Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι ειναι ουρεοπλασμα?


vickypap

Recommended Posts

μολις μου τηλεφωνησε μια φιλη που πηρε τα αποτελεσματα απο τον προγεννετικο ελεγχο.τι ειναι το ουρεοπλασμα?ξερετε πως θεραπευεται?εχει σκασει η κοπελα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Βικούλα δεν είναι κάτι σοβαρό...

είναι ενας μικροοργανισμός του κόλπου που καταπολεμείται με αντιβίωση και χρειάζεται μετά επανάληψη της εξέτασης για να επιβεβαιωθεί η απουσία του.

Link to comment
Share on other sites

μικρόβιο είναι που καλό είναι να το ανακαλύπτεις πριν μείνεις έγκυος γιατί μετά ταλαιπωρήσε λίγο. παίρνεις αντιβιώσεις και σχετίζετε με κάποιες επιπλοκές στην εγκυμοσύνη. μια φίλη μου βέβαια που το είχε, γέννησε ένα υγιέστατο μωρό.

sq3Zp2.png
Link to comment
Share on other sites

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?p=250044#250044

 

 

Βικυ χωρίς να θέλω να σε τρομάξω , η αδερφή μου είχε μια αποβολή στο παρελθόν , λόγω του μικροβίου "ουρεόπλασμα" βέβαια έχω ακούσει κι'αλλες περιπτώσεις , που κατόπιν θεραπείας-αντιβίωσης , η εγκυμοσύνη εξελίχθηκε ομαλά και γενήθηκαν γερά παιδάκια :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Link to comment
Share on other sites

σας ευχαριστουμε πολυ κοριτσια.δεν με τρομαζεται πανω κατω ξερω τι ειναι απλα δεν ετυχε ποτε σε καποιον δικο μου για να ξερω λεπτομερειες του τυπου πως κολλαει ποσο κραταει και αν παιζει ρολο το σε ποσο καιρο θα μεινει εγκυος μετα το περας της θεραπειας.πηγε στην γιατρο της και ηταν πολυ συντομη και ασαφης οποτε ζητησε και την βοηθεια μας.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 1 χρόνο μετά...

γεία σας ειμαι λιγο φοβησμενη....8α η8ελα να ρωτησω ειμαι στην ογδοη βδομαδα εγκυμοσινης...και εκανα εξετασεις και το ουρεοπλασμα μου βγικε 8ετικο...ο γιατρος μου μου εδωσε δυο κουτακια Azithromycin ton 500mg... epeidh fovamai me tosa pou akouw yparxh kundinos apovolhs h na vlapsh to embrio?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

καλο ειναι να μην ανγχωνεσαι μονο δεν κανει παντα κακο στο μωρακι σου..εγω ειχα στην εγκυμοσυνη μου τωρα την τελευταια, δεν ειχα κανενα προβλημα, μας εδωσε ο γιατρος αντιβιωση( και σεμενα και στο συζυγο) αλλα επειδη εγω δεν θελω να παιρνει και το παιδακι μου αντιβιωσεις δεν τα πηρα και εκανα θεραπεια μετα την γεννα... να σου πω οτι γεννησα και φυσιολογικα και το μωρακι μου τωρα ειναι 9 μηνων και ειμαστε μια χαρα...ενα μικρο μικροβιακι ειναι απο τοσα πολλα που ηδη εχουμε μεσα μας..μην ανησυχεις και μιλα στο γιατρο και ολα θα ειναι καλα...με ενα πονο.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 6ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΙΕΡΓΙΑ ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΙΝΗΣ ΤΟ ΟΥΡΕΟΠΛΑΣΜΑ... ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΖΙΦΟΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΑΠΙΑ...ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΟ RULID 150mg...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΒΙΟΣΗ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΣΙΝΕΧΙΣΤΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΙΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ ΜΗΝ ΚΟΛΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ... ΥΠΑΡΧΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...