Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απο καταγγελία κακοποιησης

Recommended Posts

Όχι βέβαια....με μια στον πωπώ να ουρλιάξει....!!!

Απλά μου κάνει μούτρα.

και μονο απο αυτη τη διαπιστωση που κανεις φαινεται ξεκαθαρα οτι η μεθοδος σου δεν εχει το επιθυμητο αποτελεσμα. το παιδι το πεισμωνεις και δεν το διαπαιδαγωγεις ετσι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 153
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Beba να σε ρωτήσω...

Εσένα η μαμά σου μικρή σου τις ''έβρεχε'';

Μία φορά της έφαγα και ένα χαστούκι.

Αυτό όμως ήταν ξύλο όχι μάλωμα....καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Κορίτσια λυπάμαι που το λέω...και κοπελιές για όσες χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο αλλά το one in the rare behind δεν έχει σχέση με το spanking.

ΕΙΔΙΚΑ αμα κανει κατι ΤΟΣΟ επικυνδινο οσο να φαει χαρτι απο περιοδικο εγω προσωπικα την πλακωνω στις ξαναστροφες να ερθει να ισιωσει. Στον κωλο ομως ετσι? Για να μην φαινεται κακοποιηση στο σωμα ή στο πιπι, το δει η γιατρος και με καταγγειλει.....να ξηγιομαστε......:evil::evil::evil::evil:

Μην κάνεις πλάκα με τόσο σοβαρά θέματα ....το μελάνι από τα περιοδικά είναι εξαιρετικά επικύνδινο.

Πίστεψε ένας καλός γιατρός (μην σου πω και μέτριος ή κακός) αμέσως καταλαβαίνει ένα παιδί όταν κακοποιείται είτε ψυχολογικά είτε σωματικά.

Δαμάζοντας τα Νήπια (Οδηγός ανατροφής από το Πρώτο έτος μέχρι τα τέσσερα) Dr.Christopher Green Προλογίζει ο Επίκουρος Καθηγητής Παιδιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Αντώνης Κατταμής Εκδοτική Platypus

Όχι το βιβλίο δεν είναι του 1950.

ο τιτλος και μονο μου θυμιζει εγχειριδιο θηριοδαμαστων τσιρκου....

ξερεις....δαμαζοντας τα ζωα....

Μα αυτά παλλαντίν μου μας έδειξε ότι τα ξέρει ήδη! Απλώς επιλέγει να τα αγνοήσει βαφτίζοντας την σβουριχτή τιμωρία! Όχι δεν χρειάζεται παιδοψυχολόγος! Τα δικά της θέματα πρέπει να λύσει άμεσα!

Η σβουριχτή είναι μια στον πισινό.....η τιμωρία είναι στην γωνία μόνη της να κάτσει γιατί ήταν κακό παιδί.

Εσύ τι εννοείς με το σβουριχτή.....και τι με την τιμωρία..;;

Διαφημίσεις

εγώ δεν χρησιμοποιώ ούτε σβουριχτές ούτε πατ πατ στον πωπό! Το θέμα είναι τι εννοώ εγώ ή ότι όλοι σου λένε πως δεν είναι σωστό και επιμένεις ότι είναι; Το θέμα είναι τι εννοείς εσύ, τι κάνεις εσύ και γιατί το κάνεις! Και αυτο το τελευταίο πρέπει να το λύσεις άμεσα! ΧΘΕΣ!

Το να σου κρατάει το παιδί μούτρα δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται! Μίλα με ειδικούς!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Μην κάνεις πλάκα με τόσο σοβαρά θέματα ....το μελάνι από τα περιοδικά είναι εξαιρετικά επικύνδινο.

Πίστεψε ένας καλός γιατρός (μην σου πω και μέτριος ή κακός) αμέσως καταλαβαίνει ένα παιδί όταν κακοποιείται είτε ψυχολογικά είτε σωματικά.

Ποιος κανει πλακα. Σοβαρα μιλαω....αμα σε δω να τρως μελανι απο στυλο την ωρα που δουλευεις θα ερθω να σε δειρω.....γιατι ειναι επικυνδινο....και κοιτα μην φας με δαχτυλα που εχουν μελανι ή μην τα γλυψεις....σε παρακολουθω....και εχω ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΛΑΜΗ.......

Ποσο χρονων ειναι το παιδι σου?

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Το βιβλίο γράφει επίσης ακριβώς από κάτω σελ 83 "Ανησυχώ πως αυτοί που σπρώχνουν αυτή την συγκεκριμένη πολιτική εξέλιξη δεν έχουν ακόμα ξεχωρίσει τη διαφορά μεταξύ του περιστασιακού μπατσακιού σε ένα φυσιολογικό και ευτυχισμένο σπιτικό περιβάλλον και των σφοδρών συχνών ξυλοδαρμών σε μια διαταραγμένη οικογένεια....!

Οκ, πάσο.... Εμένα πάντως άμα έρθει ο άλλος να με κοπανήσει, θα μας ακούσει όλο το τετράγωνο. Όχι από το πόνο, αλλά από το ξάφνιασμα και μόνο....

Συγνώμη μια στον πωπώ είναι κοπάνιασμα....!!! τι να πω....!

θεωρείς την περίπτωσή σου "φυσιολογικό και ευτυχισμένο σπιτικό περιβάλλον";

(Λορέτα Ποντικίνα)

Διαφημίσεις

Ποιος κανει πλακα. Σοβαρα μιλαω....αμα σε δω να τρως μελανι απο στυλο την ωρα που δουλευεις θα ερθω να σε δειρω.....γιατι ειναι επικυνδινο....και κοιτα μην φας με δαχτυλα που εχουν μελανι ή μην τα γλυψεις....σε παρακολουθω....και εχω ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΛΑΜΗ.......

Ποσο χρονων ειναι το παιδι σου?

΄

Τι να σου πω....νομίζεις ότι είναι αστείο όντως, μήπως είσαι εσύ επικύνδινη για το δικό σου παιδάκι...μάτια μου...έχω και εγώ μεγάλη παλάμη γιατί είναι και κάτι μανούλες που λένε....δεν πειράζει ας πέσει από τον γκρεμό έχω και δεύτερο....παρακαλουθώ και εγώ...αμέλεια λέγεται αυτό...

θεωρείς την περίπτωσή σου "φυσιολογικό και ευτυχισμένο σπιτικό περιβάλλον";

Σαφώς....ένα νορμάλ σπίτι είμαστε όπως όλα.....γιατί να μην το θεωρώ....νορμάλ...

Το βιβλίο γράφει επίσης ακριβώς από κάτω σελ 83 "Ανησυχώ πως αυτοί που σπρώχνουν αυτή την συγκεκριμένη πολιτική εξέλιξη δεν έχουν ακόμα ξεχωρίσει τη διαφορά μεταξύ του περιστασιακού μπατσακιού σε ένα φυσιολογικό και ευτυχισμένο σπιτικό περιβάλλον και των σφοδρών συχνών ξυλοδαρμών σε μια διαταραγμένη οικογένεια....!

αααα υπάρχει διαφορά; εσύ δλδ αν φας ένα "μπατσάκι" (btw, χάλια η μετάφραση του βιβλίου), δεν θα πονέσεις; δεν θα θυμώσεις; δεν θα στενοχωρηθείς; Αν δεν θεωρείς το χαστούκι κατάλληλο μέσο για συνετισμό ενός ενήλικα από έναν άλλο ενήλικα, τότε γιατί το δέχεσαι για ένα παιδί; το παιδί σου δεν είναι άνθρωπος σαν κι εσένα;

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, αν βλέπατε ένα παιδάκι, με κάποιο σημάδι τι θα σκεφτόσασταν

Α) έπεσε μόνο του και κτύπησε

Β) έπεσε δεν το πρόσεχαν οι γονείς του

Γ) το κακοποιούνε

Ειλικρινά περιμένω να δω πως σκέφτεστε;;

΄

Τι να σου πω....νομίζεις ότι είναι αστείο όντως, μήπως είσαι εσύ επικύνδινη για το δικό σου παιδάκι...μάτια μου...έχω και εγώ μεγάλη παλάμη γιατί είναι και κάτι μανούλες που λένε....δεν πειράζει ας πέσει από τον γκρεμό έχω και δεύτερο....παρακαλουθώ και εγώ...αμέλεια λέγεται αυτό...

Πολυ επικυνδινη ειμαι και με εχουν στο ματι ηδη, προσεχε με......και ΠΟΛΥ τρελλη......γυαλιζει το ματι μου....

Διαφημίσεις

Η σβουριχτή είναι μια στον πισινό.....η τιμωρία είναι στην γωνία μόνη της να κάτσει γιατί ήταν κακό παιδί.

ήταν κακό παιδί....

πρόσεχε μην της το λες συχνά, γιατί στο τέλος θα το πιστέψει.

Κρίμα να μην υπάρχει ένας γίγαντας, που όταν κάνουμε λάθη να μας αρπάζει, να μας χτυπάει στον πισινό και να μας βάζει τιμωρία στη γωνία μόνες μας γιατί είμαστε κακές μάνες...

jv42p3.png

DfUyp2.png

παρακαλούνται οι κ.κ. διαχειριστές όπως μου δώσουν την καρτούλα μου προκαταβολικώς... ευχαριστώ!

(Λορέτα Ποντικίνα)

αααα υπάρχει διαφορά; εσύ δλδ αν φας ένα "μπατσάκι" (btw, χάλια η μετάφραση του βιβλίου), δεν θα πονέσεις; δεν θα θυμώσεις; δεν θα στενοχωρηθείς; Αν δεν θεωρείς το χαστούκι κατάλληλο μέσο για συνετισμό ενός ενήλικα από έναν άλλο ενήλικα, τότε γιατί το δέχεσαι για ένα παιδί; το παιδί σου δεν είναι άνθρωπος σαν κι εσένα;

κοίτα τα χαστούκια δεν τα αποδέχομαι για το δικό μου το παιδί, δεν μπορώ να πω έγώ στον άλλο τι θα κάνει με το δικό του το παιδί..."το μπατσάκι" ως σβουριχτή στον πισινό καλή είναι.

ήταν κακό παιδί....

πρόσεχε μην της το λες συχνά, γιατί στο τέλος θα το πιστέψει.

Κρίμα να μην υπάρχει ένας γίγαντας, που όταν κάνουμε λάθη να μας αρπάζει, να μας χτυπάει στον πισινό και να μας βάζει τιμωρία στη γωνία μόνες μας γιατί είμαστε κακές μάνες...

Υπάρχει... τον λένε πρόνοια... αλλά που να πρωτοπάει; Δεν περισσεύει χρόνος και ανθρώπινο δυναμικό!

(Λορέτα Ποντικίνα)

σκεφτόμαστε πολύ απλά καλή μου. Σκεφτόμαστε ότι τα παιδιά που φέραμε στον κόσμο δεν είναι άλιεν, είναι μικροί άνθρωποι σαν κι εμάς, πονάνε, στενοχωριούνται, κι απορούν με μια αδικαιολόγητη συμπεριφορά. Όταν το παιδί έχει τη φυσική περιέργεια να κάνει κάτι που εσύ το θεωρείς σκανταλιά ή αταξία ή οτιδήποτε, αλλά για το ίδιο το παιδί λέγεται εξερεύνηση, το να πας και να του δίνεις αυτή την έρμη τη σβουριχτή, είναι σαν να έρθει εσένα ένας στα καλά καθούμενα και να σου αστράψει ένα χαστούκι, χωρίς ποτέ να μάθεις το γιατί. Το παιδί δεν μαθαίνει τίποτε απολύτως από όλο αυτό.

Ειλικρινά, δεν σου προκαλεί εντύπωση το ότι τόοοοοσα ατομα σου λένε ότι το σκεπτικό σου είναι λάθος;;;;

κοίτα τα χαστούκια δεν τα αποδέχομαι για το δικό μου το παιδί, δεν μπορώ να πω έγώ στον άλλο τι θα κάνει με το δικό του το παιδί..."το μπατσάκι" ως σβουριχτή στον πισινό καλή είναι.

μονο απο σενα ή επιτρεπεις και σε αλλους να το κανουν?

δεν μίλησα για το παιδί, μίλησα για σένα. Εσύ αποδέχεσαι για τον εαυτό σου να σε χτυπάει ο σύντροφός σου π.χ., ή η μαμά σου; Αν όχι, τότε γιατί το κάνεις στο παιδί σου; Αυτό ρωτάω.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, αν βλέπατε ένα παιδάκι, με κάποιο σημάδι τι θα σκεφτόσασταν

Α) έπεσε μόνο του και κτύπησε

Β) έπεσε δεν το πρόσεχαν οι γονείς του

Γ) το κακοποιούνε

Ειλικρινά περιμένω να δω πως σκέφτεστε;;

Αμα ηξερα οτι ειναι το δικο σου παιδι παιζει να ελεγα το Γ......χοχοχοχο :lol::lol::lol::lol::lol:

Πολυ επικυνδινη ειμαι και με εχουν στο ματι ηδη, προσεχε με......και ΠΟΛΥ τρελλη......γυαλιζει το ματι μου....

Καλά κάνεις...και είσαι τρελλή....οι λογικοί είναι όλοι μέσα

Εγω παλι αναρωτιεμαι...

Δεν καταλαβαινουμε το κακο που προξενουμε με ορισμενες μας πραξεις ή κανουμε πως δεν καταλαβαινουμε επειδη μας βολευει ετσι?

Δυστυχως η απενοχοποιηση σε ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως το ξυλο δεν αρμοζει.. Δεν το παιζω οσια, εχω κανει τα λαθη μου αλλα ξερω πως μια μερα θα τα πληρωσω ακριβα...

Δεν νοειται ανθρωπος να χτυπαει/σβουριζει/μπατσιζει/οπως αλλιως θελετε πειτε το (ή να φωναζει εν προκειμενω οπως εγω) το παιδι του και να μην καταλαβαινει πως αυτο αν μη τι αλλο δεν ειναι αποδεκτο...

Τελος, εχω να πω πως μεγαλωνω ενα παιδι ζορικο... Εχω ερθει πολλες φορες διπλα απο το εγκεφαλικο αλλα στη σκεψη πως αν το βαρεσω θα το μαθω πως αυτο ειναι αποδεκτο (με συνεπεια να το δεχτει και απο τη δασκαλα, τα αλλα παιδια, τον μελλοντικο συντροφο) να γινεται στο κορμι του, σταματω! Απλα σταματω!

Δεν εχω να πω κατι αλλο...

Τζινι ενημερωσε μας για τα παιδακια please!

Καλο βραδυ σε ολους!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...