Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

σε ευχαριστω για τις πληροφοριες.

να σε ρωττησω αυτα στα στελνουν ετσι κ αλλιως η με καποιο αριθμο μπακορντ που θα εχεις μαζεψει κ πρεπει να τους στειλεις?

θα σου στείλουν μαζι με κουπόνια και μία επιστολή που θα λένε πόσα barcodes πρέπει να κολήσεις.

επικοινώνησε με αυτές τις εταιρείες για να σου στέλνουν κουπόνια κλπ

ΔΕΛΤΑ 800 11 99800

από τις διπλές συσκευασίες γιαουρτιών ADVANCED ή το αντίστοιχο γάλα, μαζέυεις τα ζωγραφισμένα κυβάκια κα τα κολάς σε μία καρτέλα.

LIBERO 800 11 542376 (στέλνουν κουπόνια σε μωρά μέχρι 14 μηνών)

στην αρχή μαζέυαμε λαγουδάκια από τις συσκευασίες. τώρα πρέπει να μαζεύουμε barcodes, χωρίς ενημέρωση. και το γνωστό... τα κολλάς σε μία καρτέλα κια τα στέλνεις.

BABYLINO 800 11 84200 (η πιο συνεπής εταιρεία)

pampers 800 11 40222 (τηλεφωνήστε πρώτη του μήνα και περιμένετε με υπομονή στην αναμονή)

νουνούκοι 800 11 40333

στο αλουμινένιο καπακι από τις κρέμες ΝΟΥΝΟΥ (εκτός ρυζάλευρο)υπάρχει ένα ανάγλυφο σχεδιάκι. αυτός είναι ο ΝΟΥΝΟΥΚΟΣ. αν μαζέψεις 8, τα κολλάς σε μία καρτέλα και σου στέλνουν δώρο.

NUTRICIA: 800 11 68800

ΝΟΥΝΟΥ: 800 11 669 669

NESTLE: 800 11 68068

milupa 800 11 68500

proderm 210 6601080

Johnson 800 11 22888

http://www.nivea.gr

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 556
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για οσες ρωτανε για κουπονια¨:

μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος μπηκα σε ολα τα σαιτ με πανες κ κρεμες κ οπου υπηρχε αιτηση για να γινεις μελος την συμπληρωσα.

σημερα μου ηρθε ενα πακετακι απο την λιμπερο με ενα βιβλιαρακι για οδηγιες προς νεες μανουλες 3 κουπονια για πανες το ενα αξιας 5ευρω κ δυο των 2 ευρω καθως κ ενα εκπτωτικο κουπονι απορρυπαντικου για μωρα περσιλ αξιας 2 ευρω.γραφουν οτι θα μου ξαναστειλουν κουπονια.

τελος με συμβουλευουν να μην πεταω τα μπαρκοντ απο τις συσκευασιες γιατι κληρωνουν δωρα.εχει παρει καμια τετοια δωρα ?τι δωρα ειναι?

Επειδή και εμένα μου ήρθε ο φάκελος το δώρο είναι ένα λούτρινο λολουδάκι απ'ότι γράφει. Πρόσεξε όμως τις ημερομηνίες γιατί κάποια λίγουν τον Σεπτέμβριο (νομίζω οι πάνες).

an1cEUC0g001310MzA1OTAzZHw5MDIyOTVkYXxvIFZlbm9zIG1hcyBlaW5haQ.gif

Επειδή και εμένα μου ήρθε ο φάκελος το δώρο είναι ένα λούτρινο λολουδάκι απ'ότι γράφει. Πρόσεξε όμως τις ημερομηνίες γιατί κάποια λίγουν τον Σεπτέμβριο (νομίζω οι πάνες).

ναι το ειδα θα παω να τις παρω να υπαρχουν .δεν χαλανε αλλωστε οσο κ να γεννηθει η μικρη το 1 νουμερο θα φοραει!

ναι το ειδα θα παω να τις παρω να υπαρχουν .δεν χαλανε αλλωστε οσο κ να γεννηθει η μικρη το 1 νουμερο θα φοραει!

θα πρότεινα να μην αγοράσεις το νούμερο 1. την ίδια δουλειά θα κάνεις και με το νούμερο 2 και πιο οικονομικά. διαίρεσε την τιμή του πακέτου μετα κομμάτια που περιέχει και θα δεις...

συνήθως το νούμερο 1 είναι για τα πρόωρα.

age.png

Λοιπόν κορίτσια ακούστε τι έπαθα...ο μπουμπουκος μου είναι 3,5 μηνών τώρα, φοράγαμε μέχρι τώρα libero, είχα από το μαιευτήριο κουπόνια για τα pampers και αποφάσισα να πάω carffour και να τα χρησιμοποιήσω. Πηρά 3 οικονομικά πακέτα Ν3, πάω στα ταμία να πληρώσω, και η κοπέλα τη μου λέει??? ?????? “Τα κουπόνια Κυρία μου, έχουν λήξη εδω και 10 μέρες. (έλεος!!!). Τι να κάνω και γω, λέω ένα σορυ και τα πληρώνω και φεύγω σαν βρεγμένη γάτα από την ντροπή...Αυτό έγινε την Δεύτερα... σήμερα Πέμπτη έχει βγάλει το παιδί σπυράκια πολλά, λέω οκ, είναι από τη ζεστή, δεν είναι τίποτα.... πήγαμε Γιατρό για εμβόλιο και ένα γενικό check-up σήμερα και μου λέει ο γιατρός ότι το παιδί έχει βγάλει μύκητες από την καινούρια πάνα...(τα νεύρα μου!!!!) Τη θα της κάνω τώρα τόσες πάνες????

λέω να δοκιμάσω και γω του lidl, η αδελφή μου είναι πολύ ευχαριστημένη!!!!

.png.png

Διαφημίσεις

θα πρότεινα να μην αγοράσεις το νούμερο 1. την ίδια δουλειά θα κάνεις και με το νούμερο 2 και πιο οικονομικά. διαίρεσε την τιμή του πακέτου μετα κομμάτια που περιέχει και θα δεις...

συνήθως το νούμερο 1 είναι για τα πρόωρα.

λες να παρω το 2?απλα μεσα στο εντυπο που εστειλαν ελεγε οτι το 1 εχει ειδικο κοψιμο για τον ομφαλιο λωρο για αυτο.

Λοιπόν κορίτσια ακούστε τι έπαθα...ο μπουμπουκος μου είναι 3,5 μηνών τώρα, φοράγαμε μέχρι τώρα libero, είχα από το μαιευτήριο κουπόνια για τα pampers και αποφάσισα να πάω carffour και να τα χρησιμοποιήσω. Πηρά 3 οικονομικά πακέτα Ν3, πάω στα ταμία να πληρώσω, και η κοπέλα τη μου λέει??? ?????? “Τα κουπόνια Κυρία μου, έχουν λήξη εδω και 10 μέρες. (έλεος!!!). Τι να κάνω και γω, λέω ένα σορυ και τα πληρώνω και φεύγω σαν βρεγμένη γάτα από την ντροπή...Αυτό έγινε την Δεύτερα... σήμερα Πέμπτη έχει βγάλει το παιδί σπυράκια πολλά, λέω οκ, είναι από τη ζεστή, δεν είναι τίποτα.... πήγαμε Γιατρό για εμβόλιο και ένα γενικό check-up σήμερα και μου λέει ο γιατρός ότι το παιδί έχει βγάλει μύκητες από την καινούρια πάνα...(τα νεύρα μου!!!!) Τη θα της κάνω τώρα τόσες πάνες????

να πας κ να αλλαξεις τα 2 πακετα που δεν ανοιξες .πες οτι εστειλες τον αντρα σου κ μπερδεψε τις φιρμες.δεν νομιζω να μην στα αλλαξουν.

να πας κ να αλλαξεις τα 2 πακετα που δεν ανοιξες .πες οτι εστειλες τον αντρα σου κ μπερδεψε τις φιρμες.δεν νομιζω να μην στα αλλαξουν.

χαχχαχαχα καλα θα ηταν αλλα.....

εγω σαν ΒΛΑΚΑΣ που εχω μια τρελλα, τα ανοιξα...για να ειναι τακτοποιομενα.... εεεεΕΕΕΕ οοοοΟΟΟΟ :oops:

.png.png

λες να παρω το 2?απλα μεσα στο εντυπο που εστειλαν ελεγε οτι το 1 εχει ειδικο κοψιμο για τον ομφαλιο λωρο για αυτο.

εγώ εξ΄ αρχής χρησιμοποίησα το νούμερο 2. μια χαρά ο αφαλός της! ελα μωρέ... για "κατανάλωση" τα λένε. πάρε το 2!

age.png

αν τον ενόχλησαν τα pampers ξαναγύρισε στα libero!

υπάρχει και η λύση να τα χαρίσεις-πουλήσεις μέσα στο parents.gr.

αν όμως νομίζεις τον ενοχλούν οι άλλες μάρκες, μην δοκιμάσεις Lidl, συνέχισε με Libero.

age.png

Διαφημίσεις

Εμείς δεν φορέσαμε ποτέ το 1. Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να πάρεις το 2 και αν ξεκινήσεις με 1 θα τις χρησιμοποιήσεις αργότερα. Αν δεις οι πάνες έχουν μία επικάλυψη στα κιλά γιατί παίζει ρόλο και πως ταιριάζει καλύτερα στον σωματότυπο του μωρού.

an1cEUC0g001310MzA1OTAzZHw5MDIyOTVkYXxvIFZlbm9zIG1hcyBlaW5haQ.gif

Εγω μεχρι τωρα της φορουσα pampers baby dry.

Ειπα να παρω πανα βρακακι!

Δοκιμασα της pampers αλλα δεν τα βρηκα καθολου βολικα......

Ασε που δεν εχουν αυτοκολητο για να τα κλεισεις....

Τωρα πηρα libero και babygo.

Πολυ ωραια και τα δυο!

Απορω γιατι δεν τα ειχα δοκιμασει τοσο καιρο???

χαχχαχαχα καλα θα ηταν αλλα.....

εγω σαν ΒΛΑΚΑΣ που εχω μια τρελλα, τα ανοιξα...για να ειναι τακτοποιομενα.... εεεεΕΕΕΕ οοοοΟΟΟΟ :oops:

καλο!αχρηστα αλλα τακτοποιημενα.!χα!χα!

παρε τις λιμπερο που δεν ειχατε προβλημα κ ανα 2-3 αλλαγματα χρησιμοποιησε κ μια απο τις αλλες.{οχι ομως βραδυ}κ υστερα παλι λιμπερο.ετσι δεν θα προλαβει να κανει αλλεργια κ θα τις καταναλωσεις λιγο λιγο.

εμεις φοραμε παμπερς,τουζουρ (λιντλ) κ μαΪλαβ(αλντι),γενικα οτι κατσει,ποτε δεν συγκαιγεται ουτε εχουμε διαρροες,βασικα πιστευω οτι ειναι στο παιδι..

NJMAp3.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

άκυροοοοο έπιασα και είμαι αναμονή

και μετά την αναμονή ( 5 λεπτάκια) με εξυπηρέτησαν και μάλιστα με ρώτησαν αν θέλω να λαμβάνω διαφημιστικό υλικό και άλλα κουπόνια από την P&G και είπα ναι... ελπίζω να μην έκανα καμιά βλακεία και μου σκάσουν μύτη πλασιέ στο σπίτι....

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Κοριτσια καλημερα,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ;) ,εγω στην Φανη με το που γεννηθηκε εβαζα LIBERO γιατι τα θεωρουσα τα καλυτερα αλλα τις εκανε αλλεργια:-(, μετα πηρα τα PAMPERS και με αυτα παραλιγο ουρολλυμοξη :evil:τραβιομασταν μισο μηνα με αντιβιοση και εξετασεις μας το ειπαν στην κλινικη που πηγαμε απο την γιατρο ,υστερα δοκιμασαμε του ΑΒ και του LIDL και ειμαστε ευχαριστημενοι:D οσο αφορα του DIA δεν μας συγκρατουν τιποτα:?, ολοι οι παιδιατροι εχουν τα ποσοστα τους με τις εταιριες, για ρωτηστε τους τι βαζουν στα παιδια τους , θα σας πουν τις 2 πιο γνωστες μαρκες τις αγορας ,δεν ειναι τυχαιο που σχεδον ολοι αυτο λενε, γιατι αραγε???

ΕΙΣΑΙimage.php?type=sigpic&userid=18571&dateline=1250847646 ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yparxoyn yfasmatines panes ; εγο τα εχο δοκιμασει ολα και στον μεγαλο και στον μικρο επερνα μονο libero τωρα δοκιμασα και απο το aldi που τα εχei προσφαρα 10 ευρω 80 komatia και εμεινα ευχαριστημενη. απο ta papers eixame alergiko προβλημα του brexotan kai grinaize synexeia ... του ldi moiazoyn me ta libero kai ego emeina eyxaristhmenh ...

Αυτο το προβλημα τις ουρολλημοξης το επαθε οταν ηταν 7 μηνων , τωρα ευτυχως δεν εχει τιποτα οσο'' αγνωστες'' και να ειναι, αλλα θα ηθελα να ειχα κανει παραπονα......... και κατι αλλο:twisted: στην παραπανω εταιρια αλλα ουτε μυαλο ειχα για κατι τετοιο ουτε την ψυχολογια:cry: εκεινη την στιγμη,εγω σκεφτομουν το μωρο μου πως θα γινει καλα με αυτα που ειχε περαση:-(, ευχαριστω παντως για την συμβουλη σου!!!!!!!

ΕΙΣΑΙimage.php?type=sigpic&userid=18571&dateline=1250847646 ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια για τα pampers εχω να πω και εγω τα χειροτερα.Τα εχουν κανει τοσο λεπτα που ολα βγαινουν απ'εξω και εχουν και ασχημη μυρωδια οπως αναφερετε κι εσεις.Μια φορα ηταν μια κοπελα στο σουπερ μαρκετ για να διαφημισει τα παμπερς και της ειπα οτι τα χαλασατε δεν τα αγοραζω πλεον και μου ειπε οτι ειμαι η μονη που της το λεω.Εγω απ'οτι δειαβαζω δεν νομιζω οτι ειμαι η μονη.

6/8/2000-25/6/2003-6/5/2007-11/1/2010

Άρχισα με πάμπερς τον πρώτο μου γιο και στη συνέχεια δοκίμασα ΟΛΕΣ τις άλλες για να κάνω οικονομία, αλλά... επέστρεψα στα πάμπερς. Ευτυχώς μου χρειάστηκαν μόνο μέχρι τα δύο του.

Στο δεύτερο γιο μου ξαναπροσπάθησα με libero, babylino, lidl και ό,τι άλλο βρήκα στο εμπόριο γιατί ούτε εμένα μου αρέσει να είμαι κολλημένη κάπου χωρίς να έχω δοκιμάσει κάτι ίσως και καλύτερο, αλλά πάλι γύρισα στα πάμπερς. Δεν έπαθε φυσικά με κανένα ουρολοίμωξη ή κοκκινίλα, αλλά η επένδυση που είχανε τριβόταν πάνω στο δερματάκι του με αποτέλεσμα να βγάζω κομμάτια βαμβάκι. Επίσης με λίγα μόνο τσίσα βάραινε τόσο πολύ που αντί να το αλλάζω κάθε 3 ώρες για παράδειγμα (μόνο τσίσα) τον άλλαζα πολλές φορές κάθε μία! Με αποτέλεσμα να τελειώνει το πακέτο εν ριπή οφθαλμού.

Τελικά πάμπερς. Τουλάχιστον εγώ. Ευτυχώς τα κουπόνια μου τα στέλνουν χωρίς να τα ζητήσω, όπως επίσης και η libero.

wjhKp3.png

c5dop3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...