Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημερα,

Λεμε να παμε διακοπες κανα 5μερο στο Πευκί Ευβοιας απο Θεσσαλονικη με αμαξι. Εχουμε ακουσει καλα λογια....Παμε για να αραξουμε και να ξεκουραστουμε.....Εχει παει κανεις να μας πει 2-3 πραγματακια και εντυπωσεις?

Επισης λεμε να κλεισουμε στο Altamar http://www.altamar.gr. Εχει κανεις αποψη ή κατι αλλο να προτεινει? Μας ζητησανε 140 ευρω για 4 νυχτες με πρωινο......

Ολες οι προτασεις δεχτες.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 169
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι πολυ καλα..ειδικα με παιδια..εμεις μεναμε σε δωματια..μαριτσα τα ελεγαν ..πολυ καλα και καθαρα...αυτο πουλες δεν το ξερω αλλα μου ακουγεται φθηνα

ειναι πολυ καλα..ειδικα με παιδια..εμεις μεναμε σε δωματια..μαριτσα τα ελεγαν ..πολυ καλα και καθαρα...αυτο πουλες δεν το ξερω αλλα μου ακουγεται φθηνα

Καλημέρα, να σε ρωτήσω κάποια πράγματα: πόσα χρήματα δίνατε την ημέρα; Έχει καλές ταβέρνες εκεί για φαγητό; Έχει κουζινίτσα να φτιάξεις ένα πρωινό ή ένα ελαφρύ βραδινό; Έχει πολύ κόσμο; Θέλω κάτι ήσυχο και δε θέλω πολλή φασαρία, γι' αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ!

κοιτα εκει που μεναμε εμεις ηταν δωματια με κουζινα,βεραντα..πολυ ωραιο δωματιο..πληρωναμε πριν 2 χρονια 50 ευρω,με θεα θαλασσα.η θαλασσα ηταν στα 50 μετρα..περναγες το δρομο και ηταν η παραλια..οιξαπλωστρες ηταν δωρεαν ,απλα επαιρνες καφε η χυμο..η παραλια ηταν λιγο αμμο και λιγο βοτσαλο.η θαλασσα μεσα ηταν στην αρχη βοτσαλο και μετα αμμο.οσον αφορα τη φασαρια,ειχε λιγο το βραδυ γιατι εχει περατζαδα..δηλαδη εχει μεγαλο πεζοδρομιο για βολτες..αλλα οχι τιποτα τρομερο..ταβερνες εχει αρκετες για ολα τα γουστα,και αρκετα καλες..αν θελεις κατι αλλο ,ρωτα με..παντως εμεις ειχαμε περασει πολυ ξεκουραστα.

Διαφημίσεις

ξεχασα να σου πω..οτι εμεις ειχαμε παει αυγουστο..και οτι η κουζινα ειχε ολο το εξοπλισμο που χρειαζοταν..επισης ηθελα να σου πω,οτι σαυτα τα δωματια δεν μπαινουν καθολου να καθαρισουν,αν χρειαστει κατι το κανεις εσυ..δεν ειναι οπως στα ξενοδοχεια

Καλημερα,

Λεμε να παμε διακοπες κανα 5μερο στο Πευκί Ευβοιας απο Θεσσαλονικη με αμαξι. Εχουμε ακουσει καλα λογια....Παμε για να αραξουμε και να ξεκουραστουμε.....Εχει παει κανεις να μας πει 2-3 πραγματακια και εντυπωσεις?

Επισης λεμε να κλεισουμε στο Altamar http://www.altamar.gr. Εχει κανεις αποψη ή κατι αλλο να προτεινει? Μας ζητησανε 140 ευρω για 4 νυχτες με πρωινο......

Ολες οι προτασεις δεχτες.......

Εμείς πήγαμε πέρυσι Πευκί, όταν ήμουν έγκυος. Είναι πολύ ωραία για οικογένεια και η θαλασσα είναι αρκετά καλή (βοτσαλάκι). Εμείς μείναμε σε ξενοδοχείο στον κεντρικό δρόμο στην παραλία, Μυρτιά λέγεται και δώσαμε 40 ευρώ με πρωινό. Έχει και ξαπλώστρες στην παραλία δωρεάν για τους πελάτες. Το ξενοδοχείο που αναφέρεις δεν το θυμάμαι.

Έχει μια τεράστια φαρδιά παραλία(καθαρή φαινότανε) και από πάνω είναι ο κεντρικός δρόμος όπου έχει τα πάντα (ξενοδοχεία, δωμάτια, ταβέρνες, καφέ κλπ) . Έχει και καραβάκια για εκδρομές στην Σκιάθο. Το μόνο κακό που θυμάμαι είναι οτι είχε πολλά κουνούπια.

Εμείς πάντως και φέτος με το μωρό εκεί θα πάμε!:D

xQ0qp3.png

Εμείς πήγαμε πέρυσι Πευκί, όταν ήμουν έγκυος. Είναι πολύ ωραία για οικογένεια και η θαλασσα είναι αρκετά καλή (βοτσαλάκι). Εμείς μείναμε σε ξενοδοχείο στον κεντρικό δρόμο στην παραλία, Μυρτιά λέγεται και δώσαμε 40 ευρώ με πρωινό. Έχει και ξαπλώστρες στην παραλία δωρεάν για τους πελάτες. Το ξενοδοχείο που αναφέρεις δεν το θυμάμαι.

Έχει μια τεράστια φαρδιά παραλία(καθαρή φαινότανε) και από πάνω είναι ο κεντρικός δρόμος όπου έχει τα πάντα (ξενοδοχεία, δωμάτια, ταβέρνες, καφέ κλπ) . Έχει και καραβάκια για εκδρομές στην Σκιάθο. Το μόνο κακό που θυμάμαι είναι οτι είχε πολλά κουνούπια.

Εμείς πάντως και φέτος με το μωρό εκεί θα πάμε!:D

Αυτο που βρηκα εγω ειναι 500 μετρα πιο πανω απο τον δρομο αλλα μας αρεσε πολυ, εχει πισινα, εχει και πολυ καλη τιμη οποτε εκει λεμε να καταληξουμε κατα τον Ιουλιο.

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς για αγίους αποστολους πετριες στην ευβοια αν ειναι καλα για οικογένεια με μικρα παιδια? Ειναι ρηχη θαλασσα ειναι κρύα η ζεστή? Oτι άλλη πληροφορία γνωρίζει κανείς θα ήμουν ευγνώμων.

• 2 εβδομάδες μετά...

Λέμε να πάμε για σκ .

Διαμονή ? Έχουμε κάτι ?

Φαγητό ?

Για την παραλία έχω ακούσει τα καλύτερα.

Ότι γνωρίζετε, καλοδεχούμενο;)

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

Η παραλια ειναι υπεεεεεροχη! Θα παθεις πλακα.

Δεν μπορω να σου πω για διαμονη, εγω εκανα παντα camping. Αν θελετε να το δοκιμασετε, σκηνουλα και βουρ....

Παντως εχε υποψιν σου οτι τετοια εποχη μαζευει αρκετο κοσμο, μην περιμενεις οτι θα ειστε μονοι σας.

c12e25debb.png

Εχει και ενοικιαζομενα αρκετα ακριβως μπροστα απο την παραλια και ταβερνουλες για φαγητο,μην ανησυχεις.το μονο που θελω να σου πω εγω ειναι οτι πραγματικα ειναι υπεροχη παραλια,αλλα οταν φυσαει δυνατος βοριας οπως σημερα,σηκωνονται τεραστια κυματα και θελει προσοχη.

Αν θελεις οτιδηποτε αλλο,οπως οδηγιες για διαδρομη κτλ.πες μου να σε βοηθησω(Ευβοιωτισσα γαρ)....Καλα να περασετε!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ !!!!

Για κάμπινγκ δεν παίζει με την καμία, είμαι εντελώς απροετοίμαστη πλέον για κάμπινγκ.

nantianna αν έχεις κάποιο τηλέφωνο για διαμονή, θα με ενδιέφερε. Για την διαδρομή, να πάω από Χαλκίδα και μετά από μέσα ? Έτσι δεν είναι ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Η διαδρομη ειναι Χαλκιδα -Αρτακη στριβεις στην Αρτακη δεξια για Στενη,ακολουθεις ολο το δρομο μεχρι τη Στενη και μετα ανεβαινεις το βουνο Διρφυ και το κατεβαινεις.Φτανεις στους Στροπωνες και απο εκει ειναι κανενα 20λεπτο.Αυριο θα σου βρω τηλεφωνα απο ενοικιαζομενα και θα στα γραψω.Καληνυχταααααααα

Για μέσα στην Αιδηψό, γνωρίζετε κάποιο ξενοδοχείο ή διαμερίσματα φιλικά προς τα παιδιά;

Να έχουν δηλαδή παιδική χαρά, και άνετα δωμάτια;;

Ευχαριστώ.

Φιλοθέη 9χρ,Κωνσταντίνα 7χρ., Άγγελος 3χρ.

Διαφημίσεις

Πήγαμε στην Χιλιαδού και περάσαμε τέλεια :-D

Μείναμε στο ΑΕΡΑΚΙ, το οποίο συνιστώ.

Τέλεια για ξεκούραση !!!

nantianna σε ευχαριστώ πολύ !!!

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Για μέσα στην Αιδηψό, γνωρίζετε κάποιο ξενοδοχείο ή διαμερίσματα φιλικά προς τα παιδιά;

Να έχουν δηλαδή παιδική χαρά, και άνετα δωμάτια;;

Ευχαριστώ.

Και εμας θα μας ενδιεφερε για διπλα στον Αγ. Γιωργη ..... στην μυτη....

• 10 months later...

Κοριτσια σκεφτομαστε να παμε με τα παιδια (7.5 ετων) στους Παπαδες Village στην Ευβοια για μερικες ημερες.

Εχω διαβασει αντικρουομενες κριτικες. Απο την μια λενε οτι ειναι υπεροχα, απο την αλλη οτι τα σπιτια ειναι σε κακη κατασταση, κακοσυντηρημενα κτλ.

Εχει παει καμια προσφατα και αν ναι, τι γνωμη εχετε?

Η θαλασσα ποσο κοντα ειναι? Απο Αθηνα, ποσες ωρες με το αμαξι?

Ευχαριστω πολυ!!

Τινα

Γιαννης και Κωνσταντινος 14.11.05

Μετα απο 20 κυκλους υποβοηθουμενης αναπαραγωγης, εγινα μαμα!!!

exGbp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...