Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το ουρεοπλασμα και οι μυκητες επιρεαζουν;;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λινάκι μου,απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα.Εάν ο γιατρός σου κρίνει ότι πρέπει να πάρεις μια αντιβιωσούλα,έχει καλώς.Μόνο αυτό όμως...Έχω ακούσει κ περιπτώσεις που δεν τους χορηγήθηκε κανένα φάρμακο κ καμιά αντιβίωση κ γέννησαν μια χαρά!!Εξαρτάται από το τι θα σου πει κ ο γιατρός.Συζήτα το μαζί του κ βλέπεις.Πάντως μην ανησυχείς,δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε προβληματίζει...όλα θα πάνε καλά:D:D:D:D:D!!!!!!

Λινάκι μου,απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα.Εάν ο γιατρός σου κρίνει ότι πρέπει να πάρεις μια αντιβιωσούλα,έχει καλώς.Μόνο αυτό όμως...Έχω ακούσει κ περιπτώσεις που δεν τους χορηγήθηκε κανένα φάρμακο κ καμιά αντιβίωση κ γέννησαν μια χαρά!!Εξαρτάται από το τι θα σου πει κ ο γιατρός.Συζήτα το μαζί του κ βλέπεις.Πάντως μην ανησυχείς,δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε προβληματίζει...όλα θα πάνε καλά:D:D:D:D:D!!!!!!

giannaki μου, σε ευχαριστω για την απαντηση και τα ενθαρυντικα σου λογια!μακαρι να ημουν εγκυος.

μαλλον δεν ημουν κατανοητη, ημουν εγκυος 8 εβδομαδων, αλλα δυστιχος παλινδρομισε δεν εχω μαθη πια ηταν η αιτια ή τη μπορη να εφταιξε αλλα εκεινο το διαστημα ειχα ουρεοπλασμα και μυκητες.

το γιατρο μου στην Αθήνα που ρωτησα που κανω και της εξωσ. ειπαι οτι δεν επιρεαζει την ολη διαδηκασια, πηρα γνωμη και 2ου γιατρου ειπαι οτι επιρεαζουν αυτα τα δυο μικροβια. εχω μπερδευτη:confused:

και συγνωμη για τη λαθος διατυπωση.

8HiKp2.png

Εγω ξερω οτι το ουρεοπλασμα ενοχοποιειται για αποβολες το πρωτο τριμηνο της κυησης,γιαυτο και πολλες γυναικες κανουν προγεννητικο ελεγχο για να δουν αν φερουν καποιο μικροβιο,ωστε να το καταπολεμησουν.

Εγω ξερω οτι το ουρεοπλασμα ενοχοποιειται για αποβολες το πρωτο τριμηνο της κυησης,γιαυτο και πολλες γυναικες κανουν προγεννητικο ελεγχο για να δουν αν φερουν καποιο μικροβιο,ωστε να το καταπολεμησουν.[/quote

καλημερα σε ολες, πιστευω οτι η καταστροφη μου ηταν αυτα τα ατιμα μικροβια:mad:

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

Οι μύκητες δεν επηρεάζουν, πάρα πολλές έγκυες έχουν μύκητες αλλά τους δίνει μια κολπική κρέμα ή ένα κολπικό υπόθετο και περνάει.

Το ουρεόπλασμα άλλοι λένε ότι ενοχοποιείται για αποβολές άλλοι λένε όχι.

Πάντως εγώ είχα 3 παλλίνδρομες και δεν είχα ουρεόπλασμα.

5f27b8bd0c.png

Οι μύκητες δεν επηρεάζουν, πάρα πολλές έγκυες έχουν μύκητες αλλά τους δίνει μια κολπική κρέμα ή ένα κολπικό υπόθετο και περνάει.

Το ουρεόπλασμα άλλοι λένε ότι ενοχοποιείται για αποβολές άλλοι λένε όχι.

Πάντως εγώ είχα 3 παλλίνδρομες και δεν είχα ουρεόπλασμα.

bp-IOLH μου λυπαμαι πολυ, απο δω και περα σου ευχομαι να εχεις συντομα ευχαριστα!

γνωριζω οτι η παλλινδρομιση που ειχα μπορη να μην ωφειλεται στο ουρεαπλασμα ή στους μυκητες αλλα προσπαθω να βρω την αιτια.

συγνωμη για την ερωτηση,

αν επιτρεπεται, σου ειπαι ο γιατρος σου που ωφειλοντε οι παλλινδρομες?

8HiKp2.png

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Για τους μύκητες ξέρω οτι δεν κάνουν κανένα κακό στη κύηση!!Το ουρεόπλασμα όμως ευθύνεται για αποβολές στο α τρίμηνο της εγκυμοσύνης!!Εγώ έκανα κολπικές εξετάσεις στον 5 μήνα και μου βρήκανε ουρεόπλασμα και ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση αλλά μου είπε οτι αφού πέρασα το α τρίμηνο και δεν απέβαλλα απο αυτό το μικρόβιο η κύηση πλέον δεν κινδυνεύει.

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Ακούστε τώρα γέλια!!! Άλλαξα γιατρό στον 7ο μήνα κύησης. Έπαθα υψηλή ρήξη υμένων και μπήκα στο νοσοκομείο με ακινησία για 10 μέρες και αντιβίωση ΕΠΕΙΔΗ είχα ουρεόπλασμα!!! Ο γιατρός είπε ότι θα μπορούσε να είχε πάθει ζημιά και το έμβρυο και εγώ και ότι το μικρόβιο ευθυνόταν! Η σημερινή μου γυναικολόγος ισχυρίζεται ότι το ουρεόπλασμα δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα! Άντε τώρα και βρες άκρη!!! Θα μας τρελάνουν οι γιατροί!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Οντως ο καθενας λεει τα δικα του.Εγω παντως επειδη τα φοβαμαι ολα αυτα,πιστευω πως το ουρεοπλασμα δημιουργει διαφορα προβληματα και καλο ειναι πριν την εγκυμοσυνη να θεραπευεται,για να μην τρεχεις μετα.....Μακαρι ομως να μην ητανε αυτος ο λογος της δικης σου κακοτυχιας.Δεν εχει την ιδια επιδραση σε ολους τους οργανισμους.Σε μπερδεψαμε ε??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...