Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΩΡΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ

dimitris

Recommended Posts

Βασικά πρέπει να αυξήσω το μήνυμα κατά 5 χαρακτήρες κι έτσι το γράφω κι αυτό!:-P

Βασικά πρέπει να μην γράφεεις την απάντησή σου μέσα στο quote γιατί έτσι φαίνεται ότι όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα από μένα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 390
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γι αυτό το λόγο στηρίχθηκαν σε αυτές και χάραξαν έτσι την όποια εκστρατεία. Όσο ήταν μικρές και πιο ασήμαντες πληθυσμιακά, οι ερευνητές κατέληγαν στο ότι θα πρέπει να γίνουν ευρύτερες μελέτες (έτσι ζητούσαν χρηματοδότηση).

Αυτό το σημείο δεν καταλαβαίνω γιατί το παραθέτεις.

Η κάθε εκστρατεία που γίνεται στηρίζεται στη μελέτη με την οποία συμφωνεί.

Δεν αρκεί μια μελέτη για να γίνει ολόκληρη εθνική εκστρατεία και να σπαταληθούν οικονομικοί πόροι που θα μπορούσαν να είναι πολύτιμοι σε άλλον τομέα της υγείας. Για να σπαταληθούν οικονομικοί πόροι και εργατοώρες θα πρέπει να έχει διασφαλιστεί εκ των προτέρων ένα μέρος της επιτυχίας.

Εκεί που υπάρχει σοβαρότητα στη διάθεση των πόρων υπάρχει και χρηματοδότηση για μελέτες και τεκμηρίωση για να δικαιολογηθεί η χρηματοδότηση.

Στην Ελλάδα δεν τηρούνται αρχεία, δεν είναι καν δυνατός ο έλεγχος στα νοσοκομεία, σπαταλούνται χρήματα σε φάρμακα εξωσωματικών για 80άχρονες ή για ασθενείς που έχουν αποδημήσει εδώ και καιρό (αναφέρομαι σε συγκεκριμένο περιστατικό για γιατρό που καταδικάστηκε ήδη από τη δικαιοσύνη)...

Βασικά πρέπει να μην γράφεεις την απάντησή σου μέσα στο quote γιατί έτσι φαίνεται ότι όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα από μένα...

Γι αυτό τα αλλάζω χρώμα!Είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω, sorry!

Djccp2.png

67KIp2.png

Δεν αρκεί μια μελέτη για να γίνει ολόκληρη εθνική εκστρατεία και να σπαταληθούν οικονομικοί πόροι που θα μπορούσαν να είναι πολύτιμοι σε άλλον τομέα της υγείας. Για να σπαταληθούν οικονομικοί πόροι και εργατοώρες θα πρέπει να έχει διασφαλιστεί εκ των προτέρων ένα μέρος της επιτυχίας.

Πολλές φορές αρκεί απλά μια καλή γνωριμία για μια καλή χρηματοδότηση,παγκοσμίως δυστυχώς!

Εκεί που υπάρχει σοβαρότητα στη διάθεση των πόρων υπάρχει και χρηματοδότηση για μελέτες και τεκμηρίωση για να δικαιολογηθεί η χρηματοδότηση.

Η σοβαρότητα κρίνεται από την εκάστοτε χρηματοδότηση με τα δικά της υποκειμενικά κριτήρια.Και δεν το λέω για να κατηγορήσω, έτσι είναι, το βρίσκω λογικό.Ο κάθε άνθρωπος, όποιος και να είναι λειτουργεί διαφορετικά!

Έτσι έχει και ενδιαφέρον άλλωστε;)

Στην Ελλάδα δεν τηρούνται αρχεία, δεν είναι καν δυνατός ο έλεγχος στα νοσοκομεία, σπαταλούνται χρήματα σε φάρμακα εξωσωματικών για 80άχρονες ή για ασθενείς που έχουν αποδημήσει εδώ και καιρό (αναφέρομαι σε συγκεκριμένο περιστατικό για γιατρό που καταδικάστηκε ήδη από τη δικαιοσύνη)...

Το τελευταίο για την Ελλάδα το πιστεύω, αλλά δεν είναι και του θέματος οπότε...

Djccp2.png

67KIp2.png

Γι αυτό τα αλλάζω χρώμα!Είναι ο μόνος τρόπος που ξέρω, sorry!

όταν πατάς το quote σου βγαίνει ένα κείμενο αυτής της μορφής

[QU0TE]aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa [/QU0TE] (το γράφω επίτηδες με μηδέν μέσα για να μην εμφανιστεί σαν παράθεση, κανονικά είναι γραμμένο με Ο

αντί να γράφεις μέσα στο κείμενο των aaaa

βάζεις τον κέρσορα μετά το ] του δεύτερου quote και γράφεις

απλά μετατώπισε τον κέρσορα γραφής

αν θέλεις να κάνεις παράθεση (=quote) κατά τμήματα

1. πριν το κείμενο γράφεις χωρίς τα κενά αυτό: [ QUOTE ]

2. μετά το τέλος του κειμένου γράφεις πάλι χωρίς τα κενά αυτό: [ /QUOTE ]

Διαφημίσεις

Πολλές φορές αρκεί απλά μια καλή γνωριμία για μια καλή χρηματοδότηση,παγκοσμίως δυστυχώς!

Η σοβαρότητα κρίνεται από την εκάστοτε χρηματοδότηση με τα δικά της υποκειμενικά κριτήρια.Και δεν το λέω για να κατηγορήσω, έτσι είναι, το βρίσκω λογικό.Ο κάθε άνθρωπος, όποιος και να είναι λειτουργεί διαφορετικά!

Έτσι έχει και ενδιαφέρον άλλωστε:wink:

Υπάρχουν πιο σοβαρά κριτήρια όταν χαράζονται αλλού εθνικές πολιτικές για την εξοικονόμηση πόρων ή για τη σωτηρία ανθρώπινων ζωών.

Και ακριβώς επειδή υπάρχει αυτή η σοβαρότητα επιβεβαιώνονται οι προσδοκίες. Οι θάνατοι από SIDS μειώθηκαν σημαντικά όπου έγινε ανάλογη προσπάθεια. Εκεί δεν μπορούν να αλλοιώσουν τα στοιχεία όπως εδώ που δεν τηρούνται αρχεία.

Τι συμφέρον άλλωστε υπάρχει για να πάρει κάποιος χρηματοδότηση για το SIDS ή για το θηλασμό; Μόνο κοινωνικό συμφέρον. Γι αυτό αυτά τα θέματα δεν προχωρούν στην Ελλάδα ενώ προχωρούν πχ στη Σουηδία όπου ο κώδικας για την εμπορία και διακίνηση υποκατάστατων μητρικού γάλακτος έχει γίνει νόμος του κράτους. Αν παραβιαστεί από μια εταιρεία, τότε τα προϊόντα της δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στη χώρα.

Πιστεύεις ότι η έρευνα που έχει γίνει για το θηλασμό στη Σουηδία και οι αποφάσεις που λήφθηκαν σε εθνικό επίπεδο έγιναν λόγω γνωριμιών; Ή μήπως λόγω γνωριμιών έγιναν όλα τα νοσοκομεία φιλικά στα βρέφη;

Υπάρχουν πιο σοβαρά κριτήρια όταν χαράζονται αλλού εθνικές πολιτικές για την εξοικονόμηση πόρων ή για τη σωτηρία ανθρώπινων ζωών.

Και ακριβώς επειδή υπάρχει αυτή η σοβαρότητα επιβεβαιώνονται οι προσδοκίες. Οι θάνατοι από SIDS μειώθηκαν σημαντικά όπου έγινε ανάλογη προσπάθεια. Εκεί δεν μπορούν να αλλοιώσουν τα στοιχεία όπως εδώ που δεν τηρούνται αρχεία.

Τι συμφέρον άλλωστε υπάρχει για να πάρει κάποιος χρηματοδότηση για το SIDS ή για το θηλασμό; Μόνο κοινωνικό συμφέρον. Γι αυτό αυτά τα θέματα δεν προχωρούν στην Ελλάδα ενώ προχωρούν πχ στη Σουηδία όπου ο κώδικας για την εμπορία και διακίνηση υποκατάστατων μητρικού γάλακτος έχει γίνει νόμος του κράτους. Αν παραβιαστεί από μια εταιρεία, τότε τα προϊόντα της δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στη χώρα.

Πιστεύεις ότι η έρευνα που έχει γίνει για το θηλασμό στη Σουηδία και οι αποφάσεις που λήφθηκαν σε εθνικό επίπεδο έγιναν λόγω γνωριμιών; Ή μήπως λόγω γνωριμιών έγιναν όλα τα νοσοκομεία φιλικά στα βρέφη;

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια καταρχήν με τα quote;)

Πιστεύω ότι πάντα όταν γίνεται οτιδήποτε, στην περίπτωσή μας μια μελέτη,συντελούν πολλοί παράγοντες, τους οποίους πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη για να μην είμαστε δογματικοί.Κι ενώ είμαι πεπεισμένη ότι ζω στο Ελλαδιστάν, δεν απορρίπτω το γεγονός ότι περίεργες πρακτικές χρησιμοποιούνται λίγο-πολύ παντού.Έτσι λοιπόν πιστεύω πως γίνονται μελέτες με πραγματικό ενδιαφέρον για το SIDS πχ, ίσως οι περισσότερες, άλλες για να δοθούν κάποια χρήματα για χρηματοδότηση ώστε κάποιοι να καρπωθούν κάποια χρήματα, και κάποιες για κάποιους άλλους λόγους.

Αυτό όμως δε μου λέει τίποτα εμένα προσωπικά. Κυρίως μου λέει το γεγονός, ότι οι μελέτες γίνονται από ανθρώπους οι οποίοι στην πορεία δημοσιεύουν τα προσωπικά ή ομαδικά τους συμπεράσματα, τα οποία εκ των πραγμάτων έχουν μία δόση υποκειμενικότητας.Αυτό δε με ενοχλεί καθόλου και το αντιλαμβάνομαι πλήρως, μιας και ενέχει τον ανθρώπινο παράγοντα.Απλά με βοηθάει στο να μην είμαι δογματική.

Djccp2.png

67KIp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

μαλλον εμεις κατεχουμε το ρεκορ ο δικος μου γινετε 3 χρονων σε 1,5 μηνα και ακομα κοιμαται στο κρεβατι του κολλητα με το δικο μας.δεν μπορω να τον αποχωριστω αλλα τωρα που περιμενουμε το δευτερο θα τον βαλουμε στο δωματιο του αναγκαστηκα.

lazxc8j25zd0r93a.pngkk3vi7jqfg1legqo.png

μαλλον εμεις κατεχουμε το ρεκορ ο δικος μου γινετε 3 χρονων σε 1,5 μηνα και ακομα κοιμαται στο κρεβατι του κολλητα με το δικο μας.δεν μπορω να τον αποχωριστω αλλα τωρα που περιμενουμε το δευτερο θα τον βαλουμε στο δωματιο του αναγκαστηκα.

Στις ανατολικες χωρες, τα παιδια κοιμουνται με τους γονεις τους, μεχρι να γινουν τουλαχιστον 5, οποτε μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου αλλα 2 χρονια χαλαρα!

Στην Ιαπωνια, δε, 10 ετων.

Οι Κινεζοι, οι οποιοι ας το παραδεχτουμε, κατι ξερουν απο παιδια, εχουν κατακλυσει τον κοσμο την ιδια στιγμη που στη Δυση γερναμε, κοιμουνται με τα παιδια τους αυστηρα εως τα 5. Πρεπει να σου πω, οτι στην Κινα δεν υπαρχουν κρουσματα Βρεφικου Θανατου και μαλιστα, δεν εχουν καν ονομασια γι αυτο!!!!

Στις ανατολικες χωρες, τα παιδια κοιμουνται με τους γονεις τους, μεχρι να γινουν τουλαχιστον 5, οποτε μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου αλλα 2 χρονια χαλαρα!

Στην Ιαπωνια, δε, 10 ετων.

Οι Κινεζοι, οι οποιοι ας το παραδεχτουμε, κατι ξερουν απο παιδια, εχουν κατακλυσει τον κοσμο την ιδια στιγμη που στη Δυση γερναμε, κοιμουνται με τα παιδια τους αυστηρα εως τα 5. Πρεπει να σου πω, οτι στην Κινα δεν υπαρχουν κρουσματα Βρεφικου Θανατου και μαλιστα, δεν εχουν καν ονομασια γι αυτο!!!!

στην κινα απλως δεν ξερουν οχι οτι δεν υπαρχει και αν πεθανει και κανα μωρο δεν ψαχνονται κιολας και η γιαγια μου ειχε χασει 2 μωρα αλλα τοτε δεν ξερανε.παντως στο βιβλιο που εχω λεει οτι κυνδηνευουν πιο πολυ η μαυρη φυλη μετα η κιτρινη και τελος η δικια μας και οτι μεγαλο ρολο παιζει το βιοτικο επιπεδο.και θα πω οτι δεν ξερουν απο παιδια αλλα ξερουν να κανουν παιδια .

Διαφημίσεις

στην κινα απλως δεν ξερουν οχι οτι δεν υπαρχει και αν πεθανει και κανα μωρο δεν ψαχνονται κιολας και η γιαγια μου ειχε χασει 2 μωρα αλλα τοτε δεν ξερανε.παντως στο βιβλιο που εχω λεει οτι κυνδηνευουν πιο πολυ η μαυρη φυλη μετα η κιτρινη και τελος η δικια μας και οτι μεγαλο ρολο παιζει το βιοτικο επιπεδο.και θα πω οτι δεν ξερουν απο παιδια αλλα ξερουν να κανουν παιδια .

Εχεις ζησει στην Κινα και το λες αυτο? Γιατι εγω, εχω ζησει 5,5 μηνες!! Το θεωρουν απαραιτητο να κοιμαται μαζι τους το παιδι τους. Δεν μου φανηκε αποτελεσμα αγνοιας.

Το...καθηκον μου το εκανα, σας εδωσα μια πηροφορια, οπως θελει η καθε μια ας την αξιολογησει. Δεν θα σωσουμε και τον κοσμο.

εμας τωρα που ειναι 4 μηνων κοιμαται ακομα στο ιδιο δωματιο...

θα τον παμε στο δικο του οταν νιωσουμε ετοιμοι οτι μπορει να ειναι "ασφαλης" μονος του την νυχτα...και να κοιμαται ηρεμα...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Εχεις ζησει στην Κινα και το λες αυτο? Γιατι εγω, εχω ζησει 5,5 μηνες!! Το θεωρουν απαραιτητο να κοιμαται μαζι τους το παιδι τους. Δεν μου φανηκε αποτελεσμα αγνοιας.

Το...καθηκον μου το εκανα, σας εδωσα μια πηροφορια, οπως θελει η καθε μια ας την αξιολογησει. Δεν θα σωσουμε και τον κοσμο.

οχι δεν εχω ζησει αλλα ξερω οτι μεχρι πριν καποια χρονια σκοτωναν τα κοριτσια λογο υπερπληθυσμου ετσι νομιζω οτι δεν ξερουν απο παιδια.επεισης μπορει να μην ζω στην κινα αλλα ζει η κινα σε μας κοντα και βλεπω πως τα μεγαλωνουν.και εγω ειπα τι διαβασα για το συνδρομο βρεφικου αιφνιδιου θανατου και τις φυλες (βιβλιο-η φροντιδα του μωρου κ του μικρου σας παιδιου της αμερικανικης παιδιατρικης ακαδημιας).

οσο για τον υπνο το εχω ξαναπει ο καθε ενας κανει το καλυτερο για το μωρο του

επεισης μπορει να μην ζω στην κινα αλλα ζει η κινα σε μας κοντα και βλεπω πως τα μεγαλωνουν.

Oι οικομικοί μετανάστες συνήθως δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που γίνεται σε μια οργανωμένη κοινωνία αλλά αυτό που γίνεται σε μια αποδιοργανωμένη κοινωνία με όλες τις περενέργειες.

Ας μην ξεχνάμε τους έλληνες οικονομικούς μετανάστες που πολύ άνετα παρατούσαν τα παιδιά τους σε γιαγιάδες για να πάνε να δουλέψουν. Η ανάγκη για επιβίωση τους απομάκρυνε πάρα πολύ από το να σκεφτούν τι σημαίνει η εγκατάλειψη για τα παιδιά τους. Κάποιος που ζούσε κοντά τους, τι συμπεράσματα θα μπορούσε να βγάλει για αυτούς τους έλληνες και πόσο αντιπροσωπευτικά θα ήταν για το σύνολο;

Διαφημίσεις

στην κινα απλως δεν ξερουν οχι οτι δεν υπαρχει και αν πεθανει και κανα μωρο δεν ψαχνονται κιολας

Είσαι σίγουρη ότι αυτό συμβαίνει στο σύνολο της χώρας;

οχι δεν εχω ζησει αλλα ξερω οτι μεχρι πριν καποια χρονια σκοτωναν τα κοριτσια λογο υπερπληθυσμου

Εξακολουθούν να τα σκοτώνουν αλλά γνωρίζεις πού και κάτω από ποιες συνθήκες συμβαίνει αυτό;

Αυτό που συνέβαινε εδώ πριν 60 χρόνια, συμβαίνει ακόμη και τώρα στην Κίνα, σε απομακρυσμένες περιοχές,

Στις ίδιες ακριβώς συνθήκες που οι μανιάτισες φούρκιζαν τα μωρά στο χωράφι. Γενούσε η νύφη και αν ήταν κορίτσι το έπνιγαν και το εξαφάνιζαν με συνοπτικές διαδικασίες. Αν ήταν αγόρι, το εμφάνιζαν και το ανέτρεφαν.

Αυτό συνέβαινε γιατί χρειάζονταν χέρια για τα χωράφια που ήταν λίγα και φτωχά.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην Κίνα σε κάποιες περιοχές που η επιβίωση εξαρτάται από τη λίγη και φτωχή γη.

ο καθε ενας κανει το καλυτερο για το μωρο του

Κάνει το καλύτερο που μπορεί, αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα το καλύτερο για τις ανάγκες του παιδιού.

voula σε περασαμε εγω τα εχω στο δωματιο μας και τα δυο,τα κοιμιζω το βραδυ ταυτοχρονα χωρις καθολου γκρινια η μεγαλη πινει το γαλα της ο μικρος θηλαζει ανεμελα και υσηχα εγω λεω παραμυθακια και σε 10 λεπτα τεζα και τα δυο

τα χριστυγεννα η μεγαλη θα παει στο δωματιο της και νομιζω οτι πολυ θα μου λειπει(λες να μετακομιζουμε εκει?)

τον μικρο θα τον εχω μαζι μου εως οτου αποθηλασω(σε κανα 2 χρονια δηλαδη:lol::lol:)

συμβουλη: εκανε πολυ καλο στη ψυχολογια της μεγαλης μου οτι δεν "ξεχωρισα" τα παιδια οταν ηρθε το βρεφος σπιτι,δεν ενοιωσα οτι την ¨εδιωξα¨γιατι ηρθε το νεο μωρο..μηπως να τον κρατουσες λιγο ακομη..???(μη με παρετε με τις πετρες)

1kOup2.pngTxJmp3.png

Εμεις ειμαστε 10 μηνων και κοιμομαστε μαζι.Με το θηλασμο ηταν οτι πιο βολικο μπορουσα να κανω. Νομιζω οτι δε θα ειχα δυναμεις να ασχολουμαι μαζι του μεσα στη μερα, αν επρεπε να ξυπναω 3-4 φορες ή και περισσοτερο μεσα στη νυχτα. Πιστευω οτι για μενα αυτη ηταν η καλυτερη λυση

επιμενω δεν μπορουμε να λεμε οτι σε μια χωρα δεν υπαρχει συνδρομο βρεφικου αιφνιδιου θανατου ειναι λαθος.οταν η επιστημη δεν ξερει καν απο τι ακριβως προερχεται.εγω ειπα τι διαβασα και σε ποιο βιβλιο .

Αρα Ζετα, αν δεν ξερεις απο που προερχεται κλπ, πώς γραφεις ολοκληρο βιβλιο και χωριζεις τους θανατους και ανα φυλη??:confused:

Καταρχας, εγω ανεφερα επισημα στοιχεια κρατων (θανατοι/αιτια θανατων), ενω εσυ αναφερεσαι σε ενα βιβλιο.

Οποτε σε μια δεδομενη χρονια στην Αγγλια οι θανατοι απο το Συνδρομο ηταν 500, ενω στην Κινα 0.Αν αυτο δεν σου κανει γι αποδειξη και θελεις να πιστεψεις τον α ή β συγγραφεα, κανε το εννοειται. Αλλα απο που πηρε τις πηγες του, αν οχι απο τα επισημα στοιχεια των κρατων στα οποια αναφερεται?

ΥΓ. Να ξερεις επισης οτι στην Αγγλια, μια απο τις χωρες οπου ξεκινησε η μοδα να κοιμαται το παιδι σε αλλο δωματιο, η συνηθεια ΞΕΚΙΝΗΣΕ απο αναγκη, γιατι κοιμουνται σε κατι αποπνικτικα μικρα και δωματια με φουλ θερμανση και πινουν πολυ οι γονεις. Φοβοντουσαν λοιπον για την ποιοτητα του αερα και δικαιολογημενα. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, δε, οταν ειδαν τα δυσμενη αποτελεσματα. Τωρα γιατι στην ελλαδα μαθαμε το πρωτο σταδιο κι οχι το δευτερο, δεν ξερω. Ας κανει η καθε μια μας ο,τι πιστευει καλυτερα. Απλα θεωρησα χρεος μου να παραθεσω στοιχεια που γνωριζω.

Να σημειωσω τελος οτι τα στοιχεια μιλουν για μωρα εως 6 μηνων. Για τις αλλες ηλικιες δεν εχω βρει ποτε τιποτα αξιοπιστο.

Λίζα, θέλεις να μας παραθέσεις κάποιο λινκ γι αυτό που λες?

Ύστερα, στην Κίνα έχουνε κουμμουνισμό (χούντα δλδ).Πως είσαι σίγουρη ότι δεν παραποιούν τα στοιχεία προς όφελός τους?

Τέλος, όπως είπα και πιο πάνω, στην Κίνα κοιμούνται όλοι μαζί λόγω φτώχειας, σιτίζονται με περίεργα για εμάς τους δυτικούς τρόφιμα, και δεν έχουν σωστη διατροφή λόγω φτώχειας - επίσης αιτία για ΣΑΒΘ.Οπότε πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε για την αξιοπιστία των στοιχείων τους?

Djccp2.png

67KIp2.png

Τα στοιχεια τα ειχα ακουσει σε συνεδριο, οταν ημουν εγκυος. Μας μιλουσαν για το ΣΑΒΘ και τα τελευταια ευρηματα. Εμενα μου φανηκε πολυ χρησιμο.

Στην Κινα, ημουν τουριστας και με φιλοξενουσε φιλη μου. Δεν εχω ιδεα για πολλα απο αυτα που λες για τις συνθηκες διαβιωσης. Παντως, γνωρισα πολλους Κινεζους που κι εκεινοι ειχαν διαστρεβλωμενη εικονα για εμας, πιστευαν οτι ζουμε σε μια χωρα οπου οι γυναικες ειναι ακομα με τσεμπερια κλπ.

Γενικα παντως βαλε το στο google αν σε ενδιαφερει, κατι αξιολογο δεν βρηκα αλλα αυτο αναφερει τη Sunderland

http://mamalydia.wordpress.com/

Αυτα απο εμενα.

Τα στοιχεια τα ειχα ακουσει σε συνεδριο, οταν ημουν εγκυος. Μας μιλουσαν για το ΣΑΒΘ και τα τελευταια ευρηματα. Εμενα μου φανηκε πολυ χρησιμο.

Στην Κινα, ημουν τουριστας και με φιλοξενουσε φιλη μου. Δεν εχω ιδεα για πολλα απο αυτα που λες για τις συνθηκες διαβιωσης. Παντως, γνωρισα πολλους Κινεζους που κι εκεινοι ειχαν διαστρεβλωμενη εικονα για εμας, πιστευαν οτι ζουμε σε μια χωρα οπου οι γυναικες ειναι ακομα με τσεμπερια κλπ.

Και δεν είναι οι μόνοι που το πιστεύουν αυτό, δυστυχώς:(

Επειδή στην εταιρία που εργάζομαι έχουμε να κάνουμε πολύ με Κίνα, ο εργοδότης μας όπως και κάποια στελέχη πηγαίνουν 2-3 φορές το χρόνο από κανένα μήνα εκεί, και αυτοί μας τα λένε, για τον τρόπο ζωής.Τι να πω...

Για το πολιτικό τους σύστημα, είναι πασίγνωστο.

Γενικα παντως βαλε το στο google αν σε ενδιαφερει, κατι αξιολογο δεν βρηκα

http://mamalydia.wordpress.com/

Αυτα απο εμενα.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Djccp2.png

67KIp2.png

Αρα Ζετα, αν δεν ξερεις απο που προερχεται κλπ, πώς γραφεις ολοκληρο βιβλιο και χωριζεις τους θανατους και ανα φυλη??:confused:

Καταρχας, εγω ανεφερα επισημα στοιχεια κρατων (θανατοι/αιτια θανατων), ενω εσυ αναφερεσαι σε ενα βιβλιο.

Οποτε σε μια δεδομενη χρονια στην Αγγλια οι θανατοι απο το Συνδρομο ηταν 500, ενω στην Κινα 0.Αν αυτο δεν σου κανει γι αποδειξη και θελεις να πιστεψεις τον α ή β συγγραφεα, κανε το εννοειται. Αλλα απο που πηρε τις πηγες του, αν οχι απο τα επισημα στοιχεια των κρατων στα οποια αναφερεται?

ΥΓ. Να ξερεις επισης οτι στην Αγγλια, μια απο τις χωρες οπου ξεκινησε η μοδα να κοιμαται το παιδι σε αλλο δωματιο, η συνηθεια ΞΕΚΙΝΗΣΕ απο αναγκη, γιατι κοιμουνται σε κατι αποπνικτικα μικρα και δωματια με φουλ θερμανση και πινουν πολυ οι γονεις. Φοβοντουσαν λοιπον για την ποιοτητα του αερα και δικαιολογημενα. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, δε, οταν ειδαν τα δυσμενη αποτελεσματα. Τωρα γιατι στην ελλαδα μαθαμε το πρωτο σταδιο κι οχι το δευτερο, δεν ξερω. Ας κανει η καθε μια μας ο,τι πιστευει καλυτερα. Απλα θεωρησα χρεος μου να παραθεσω στοιχεια που γνωριζω.

Να σημειωσω τελος οτι τα στοιχεια μιλουν για μωρα εως 6 μηνων. Για τις αλλες ηλικιες δεν εχω βρει ποτε τιποτα αξιοπιστο.

το βιβλιο το ξαναλέω ειναι (αμερικανικη παιδιατρικη ακαδημια-η φροντιδα του μωρου και του μικρου σας παιδιου)επιμελια καθ.κωνσταντινος παπαδατος.γιατι λοιπον να μην πιστεψω ερευνες για τις φυλες της αμερικανικης παιδιατρικης ακαδημιας οταν ολα γυρω απ το παιδι εχουν να κανουν με αυτην την ακαδημια και να πιστεψω οτι στα 2 δις κινεζους δεν χανουν κανενα βρεφος με ανεξηγητα αιτια .υποπτο απο μονο του το 0. αλλα δεν καταγραφονται σε κατι χωρια οσο ειναι ολη η ελλαδα θανατοι βρεφων.αυτα για τις φυλες και το συνδρομο βρεφικου αιφνιδιου θανατου να μην τρωω και τον χωρο ετσι συνεχιστε το θεμα γιατι ειμαι εκτος

Εγω την πηγα 2 μηνων και κοιμαται μια χαρα μονη της.πιστευω πως αν μεινουν καιρο με τη μαμα μετα δεν θα θελουν να κοιμουντε μονα τους,συνιθιζουν την παρουσια μας!!!!ασε που αμα τυχη να κοιμιθουμε στο ιδιο δωματιο δεν κλεινω ματι σαν τη σβουρα στριφογυρναει....

md3Bp3.png?6dr5fY9b

cdAjp3.png?zDSt90QU

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...