Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παραγγελία online: Πάνες από το εξωτερικό

Recommended Posts

Δηλαδή συμφερει;

http://www.ubershop.co.uk/brands/productDetails.php?code=pampers&id=1353&name=Pampers%20New%20Baby%20%20-%20Size%202%20Mini,%20%20%20%203-6kg%20%20%20-%20Jumbo%20Pack%2088%20nappies

Αν κατάλαβα το κουτί έχει 88 και μπορώ να παραγγείλω μέχρι 6 κουτιά;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 123
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δηλαδή συμφερει;

http://www.ubershop.co.uk/brands/productDetails.php?code=pampers&id=1353&name=Pampers%20New%20Baby%20%20-%20Size%202%20Mini,%20%20%20%203-6kg%20%20%20-%20Jumbo%20Pack%2088%20nappies

Αν κατάλαβα το κουτί έχει 88 και μπορώ να παραγγείλω μέχρι 6 κουτιά;

Παρηγγειλα σημερα. Πηρα 6 κουτια (και κατι αλλα) και μου βγηκε ολο μαζι με τα μεταφορικα 143 ευρω. Μια χαρα. Αν θες κατι πες μου.

h0MYp3.png

Κορίτσια μην ανησυχείτε πριν από κανένα μήνα πήρα και εγώ και όλα καλά!

Στην ώρα τους και με συμφέρουσα τιμή.....όπου να ναι παραγγέλνω κι άλλες και δεν θα ξαναπάρω από Ελλάδα...φτάνει πια η αιχροκέρδεια...πού να δείτε την τιμή τους στην Αμερική (δεν συμφέρει η παραγγελία λόγω τελωνείου)...σε εμάς είναι πανάκριβες οι πάνες.

Ακόμα κ στο ubershop έχουμε περισσότερα μεταφορικά...Α! ρε Ελλαδάρα

Δεν δέχεται το σάιτ να αποστείλει περισσότερα, ίσως φοβούνται μην γίνεται εμπόριο. Πάντως και το ΑΜΑΖΟΝ το ίδιο κάνει. Δεν μ' αφήνει να παραγγείλω πάνω από 6 συσκευασίες.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα!

Παραγγείλαμε κ εμείς από ubershop πριν 2 εβδομάδες και ήρθαν εντος 4 εργάσιμων! Πήραμε τις πάνες των πρώτων 9 μηνών..Ελπίζω να φτάσουν δλδ!:rolleyes: Όλα καλά πακεταρισμένα και παράδοση από acs. Όμως δε μας έστειλαν κανένα δωράκι..:-( Αν και τους έστειλα mail πριν παραγγείλουμε...Τους ρώτησα αν μπορεί να γίνει καμμια εκπτωση ή αν μπορούν να στείλουν κανένα δωράκι..Δε μου απάντησαν! Έδειξα περίσσιο θράσος μάλλον!:oops::cool:

Δεν πειράζει..Ούτως ή άλλως συμφέρει πάρα πολύ η αγορά από εκεί και χωρίς δωράκι μάλιστα!:wink:

εχω παραγγειλει και εγω πανες απο εκει.σημερα μου εστειλαν μειλ οτι η παραγγελια μου εφυγε απο το καταστημα τους.διαβαζω οτι εκαναν περιπου 4 εως 6 ημερες να σας ερθουν κοριτσια.η ερωτηση μου ειναι η εξης.εγω το σαββατο θα φυγω και θα λειπω για 15 ημερες.τι θα γινει με την παραγγελια μου οταν φτασει στην acs;σας ειδοποιουν οτι εφτασε;μηπως ξερετε αν μπορουν να την κρατησουν εκει για λιγες ημερες η εαν μπορει να την παραλαβει καποιος αλλος αντι εμου;;;συγγνωμη για τις ερωτησεις αλλα εχω αγχωθει....εχει συμβει σε καμια κοπελα κατι αντιστοιχο;;;

PRW0p2.pngORfXp3.png

Άλλος δεν μπορεί να παραλάβει αλλά οι Ταχυμεταφορές ας πούμε τα κρατάνε 15 μέρες πριν τα στείλουν πίσω.

Πάρε ένα τηλέφωνο στο υποκατάστημα της περιοχής σου και πες "είμαι η τάδε και περιμένω δέμα από Αγγλία. Πρόκειται να λείψω από τότε μέχρι τότε. Πόσες μέρες το κρατάτε εκεί?"

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Γιώτα, πάρε τους ένα τηλέφωνο και εξήγησέ τους την κατάσταση. Αν υπάρχει άλλος να παραλάβει για λογαριασμό σου, πέστους το. Η μαμά μου αρκετές φορές έχει παραλάβει για λογαριασμό μου και παραλήπτης ήμουν εγώ, όχι εκείνη.

Δεν νομίζω να έχεις θέμα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Παραγγείλαμε κ εμείς από ubershop πριν 2 εβδομάδες και ήρθαν εντος 4 εργάσιμων! Πήραμε τις πάνες των πρώτων 9 μηνών..Ελπίζω να φτάσουν δλδ!:rolleyes: Όλα καλά πακεταρισμένα και παράδοση από acs. Όμως δε μας έστειλαν κανένα δωράκι..:-( Αν και τους έστειλα mail πριν παραγγείλουμε...Τους ρώτησα αν μπορεί να γίνει καμμια εκπτωση ή αν μπορούν να στείλουν κανένα δωράκι..Δε μου απάντησαν! Έδειξα περίσσιο θράσος μάλλον!:oops::cool:

Δεν πειράζει..Ούτως ή άλλως συμφέρει πάρα πολύ η αγορά από εκεί και χωρίς δωράκι μάλιστα!:wink:

Tων 9 πρώτων μηνών; Μα νόμιζα πως μέχρι 6 πακέτα μπορείς να παραγγείλεις; Έσπασες την παραγγελία σε μικρότερες;

Δωράκι ούτε σε μένα έστειλαν. Έχουν στείλει σε καμία;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλημερα!!!μμμ κι εμενα δε μου εστειλαν δωρακι..:mad::x:x

Εγω παρηγγειλα 12 κουτες και ενω αρχικα το συστημα δεχτηκε την παραγγελια με μεταφορικα 22 λιρων στην συνεχεια μου εστειλαν e-mail που ανεφεραν οτι αν θελω και τις 6 επιπλέον κουτες πρεπει να πληρωσω και επιπλέον μεταφορικα..τους ζητησα μια εκπτωση και μου εκαναν 10 % στα μεταφορικά της δευτερης παρτιδας.

BagRp2.png Spetp2.png ...έρχεται και ο τρίτος της παρέας!!!

αχ, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? δεν έχω ξαναψωνίσει ποτέ από εξωτερικό και δεν ξέρω τι βήματα να κάνω. πάμε στο καλάθι λέμε τι θέλουμε και μετά? πάμε στις πληρωμές? διαφωτίστε με! πώς θα καταλάβουν ότι είμαι από εξωτερικό και πώς θα εμφανιστούν οι λίρες για τα μεταφορικά? ευχαριστώ!

Κανεις εγγραφη (sign in), βαζεις στο καλάθι τα προϊόντα που επιθυμεις, οταν εισαι ετοιμη να κανεις την παραγγελια κανεις checkout και εκει βγαινει το κοστος της παραγγελιας και τα μεταφορικα, αν συμφωνείς σου ζητανε τα στοιχεια της καρτας για την πληρωμη και γινεται αυτοματα η διαδικασια..

BagRp2.png Spetp2.png ...έρχεται και ο τρίτος της παρέας!!!

αχ, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? δεν έχω ξαναψωνίσει ποτέ από εξωτερικό και δεν ξέρω τι βήματα να κάνω. πάμε στο καλάθι λέμε τι θέλουμε και μετά? πάμε στις πληρωμές? διαφωτίστε με! πώς θα καταλάβουν ότι είμαι από εξωτερικό και πώς θα εμφανιστούν οι λίρες για τα μεταφορικά? ευχαριστώ!

Πώς έχεις σκοπό να πληρώσεις; Με τί κάρτα εννοώ;

Αν δεν έχεις ξαναψωνίσει από ίντερνετ θα σου πρότεινα να έβγαζες μια προπληρωμένη κάρτα για τις αγορές σου και όπου υπάρχει η δυνατότητα να πληρώνεις μέσω paypall.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

ναι με προπληρωμένη κάρτα θα πληρώσω έχιε ο άντρας μου! θα το ψάξουμε μαζί το σ/κ κι αν έχω απορίες θα σας ξαναρωτήσω πιο συγκεκριμένα γιατί είμαι άσχετη με αγορές από το διαδίκτυο, ενώ ο άντρας μου όλο και κατι ψωνίζει!

Φιλη με διδυμα που μενει στις Σερρες παιρνει παμπερς απο Βουλγαρια.

Την περιμενω αυριο να μου πει λεπτομερειες, δηλ αν πηγαινει η ιδια ή αν της τα στελνουν.

72 πανες παμπερς 4 νουμερο 13 ευρω και το Humana σε τιμη ξεφτιλα! :(:(:(

Μου εστειλε το λινκ απο τις πανες και το γαλα που παιρνει.

(αν βαλετε μεταφραση βγαζει ευρω αλλα ειναι λαθος, οι τιμες ειναι σε λεβα που σε ευρω ειναι τα μισα)

http://www.dbn.bg/eshop_dbn/index.php?action=record_view&recID=959

http://www.dbn.bg/eshop_dbn/index.php?action=records_open&c=141

Άννα, κάποια στιγμή είχε αναφερθεί και στο τόπικ με τα eshops, ότι τα βρεφικά είναι φθηνά στην Βουλγαρία, αλλά πρέπει να είχε εγκαταληφθεί η ιδέα λόγω δυσκολίας στην γλώσσα, έτσι νομίζω.

Ενδιαφέρον έχει, ενημέρωσέ μας:lol: Και στο άλλο τόπικ :wink::wink:

ydS7p3.png 3pOXp3.png

Ελα καλέ, δεν παρακολουθείς το θέμα με τις Online αγορες?

Δες εδώ: http://www.ubershop.co.uk/nappies/product.php?code=pampers

Η μεγάλη κούτα παμπερς πχ το νουμερο 5 που παίρνω εγώ, τα 99 τεμάχια 17,49 λίρες, δλδ κάτι λιγότερο από 20 ευρώ, οσο έχει εδώ η μικρή συσκευασία! Τι λιντλ και καρφουρ λεμε τώρα. Ασε που αυτές οι πανες των σουπερμαρκετ δεν κρατάνε τσίσα τίποτα, τουλάχιστον στον γιο μου παω να τον πάρω αγκαλιά και έτσι και εχει κανει τσισα λερωνόμαστε και οι δύο. Για το βράδυ δεν συζητάμε, γίνεται μουσκεμα, πρεπει να τον μπανιαρίσω μετα!

Μεταφορικά εχει 19 και κατι λίρες, αλλά στειλε ενα μεηλ πριν κανεις αγορά, πες ότι είσαι μελος του παρεντς και θα σου δωσει εκπτωτικό κωδικό, πανε τελικά κάπου 12 λιρες τα μεταφορικά. Μεγιστο μπορούν να σου στείλουν 6 κουτες mega pack.

Υπολόγισε 10 μέρες από τη μερα που θα παραγγείλεις μέχρι να παραλάβεις. Φεύγουν με DPD από Αγγλία και μόλις έρθουν ελλάδα αναλαμβάνει η ACS, το σαιτ σου δίνει και tracking number και παρακολουθείς το πακέτο.

Αυτά, ότι άλλο θες, ρώτα!

Καλημέρα!!! Σήμερα μπήκα στο σαιτ και η κούτα των Πάμπερς ακτιβ φιτ (124 τεμάχια) κοστίζει 54 ευρώ ,έγω αγοράζω το πακέτο των 24 τεμαχίων 12,10ευρώ , δηλαδη τα 5 πακετα θα μου κοστίσουν περισσοτερο κατά 8,51 ευρώ αν τα πάρω από Ελλάδα!!!.Δεν νομιζω ότι αξήζει τον κόπο να κάνεις την παραγγελία.Γνώμη μου ,φαντάζομαι ότι συμφαίρει για μεγαλυτερη παραγγελία και όχι για μία συσκευασια , που θέλω έγω!!!

Φιλη με διδυμα που μενει στις Σερρες παιρνει παμπερς απο Βουλγαρια.

Την περιμενω αυριο να μου πει λεπτομερειες, δηλ αν πηγαινει η ιδια ή αν της τα στελνουν.

72 πανες παμπερς 4 νουμερο 13 ευρω και το Humana σε τιμη ξεφτιλα! :(:(:(

Μου εστειλε το λινκ απο τις πανες και το γαλα που παιρνει.

(αν βαλετε μεταφραση βγαζει ευρω αλλα ειναι λαθος, οι τιμες ειναι σε λεβα που σε ευρω ειναι τα μισα)

http://www.dbn.bg/eshop_dbn/index.php?action=record_view&recID=959

http://www.dbn.bg/eshop_dbn/index.php?action=records_open&c=141

Αν μάθεις λεπτομέρειες και φυσικά το κόστος αποστολής ενημέρωσέ μας. Κι εγώ ενδιαφέρομαι :)

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καλησπέρα κορίτσια

και εγώ μόλις πήρα πάνες απο το uber. Αυτό που παρατήρησα δεν είναι ο περιορισμός στα τεμάχια αλλά στα κιλά. Δηλαδή δεν θα πρέπει να ξεπερνάς τα 27 κιλά για την χρέωση των 22,95 pounds. Αν τα ξεπεράσεις έχεις διπλή χρέωση. Εγώ πήρα 4 κούτες pampers mini (4*88) και 6 Pampers midi (6* 74). Συνολο 10 κούτες, δοκίμασα και 11η κούτα αλλά το συνολικό βάρος ήταν 27,10 κιλά και πήγαινε διπλά μεταφορικά, οπότε άλλαξα την παραγγελία. Μέχρι τώρα για τον 1ο γιο τα έπερνα απο γερμανία και εκεί συνέφερε απλά τώρα ανέβασε πολύ τα μεταφορικά ο τύπος. Ελπίζω να μείνω τόσο ευχαριστημένη, όσο και απο τις γερμανικές αγορές μου.

:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...