Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια,

ένας από τους λόγους που έκανα εγγραφή στο forum, ήταν η ανάγκη που είχα να γράψω και εγώ τις όποιες απόψεις μου, εκτός από το να διαβάζω,

να μπορώ και να συζητάω γι΄αυτές

μ΄αρέσει η δημοκρατικότητα που εκφράζει, και κυρίως η ελευθερία του να γράφεις ό,τι θέλεις ή ό,τι νομίζεις ότι είναι σημαντικό

ο διάλογος ποτέ δεν έκανε κακό και από αυτά που ακούμε από γονείς σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μόνο θετικό είναι

αυτό που δεν θέλω είναι η αδικαιολόγητη επίθεση σε προσωπικό επίπεδο και η τάση που έχουν κάποιοι να κρίνουν με αγένεια

( δεν μου αρέσει η αγένεια)

όλα τα άλλα τα κατανοώ, μια εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη την κατανοώ και θέλω να την ακούσω,

και στο τέλος μπορεί να γίνω καλύτερη,

αλλά αυτό το ΄΄θα σε στήσω στον τοίχο γι΄αυτό που είπες΄΄,

με βρίσκει αντίθετη, και πριν από όλα, είναι ο σεβασμός στον συνομιλητή μας, και μετά οι οποιεσδήποτε απόψεις

Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 357
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γλυκιά μου Θεσσαλονικιά,

Ο γραπτός λόγος από την φύση του είναι "στεγνός" και όχι "στυγνός"

Εκτός εάν είσαι συγγραφέας ή έχεις ποιητικό λόγο και αλλάζει.

Το θέμα αυτό, για το οποίο γράψαμε αρκετά μέλη από μόνο του έχει τις δυσκολίες του μιας και είμαστε "παραδοσιακοί" πολλοί από εμάς.

Το παραδοσιακός δεν είναι κακό. Απλά, δεν βοηθά σε περιπτώσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουμε πιθάνα εμείς οι άνθρωποι.

Θεωρώ ότι μέλη προσπαθήσαμε να πουμε το εξής:

Ότι και αν συμβεί πρέπει να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας και τίποτα παραπάνω. Αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι όλοι μας να το αντιμετωπίσουμε.

Προσοχή να το αντιμετωπίσουμε όχι σαν ασθένεια άλλα να γίνουμε ασπίδα για τα παιδιά μας ώστε να μην πέσει ο κοινωνικός περίγυρος να τα "φάει".

Και εγώ είμαι παραδοσιακή αλλά έμαθα να δέχομαι τους ανθρώπους με την δική τους φυσιολογικότητα, χωρίς να προσπαθώ να τους αλλάξω.

Τώρα, τα περί δημοκρατικότητας ίσως το εκλαμβάνεις λάθος, μιας κανείς δεν σου στέρησε το βήμα ώστε να πεις αυτό που θέλεις.

Ο αντίλογος είναι σκληρός όταν γίνεται με γραπτό λόγο.

Εάν και δεν νομίζω ότι κάποιος ήταν αγενής, ίσως να ήταν λίγο έντονο από όσο ήθελες.

Φιλικά

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

• 5 εβδομάδες μετά...

Ωχουυυυυυυυυ :?

"Είδαμε λοιπόν, το επιχείρημα πως μία αμαρτία θα έπρεπε να κηρυχθεί φυσιολογική γιατί είναι "γενετική" ή αλλιώς "αναπόφευκτη" είναι προφανώς συμφεροντολογικό και καθόλου πειστικό. Θα τολμούσε κάποιος από εμάς να πει κάτι τέτοιο μπροστά στον Παντοδύναμο Θεό; Ο πηλός δεν έχει δικαίωμα να αντιμιλήσει στον κεραμοποιό, ρωτώντας "Γιατί με έκανες έτσι;" (Ρωμαίους 9:20)."

βρήκα αυτό αν και λίγο καθυστερημένα....

http://www.jesuslovesyou.gr/Society/Homosexuality.htm#έμφυτη

εγω δεν υιοθετω την αποψη του χριστιανησμου οπως παρουσιαζετε σε αυτο το σαιτ που παρεθεσες παραυτα....

μεταφερω απο το σαιτ

Είναι αμαρτία!

Η Βίβλος κατατάσσει την ομοφυλοφιλία στην κατηγορία "αμαρτία" και μάλιστα την ονομάζει "βδέλυγμα".

Ακόμα και αν δεν πιστεύεις στο Θεό η αμαρτία της ομοφυλοφιλίας στρέφεται ενάντια στην ίδια τη φύση και αντιτίθεται εξάλλου και στις εξελικτικές θεωρίες αφού δύο ομοφυλόφιλοι δεν μπορούν να αναπαράγουν.

Οι ομοφυλόφιλοι ισχυρίζονται ότι γεννήθηκαν ομοφυλόφιλοι, ή ακόμα και ότι ο Θεός τους έφτιαξε έτσι. Αλλά ο Ιάκωβος λέει: "Κανένας απ� αυτούς που μπαίνουν σε πειρασμό να μη λέει: ο Θεός με βάζει σε πειρασμό. Γιατί ο Θεός ούτε σε πειρασμό μπαίνει, ούτε ο ίδιος βάζει σε πειρασμό κανέναν. Καθένας μπαίνει σε πειρασμό από τη δική του επιθυμία. Αυτή τον παρασύρει και τον εξαπατάει�" (1:13-15). Και ο απόστολος Παύλος λέει: "Αποκαλύπτεται όμως η οργή του Θεού από τον ουρανό για να τιμωρήσει κάθε ασέβεια και αδικία των ανθρώπων, που με τα άδικα έργα τους συγκαλύπτουν την αλήθεια� Γι αυτό ο Θεός τους παρέδωσε στις βρωμερές επιθυμίες τους και τους άφησε να ατιμάζουν μόνοι τους τα σώματά τους�" (Ρωμαίους 1:18-32).

Στην ιστορία των Σοδόμων και των Γομόρρων οι δύο πόλεις καταστράφηκαν εξαιτίας της αμαρτίας της ομοφυλοφιλίας, επειδή οι άντρες των πόλεων αυτών ήταν τελείως παραδομένοι στη λαγνεία τους και ολοκληρωτικά εκτός ελέγχου.

Φυσικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε εναντίον των ομοφυλοφίλων σαν άτομα αλλά εναντίον της πράξης της ομοφυλοφιλίας και για το λόγο αυτό προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε έτσι ώστε να απαλλαγούν από το πάθος τους.

Η Βίβλος ξεκάθαρα αναφέρει ότι η πράξη αυτή είναι βδέλυγμα. Και όπως αναφέρει όλοι αυτοί που ζουν μέσα στην αμαρτία μπορούν να βρουν λύτρωση και συγχώρεση στο σταυρό του Χριστού. Ακούστε τα λόγια του απ. Παύλου προς τους Κορίνθιους: "�στη βασιλεία του Θεού δεν έχουν θέσει ούτε πόρνοι, ούτε ειδωλολάτρες, ούτε μοιχοί, ούτε θηλυπρεπείς, ούτε αρσενοκοίτες, ούτε κλέφτες, ούτε πλεονέκτες, ούτε μέθυσοι, ούτε υβριστές�Και τέτοιοι ήσασταν κάποτε μερικοί, αλλά με την δύναμη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και με την ενέργεια του Πνεύματος του Θεού, καθαριστήκατε από την αμαρτία, γίνατε λαός του Θεού και σωθήκατε από την επερχόμενη οργή του Θεού" (Α� Κορινθίους 6:9-11).

εγω ξερω οτι ειναι τοσο διασυμη και διαχρονικη αυτη η θρησκεια ο χριστονιασμος δλδ γιατι εχει χαρακτηρηστει ώς η πιο " φιλικη ¨προς τον ανθρωπο....

πως με τετοιες ομιλιες (αγνωστου συγγραφεος) κανοντας χρηση των γραφων επιθημει αυτη η θρησκεια μεσηστης βατοπεδιου να διατυρησει το το κοινο της????

μεσηστης σεξουαλικης απελευθευρωσης ....ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ οτι την τοτε εποχη το χειροτερο δεν ηταν να εισαι ομοφιλοφιλος αλλα πορνη ...και να δεις ποια του επλυνε τα ποδια ? ποια να δεις ....κοιτα ....που δε θυμαμαι ρε παιδι μου ......Α ΝΑΙ η μαγδαλινη και τι ηταν αυτη????

ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΙΜΑΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ!!!!

Εμας γιατι μας νοιαζει?

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ οτι την τοτε εποχη το χειροτερο δεν ηταν να εισαι ομοφιλοφιλος αλλα πορνη ...και να δεις ποια του επλυνε τα ποδια ? ποια να δεις ....κοιτα ....που δε θυμαμαι ρε παιδι μου ......Α ΝΑΙ η μαγδαλινη και τι ηταν αυτη????

Εμας γιατι μας νοιαζει?

Μα τί τους ενδιαφέρει τους πιστούς τί είπε ο Θεός;;;; ΦΥΣΙΚΑ και δεν τους ενδιαφέρει, αυτοί έχουν άλλες, πιο σύγχρονες πηγές, τον όσιο Πατάπιο, τον Άγιο Σουλπίκιο και ΦΥΣΙΚΑ τους πνευματικούς τους, που ξέρουν καλύτερα.

ΕΠίσης, τί είναι το jesuslovesyou; Φαντάζομαι ότι πρόκειται περί ΠΑΡΑχριστιανικής οργάνωσης. Και βέβαια δικαίωμα και σε αυτές τις οργανώσεις -που ουδεμία σχέση έχουν με την εκκλησία- να λένε τη γνώμη τους, αλλά όταν λες "Η χριστιανική θέση για την ομοφυλοφιλία" είναι σα να λες ότι εσύ εκπροσωπείς το χριστιανισμό συνολικά,πράγμα που, όπως και να το κάνουμε, είναι ένα τεράστιο ψέμα. Αν ήμουν ομοφυλόφιλη αυτό θα'ταν που θα μου την έσπαγε περισσότερο: ο κάθε τσαρλατάνος, ο κάθε παπάρας στην κυριολεξία σε πιάνει στο στόμα του και λέει την κοτσάνα του για σένα, για τις προθέσεις σου, για το αν είσαι φυσιολογικός ή όχι, από που κι ως πού ο κάθε τελειωμένος που κάνει παραχριστιανική οργάνωση για να κονομήσει από κάτι αφελείς θα πει στον άλλον αν είναι φυσιολογικός.

Κοινώς, τις πηγές που χρησιμοποιούμε εδώ καλό είναι να τις ελέγχουμε και λίγο, να'χουν κάποια στοιχειώδη αξιοπιστία, έτσι για τα μάτια του κόσμου.

Φυσικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν είμαστε εναντίον των ομοφυλοφίλων σαν άτομα αλλά εναντίον της πράξης της ομοφυλοφιλίας και για το λόγο αυτό προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε έτσι ώστε να απαλλαγούν από το πάθος τους.

Αυτό πως γίνεται άραγε, έχω μια περιέργεια... :shock: :shock: :shock:

df306542d5.pngbb1d25814b.png

τους λιθοβολούν μάλλον ...

Όχι βέβαια!!! Τους χειροτονούνε και τους στέλνουν σε μοναστήρια και εκκλησίες κι εκεί τους κάνουνε και ιδιάιτερα στα μοντέλα των στρίγκ. :wink:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Gay πιγκουίνοι... με πατρικό ένστικτο

Αδικημένο από τη φύση νιώθει ένα gay ζευγάρι πιγκουίνων, που δεν μπορεί να γεννήσει τα δικά του παιδιά! Έτσι, έκαναν το αδιανόητο. Έκλεψαν αβγά ετεροφυλόφιλων πιγκουίνων σε μία απέλπιδα προσπάθεια να γίνουν πατέρες!

1183451042-06705.jpg

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ζωολογικό κήπο της βορειοανατολικής Κίνας και την περίεργη συμπεριφορά του ζευγαριού παρατήρησε ένας εργαζόμενος.

Οι δύο πιγκουίνοι τοποθετούσαν εντέχνως στα πόδια των πτηνών, που είχαν γίνει γονείς, πέτρες, έτσι ώστε να μην αντιλαμβάνονται την έλλειψη των αβγών.

Η «τιμωρία» γι’ αυτή τους τη συμπεριφορά ήταν να τους απομακρύνουν από την υπόλοιπη ομάδα προς παραδειγματισμό και συμμόρφωση.

Εργαζόμενος στον κήπο εξηγεί ότι όλοι οι πιγκουίνοι έχουν την ανάγκη να αποκτήσουν απογόνους, ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

http://www.ikypros.com/cgibin/hweb?-A=46142&-V=ikypros&w=

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ οτι την τοτε εποχη το χειροτερο δεν ηταν να εισαι ομοφιλοφιλος αλλα πορνη ...και να δεις ποια του επλυνε τα ποδια ? ποια να δεις ....κοιτα ....που δε θυμαμαι ρε παιδι μου ......Α ΝΑΙ η μαγδαλινη και τι ηταν αυτη????

Εμας γιατι μας νοιαζει?

Μα τί τους ενδιαφέρει τους πιστούς τί είπε ο Θεός;;;; ΦΥΣΙΚΑ και δεν τους ενδιαφέρει, αυτοί έχουν άλλες, πιο σύγχρονες πηγές, τον όσιο Πατάπιο, τον Άγιο Σουλπίκιο και ΦΥΣΙΚΑ τους πνευματικούς τους, που ξέρουν καλύτερα.

ΕΠίσης, τί είναι το jesuslovesyou; Φαντάζομαι ότι πρόκειται περί ΠΑΡΑχριστιανικής οργάνωσης. Και βέβαια δικαίωμα και σε αυτές τις οργανώσεις -που ουδεμία σχέση έχουν με την εκκλησία- να λένε τη γνώμη τους, αλλά όταν λες "Η χριστιανική θέση για την ομοφυλοφιλία" είναι σα να λες ότι εσύ εκπροσωπείς το χριστιανισμό συνολικά,πράγμα που, όπως και να το κάνουμε, είναι ένα τεράστιο ψέμα. Αν ήμουν ομοφυλόφιλη αυτό θα'ταν που θα μου την έσπαγε περισσότερο: ο κάθε τσαρλατάνος, ο κάθε παπάρας στην κυριολεξία σε πιάνει στο στόμα του και λέει την κοτσάνα του για σένα, για τις προθέσεις σου, για το αν είσαι φυσιολογικός ή όχι, από που κι ως πού ο κάθε τελειωμένος που κάνει παραχριστιανική οργάνωση για να κονομήσει από κάτι αφελείς θα πει στον άλλον αν είναι φυσιολογικός.

Κοινώς, τις πηγές που χρησιμοποιούμε εδώ καλό είναι να τις ελέγχουμε και λίγο, να'χουν κάποια στοιχειώδη αξιοπιστία, έτσι για τα μάτια του κόσμου.

:oops::oops::oops:

Τί να πω τώρα,να δικαιολογηθώ για την παράθεση του σαιτ,οτί δεν το πρόσεξα,να πω οτί είμαι αφελής για να αποποιηθώ την ευθύνη, να πω οτί αγνοούσα την ύπαρξη τέτοιων παραθρησκευτικών οργανώσεων δεν θα το κάνω . θα πω απλώς ένα ακόμα ευχαριστώ γιατί κατάλαβα μέχρι που μπορούν να φτάσουν τέτοιες οργανώσεις και πόσο τελικά είναι εύκολο να παράσυρθεί κανείς σε απόψεις και ιδέες που πράγματικά ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα (έτσι όπως την εννοώ εγώ φυσικά).

Εμένα πάντως αυτο που μου έκανε εντύπωση και κατάλαβα οτί κάποιο λάκο έχει η φάβα είναι το πως εμπλέκουν την χριστιανοσύνη με την επιστήμη(γιατροί που λένε τις απόψεις τους σε προβληματισμένους αναγνώστες)και ποιοι τελικά είναι αυτοί που εκπροσωπούν το χριστιανισμό μέσω αυτού του σαιτ!!!!!! :shock::shock::shock:

• 6 months later...

http://www.zougla.gr/news.php?id=46381

το υποστηριζω

δεν με τρελαινει απο χαρα η ιδεα το παιδι μου να ειναι ομοφυλοφιλο, δεν ειμαι 100% απελευθερωμενη στο θεμα της ομοφυλοφιλιας

αλλα

θελω να υπαρχει ισοτητα και οχι ρατσισμος

θελω να μαθω να δεχομαι τις ιδιαιτεροτητες των αλλων

θελω να μην υποφερει το παιδι μου (παιδι σου, παιδι του, παιδι μας) αν αυτη ειναι η σεξουαλικη του ταυτοτητα στο μελλον...

Διαφημίσεις

Εγώ διαφωνώ.το να είσαι ομοφυλόφιλος έχει καταντήσει trendyλικι στις μέρες μας.προβάλονται από παντού γκέι πρότυπα κ η νεολαία τα μυμητε(το σκότωσα το ξέρω αλλά κόλλησα, δεν θυμάμαι πως γράφετε).

Το να αποδεχτουμε τους ομοφυλόφιλους σαν νορμάλ θα κάνει αυτή την "μάστιγα" να εξαπλωθεί.βλέποντας ένας νέος ότι το να είσαι γκέι είναι οκ,δεν τρέχει τίποτα,όλα καλά θα το υιοθετήσει,θα το δοκιμάσει.θα πει γιατί όχι;αφού δεν είναι κατι κακό!

Βάζω όμως ένα όριο!κάποιοι γεννιούνται με αυτή την ιδιαιτερότητα.εκεί οκ.είναι θέμα φύσης,πως να επέμβεις;

Με αυτούς που το κάνουν για να είναι κουλ τι γίνετε;

Από παντού προβάλονται ομοφυλοφιλά πρότυπα. Η νεολαία έχει πάθος με την μουσική.ποια από μας δεν ερωτεύτηκε κάποιον τραγουδιστή;ποια δεν προσπάθησε να μυμηθει(το ξανάσκότωσα) την αγαπημένη της τραγουδίστρια;

Να φέρω παραδείγματα;Εντός ελλάδας αρχικά.Σάκης Ρουβάς.μέχρι να χωρίσουν Σάκης κ Ψινακης τα τσανακια τους αιωρούνταν στον αέρα ότι σουξου μουξου μανταλακια.

Πάμε έξω.τα 2 κορίτσια που είχαν το όνομα τατου!υποτίθετε ότι ήταν ζευγάρι κ να τα γλωσσοφιλα επί σκηνής!αποδείχτηκε διαφημιστικό τρικ.

Μαντόνα-μπρίτνεϊ φιλί στο στόμα.κ ο κατάλογος δεν σταματά εδώ.

Δεν αποδέχομαι την ομοφυλοφιλία σαν κατι φυσιολογικό.

Είχα φιλο γκέι κ γνώρισα τα άτομα αυτα από πολύ κοντά κ πολύ καλά.λυπάμαι αλλά τα 9 στα 10 άτομα επιβεβαιώνουν από που βγήκε η λέξη φουστιά!

Κι αν τύχει σε εμένα;στο σπίτι μου;δεν ξέρω,πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω.δεν δέχομαι πάντως ούτε αποδέχομαι την ομοφυλοφιλία σαν κατι φυσιολογικό.

Δεν κρίνω τους ομοφυλόφιλους ασ κάνουν ότι θέλουν.ήδη έχουν προνομιακή θέση στην κοινωνία μας παρά μειονεκτική.παντού υπάρχει ένας γκέι.όλοι θέλουν έναν γκέι για υπάλληλο.γιατί τραβάει κόσμο γιατί είναι κοινωνικοί γιατί έχουν διαφορετικό αέρα γιατί γιατί γιατί.απ την μέρα που άνοιξε το τοπικ το φιστίκι ήθελα να τα γράψω αλλά δεν έβρισκα πως να εκφραστώ.ούτε πάλι άδειασα το κεφάλι μου κ δεν εκφράστηκα όπως θα ήθελα.ίσως μέσα από τα επόμενα ποστ μπορέσω να βρω τα λόγια για να τα βγάλω.

Εγώ διαφωνώ.το να είσαι ομοφυλόφιλος έχει καταντήσει trendyλικι στις μέρες μας.προβάλονται από παντού γκέι πρότυπα κ η νεολαία τα μυμητε(το σκότωσα το ξέρω αλλά κόλλησα, δεν θυμάμαι πως γράφετε).

Το να αποδεχτουμε τους ομοφυλόφιλους σαν νορμάλ θα κάνει αυτή την "μάστιγα" να εξαπλωθεί.βλέποντας ένας νέος ότι το να είσαι γκέι είναι οκ,δεν τρέχει τίποτα,όλα καλά θα το υιοθετήσει,θα το δοκιμάσει.θα πει γιατί όχι;αφού δεν είναι κατι κακό!

Βάζω όμως ένα όριο!κάποιοι γεννιούνται με αυτή την ιδιαιτερότητα.εκεί οκ.είναι θέμα φύσης,πως να επέμβεις;

Από παντού προβάλονται ομοφυλοφιλά πρότυπα. Η νεολαία έχει πάθος με την μουσική.ποια από μας δεν ερωτεύτηκε κάποιον τραγουδιστή;ποια δεν προσπάθησε να μυμηθει(το ξανάσκότωσα) την αγαπημένη της τραγουδίστρια;

Να φέρω παραδείγματα;Εντός ελλάδας αρχικά.Σάκης Ρουβάς.μέχρι να χωρίσουν Σάκης κ Ψινακης τα τσανακια τους αιωρούνταν στον αέρα ότι σουξου μουξου μανταλακια.

Πάμε έξω.τα 2 κορίτσια που είχαν το όνομα τατου!υποτίθετε ότι ήταν ζευγάρι κ να τα γλωσσοφιλα επί σκηνής!αποδείχτηκε διαφημιστικό τρικ.

Μαντόνα-μπρίτνεϊ φιλί στο στόμα.κ ο κατάλογος δεν σταματά εδώ.

Δεν αποδέχομαι την ομοφυλοφιλία σαν κατι φυσιολογικό.

Είχα φιλο γκέι κ γνώρισα τα άτομα αυτα από πολύ κοντά κ πολύ καλά.λυπάμαι αλλά τα 9 στα 10 άτομα επιβεβαιώνουν από που βγήκε η λέξη φουστιά!

Κι αν τύχει σε εμένα;στο σπίτι μου;δεν ξέρω,πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω.δεν δέχομαι πάντως ούτε αποδέχομαι την ομοφυλοφιλία σαν κατι φυσιολογικό.

Δεν κρίνω τους ομοφυλόφιλους ασ κάνουν ότι θέλουν.ήδη έχουν προνομιακή θέση στην κοινωνία μας παρά μειονεκτική.παντού υπάρχει ένας γκέι.όλοι θέλουν έναν γκέι για υπάλληλο.γιατί τραβάει κόσμο γιατί είναι κοινωνικοί γιατί έχουν διαφορετικό αέρα γιατί γιατί γιατί.απ την μέρα που άνοιξε το τοπικ το φιστίκι ήθελα να τα γράψω αλλά δεν έβρισκα πως να εκφραστώ.ούτε πάλι άδειασα το κεφάλι μου κ δεν εκφράστηκα όπως θα ήθελα.ίσως μέσα από τα επόμενα ποστ μπορέσω να βρω τα λόγια για να τα βγάλω.

Εγω εχω να σου πω κατι ο ποιο καλος μου φιλος ειμαστε φιλοι 15 χρονια και οταν εννοω φιλος με το Φ κεφαλαιο ειναι γκει ..........Μου εχει φερθει καλυτερα και απο τον αντρα μου δεν νομιζω γιατι κι εγω εχω γνωρισει παρα πολλους γκει πως ειναι αυτο που λες 9 στους 10 χαλια.Ειναι επιλογη τους να ειναι αυτο που ειναι και δεν ενοχλουν κανενα δεν ειναι ρατσιστες με κανενα γιατι γι αυτους αυτος ο ρατσισμος που βιωνουν καθε μερα απο τους αλλους τους εχει κανει επιφυλακτικους.Ειναι απο τα λιγα ατομα που ειναι διπλα μου σε ολα ..........Το τι κανει ο καθενας ειναι δικαιωμα του ....Και δεν τους παιρνουν οπως λες εσυ για υπαλληλους γιατι τους θελουν για δια φημιση καθε αλλο μαλλον λαθος πληροφοριση εχεις........

Από παντού προβάλονται ομοφυλοφιλά πρότυπα. .

συμφωνώ απόλυτα με αυτή τη φράση της mariantinos..επίσης πιστεύω και εγώ ότι πλέον δεν δέχοντε καμιά ρατσιστική συμπεριφορά...

αυτό που λέει η mariantinos για το ότι σε κάποια δουλειες τους προτιμούν ναι ισχύει για ορισμένα επαγγέλματα, όχι για όλα...

rQGhp3.png

Διαβάζω τη μία άποψη... συμφωνώ...

Διαβάζω την αντίθετη... Επίσης συμφωνώ...

Φταίει το ότι είμαι ζυγαριά?...

Ή απλά το ότι η αλήθεια όπως στα περισσότερα θέματα βρίσκεται κάπου στη μέση?

Να σε ξυπνάει ότι ονειρεύεσαι...

8pvzp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...