Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πότε αρχίζει να τρώει μόνο του?

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Χαχα ο καημένος δεν θέλει να γίνονται χάλια τα χεράκια του... Είναι κύριος!!! Με κουτάλι κ πηρούνι έχεις δοκιμάσει να του δίνεις να τρώει μόνος του?

Πηρούνι όχι. Με το κουτάλι παίζει κ ταιζει εμένα. Μπορεί να είναι κ φάση γιατί σήμερα ότι έπιανε απο ψιχουλα μέχρι νερό ηθελε οπωσδηποτε να τον πλυνω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 84
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Mama_Anesti_ είπε:

Πηρούνι όχι. Με το κουτάλι παίζει κ ταιζει εμένα. Μπορεί να είναι κ φάση γιατί σήμερα ότι έπιανε απο ψιχουλα μέχρι νερό ηθελε οπωσδηποτε να τον πλυνω!

Ε θέλει να είναι καθαρό το παιδί σου!!!!! Με το κουτάλι μπορεί να φάει κανονικά? Γιατί η δικιά μου το πιάνει από την άκρη κ το γυρίζει ανάποδα με αποτέλεσμα να πέφτει η τροφή κάτω.. με το πηρούνι μόνο μπορεί.

πρίν από 41 λεπτά , mama16 είπε:

Ε θέλει να είναι καθαρό το παιδί σου!!!!! Με το κουτάλι μπορεί να φάει κανονικά? Γιατί η δικιά μου το πιάνει από την άκρη κ το γυρίζει ανάποδα με αποτέλεσμα να πέφτει η τροφή κάτω.. με το πηρούνι μόνο μπορεί.

Το πιάνει σχετικά καλά. Στόχο δεν έχει! Ποτε πετυχαίνει μάγουλο, ποτε χείλη! Πότε μας πέφτει στην διαδρομη! Χαχα! Όταν ταιζει εμένα πάντως τα καταφέρνει. Τι πηρούνι χρησιμοποιείς? Εγώ πλέον του δίνω δικά μας κουτάλια αλλά τα πηρουνια τα φοβάμαι...

πρίν από 12 λεπτά , Mama_Anesti_ είπε:

Το πιάνει σχετικά καλά. Στόχο δεν έχει! Ποτε πετυχαίνει μάγουλο, ποτε χείλη! Πότε μας πέφτει στην διαδρομη! Χαχα! Όταν ταιζει εμένα πάντως τα καταφέρνει. Τι πηρούνι χρησιμοποιείς? Εγώ πλέον του δίνω δικά μας κουτάλια αλλά τα πηρουνια τα φοβάμαι...

Έχω και δικό της πλαστικό αλλά πολλές φορές της δίνω κ το δικό μας... Στην αρχή κ εγώ δεν ήθελα να το δίνω από φόβο αλλά μόνο αν το έπαιρνε αυτή έτρωγε οπότε έκανα πίσω απλά είμαι πάντα δίπλα της μην τυχόν κάνει καμία απότομη κίνηση. Αλλά γενικά προσέχει, πολλές φορές νομίζω ότι τζάμπα αγχωνόμαστε εμείς η μητέρες αλλά τα παιδάκια μας είναι πανέξυπνα!

πρίν από 14 λεπτά , mama16 είπε:

Έχω και δικό της πλαστικό αλλά πολλές φορές της δίνω κ το δικό μας... Στην αρχή κ εγώ δεν ήθελα να το δίνω από φόβο αλλά μόνο αν το έπαιρνε αυτή έτρωγε οπότε έκανα πίσω απλά είμαι πάντα δίπλα της μην τυχόν κάνει καμία απότομη κίνηση. Αλλά γενικά προσέχει, πολλές φορές νομίζω ότι τζάμπα αγχωνόμαστε εμείς η μητέρες αλλά τα παιδάκια μας είναι πανέξυπνα!

Έχεις δίκιο! Κι ο δικός μου έχει κάνει πολλές φορές την κίνηση να αρπάξει τα πηρουνια μας αλλα τον σταματάω! Θα δοκιμασω διάφορα λοιπόν και βλέπουμε! Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

On 4/9/2018 at 10:54 ΜΜ, mama16 είπε:

Τελικά του έδωσα πηρούνι και τρώει μόνος του με μεγάλη χαρά μπορώ να πω! Ή αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να βρίσκει στόχο! Πάντα κατευθύνει το φαγητό στο στόμα του ενώ με το κουτάλι έχουμε πολλά ατυχήματα γιατί δεν το πιάνει καλά. Ευχαριστώ!

5 ώρες πρίν, Mama_Anesti_ είπε:

Τελικά του έδωσα πηρούνι και τρώει μόνος του με μεγάλη χαρά μπορώ να πω! Ή αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να βρίσκει στόχο! Πάντα κατευθύνει το φαγητό στο στόμα του ενώ με το κουτάλι έχουμε πολλά ατυχήματα γιατί δεν το πιάνει καλά. Ευχαριστώ!

Αυτό ήθελε ο καημενουλης, να νιώθει ότι τρώει τελείως μόνος του.. Έτσι τρώνε λίγο περισσότερο γιατί το βρίσκουν παιχνίδι! Μεγάλωσαν μωρέ τα μικρουλια μας!!!!! Εμένα πάντως με το κουτάλι δεν μπορεί, το κρατάει από κάτω κάτω κ για να φάει το γυρίζει κ της πέφτει πάντα κάτω.. ελπίζω να βρει τον τρόπο κάποια στιγμή!

πρίν από 47 λεπτά , mama16 είπε:

Αυτό ήθελε ο καημενουλης, να νιώθει ότι τρώει τελείως μόνος του.. Έτσι τρώνε λίγο περισσότερο γιατί το βρίσκουν παιχνίδι! Μεγάλωσαν μωρέ τα μικρουλια μας!!!!! Εμένα πάντως με το κουτάλι δεν μπορεί, το κρατάει από κάτω κάτω κ για να φάει το γυρίζει κ της πέφτει πάντα κάτω.. ελπίζω να βρει τον τρόπο κάποια στιγμή!

Ναι αυτό εννοούσα όταν έλεγα ατυχήματα! Γίνεται χαμός από λεκέδες! Κ μένα το πιάνει κάπως παράξενα αλλά θα το βρουν! 

8 ώρες πρίν, Mama_Anesti_ είπε:

Ναι αυτό εννοούσα όταν έλεγα ατυχήματα! Γίνεται χαμός από λεκέδες! Κ μένα το πιάνει κάπως παράξενα αλλά θα το βρουν! 

Α εντάξει τότε, φοβόμουν ότι μόνο η δικιά μου δεν μπορεί να το πιάσει αλλά μάλλον όλα τα μικρά περνάνε από αυτό το στάδιο! 

Για να μη στεναχωριεσται κ εμένα ο γιος μου δεν έχει ακόμα καλό στόχο ούτε με το κουτάλι ούτε με το πιρούνι είναι τώρα δύο τρεις βδομάδες που τα πάει καλύτερα κ λερώνουμε ποιο λίγο κ σε ένα μήνα κλείνει τα τρία ...!!!!! Θέλουν το χρόνο τους σιγά σιγά θα μάθουν .. κ είναι πολύ ωραία αίσθημα να βλέπουμε τη χαρά στα προσωπάκια τους όταν καταφέρουν κ κάνουν κάτι ...!!!!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...