Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ!!!

joe

Recommended Posts

Δηλ. δε βάζεις ούτε bepanthol; Γιατί; Θα το βοηθήσει να θρέψει πιο γρήγορα. Το ανάγλυφο είναι κάκαδο. Όσο νά' ναι είναι μια μικρή πληγή. Θα φύγει σιγά σιγά.... Μην το πειράξεις.

Ενυδατική πάντως καλύτερα να βάλεις όταν θα θρέψει εντελώς.

Έτσι κι εγώ τον πρώτο καιρό το πρόσεχα σαν τα μάτια μου. Τώρα πια το έχω ξεχάσει εντελώς.

Είναι ακριβώς πάνω στον αστράγαλο ή λίγο πιο πάνω; Το δικό μου είναι λίγο πιο πάνω οπότε και στο ξύρισμα δεν έχω πρόβλημα. ΄Δεν έχω και πολλές τρίχες στα πόδια γενικώς αλλά εγώ τα ξυρίζω χωρίς προσοχή πια. Πάντως δεν παθαίνει τίποτα. Μη σε ανησυχεί.

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 65
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάζε οπωσδήποτε bepanthol και μην ξεχνάς να το πλένεις απαλά με νερό και σαπούνι (όχι με σφουγγάρι). Αφού θρέψει μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενυδατική ή λίγο baby oil. Τα χρώματα δεν παθαίνουν τίποτα. Ίσα είσαι που θα "γυαλίσει" το tattoo και θα αναδειχθούν περισσότερο.

Με το ξύριαμα, αφού θρέψει, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχω κάνει και εγώ ένα αστέρι στο πόδι πάνω από τον αστράγαλο και ξυρίζομαι κανονικά, αν και εκεί είναι ζήτημα να έχω ελάχιστες τρίχες.

Σε ότι αφορά το τατουάζ στη μέση, έχω έναν ήλιο χαμηλά στη μέση, στη βάση της σπονδυλικής στύλης, και μετά τις εγκυμοσύνες μου είναι μια χαρά, ακριβώς όπως πριν. Επίσης έχω ένα φεγγαράκι χαμηλά στην κοιλιά αριστερά, λίγο πάνω από την τομή της καισαρικής. Ούτε αυτό χάλασε με τις εγκυμοσύνες αν και θα προτιμούσα να ήταν λίγο πιο σφιχτό και τεντωμένο το δέρμα στην περιοχή γιατί η σελήνη μου είναι λίγο χαμηλοβλεπούσα αυτήν την εποχή και έχει αφρατέψει κάπως. :wink:

Και για να μην αναρωτιέστε δεν έχω άλλα tattoo. Αυτά τα 3 είναι όλα. :D

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Κοριτσια εχει περασει μιαμιση εβδομαδα που εκανα το τατουαζ και ξερετε πώς εχει γινει; ΧΑΛΙΑ!!! :mad::mad::mad:

Δεν ξερω γιατι!!! Δεν εκανα κατι που δεν επρεπε,κι ομως,εχει ξεφτισει,συνεχιζει να ειναι αναγλυφο,σε πολλα σημεια μοιαζει να εχει "κοπει" και σε αλλα σημεια το χρωμα εχει φυγει!!! Μα καλα,ειναι δυνατον; Ουτε ηλιος το ειδε,ουτε ζεστο νερο το ακουμπησε,ουτε το εξυσα,ισα ισα που το κρατησα και καλυμμενο για 2 μερες αντι για 2 ωρες που μου ειχε πει ο τυπος!!! :o:o:o Μηπως ειναι φυσιολογικο και πρεπει να περασει καιρος μεχρι να "στρωσει";

Αν οχι,θελει ξυλο ο τυπος που μου το εκανε,που υποτιθεται ειναι κι απο τους καλυτερους της περιοχης!!! Πηρα τηλεφωνο και τους περιεγραψα τι παιζει και μου ειπαν πως θελει καποιες μερες για να γινει ενταξει,αλλα αυτες οι μερ4ες εχουν ΗΔΗ περασει και το tattoo μου δε βλεπεται!!! Για να παω να μου το διορθωσουν,εντωμεταξυ,λενε οτι χρειαζεται να περασει ενας μηνας!!! :mad::mad::mad:

Διαφημίσεις

Joe δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου γιατί δεν ξέρω πού το έκανες και πόσο καλή δουλειά κάνει αυτός ο τατουατζής αλλά εμένα φυσιολογικό μου ακούγεται. Κι εμένα χάλια ήταν στην αρχή, ιδιαίτερα αυτό του ποδιού αλλά μετά από περίπου 15 μέρες και με την προβλεπόμενη περιποίηση έφτιαξε εντελώς. Το τατουάζ είναι πληγή στην αρχή και χρειάζεται λίγο χρόνο για να θρέψει... Μη φρικάρεις, τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα...

Manina λιγότερο πόνεσα στο φεγγαράκι μου ίσως γιατί η περιοχή της κοιλιάς είναι πιο μαλακή και δεν υπάρχουν κόκκαλα ακριβώς κάτω από το σημείο που έκανα το tattoo. Στη μέση και στο πόδι, ιδιαίτερα στο σημείο πιο κοντά στον αστράγαλο πόναγε περισσότερο, κυρίως το περίγραμμα, όχι τόσο το γέμισμα με το χρώμα. Πάντως γενικότερα ο πόνος αντέχεται, δεν είναι κάτι φοβερό.

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

Μια χαρα παει,ευτυχως,δικιο ειχαν οσοι μου ελεγαν πως στην αρχη φαινεται βλακεια και στρωνει μετα!!!

Πανω που το ειχα παρει αποφαση οτι ειχα κανει πατατα,παρατηρησα οτι το δερμα ξεφλουδιζε και σιγα-σιγα αποκαλυπτοταν απο κατω το tattoo οπως ακριβως το ειχα φανταστει!!! :D:D:D

Τελικα εκανε πολυ καλη δουλεια ο τυπος,και τωρα που θελω να κανω αλλο ενα στον καρπο,γιατι οπως καταλαβαινετε εφαγα κολλημα με το θεμα,παλι σ΄αυτον θα παω!!!

Αν παντως δειτε στην παραλια μια κοντη,με κοιλια ξεχειλωμενη σαν της προγιαγιας σας (απ΄τη γεννα μου εμεινε!!! ) κι ενα πολυ ωραιο tattoo σαν κλειδι στον δεξι αστραγαλο,εγω θα ειμαι!!! :lol::lol::lol:

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Απιστευτο????? :shock:

Μα πως, το ειχε αραγε πριν μεινει εγκυος??

Εντυπωσιακο!!

Το είχε από πριν, ξεχείλωσε λίγο με την εγκυμοσύνη αλλά επανήλθε μετά!!! (το έχω δει από κοντά!!!)

Πολύ εντυπωσιακό!!!

• 8 χρόνια μετά...

Κορίτσια Καλημέρα.

Πρώτη φορά γράφω

Είμαι 37 ετών εκπαιδευτικός,μητέρα 4 αγοριών.

Από 10 έως 3 ετών.

Έκανα τό πρώτο μου τατουάζ στίς21/6.

Τά παιδιά μου είναι μικρά δέν κατάλαβαν τίποτα.

Αντέδρασε πολύ άσχημα ο ανιψιός μου,από τήν αδελφή μου,16 ετών στήν εφηβεία

Μέ είδε χθες στήν θάλασσα

Έχει καμμία σας ανάλογη εμπειρία, τόν φιλοξενώ γιά 3 εβδομάδες

Ευχαριστώ

Εχουμε τατού οικογενειακώς (εννοώ ως ζευγάρι) ποτέ δεν είχαμε άσχημη αντίδραση από κάποιον γνωστό ή συγγενή. Η μεγάλη μας (επίσης στα 16) θέλει κάποια στιγμή να κάνει αλλά μελλοντικά (χωρίς είτε να την ενθαρρύνουμε, είτε να την αποθαρρύνουμε).

Πως αντέδρασε δηλαδή και τι του είπες;Τον ενόχλησε κάτι στο σχέδιο; Μήπως απλά ήταν η αφορμή να ξεσπάσει για άλλο θέμα;

Διαφημίσεις

Έχω εμπειρία από αντιδράσεις νέων.

Θά τό πώ όπως τό ένιωσα, ερεθίστηκε σέ μεγάλο βαθμό. Εννοείται δέν είπα τίποτα σέ κανένα, ούτε αδελφή μου ούτε σύζυγο.

Και από χθες όλο γι αυτό μέ ρωτά.

Ειλικρινά δέν περίμενα τέτοιο

Κοίτα, τα μικρά παιδιά (εννοώ τις μικρότερες γενιές) εμάς τους πιο μεγάλους, μας θεωρούν «γέρους» και πιο συντηρητικούς, και δεν περιμένουν από εμάς να έχουμε κάνει στο παρελθόν (ή ακόμα και τώρα) πράγματα (είτε αυτό είναι διασκέδαση, είτε αυτό είναι «παρέμβαση» στο σώμα μας, κλπ) που γιʼ αυτούς θεωρείται προχωρημένη κατάσταση, ή πιστεύουν ότι είναι «κατάκτηση» της δικής τους γενιάς. Εγώ έχω πολλές τρύπες στα αυτιά, κι είναι ένας ανιψιός μου (από το σόι του άντρα μου,) που θέλει να κάνει μάλλον τώρα τρύπα στο αυτί, και κάθε φορά που συναντιόμαστε με ρωτάει διάφορα: γιατί έχω τόσες τρύπες, αν πόνεσαν, πόσο χρονών τις έκανα, κλπ.

Είσαι εκπαιδευτικός, οπότε έχεις σίγουρα την εμπειρία να τον αντιμετωπίσεις, αλλά μιας και ρωτάς, εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα να υποβαθμίσω το γεγονός, να το παρουσιάσω σαν κάτι το φυσιολογικό, κι επειδή αν καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα, αναπτύχθηκε μία «σεξουαλικού περιεχομένου διερώτηση» (είναι η ηλικία του τέτοια, βλέπεις...), σίγουρα θα το απενοχοποιούσα και θα του εξηγούσα ότι ένα τατουάζ δεν γίνεται μόνο για σεξουαλικούς ή ερωτικούς λόγους (!!! αν θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει κάτι τέτοιο), αλλά μπορεί να έχει ένα συμβολισμό, κλπ, ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σημαίνει ένα τατουάζ για όποιον το κάνει. Μπορείς απλά να του εξηγήσεις (αν θες κι αν επιτρέπεται) τους λόγους και το συμβολισμό του δικού σου τατουάζ. Μην του δείξεις πάντως με τη συμπεριφορά σου ότι πρόκειται για κάτι «ένοχο» ή πονηρό, γιατί μάλλον αυτή τη στιγμή κατʼ αυτόν τον τρόπο φαίνεται να το αντιλαμβάνεται.

Y.Γ. είμαστε λίγο ξέμπαρκες με το θέμα, καθώς πρόκειται για τατουάζ συνδυαστικά με θηλασμό (εκτός αν θηλάζεις ακόμα το μικρότερο, οπότε είμαστε μέσα!)

Αγαπητή Osin ειλικρινά ευχαριστώ.

Ναί θηλάζω τό μικρό , έπρεπε νά πώ 2,5 ετών, γεννήθηκε στις 16/2/2014.

Πολύ εύστοχη απάντηση

Συγκινήθηκα.

Έκανες διάγνωση ακριβείας

Και στά 2.

Τυγχάνει νά έχω καί εγώ τά αυτάκια μου κατατεθειμένα, όταν έκανα τήν τελευταία μου τρύπα ,πέρυσι,ψηλά,ήθελε νά κάνει καί ο ίδιος.

Ευτυχώς καί η αδελφή μου καί εγώ κουβεντιάσαμε σοβαρά μαζί του.

Ευχαριστώ πολύ, .μέ βοήθησες πάρα πολύ

Τό έγραψα εδώ, δέν ήξερα πώς δημιουργούμε νέο θεματικό. Ψάχνοντας γιά μιά απάντηση στό διαδίκτυο, βρήκα αυτό τό forum.

Ειλικρινά ευχαριστώ καί τούς διαχειριστές, γιατί βλέπω σπουδαίες αναρτήσεις.

Εννοείται πώς ρώτησα ιατρούς άν επηρεάζει τόν θηλασμό. Μού είπαν όχι, εξάλλου καί ο σύζυγος χημικός είναι.

Ειλικρινά θερμές ευχαριστίες

Καλα θηλαζεις και σου ειπε ο γιατρος μπορεις να κανεις τατοο;

Εδω εγω που θηλαζω μονο νυχτα και μου ειπε να το ξεχάσω απο τοξινες που μπαίνουν στο αίμα, πιθανότητα λοίμωξη κλπ... Σου ειπε Παιδιατρος οτι δεν πειραζει το μικρο;

Ενταξει,είναι η ηλικιακη φαση που βρίσκεται ο ανιψιός λιγο περίεργη, μωρε,

αν το υποβαθμίσεις σα γεγονός, λογικα θα το ξεχάσει.

Αν το τατουάζ υπάρχει πριν την εγκυμοσύνη κ το θηλασμό, παλι μπορεί να θεωρηθειοτι υπάρχει κίνδυνος από τοξινες; ρωτάω γιατι με προβλημάτισε η babycute κ είμαι άσχετη με τα τατουάζ.

Ενταξει,είναι η ηλικιακη φαση που βρίσκεται ο ανιψιός λιγο περίεργη, μωρε,

αν το υποβαθμίσεις σα γεγονός, λογικα θα το ξεχάσει.

Αν το τατουάζ υπάρχει πριν την εγκυμοσύνη κ το θηλασμό, παλι μπορεί να θεωρηθειοτι υπάρχει κίνδυνος από τοξινες; ρωτάω γιατι με προβλημάτισε η babycute κ είμαι άσχετη με τα τατουάζ.

Οχι δεν υπαρχει προβλημα απο πριν εχουν φύγει οι τοξινες και θα εχει περασει η λοίμωξη - είχα ηδη τατουάζ απο πριν χωρις κανενα προβλημα

Αλλα ενα καινούριο τατουάζ μπορει να φέρει λοίμωξη επιςης το μελάνι μπορει να περασει στο αίμα κλπ

Θελω πολυ ενα δεύτερο το εχω ηδη διαλέξει αλλα δυστυχώς πρεπει να περιμένω :( ... Και Botox θελω αλλα πρεπει να περιμένω :(

Έχω εμπειρία από αντιδράσεις νέων.

Θά τό πώ όπως τό ένιωσα, ερεθίστηκε σέ μεγάλο βαθμό. Εννοείται δέν είπα τίποτα σέ κανένα, ούτε αδελφή μου ούτε σύζυγο.

Και από χθες όλο γι αυτό μέ ρωτά.

Ειλικρινά δέν περίμενα τέτοιο

Καλα σορυ αλλα και τι εγινε που ο μικρος αντέδρασε έτσι; Άνθρωπος δεν ειναι; Γιατι σε σόκαρε τοςο;

Και εγώ θέλω να κάνω κι'αλλο αλλά οι καλλιτέχνες που εμπιστεύομαι μου είπαν ότι οι οδηγίες που έχουν είναι "οχι όσο διαρκεί ο θηλασμός".

Ελπίζω να μη μου έχει περάσει η λόξα μέχρι τότε (που δε το βλέπω).

Οχι δεν υπαρχει προβλημα απο πριν εχουν φύγει οι τοξινες και θα εχει περασει η λοίμωξη - είχα ηδη τατουάζ απο πριν χωρις κανενα προβλημα

Θενξ για τις πληροφορίες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...