Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γιατι εχω τετοιο αγχος στην οδηγηση????

#ΕΛΕΝΑ#

Recommended Posts

κανεις δεν γεννηθηκε και να ξερει να οδηγει. ολοι μαθαμε στην πορεια μας πραγματα. ξεκινα μονη σου χωρις το παιδι στην αρχη για να μην εχεις επιπελον αγχος. μην ακους κανεναν. στην χειροτερη, με μικρη ταχυτητα θα κανεις καμμια γρατζουνια. φορα παντα την ζωνη σου και βγες εξω. προσπαθησε να κρατας την μεσαια λωριδα και οχι ακρη δεξια η ακρη αριστερα και σιγα σιγα θα συνηθισεις. λιγη εξοικειωση χρειαζεται και καλα αντανακλαστικα.

μετα θα ερθουν ολα μονα τους. πως περπαταμε και αναπνεουμε συγχρονως; ετσι καπως.... μην μασας ....

και να σου πω κατι; δες το και λιγο εγωιστικα! γιατι οι αλλοι να μπορουν και οχι και εσυ;

καλες βολτες!:P

Διαφημίσεις

Χρειάζεται να βγαίνεις βόλτα κάθε μέρα, έστω δύο -τρία τετράγωνα, μέχρι να πάρεις τον αέρα. Εγώ δεν μπορούσα να έχω κανέναν δίπλα μου, ο άντρας σου άμα κάνει αρνητικά σχόλια δεν σε βοηθάει, σου κάνει σαμποτάζ... Πάρε το αυτοκίνητο και πήγαινε μόνη σου βόλτα μισή ώρα κάθε μέρα, βρες μια σχετικά ήσυχη περιοχή κοντά στο σπίτι σου και πήγαινε εκεί, σ' ένα μήνα θα έχεις γίνει ξεφτέρι.

Μην ανχωνεσαι...και μην ακους κανεναν.....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ.....

Ολοι περασαμε απο αυτο το σταδιο....παρε μια βαθια ανασα και προχωρα με τσαμπουκα.....και κλεισε τα αυτια σου στα τυχων σχολια καποιων....!!!!

..και να εχεις χιουμορ....με τα τυχων...σφαλματακια που θα κανεις ή με το..παρκαρισμα που ειναι ενα δυσκολο κομματι το ομολογω....

Στις αρχες εγω....εκανα χοντρα λαθη....καλα στο θεμα παρκαρισμα ηταν το κωμικο της υποθεσης.....κατεβαινα απο το αμαξι...(σταματημενο στην μεση του δρομου..)και παρακαλουσα τους περαστικους να μου παρκαρουν το αμαξι γρηγορα...γεματη ναζι.... γιατι ειδη ειχαν βγει απο τα πισω αμαξια οι οδηγοι..!!!!

το τι γελιο επεφτε δεν λεγεται....αλλά γελουσα και εγω στα σχολια περι κουζινας...και κατσαρολας....!!!!!

Το καλο ειναι πως μενω σε μικρη πολη και λιγο πολυ γνωριζομαστε μεταξυ μας ολοι...οποτε ηξερα και πιος μου παρκαρε το αμαξι καθιε φορα...!!!!!

Τωρα ομως εχω γινει...εξπερ....!!!!

που σαι κοπελιά όταν θα βγω με το αμάξι βόλτα την μέρα λίγο πριν κάνει χαλασμού κυρίου θα ρθεις μαζί μου??????

Φυσικά έχω δίπλωμα...αν ανοίξεις το πρώτο συρτάρι θα το δεις εκεί να στέκεται απο το 2002..μετά έπεσε ο φόβος μετά η εγκυμοσύνη μετα η γέννα μετά η δεύτερη εγκυμοσύνη μετά η δεύτερη γέννα...να μην τα πολυλογώ...μετα την τέταρτη εγκυμοσύνη και γέννα νομίζω θα είμαι έτοιμη...:evil:

ΕΛΕΝΑ συγνώμη για την άσχετη παρέμβαση..τον πόνο μου ήθελα να πω και εγω...θέλεις να γίνουμε φίλες στην οδήγηση..??:mrgreen::mrgreen:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Αυτο που περιγραφεις το παθαινω αν ειναι να βγω Κηφισσο ή σε καποιον ταχειας κυκλοφοριας δρομο. Ειμαι ικανη να κανω τον γυρω της Αθηνας για να μην το ζησω.

Ειναι κατι που θεωρω οτι φευγει μονο με την συνηθεια .

ΥΓ. Ακομα και τωρα παντως αν εχω τον συζυγο διπλα τσιτωνομαι και παω σαν ..... χαχαχα

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

που σαι κοπελιά όταν θα βγω με το αμάξι βόλτα την μέρα λίγο πριν κάνει χαλασμού κυρίου θα ρθεις μαζί μου??????

Φυσικά έχω δίπλωμα...αν ανοίξεις το πρώτο συρτάρι θα το δεις εκεί να στέκεται απο το 2002..μετά έπεσε ο φόβος μετά η εγκυμοσύνη μετα η γέννα μετά η δεύτερη εγκυμοσύνη μετά η δεύτερη γέννα...να μην τα πολυλογώ...μετα την τέταρτη εγκυμοσύνη και γέννα νομίζω θα είμαι έτοιμη...:evil:

ΕΛΕΝΑ συγνώμη για την άσχετη παρέμβαση..τον πόνο μου ήθελα να πω και εγω...θέλεις να γίνουμε φίλες στην οδήγηση..??:mrgreen::mrgreen:

το διπλωμα το ειχα απο το 93 νομιζω.....παντρευτικα...γεννησα....3 παιδια και μετα το τριτο το 2002 ειπα να το ...ξεσκονησω.....και να το αερισω.....εκανα μερικα μαθηματακια με το αντρα μου.... αλλα το τι παρατηρησεις μου εκανε δεν λεγεται.....λες και αυτος γεννηθηκε με το τιμονι στα χερια....:evil:

Και αρχισα να το παιρνω μονη μου...με θαρρος και πεισμα..λεγοντας γιατι ολες οι αλλες να οδηγουν και εγω οχι?????τι παραπανω εχουν απο μενα?????

αλλα δεν το αφησα....πηρα τον αερα και ποιος με πιανει τψωρα ...και την τελευταια μου εγκυμοσυνη οδηγουσα μεχρι μια μερα πριν γεννησω.....!!!!

Διαφημίσεις

οπως ειπα σενα αλλο τοπικ εβγαλα το διπλωμα και εδω κ 20 μερες το εχω στα χερια και δεν οδηγω καθολου εχω κανει κ ασφαλεια ολα τα απαραιτητα...ενω με το δασκαλο που μου εκανε οδηγηση ημουν χαλαρη χωρις αγχος και οδηγουσα πολυ καλα χωρις λαθη... οταν πηρα το διπλωμα και δοκιμασα να οδηγησω με δικο μου αυτοκινητο μια χαρα ξεκιναω δεν μου σβηνει καθολου αλλα μολις λιγα μετρα πιο πανω αρχιζω να τρεμω και με πιανει τρομερη ανασφαλεια με αποτελεσμα να κανω πολλα λαθη , με αποτελεσμα να σταματαω το αυτοκινητο και δεν θελω να οδηγω αλλο ....το εχω πολυ αναγκη επειδη εχω δυο παιδακια και μητερα μου ειναι αρκετα μακρια απο το σπιτι μας και η διαδρομη μετα μεσα μαζικης ειναι δυσκολη πολυ με δυο μωρα...τι να κανω να μου φυγει αυτο το αγχος να σημειωσω οτι οδηγω καθε φορα με τον συζυγο μου και καμια φορα με αυτα που μου λεει οτι και καλα δεν το εχω οτι φαινεται, σε ποια σχολη πηγα κ δεν ξερω να οδηγο κ τετοια στο σημειο να θελω να σταματησω κ να παω σπιτι...τι μπορω να κανω για να μην αγχονομαι τοσο πολυ,τι να κανω να ειμαι χαλαρη... να παω να κανω ενα μαθημα στην σχ

ακομα, με δικο μου αυτοκινητο αυτη τη φορα??? τι να κανω βοηθιστε με...εχει συμβει σε καποια απο εδω μεσα???

Αν δεν είσαι σίγουρη κανε κάποια μαθήματα ακόμα.εγω πάντως στην αρχή το έπαιρνα το αυτοκίνητο Μονή μου χωρίς κανέναν μέσα. Βέβαια το πρώτο δρομολόγιο μονη μου ήταν Αθήνα Θεσσαλονίκη.κ ναι έφτασα σωα!!!!!!

Κανε την διαδρομή κάποιες φορές όταν πηγαίνεις στην μαμά σου.ΑΓΝΟΕΙΣΑΙ τις κορνες κ τα σχόλια των άλλων οδηγών για το Ν .δεν γεννήθηκαν κ ήξεραν να οδηγούν.εμένα άντρας μου ζήτησε συγγνώμη όταν πήγα να παρκαρω κ δεν μπήκα με την πρώτη μου κορναρε κ όταν ισιωσα κ είδε το Ν μου είπε συγνώμη.

Αν θα ακολουθείς μια σιγκεκριμενη διαδρομή παρατήρησε επίσης όλα τα σήματα.

Ελενα μου, δεν εισαι ουτε η πρωτη μα ουτε η τελευταια. Καταρχην, εφοσον πηρες το διπλωμα, σημαινει οτι εκανες μαθηματα και αφου σε εξετασαν ανθρωποι ειδικοι σε αυτο, σου εδωσαν το διακαιωμα να βγεις στους δρομους και να οδηγησεις. Αυτο απο μονο του σημαινει οτι τα πηγες μια χαρα. Τον οδηγο δεν τον κανει το διπλωμα αλλα τα χιλιομετρα και ο χρονος. Ζητα την συμβολη του συζυγου σου σε δυο θεματα. Το ενα ειναι να μην σε κατακρινει οταν οδηγας γιατι κανεις δε γεννηθηκε μαθημενος, ουτε κι εκεινος. και το δευτερο πηγαινε καπου με το αυτοκινητο μαζι του και παρε εσυ το τιμονι καπου που να μην εχει πολυ κινηση, κανε μερικα τεστακια πχ. πορεια, παρκαρισμα, οπισθεν, ξαφνικο φρεναρισμα κλπ και προσπαθησε αφου αποκτησεις την ανεση και σιγουρια που σου χρειαζεται, να επιστρεψετε στο σπιτι σας οδηγωντας εσυ. Ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις θαυμασια. Απλα, χρειαζεσαι χρονο και ανθρωπους γυρω σου που να μη σε κατακρινουν.

Πιστεψε στις ικανοτητες σου και μην το αφησεις (το τιμονι) γιατι οπως ειπε μια κοπελια, θα σε αφησει κι εκεινο.

Οδηγω 13 χρονια, σπανια εχω τον συζυγο στη θεση του συνοδηγου ( αποφευγω για τους γνωστους λογους), εχω και με εχουν ψιλοτρακαρει αλλα το ιδιο εχει συμβει και σε πολλους αλλους και στον συζυγο (χαχαχχαχαχα). Την πρωτη φορα που επιασα φαναρι, φοβομουν να κατεβω απο το αυτοκινητο. Αλλα με το πεισμα..... ξαναοδηγησα και τωρα πια, αν συμβει ατυχημα λεω: στις λαμαρινες να ειναι η ζημια και οχι σε ανθρωπο!!!

Ελενα μου, δεν εισαι ουτε η πρωτη μα ουτε η τελευταια. Καταρχην, εφοσον πηρες το διπλωμα, σημαινει οτι εκανες μαθηματα και αφου σε εξετασαν ανθρωποι ειδικοι σε αυτο, σου εδωσαν το διακαιωμα να βγεις στους δρομους και να οδηγησεις. Αυτο απο μονο του σημαινει οτι τα πηγες μια χαρα. Τον οδηγο δεν τον κανει το διπλωμα αλλα τα χιλιομετρα και ο χρονος. Ζητα την συμβολη του συζυγου σου σε δυο θεματα. Το ενα ειναι να μην σε κατακρινει οταν οδηγας γιατι κανεις δε γεννηθηκε μαθημενος, ουτε κι εκεινος. και το δευτερο πηγαινε καπου με το αυτοκινητο μαζι του και παρε εσυ το τιμονι καπου που να μην εχει πολυ κινηση, κανε μερικα τεστακια πχ. πορεια, παρκαρισμα, οπισθεν, ξαφνικο φρεναρισμα κλπ και προσπαθησε αφου αποκτησεις την ανεση και σιγουρια που σου χρειαζεται, να επιστρεψετε στο σπιτι σας οδηγωντας εσυ. Ειμαι σιγουρη πως θα τα καταφερεις θαυμασια. Απλα, χρειαζεσαι χρονο και ανθρωπους γυρω σου που να μη σε κατακρινουν.

Πιστεψε στις ικανοτητες σου και μην το αφησεις (το τιμονι) γιατι οπως ειπε μια κοπελια, θα σε αφησει κι εκεινο.

Οδηγω 13 χρονια, σπανια εχω τον συζυγο στη θεση του συνοδηγου ( αποφευγω για τους γνωστους λογους), εχω και με εχουν ψιλοτρακαρει αλλα το ιδιο εχει συμβει και σε πολλους αλλους και στον συζυγο (χαχαχχαχαχα). Την πρωτη φορα που επιασα φαναρι, φοβομουν να κατεβω απο το αυτοκινητο. Αλλα με το πεισμα..... ξαναοδηγησα και τωρα πια, αν συμβει ατυχημα λεω: στις λαμαρινες να ειναι η ζημια και οχι σε ανθρωπο!!!

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ που με βοηθατε να παρω τα πανω μου,σιγουρα δεν γεννηθικε κανενας σουμαχερ...απλα ο αντρας μου οδηγει 10 χρονια και εχει ξεχασει μαλλον πως ειναι να εισαι ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ:(...εγω βεβαια ποτε πριν δεν ειχα πιασει το τιμονι και ηταν η πρωτη φορα που οδηγησα αυτοκινητο σε δρομο ηταν με το δασκαλο,,,,, πριν ειχα κανει δυο φορες μονο ευθεια πορεια το πολυ 5 μετρα και λιγο οπισθεν.....γιαυτο μου ειναι τοσο δυσκολο τωρα....

Αν δεν είσαι σίγουρη κανε κάποια μαθήματα ακόμα.εγω πάντως στην αρχή το έπαιρνα το αυτοκίνητο Μονή μου χωρίς κανέναν μέσα. Βέβαια το πρώτο δρομολόγιο μονη μου ήταν Αθήνα Θεσσαλονίκη.κ ναι έφτασα σωα!!!!!!

Κανε την διαδρομή κάποιες φορές όταν πηγαίνεις στην μαμά σου.ΑΓΝΟΕΙΣΑΙ τις κορνες κ τα σχόλια των άλλων οδηγών για το Ν .δεν γεννήθηκαν κ ήξεραν να οδηγούν.εμένα άντρας μου ζήτησε συγγνώμη όταν πήγα να παρκαρω κ δεν μπήκα με την πρώτη μου κορναρε κ όταν ισιωσα κ είδε το Ν μου είπε συγνώμη.

Αν θα ακολουθείς μια σιγκεκριμενη διαδρομή παρατήρησε επίσης όλα τα σήματα.

αθηνα-θεσ/κη:shock: μπραβο!!!!:P εγω εδω δεν μπορω το τετραγωνο καλα καλα να κανω:oops:

τι να πω.. εγώ νομιζω οτι ημουν η προσωποποίηση του ''φοβαμαι να οδηγήσω''. Τις πρωτες μερες επαιρνα βαλεριανα το βραδυ από το άγχος μου πως θα οδηγησω το πρωι να παω τον μικρο στον παιδικο. Με επιανε ''τικ'' στο ποδι με το συμπλέκτη, μιλαμε για καταστασεις απειρου κάλους... Ολα αυτα για καμμια 20ρια μερες. Τωρα μετα απο 4 μηνες, μπορώ να πω οτι μ'αρεσει κιολας να οδηγώ. Πραγματικά πιστευω πως αφου οδηγησα εγω τοτε μπορουν να οδηγήσουν ολοι!

Κουράγιο και παρτο αποφαση! Ειναι ελάχιστες οι πιθανοτητες να τρακάρεις εάν κολλησεις το Ν (οι αλλοι θα σε αποφεύγουν επιμελώς) και αν πηγαινεις σιγα σιγά και αν σταματας στα ΣΤΟΠ και στα φανάρια! Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

τι να πω.. εγώ νομιζω οτι ημουν η προσωποποίηση του ''φοβαμαι να οδηγήσω''. Τις πρωτες μερες επαιρνα βαλεριανα το βραδυ από το άγχος μου πως θα οδηγησω το πρωι να παω τον μικρο στον παιδικο. Με επιανε ''τικ'' στο ποδι με το συμπλέκτη, μιλαμε για καταστασεις απειρου κάλους... Ολα αυτα για καμμια 20ρια μερες. Τωρα μετα απο 4 μηνες, μπορώ να πω οτι μ'αρεσει κιολας να οδηγώ. Πραγματικά πιστευω πως αφου οδηγησα εγω τοτε μπορουν να οδηγήσουν ολοι!

Κουράγιο και παρτο αποφαση! Ειναι ελάχιστες οι πιθανοτητες να τρακάρεις εάν κολλησεις το Ν (οι αλλοι θα σε αποφεύγουν επιμελώς) και αν πηγαινεις σιγα σιγά και αν σταματας στα ΣΤΟΠ και στα φανάρια! Καλή επιτυχία!

καλα και εγω αυτο λεω ειναι να το παρω αποφαση αλλα πως δεν εχω την ψυχκη δυναμη και εγω ετσι ειμαι πανω κατω ολη την ωρα το εχω στο μυαλο και ολο λεω θα παω να οδηγησω και οταν λεω στο καλο μου να μου βγαλει το αυτοκινητο εξω απο το γκαραζ (ειναι πολυ στενο γιαυτο) και να κατσει με τα μικρα 10 λεπτα μου λεει πηγαινε και σε 10 λεπτα θα με παρεις τηλ τρακαρα:roll:...κια οταν ακουω αυτο κολλαω και δεν παω...το κακο ειναι οτι αυτο το αυτοκινητο μου το εδωσε η αδερφη μου να το εχω εγω επειδη εκεινη ειναι κυπρο και δεν βολευει η μερια του τιμονιου, και το κακο ειναι οτι την ιδια περιοδο που πηρατο αυτοκινητο εγω πουλησαμε το δικο του με αποτελεσμα να το εχει ολη την ωρα αυτος και να μην οδηγο καθολου:?

Να μην σε αφησει να σε παρει απο κατω....και εγω στην αρχη κολλουσα...ποιο ειναι το γκαζι ποιος ο συμπλεκτης...μπερδευομουν..και ακομα και τωρα που το σκευτομαι δεν μπορω να απαντησω ...που ειναι το καθενα...δεξια ή αριστερα...ειναι θεμα εξασκησης και μονο...το ποδι πια παει απο μονο του....δινει εντολες ο εγκεφαλος...αυτοματα...δεν σκεφτεσαι οτι στην μεση πχ ειναι ο συμπλεκτης....(ειναι αραγε...?δεν το θυμαμε....:oops:)

οποτε εξασκηση και μονο εξασκηση...και αμα το αφησεις τωρα...παει δεν προκειται ποτε να το ξαναρχησεις....!!!!

κοριτσια...γραψε λαθος.....σημερα το πρωι που πηγα τον μικρο στο παιδικο....σκεφτομουν την #ΕΛΕΝΑ#....και αυτα που εγραψα...και διαπιστωσα πως στην μεση ειναι το φρενο...και αριστερα ο συμπλεκτης..!!!!!:oops:

Αυτο σημαινει πως πλεων οι κινησεις γινονται μηχανικα και χωρις σκεψη....;)

ελα καλε λεπτομεριες σιγουρα ειναι ολα μηχανικα απλα στην αρχη τα κοιταμε μετα ουτε καν το καταλαβενουμε οπως και στο πληκτρολογιο του η/υ γραφουμε και ξερουμε που ειναι το καθε γραμμα μονο στην αρχη το ψαχναμε....εστι και η οδηγηση μονο να το παρω αποφαση πρεπει....λοιπον σημερα θα προσπαθισω να παρω το αυτοκινητο ξανα αλλα φοβαμαι μονη μου.... και δεν θελω το συζυγο διπλα... να παρω κανεναν που δεν ξερεις ε...?? να σκεφτω ποιος βαρεθικε να ζει:roll::lol:

ελα καλε λεπτομεριες σιγουρα ειναι ολα μηχανικα απλα στην αρχη τα κοιταμε μετα ουτε καν το καταλαβενουμε οπως και στο πληκτρολογιο του η/υ γραφουμε και ξερουμε που ειναι το καθε γραμμα μονο στην αρχη το ψαχναμε....εστι και η οδηγηση μονο να το παρω αποφαση πρεπει....λοιπον σημερα θα προσπαθισω να παρω το αυτοκινητο ξανα αλλα φοβαμαι μονη μου.... και δεν θελω το συζυγο διπλα... να παρω κανεναν που δεν ξερεις ε...?? να σκεφτω ποιος βαρεθικε να ζει:roll::lol:

Κανεναν να μην παρεις κανεναν και να πας μονη σου....βαλε μουσικουλα...και βουρ....δεν χρειαζεται να εχεις καποιον διπλα σου να του μεταδιδεις το ανχος σου.....μονη πιστευω πως ειναι καλυτερα.....περιμενουμε νεα σου....να δεις ολα θα πανε καλα..........!!!!!

Διαφημίσεις

Ειναι ελάχιστες οι πιθανοτητες να τρακάρεις εάν κολλησεις το Ν (οι αλλοι θα σε αποφεύγουν επιμελώς) και αν πηγαινεις σιγα σιγά και αν σταματας στα ΣΤΟΠ και στα φανάρια! Καλή επιτυχία!

Α, ναι ειδες. Φοβερη ιδεα και δεν μου περασε καν απο το μυαλο. Εχει δικιο η κοπελα. Μια φιλη μου οδηγει 10 χρονια αλλα ειναι το λιγοτερο επικυνδινη. Στον δρομο δραμα. Μονο με καραμπινες δεν μας κυνηγουσαν. Ο αντρας της λοιπον της εβαλε ενα Ν και δεν το βγαζει καθολου. Και την προσεχουν, και ΔΕΝ της κορναρουν και ΔΕΝ την αγχωνουν. Πολυ καλο αυτο.......αμα το βαλεις εχει ΜΕΓΑΛΗ αφεση αμαρτιων........:lol:

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ακου ελενα αν σε παρει απο κατω κ δινεις αναβολές αυτο που θα καταφερεις ειναι η φοβια σου να γινει μόνιμη κ οσο πιο πολυ χρονος περναει τοσο πιο μεγελη θα γινει μεχρι την ημερα που θα παραδόσεις τα οπλα και θα γινεις η κυρια εκεινη που εχει το διπλωμα αλλα δεν οδηγεί.

σύνελθε λοιπον κ μπες μεσα στο αυτοκίνητό σου ΜΟΝΗ σου αρχικα να του παρεις τον αερα.

κ κοιτα γυρω σου γυναικες οδηγούς η φαντασου καποιες γνωστες σου κ σκέψου

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΗ,ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ???????????

μπες στο αμαξακι σου χρυσο μου κ αντε μια βολτουλα,μετα το μεσημεριανο ειναι οτι πρεπει..

μην το αφησεις κ σου παρει τον αερα,παρτου τον εσυ.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Ποσο σε καταλαβαινω δε φανταζεσαι Εχω το διπλωμα απο περυσι Ποτε στη ζωη μου δεν με ειχα σκεφτει να οδηγω (εμενα στην Αθηνα τοτε) Τωρα εδω που μενω μας ειναι αναγκαιο(κακο) Μολις πηρα το διπλωμα το πηγαινα στον μπακαλη (απο διπλα ο αντρας μου να με συμβουλευει πώς να κανω παραβασεις (κλασικος ελληναρας)..δεν καταφερα τιποτα Μετα εμεινα εγκυος(την εβγαλα ξαπλα) και τωρα το βλεπω και το φοβαμαι Ειναι και παλιο το δικο μας (με τα τιμονια εκεινα τα βαρβατα που κανεις μπρατσα) Ολο λεω θα το παρω (μεχρι τη γωνια..μη φανταστεις) και ολο το αναβαλω

p7z6p3.pngsQqep3.png

λοιπον σημερα κανονισα με την μητερα μου να ερθει να μεινει με τα μωρα και εγω να παω μια βολτα μονη μου μου ειπε( θα κατσω με τα μικρα και εσυ πηγαινε να μου παρεις ντοματες στο σκλαβενιτη με το αμαξι) λες και ειναι τοσο ευκολο:?.... θα ερθει και θα κανω την αποπειρα...και απο τωρα ηδη ανακατευομαι ουτε εξετασεις να εδινα αν και τοτε δεν ειχα τετοιο ανγχος...και να φανταστειτε εγω παρακαλαγα το συζυγο να βγαλω διπλωμα αυτος δεν ηθελε...δηλαδη που να μην ηθελα:shock::oops: παναγια μου....

λοιπον σημερα κανονισα με την μητερα μου να ερθει να μεινει με τα μωρα και εγω να παω μια βολτα μονη μου μου ειπε( θα κατσω με τα μικρα και εσυ πηγαινε να μου παρεις ντοματες στο σκλαβενιτη με το αμαξι) λες και ειναι τοσο ευκολο:?.... θα ερθει και θα κανω την αποπειρα...και απο τωρα ηδη ανακατευομαι ουτε εξετασεις να εδινα αν και τοτε δεν ειχα τετοιο ανγχος...και να φανταστειτε εγω παρακαλαγα το συζυγο να βγαλω διπλωμα αυτος δεν ηθελε...δηλαδη που να μην ηθελα:shock::oops: παναγια μου....

Ετσι μπραβο....ολα θα πανε καλα.....!!!!προσεχε μονο να μην ξεχασεις να αγορασεις ντοματες απο το ανχος σου...!!!!;)

:lol::lol::lol: ευχαριστω θα προσπαθισω να μην ξεχασω!!!!
Ετσι μπραβο....ολα θα πανε καλα.....!!!!προσεχε μονο να μην ξεχασεις να αγορασεις ντοματες απο το ανχος σου...!!!!;)

κοριτσια πηρα το αμαξι αλλα με το συζυγο μαζι παλι επειδη εβρεχε αρκετα και δεν ηθελα να το αναβαλω κι αλλο και το πηρα κ οδηγησα λιγο με την βροχη... στην αρχη ειχα αυτο το ανχος μετα μου εφυγε μπορω να πω αλλα δεν εχω ορεξη να οδηγω πολυ ωρα δεν θελω...μαλλων δεν μου αρεσει...αυτα.... σημερα λεω να το παρω κ αλλο για πιο πολυ ωρα ομως....σας ευχαριστω πολυ για την στηριξη σας πραγματικα:-P...

• 4 χρόνια μετά...

σας παρακαλω βρε κοριτσια!ειμαι 35 και εχω διπλωμα εδω και 10 χρονια χωρις να πιασω ποτε τιμονι.το πηρα την προηγουμενη βδομαδα το αμαξι σιγα σιγα γιατι δεν παει αλλο λογο παιδιου(παω να την παρω σε λιγο απο το σχολειο).....οδηγαω 15 χρονια μηχανακι.το λατρευω.το αμαξι δεν το θελω καθολου.μου ειπε ο αντρας μου τελος το παιδι με το μηχανακι παιρνεις το αμαξι....τι ηθελε και μου το πε....αγχος αγχος παω τεσσερισ φορες τουαλετα πριν φυγω....λεφτα για μαθηματα απλα το ξεχναμε δεν παιζει μια.παω πολυ σιγα με ενα ν απο πισω σαν γιγαντα...τρεμω.....δεν οδηγανε σωστα....μου κολλανε απο πισω περνανε απο στοπ δεν εχω ορατοτητα γιατι υπαρχουν μαλακες που παρκαρουνε σε διασταυρωση και εγω για να βγω απο το στενο αναγκαστηκα βγαινει ολη η μουρη εξω...εχω τρομοκρατηθει δεν ξερω τι να κανω....απο τα νευρα μου επειδη εχω συνηθισει με το μηχανακι δεν εχω υπομονη....κοιμαμαι και ξυπναω με κομπους στο στομαχι....τι να κανω?

σας παρακαλω βρε κοριτσια!ειμαι 35 και εχω διπλωμα εδω και 10 χρονια χωρις να πιασω ποτε τιμονι.το πηρα την προηγουμενη βδομαδα το αμαξι σιγα σιγα γιατι δεν παει αλλο λογο παιδιου(παω να την παρω σε λιγο απο το σχολειο).....οδηγαω 15 χρονια μηχανακι.το λατρευω.το αμαξι δεν το θελω καθολου.μου ειπε ο αντρας μου τελος το παιδι με το μηχανακι παιρνεις το αμαξι....τι ηθελε και μου το πε....αγχος αγχος παω τεσσερισ φορες τουαλετα πριν φυγω....λεφτα για μαθηματα απλα το ξεχναμε δεν παιζει μια.παω πολυ σιγα με ενα ν απο πισω σαν γιγαντα...τρεμω.....δεν οδηγανε σωστα....μου κολλανε απο πισω περνανε απο στοπ δεν εχω ορατοτητα γιατι υπαρχουν μαλακες που παρκαρουνε σε διασταυρωση και εγω για να βγω απο το στενο αναγκαστηκα βγαινει ολη η μουρη εξω...εχω τρομοκρατηθει δεν ξερω τι να κανω....απο τα νευρα μου επειδη εχω συνηθισει με το μηχανακι δεν εχω υπομονη....κοιμαμαι και ξυπναω με κομπους στο στομαχι....τι να κανω?

Γεια χαρα ακριβως το ιδιο κ εγω με σενα ειχα δεκα χρονια το διπλωμα ομως οδηγουσα μονο μηχανακι(καλα καμια συγκριση με το αυτοκινητο κυριως μεσα στο κεντρο)να σου πω πως ξεπερασα το τρελο αγχος που ειχα...σταυρωνα το τιμονι ελεγα το πατερ ημων κ ξεκινουσα.Σιγα σιγα μερα με την μερα ολο κ καλυτερα μεχρι που το ξεπερασα εντελως χωρις να το καταλαβω.Εχουν περασει 6 χρονια που οδηγαω το αυτοκινητο κ κανω πολλαααααααααα χιλιομετρα τωρα πια ομως ποτε δεν ξεχναω να σταυρωνω το τιμονι.Σιγα σιγα μην βιαζεσαι κ ασε τους πισω να βριζουν μηπως θα τους ξαναδεις;:cool::cool:

Μήπως να πάει το παιδί ο άντρας σου με το αυτοκίνητο??

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...