Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΕΚΡΟΣ

riniw 1980

Recommended Posts

Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές που χάνονται έξω από την πόρτα μας...:(

Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ...

Ποιος μπορεί να σκέφτεται τέτοιες θλιβερές ώρες το κουτσό και τα μήλα που δεν θα παίξουν τα παιδιά μας ή το ότι έχουν χαθεί οι αλάνες από τις πόλεις όταν διακυβεύεται η ΖΩΗ μας?

tZh5p3.png

G0KVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ...

Ποιος μπορεί να σκέφτεται τέτοιες θλιβερές ώρες το κουτσό και τα μήλα που δεν θα παίξουν τα παιδιά μας ή το ότι έχουν χαθεί οι αλάνες από τις πόλεις όταν διακυβεύεται η ΖΩΗ μας?

Κοπέλα μου τι λες; Αυτό ακριβώς λέω ότι κινδυνεύουν πλέον οι ζωές των παιδιών μας, εξίσου τραγικό διότι η εγληματηκοτητα είναι εκτός ελέγχου

rQGhp3.png

Είναι ΤΡΑΓΙΚΟ...

Εγω βρισκώ πως αυτα τα δύο είναι απόλυτα συνδεδεμένα!!! Γιατι τα παιδία μας αντι να μεγαλώσουν με την ξεγνησια που επιβάλλεται είναι υποχρεωμένα να μεγαλωσουν γρήγορα και μεσά στο φόβο, την απομόνωση (στο όνομα της προστασίας) κι ισως ακόμα και του μισους (γιατι όταν φοβάσαι η λογική δεν έχει θέση)!! Κί αν αυτό που συναίβει είναι η τραγική μοίρα καποιων η ζωη μεσα στο φόβο είναι κατι που βιωνούμε και θα βιώνουμε όλοι ανεξαιρετως όλο και περισσότερο. Φάντασου λοιπον τον ανθρώπο αυτό που θα μεγαλώσει υπό αυτο το καθεστώς.... Ο καθένας μπορει να καταλαβει νομιζω...

Υ.Γ. Ευχομαι σ΄αυτή τη μάνα να βρει τη δύναμη να σταθεί στα παιδια της. Ότι αλλό και να πω μου φαίνεται ανουσιο και μικρο μπρόστα σ΄αυτό που συναίβει

Η μικρή μου καραμέλα μεγαλώνει κάθε μέρα!!

Το μυαλο μου ειναι σε αυτην τη γυναικα..ποσο δυσκολα θα περναει Χριστε μου..απλα τραγικο..κριμα κριμα κριμα:-(

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Η απανθρωπιά δεν έχει εθνικότητα (να μην ξεχνάμε τον 15χρονο αφγανό που σκοτώθηκε από δικά μας ντόπια ζώα πριν ένα χρόνο αν δεν κάνω λάθος). Μη με φάτε δεν το παίζω ανοιχτόμυαλη απλά θυμήθηκα το γεγονός και αυτό με βοήθησε να χαλιναγωγίσω τα ρατσιστικά συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν μαθαίνοντας το γεγονός.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Διαφημίσεις

καθημερινα, γινεται ολο και πιο δυσκολο να παλεψει ο καθενας απο μας, μεσα του, το ασχημο τερας του ρατσισμου και της μισαλλοδοξιας..

θες να πεις 'οχι, δεν κλεινω το μυαλο μου και την καρδια μου στους ανθρωπους,ελληνες και ξενους'

αλλα γινεται πια πολυυυυυυυυυυυυ δυσκολο.....

συχνα δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου, απορω με τις σκεψεις μου..

προσπαθω να παλεψω με το μισος και το φοβο..

αλλα χανω

δικαιωμα του καθενος να βασανισει ή οχι τη σκεψη του, να παλεψει με σκεψεις-τερατα ή οχι..

απλα, ειναι πολυ πιο ζορικο, πολυ πιο επωδυνο να γυρνας και να κοιτας πισω, ιδεες και νοοτροπιες που ειχες φτυσει στο παρελθον, που ειχες πει 'εγω ποτέ!!!!'

τι να σου πω, τι να μου πεις...

ποιος ειναι πια ο ρατσιστης? ποιος ειναι ο ανοιχτομυαλος? ποιος ο φοβισμενος? ποιος ο σαστισμενος?

το μονο που ξερω ειναι, ποιος ειναι ο νικημενος

ολοι μας

Ότι θα έφθανα 40 χρονών και θα ξαναέβγαζα όλα τα κουτάκια του μυαλού μου για να ξαναψάξω και να δω τι έχω βάλει μέσα, δεν το περίμενα.

΄

Θεωρούσα ότι κάποια θέματα τα είχα αποφασίσει εδώ και κάποια χρόνια και είχα οριστική και σαφή γνώμη.

Πάει και αυτό το κάστρο.

Αδιανόητο.

Στα 40 μου ξαναπιάνω την αλφαβήτα από την αρχή.

Αλλοδαπός = ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Η απανθρωπιά δεν έχει εθνικότητα (να μην ξεχνάμε τον 15χρονο αφγανό που σκοτώθηκε από δικά μας ντόπια ζώα πριν ένα χρόνο αν δεν κάνω λάθος). Μη με φάτε δεν το παίζω ανοιχτόμυαλη απλά θυμήθηκα το γεγονός και αυτό με βοήθησε να χαλιναγωγίσω τα ρατσιστικά συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν μαθαίνοντας το γεγονός.

Πόσο δίκιο έχεις...

Το κακό είναι πως κι αυτό θα ξεχαστεί, όπως ξεχάστηκαν και τόσα άλλα (Μarfin, τη θυμηθήκαμε μόνο στην επέτειο, θάνατος 7χρονου από βεγγαλικά, το νεκρό αφγανό και τόόόόόσα άλλα...)

Από χθες δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι...

Είναι τραγικό, από τα πιο συγκλονιστικά γεγονότα...

Και πράγματι, Dalia η παιδική ξενοιασιά έχει χαθεί στο κέντρο της Αθήνας, ανεπιστρεπτί... Απλά χθες το βράδυ ήμουν τόσο φορτισμένη...:( Ζητώ συγνώμη...

Karamelenia όντως αυτά είναι αλληλένδετα... αλλά είναι πολύ σκληρό να καταρρέουν έτσι τα όνειρα για μια ανθρώπινη ζωή... Έχω σοκαριστεί... Το σκληρό πρόσωπο της ζωής μάλλον ήρθε η ώρα να χτυπήσει και την δική μας πόρτα... (Τόσα χρόνια χτύπαγε μόνο της χώρες του λεγόμενου "Τρίτου Κόσμου" ή αλλιώς "αναπτυσσόμενες"). Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ζούσαμε τέτοιες καταστάσεις...

Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να κάνουμε κάτι, όμως το μυαλό μου σταματάει και είμαι τόσο μπερδεμένη... Αισθάνομαι εγκλωβισμένη και αβοήθητη... Τι θα απογίνει? Ζούμε σε αδιέξοδο?

Μήπως οδηγούμαστε σε κοινωνικό και ταξικό εμφύλιο?

tZh5p3.png

G0KVp3.png

...Η τραγική είδηση δεν "τελειώνει" εδώ:

Πατέρας ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) παιδιών ο νεκρός 44χρονος...

Ειλικρινά, δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου...Αναπολώ τις ακριβώς αντίστοιχες στιγμές που είχαμε, τελικά, την ευτυχία να ζήσουμε με τον άντρα μου -ετοιμόγεννη, με την βαλίτσα του μαιευτηρίου στο αυτοκίνητο ήδη, εγώ με την μαμά μου στο σπίτι να περιμένω τον άντρα μου να φέρει το αυτοκίνητο για να πάμε στο μαιευτήριο... η αγωνία σου εκείνες τις στιγμές είναι άλλη να πάνε όλα καλά με τον τοκετό, να είναι υγιές το μωρό αγωνία, χαρά και συγκίνηση μαζί- τα γράφω και ανατριχιάζω-... και

ΞΑΦΝΙΚΑ, κατεβαίνεις στο πεζοδρόμιο, κάτω από την πόρτα του σπιτιού σου και αντικρίζεις ΤΙ ? και ΓΙΑΤΙ ?

ΑΔΙΚΙΑ ? ΑΤΥΧΙΑ ? δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει ανθρώπου στόμα πώς η ευτυχία, ο ερχομός μιας νέας ζωής μπορεί μέσα σε 15 δευτερόλεπτα ΜΟΝΟ να γίνει ΤΡΑΓΩΔΙΑ.... ούτε στο πιο τραβηγμένο σενάριο....

Εύχομαι μονο να αντέξει η κοπέλα αυτή τον σταυρό που της έλαχε να σηκώνει -για πάντα-...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

...Η τραγική είδηση δεν "τελειώνει" εδώ:

Πατέρας ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) παιδιών ο νεκρός 44χρονος...

Ειλικρινά, δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου...Αναπολώ τις ακριβώς αντίστοιχες στιγμές που είχαμε, τελικά, την ευτυχία να ζήσουμε με τον άντρα μου -ετοιμόγεννη, με την βαλίτσα του μαιευτηρίου στο αυτοκίνητο ήδη, εγώ με την μαμά μου στο σπίτι να περιμένω τον άντρα μου να φέρει το αυτοκίνητο για να πάμε στο μαιευτήριο... η αγωνία σου εκείνες τις στιγμές είναι άλλη να πάνε όλα καλά με τον τοκετό, να είναι υγιές το μωρό αγωνία, χαρά και συγκίνηση μαζί- τα γράφω και ανατριχιάζω-... και

ΞΑΦΝΙΚΑ, κατεβαίνεις στο πεζοδρόμιο, κάτω από την πόρτα του σπιτιού σου και αντικρίζεις ΤΙ ? και ΓΙΑΤΙ ?

ΑΔΙΚΙΑ ? ΑΤΥΧΙΑ ? δεν υπάρχει λέξη να περιγράψει ανθρώπου στόμα πώς η ευτυχία, ο ερχομός μιας νέας ζωής μπορεί μέσα σε 15 δευτερόλεπτα ΜΟΝΟ να γίνει ΤΡΑΓΩΔΙΑ.... ούτε στο πιο τραβηγμένο σενάριο....

Εύχομαι μονο να αντέξει η κοπέλα αυτή τον σταυρό που της έλαχε να σηκώνει -για πάντα-...

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Είναι απίστευτα τραγικό και άδικο αυτό που συνέβηκε στον άνθρωπο αυτό....:( Σε τι κόσμο ζούμε;; γιατί αυτός ο άνθρωπος να χάσει έτσι την ζωή του;Νιώθω οργή, και πόνο!! Δεν καταλαβαίνω τι είδους ζώα, αν και προσβάλω και τα ζώα με αυτό, γιατί τουλάχιστο αυτά παρόλο τα ένστικτα τους έχουν όρια.... κάτι που οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει προ πολλού!!!!!! επιτέθηκαν κατά αυτό τον τρόπο.......... Το να θέλουν να κλέψουν είναι ένα, το να σκοτώνουν έτσι απλά και εύκολα είναι τρομακτικό!! Νιώθω πως πλέον δεν ζούμε.... απλώς υπάρχουμε.... φοβισμένοι και αποσβολωμένοι, σε ένα κόσμο όπου το χάος η ανομία και η ατιμωρησία έχουν το πρώτο ρόλο!!

Είμαι νέα μόλις 23, στο σχολείο που σχετικά πρόσφατα (2005) τελείωσα, μου έμαθαν πως ο ορισμός της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι όταν η δική μου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τελειώνει εκεί που αρχίζει η δική σου.............Αυτό πλέον φαντάζει ΟΥΤΟΠΊΑ στην ζούγκλα που μας ζητάνε να ΖΉΣΟΥΜΕ ενώ μετά βίας από ότι φαίνεται καταφέρνουμε να ΕΠΙΒΙΏΣΟΥΜΕ.............

Λυπάμαι που η ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ αργοπεθαίνει στην χώρα που καυχιέται πως την γέννησε........

Τα θερμά μου Συλληπτήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μανώλη...........

Καλό ταξίδι Μανώλη

sA0lp3.png

Διαφημίσεις

Σε τι κοινωνία ζούμε ΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ....να σκέφτεσαι να βγεις από το σπίτι σου για το οτιδήποτε...και ειδικά στο κέντρο έχει παραγίνει το κακό...ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!!! Κάποτε κατέβαινα στην Αθήνα σαν παιδάκι να δω σινεμά ή θέατρο και το χαιρόμουν...τώρα που είμαι 38 χρονών το σκέφτομαι να κατέβω και μέρα εκεί πέρα.... ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΥΑΛΟ??????????????

Κρίμα τον άνθρωπο, κρίμα για το νεογέννητο παιδί του που θα ξέρει ότι την ημέρα που γεννήθηκε πέθανε και ο μπαμπάς του επειδή πήγε στο αμάξι του τα πρώτα ρουχαλάκια του ... και ότι με την κάμερα θα τραβούσε τις πρώτες στιγμές της ζωής του .....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!! ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

αυτη η κοπελα βρε παιδια ..αυτη η αξια μανα ,αξια γιατρος που μονο καλο προσεφερε στους συνανθρωπους μας πως θα συνεχισει την ζωη της?

2 παιδακια ορφανα ..τι θα τα πει?πως θα κηδεψει τον αντρα της ?θα τρελαθω...

αυτη η κοπελα βρε παιδια ..αυτη η αξια μανα ,αξια γιατρος που μονο καλο προσεφερε στους συνανθρωπους μας πως θα συνεχισει την ζωη της?

2 παιδακια ορφανα ..τι θα τα πει?πως θα κηδεψει τον αντρα της ?

θα τρελαθω...

Λυπαμαι που θα το θεσω λιγο ακομψα το θεμα,αλλα δεν θα τρελαθεις!Αδικο αυτο που εγινε,τραγικο,ασχημο,δεν το χωραει ο νους του ανθρωπου..αλλα εμεις οι απ'εξω αυριο,μεθαυριο,μια χαρα θα συνεχισουμε την καθημερινοτητα μας!Σε λιγο καιρο κανεις δεν θα θυμαται πια την καυμενη την κοπελα!Ετσι ειναι η ζωη.....!!!

Επίσης, αυτή η γυναίκα θα πρέπει να ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ στο σπίτι της στην ΗΠΕΙΡΟΥ???

Πως θα μπορέσει να ξαναζήσει με τα παιδάκια της σε αυτή την περιοχή ????? Μας αναγκάζουν να πάρουμε τα βουνά .........

Δεν έχω καταλάβει ποιούς συμφέρει αυτό το χάος στο κέντρο της Αθήνας και το επιτρέπουν να γίνεται?

Διαφημίσεις

[/color][/size]

Λυπαμαι που θα το θεσω λιγο ακομψα το θεμα,αλλα δεν θα τρελαθεις!Αδικο αυτο που εγινε,τραγικο,ασχημο,δεν το χωραει ο νους του ανθρωπου..αλλα εμεις οι απ'εξω αυριο,μεθαυριο,μια χαρα θα συνεχισουμε την καθημερινοτητα μας!Σε λιγο καιρο κανεις δεν θα θυμαται πια την καυμενη την κοπελα!Ετσι ειναι η ζωη.....!!!

ΣΑΦΩς εκει που πεφτει καιει δεν το συζητω ..θα τρελλαθω με την εννοια σε τι κοσμο φεραμε τα παιδια μας ..η εγκληματικοτητα εχει φτασει στα υψη ακομα για ένα τοστ που λεει ο λογος ..κανεις δεν θα την θυμαται την κοπελ ακαι θα ανεβαινει μονη της τον γολγοθα..αστα μωρε αστα ..δεν ξερεις τι σου ξημερωνει..στεναχωρεθηκα παρα πολυ ειλικρινα.

γεια σας

το θέμα κλειδώνεται προσωρινά

ευχαριστούμε απο την διαχείριση

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...