και κοιταμε πιο σοβαρα προβληματα συμπεριφορας και οχι μικρα οπως το θεωρω εγω....Ελπιζω να σε καλυψα...

αν ειναι ετσι φιλε μου, τοτε... τι να πω.... ειμαι η πιο τυχερη γυναικα του κοσμου...

διαφωνω βεβαια με τις αποψεις οτι οι γυναικες δεν θελουν το σεξ απλως και μονο για σεξ... ειναι στη φυση μας να θελουμε να παμε με οσο περισσοτερα αρσενικα γινεται προκειμενου να διαιωνιστει το ειδος.

Αυτη μου η αναγκη εξαφανιστηκε οταν γνωρισα τον αντρα μου, και ανιστοιχως.

Αυτο το θεμα ομως ειναι ασχετο με τον προβληματισμο της κοπελας και δεν τη βοηθαμε νομιζω...

ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου γλυκια μου να ειναι παντα ετσι η ζωη σας.. απλα αν ποτε συμβει και διαπιστωσεις κατι για τον συζυγο σου που δεν πιστευες οτι τον αφορα ή αν μεγαλωνοντας διαπιστωσεις εσυ για τον δικο σου εαυτο καποια προτιμηση ειτε που απαρνιοσουν ειτε που δεν σκεφθηκες ποτε και ξαφνικα γνωρισες,

απλα να θυμασαι οτι ολα στη ζωη υπαρχουν και αλλαζουν αλλα με ψυχραιμια, αγαπη και συζητηση ολα γινονται για να μεινει ενωμενο και με υγιη ερωτικη ζωη ενα ζευγαρι..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...