Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

Πραγματικά εσυ τα ζεις όλα και όλα είναι ανθρωπινα , οι αντοχες μας δεν ειναι απειρες . Μια χαιρόμαστε μετα κάτι γινεται και πέφτει το ηθικό . Εσυ εχε πίστη και θα δεις . Έγω είμαι αισιοδοξη .Σας φιλώ και τους τρεις σας .

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα Προβατάκι..

Τα νέα σου δεν είναι και τα καλύτερα αλλα απο την άλλη αυτό που κατάφερες με τόσες δυσκολίες δεν είναι και λίγο. Εσύ παρείχες στα μωρά σου ότι μπορούσες για το διάστημα αυτό. Τώρα θα πρέπει να παλέψουν αυτά..και απο ότι έδειξαν δεν μασάνε αυτά τα μωράκια. Είναι αποφασισμένα να κάνουν αυτό που μπορούν.

Η θεια μου γέννησε στην ίδια εβδομάδα με εσένα ένα αγοράκι κοντά στα 700γρ. και όλα πήγαν καλά...Μόνο που αυτό ήταν πριν απο 25 χρόνια! Σκέψου τώρα τι μέσα έχει η Ιατρική. Μην τα παρατάς τώρα.. Ξέρω εμείς είμαστε έξω απο τον χορό αλλα όσο υπάρχει ελπίδα έστω και 1% πρέπει να πιστέψεις για χάρη τους...

Μια μεγάλη αγκαλιά και να ξέρεις οτι είμαστε κοντά σου

Α!! και μην κοιτάς τις στατιστικές...γι αυτό είμαστε εδω για να τις διαψεύουμε!!

Κορίτσι μου γλυκό είσαι εδώ και πολύ καιρό η πρώτη μου σκέψη το πρωί. Διαβάζω τί περνάς και προσεύχομαι για σένα και τα μωράκια σου.

Εύχομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου να καταρίψεις τα αρνητικά προγνωστικά και να κρατήσεις τα μωράκια σου αγκαλιά. Αλλά πάνω απ' όλα να σταθείς δυνατή όπως μέχρι τώρα έχεις κάνει. Έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες για τα μωράκια σου, ελπίζω τώρα πια η φύση να αποφασίσει κι εκείνη να σε αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Κράτα γερά κοριτσάκι...

Μια μεγάλη αγκαλιά κι από μένα...

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

καλημερα ευχομαι ολα να πανε καλα. κι εγω ξερω ενα μωρακι που γεννηθηκε και ηταν μικροτερο απο τη παλαμη του 1ος χεριου (εχω δει κ φωτο) και τωρα ειναι μια χαρα! μη χανεις τη πιστη ποτε!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

"τα νιώθω να κλωτσάνε και ευχαριστώ για κάθε δευτερόλεπτο που έζησα μαζί τους"...!!!

αυτη σου η κουβεντα με τσακισε!ευχομαι καλη μου να ζησεις απειρα δευτερολεπτα, λεπτα,ωρες, μερες και χρονια μαζι τους!να τα δεις ψηλα και γερα παληκαρια και να νοιωθεις παντα περηφανη!γι'αυτα και κυριως για σενα που δεν σκυβεις στιγμη το κεφαλι και παλευεις!παρακαλω την Παναγια που ειναι μανουλα ολων των παιδιων του κοσμου να σας κραταει γερους και δυνατους και συντομα να κρατας αγκαλια τα δυο παιδακια σου,γερα και ασφαλη!

μια μεγαλη αγκαλια κι απο μενα!

tt1108c2.aspx

Γλυκο μας προβατάκι.....δεν εχω σταματησει να σας σκεφτομαι και να ευχομαι για το καλυτερο. Ε ειμαι σιγουρη...ολα θα πανε καλα...ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ !!!!

Εχω τεραστια αγωνια...τα προβατακια ειναι και δικα μας παιδακια...ολες οι προσευχες του κοσμου για αυτα.

Να δεις που θα γεννηθούν και θα μεγαλώσουν οπως πρέπει και μετα από ολο αυτο τον αγωνα.....εγω θα τα βαφτισω...ΤΑΥΡΑΚΙΑ!!!

Ολη μου την αγαπη, την σκέψη και τι προσευχες μου !!!

Θα περιμένουμε νεα.......αλλιως βλεπω το μισό forum ... παρελαση στο ΙΑΣΩ !!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

U80ep3?r=1271337460

κοριτσι μου ολα καλα θα πανε..θα δεις!!!:wink::wink::wink:

μια χαρα θα ειναι τα προβατακια σου ειναι γερα παλικαρακια!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

να μην απογοητευεσαι καθολου αγαπη μου.... ναι οι πιθανοτητες ειναι λιγες... ναι η μενν ειναι εφιαλτης και πολλα μπορουν να σου προκυψουν εκει αλλα θα πρεπει να πιστεψεις στα μωρα σου... εκεινα θα δωσουν την μαχη τους οποτε θα πρεπει κι η μανουλα τους να τα στηριξει οσο μπορει... μακαρι να μην χρειαζοταν να το περασεις αυτο.... θα δεις ομως οτι θα βρεις την δυναμη μεσα σου και θα εισαι διπλα στα αντρακια σου... και οκ μπορει να ειναι λιγες στατιστικα οι πιθανοτητες να μην εχουν τπτ μετα απο την προωροτητα ομως θα εχουν την μανουλα τους να τα φροντιζει και να τα αγαπαει... σε ποιο νοσοκομειο εισαι κουκλα μου?

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

Διαφημίσεις

λοιπον προβατακι,οπως σου εχω ξαναπει εγω γεννησα 28εβδομαδων 3 υγιη παιδια...εσυ εισαι τωρα στην 26,με δυο...δε θα σου πω οτι αν γεννησεις αυριο οι ποθανοτητες ειναι 100%,αλλα εμενα ξερεις τι μου ειπε ο γιατρος μου λιγο πριν με παρει ο υπνος...νανσυ,50-50,οτι γινει....κ ολα πηγαν καλα,οποτε κ με σενα οποιες κ αν ειναι οι πιθανοτητες,οτι κ αν λεει η λογικη,να θυμασαι οτι τα μωρακια ειναι αυτα που εχουν παλεψει μεχρι τωρα κ αυτα θα παλεψουν κ μετα....να παιρνεις δυναμη απο τη θεληση τους για ζωη...πραγματικα τωρα που σου γραφω θυμαμαι τα δικα μου....ευχομαι να μη χρειαστει να περασεις τιποτα....

προβατακι καλησπερα κ απο μενα... μην χανεις το κουραγιο σου περασες τοσες δυσκολες στιγμες θα περασει κ αυτο, εισαι δυνατη κ τα μωρακια σου το ιδιο παλεψε μαζι τους...

μην ακους τιποτα κ κανεναν.... να σκεφτεσαι μονο θετικα το ξερω ειναι δυσκολο αλλα πρεπει....

κουραγιο προβατακι........κρατα γερα....

καλημερουδια προβατακια!!!πως ειστε σημερα?εδω ξημερωσε με ηλιο,ευχομαι και ο δικος σας ''ηλιος'' να ναι φωτεινος κ δυνατος!!φιλακια πολλα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Καλημερα ! Δυσκολευομαι πολυ να σου γραψω σημερα Δεν υπαρχουν πια λογια Ειμαστε κοντα σου και ευχομαστε και πιστευουμε οτι θα γινει το καλυτερο Πολλα φιλια

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

marchalina είπε:
Καλημερα ! Δυσκολευομαι πολυ να σου γραψω σημερα Δεν υπαρχουν πια λογια Ειμαστε κοντα σου και ευχομαστε και πιστευουμε οτι θα γινει το καλυτερο Πολλα φιλια

έτσι κι εγώ...

προβατάκι μας, πραγματικά δεν ξέρω τι να σου γράψω..μόνο ότι σε σκέφτομαι καθημερινά κι εγώ, σκέφτομαι τον αγώνα σου και την αγωνία σου..

φαντάζομαι τι μπορεί να ζεις εσύ τώρα, την ώρα που σου γράφω αυτές τις σειρές...τι να σημαίνει η απουσία σου...μακάρι, μακάρι να σαι καλά!!!!!!!!!!.....

marchalina είπε:

αυτο ακριβως.............

φιλακια!

καλημερα!!!!!!!!!!!προβατακια οι προσευχες μας ειναι μαζι σας!!!!!!οποτε μπορεσεις γραψε μας κατι,φιλακια πολλα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Καλημέρα, προβατάκι. Τώρα τελευταία διάβασα την ιστορία σου και έχω κατασυγκινηθεί. Είμαι σίγουρη ότι θα έχεις καλά νέα,ίσως να έχεις ήδη γεννήσει, ίσως τα μωράκια σου να είναι στη θερμοκοιτίδα αλλά έχω τόσα παραδείγματα δικών μου ανθρώπων που γέννησαν υγιέστατα μωρά και από την 25η εβδομάδα, που σου το δηλώνω: Μη φοβάσαι! Όλες οι μάνες περνάμε πολλά και η αγωνία δεν τελειώνει ποτέ. Γέννησα τα δίδυμά μου στις 35 1/2 εβδομάδες και μπήκαν στην μονάδα εντατικής φροντίδας επειδή δεν έπιαναν τα 2500 κιλά, ήταν οριακά. Βέβαια κανένα πρόβλημα, τα πήρα μαζί μου κανονικά. Όμως εκεί μέσα είδα τόσα πολλά μωράκια που είχαν επιβιώσει ενώ γεννήθηκαν τόσο μικρά ( από 650 έως και 850 γραμμάρια) και τα έβλεπες πόσο δυνατά ήταν και πόσο πεισματάρικα για ζωή. Όταν ηρεμήσεις και όταν νιώσεις καλύτερα, θα τα γράψεις όλα αυτά και θα τα θυμάσαι σαν παραμύθι. Όλα είναι καλά, όσο για το ρίσκο που πήρες είναι κατανοητό, ίσως να ήταν πιο μεγάλο ρίσκο τα τρίδυμα, έχω ακούσει τραγικές περιπτώσεις με τρίδυμα που κινδύνεψε και η μητέρα, οπότε σου λέω καλά έκανες. Εμένα που είχα δίδυμα με φυσιολογικό να φανταστείς με είχε τρομοκρατήσει ο γιατρός μου γιατί είναι κύηση υψηλού ρίσκου, αλλά μετά την 25η εβδομάδα ένιωσα ασφαλεια. Ολα θα είναι καλά, θα δεις. Να καμαρώσεις τα παιδάκια σου όπως επιθυμείς!

Αν θες, μπορείς να μου στείλεις - όταν θα έχεις καιρό - το όνομα του γιατρού που σε παρακολουθεί και εκείνου που σου έκανε τη μείωση.

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...