Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΕΚΡΟΣ

riniw 1980

Recommended Posts

http://www.madata.gr/epikairotita/social/105164.html

Μόλις άκουσα οτι πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο και τον δολοφόνησαν.....μα πού ζούμε;συλληπήτηρια στην τραγική σύζυγο.......

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 67
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για μία κάμερα, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστοι σκότωσαν με μαχαίρι 44χρονο, ελληνικής υπηκοότητας...

την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Το περιστατικό συνέβη στις 5 τα ξημερώματα, στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον τραυμάτισαν με μαχαίρι τουλάχιστον τρεις φορές στην πλάτη, στα χέρια και στο λαιμό επειδή αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, του άρπαξαν μία κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι δράστες ήταν τρία άτομα μελαψοί, πιθανόν αλλοδαποί. Από την ασφάλεια γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/44.html

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!! Φαντάζεστε αυτή την γυναίκα? και την μάνα του φυσικά....αλλά δεν ξέρω...η γυναίκα του μου φαίνεται η πιο τραγική φιγούρα της υπόθεσης..... Τα γενέθλια του παιδιού της, θα της θυμίζουν για πάντα τον θάνατο του άντρα της...Στα 1α γενέθλια του παιδιού, θα κάνει τον χρόνο του άντρα της... Θα κρατάει το νεογέννητο μωράκι της και θα κλαίει..... Μιας ημέρας λεχώνα, θα πάει στην κηδεία του άντρα της και μετά πίσω στο μαιευτήριο? Απ'όπου κι αν το πιάσω...δεν αντέχω αυτό που την βρήκε....:(:(:(

Στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, είπαν δε, ότι πρώτα τον μαχαίρωσαν πισώπλατα και αφού πήραν την κάμερα τον κατακρεούργησαν.....:evil:

Ειλικρινά δεν έχω λόγια για να εκφράσω την οργή και την αγανάκτηση μου!!

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Κάθε μέρα όλο και κάτι δυσάρεστο ακούς αλλά, αυτό, είναι αχαρακτήριστο !

Τί να πεις ! Κρίμα τον άνθρωπο που τον δολοφόνησαν για μια κάμερα ! Έλεος δλδ ! Τί να γράψω για την γυναίκα και για την μάνα του ?????

Τα συλλυπητήριά μου ...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Όπως άκουσα η πρώτη μαχαιριά ήταν πισώπλατη....αν δηλ. του έλεγαν:ΛΗΣΤΕΙΑ το πιο πιθανό είναι οτι θα τους έλεγε πάρτε ό,τι θέλετε πάω τη γυναίκα μου για γέννα κι ίσως να ζούσε...τί να πω;;;σκέφτομαι αυτή τη γυναίκα κι έχεις δίκιο κι αυτή τη μάνα του...Χριστέ μου Παναγία μου....

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

μα πως μπορει καποιος να ειναι τοσο τοσο τοσο καθικι τοσο αρρωστος τοσο ψυχακιας ρε παιδια? ετσι αποφασισμενος να σκοτωσει. τι ζουγκλα ειναι αυτη πια?ελεος!!! με τις επιχειρησεις σκουπα τι στο καλο κανουν? ποτε θα φυγουν ολα τα κατακαθια απο τους δρομους πια?

Να δούμε πόσοι άνθρωποι πρέπει να χαθούν για να καταλάβουν οι αρμόδιοι ότι οφείλουν να προστατέψουν τους κάτοικους της Αθήνας. Είναι δυνατόν να φοβάσαι να περπατήσεις στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι, πόσο μάλλον βράδυ!!! Πια το να μένεις στο κέντρο είναι απαγορευτικό και έτσι έχουν απαξιωθεί τελείως οι περιουσίες των Αθηναίων που ζούσαν για 2 ή 3 γεννιές στο κέντρο της Αθήνας. Ας περπατήσει κάποιος στα στενάκια της Ομόνοιας 12 το μεσημέρι ή στην Πειραιώς ή στο Μουσείο και θα καταλάβει!! Μόνο τα παχύδερμα που κυβερνούν δεν καταλαβαίνουν!!

Διαφημίσεις

Θεέ μου δώσε κουράγιο σ'αυτή την γυναίκα!

Τι τραγωδία, δεν την χωράει ο νους. Γιατί? Γιατί? Γιατί?

Δεν μπορώ αλλό ρε κορίτσια, όλο κατί τέτοια συμβαίνουν τώρα τελευταία.

Για μια κάμερα?????Αμάν πια.

Διαφημίσεις

και ολα αυτα απλα για να κλεψουν μια καμερα...θελουν σκοτωμα αυτοι,οι φυλακοι δεν προκειτε να τους κανει τιποτα...

καλη δυναμη στην γυναικα του κ στους δικους του ανθρωπους...

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Κριμα πραγματικα πολυ κριμα,ο θεος ας αναπαυσει την ψυχη του,τραγικο......παντως βρε κοριτσια χωρις να γινω κακια λιγο παραξενο μου φαινετε να ηταν στο παρκινγκ 3 ληστες που κρατουσαν μαχαιρια και που το σκοτωσαν με τοσο τραγικο τροπο χωρις να του παρουν κατι και με τοσες μαχαιριες και με σκοπο να μην τον αφησουν να ζησει με τιποτα και δεν νομιζω για μια καμερα να θελουν να σε σκοτωσουν με τετοιο τροπο μπας και ηταν πουθενα μπλεγμενος;ποιος ξερει.....παντως κριμα στην οικογενεια του .....

Κριμα πραγματικα πολυ κριμα,ο θεος ας αναπαυσει την ψυχη του,τραγικο......παντως βρε κοριτσια χωρις να γινω κακια λιγο παραξενο μου φαινετε να ηταν στο παρκινγκ 3 ληστες που κρατουσαν μαχαιρια και που το σκοτωσαν με τοσο τραγικο τροπο χωρις να του παρουν κατι και με τοσες μαχαιριες και με σκοπο να μην τον αφησουν να ζησει με τιποτα και δεν νομιζω για μια καμερα να θελουν να σε σκοτωσουν με τετοιο τροπο μπας και ηταν πουθενα μπλεγμενος;ποιος ξερει.....παντως κριμα στην οικογενεια του .....

αν πχ ηταν τιποτα τοξικομανεις μπορουν να κανουν το οτιδηποτε για την δοση τους,απο οτι ακουσα μολις τωρα στις ειδησεις του πηραν κ ενα τσαντακι ισως μεσα να ειχε κ τα χρηματα της κλινικης...

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

αν πχ ηταν τιποτα τοξικομανεις μπορουν να κανουν το οτιδηποτε για την δοση τους,απο οτι ακουσα μολις τωρα στις ειδησεις του πηραν κ ενα τσαντακι ισως μεσα να ειχε κ τα χρηματα της κλινικης...
εχεις δικιο και σε αυτο αλλα οι τοξικομανεις αν ειναι και απο την επηρεια ναρκωτικων δυσκολα μπορουν να σε μαχαιροωσουν αφου δεν εχουν δυναμη ουτε να περπατησουν αλλα και παλι ποτε δεν ξες ζουμε σε μια εποχη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ και οχι μονο οικονομικης οποτε ολα μπορουν να συμβουν ακομα και για ενα κινητο μπορουν να σε φανε ζωντανο....ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Τι είναι αυτά τα πράγματα ....Που ζούμε τελικά ! Δεν έχω λόγια για αυτήν την κοπέλα και το παιδάκι τους ...

Συμφωνώ! Είμαι άφωνη... Μόνο να βρει δύναμη να το ξεπεράσει το κορίτσι για να μεγαλώσει τα παιδάκια της!!!

Think Different

Πράγματι φοβερό!Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα μπορεί πια να χαθεί μια ζωή...ή μάλλον πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να πάρει μια ζωή!Πρέπει κάπως να προστατευτούμε επιτέλους...:(:(:(

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Τι έγινε ρε παιδιά; Κάποτε απλά έκλεβαν. Τωρα σκοτώνουν ετσι για μια κάμερα. Κλέψε ρε γμτο, αλλά μη τον σκοτώνεις.. Εχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. Τι θα γίνει, να ταμπουρωθούμε πια στα σπίτια μας; Τι να πούμε για αυτή τη γυναίκα; Με τι κουράγιο πήγε να γεννήσει; Αν είναι δυνατόν, εχω ανατριχιάσει στη σκέψη και μόνο.....Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για αυτη την οικογένεια.....

ΤΡΑΓΙΚΌ, ΆΔΙΚΟ, άλλο ένα σκαλάκι προς την απομόνωση και μια αφορμή για να μου υπενθυμίσει τι καθίκια είμαστε

Τα συλλυπητήρια μου στη οικογένεια και πολύ κουράγιο και δύναμη για την γυναίκα του. Να έχει υγεία το μωράκι "τους".

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...