Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

το παιδι θελει και τα μπαλονια του, μην ξεχνομαστε!!!!!

ο μπαμπας τι λεει, τρελαμενος με την μικρη σερβαιβορ?????

ο μπαμπάς εχει ξεφύγει αστον είναι σε άλλη διάσταση:P:p:p:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πωπω, για σκεψου αυτον τον ανθρωπο, τον μπαμπα της μικρης...................

να ερθει κανας περιεργος σε καμια 15ρια χρονια, να παρει τη μικρη βολτα... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κανας μαλλιας, με τιποτα σκουλαρικια :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχετε σκεφτει ονομα για τη μικρη??? για πες, για πες!!! ψοφαμε για τετοια!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

βρε αμα φτασαμε τα ψαχνουμε ονομα τοτε Peggουλα μου ολα θα πανε καλα!!!

πολυ χαιρομαι που διαβαζω συνεχεια ευχαριστα.

οπως ειπε και το Φιστικακι, ας ευλογησω και εγω λιγο τα γενια μου, ψηφιζω Ελπιδα και Βικτωρια..

668bab1939.png

Πολυ χαρηκα με τα νεα σας....Ελπινικη να τη πειτε...απο την Ελπιδα...εγινε...Νικη!:DΜπραβο στη μπουμπου!Χιλια χρονια να ζησει!

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διάβασα όλα σου τα μηνύματα και ειλικρινά συγκινήθηκα.Τί να πεις σε έναν άνθρωπο που περνάει ψυχολογικά και σωματικά την επώδυνη διαδικασία της εξωσωματικής χάνει τα δυο του μωρά και παλεύει για το τρίτο; Και μετά γκρινιάζουμε για την επισκληρίδιο τον ορό τον καθετήρα που το μωρό πίνει 60 ml αντί για 65 και ξεχνάμε τα χειρότερα.Εύχομαι η υγεία του μωρού σου να συνεχίσει να καλυτερεύει και σύντομα να την πάρετε σπίτι σας γερή και δυνατή.Το ονομα είναι το λιγότερο αλλα μιας και συζητιέται δεν ξέρω τί δεσμούς έχεις με τη θρησκεία αλλά αν πιστεύεις μετά απο αυτό ίσως θα ήταν καλό και ελπιδοφόρο να την τάξεις στην Παναγία και να της δώσεις το ονομα της. Όλα να πηγαίνουν απο το καλό στο καλύτερο για τη μικρή σας.

922316fbi6gpetld.gif

Διάβασα όλα σου τα μηνύματα και ειλικρινά συγκινήθηκα.Τί να πεις σε έναν άνθρωπο που περνάει ψυχολογικά και σωματικά την επώδυνη διαδικασία της εξωσωματικής χάνει τα δυο του μωρά και παλεύει για το τρίτο; Και μετά γκρινιάζουμε για την επισκληρίδιο τον ορό τον καθετήρα που το μωρό πίνει 60 ml αντί για 65 και ξεχνάμε τα χειρότερα.Εύχομαι η υγεία του μωρού σου να συνεχίσει να καλυτερεύει και σύντομα να την πάρετε σπίτι σας γερή και δυνατή.Το ονομα είναι το λιγότερο αλλα μιας και συζητιέται δεν ξέρω τί δεσμούς έχεις με τη θρησκεία αλλά αν πιστεύεις μετά απο αυτό ίσως θα ήταν καλό και ελπιδοφόρο να την τάξεις στην Παναγία και να της δώσεις το ονομα της. Όλα να πηγαίνουν απο το καλό στο καλύτερο για τη μικρή σας.

:!::!::!::!::!:

eNortjKzUjI0MrSwMFSyBlwwFXoC0g,,66.png

proud-pumping-mom.gif

Διαφημίσεις

καταρχήν καλημερα!!!! 1 εχω να πω:ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ CPAP ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

σημερα που πήγαν μου ετοιμασανε έκπληξη:P:p:pΕιδα τη μικρουλα μου πρωτη φορα χωρις τσιρότα στο πρόσωπο χάρηκα απίστευτα.Κατα τάλλα μεγαλώνουμε και παίρνουμε βάρος.Μας κάνανε πάλι καλλιεργεια και μας πηραν αίμα να κάνουν έλεγχο για δείκτες λοίμωξης γιατί τα χαζομικρόβια ακόμα κυκλοφορούν.Το απόγευμα θα ξέρω για τους δεικτες (Είναι και οι δείκτες απο την απλή λοίμωξη που είχαμε που ήταν σε πτωτική πορεία) η καλλιεργεια θα αργησει.Ας ελπίσουμε να μην έχει τίποτα:rolleyes:Σήμερα την καταχάρηκα πάντως:P:p:p:pΤο απόγευμα μπορει να ξαναβάλουμε cpap αλλά αυτά ειναι συνηθισμένα αρκεί που κάναμε την αρχή.Το καλύτερο είναι που η μικρή το έβγαλε μόνη της το βράδυ και την αφήσανε χωρίς και άντεξε.Απο μικρή τζαναμπέτισα μας βγήκε άρα οι γαμπροί να το ξανασκεφτουν χαχαχαχαχ

μπράβο peggoulini μου! :DΌλα καλά θα είναι τίποτα δεν θα έχει. Θέλω να σου πω ότι μην ανησυχήσεις αν της το ξαναβάλουν για λίγο κάποια στιγμή (υποθετικά μιλώντας) , δεν σημαίνει κάτι θα στο πουν κι εκείνοι. Μην στενοχωρηθείς, τους ενδιαφέρει να μην κουράζεται το μωρό. Απλά στο αναφέρω γιατί μας είχε συμβεί εμάς και είχα κατα-ανησυχήσει και μόλις ήρθε ο γιατρός δεν έδωσε καμία σημασία! Κι επειδή κάτι διάβασα για ονοματάκια, κι εμεις τη ζουζούνα μας θα την πούμε ΖΩΗ! -ο άνδρας μου είπε να σου το γράψω γιατί λέει μας πήγαν όλα καλά εμάς και να σου το πω να την βγάλεις κι εσύ έτσι!:D

Ίσως δεν εκφράστηκα σωστά όταν έγραψα Το όνομά Της εννοούσα Παναγιώτα Μαρία κλπ.:oops:

οχι βρε.μια χαρα το ειπες:D με τα θαυμαστικα που εβαλα εννοω οτι συμφωνω και επαυξανω:D:D

eNortjKzUjI0MrSwMFSyBlwwFXoC0g,,66.png

proud-pumping-mom.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!Τα ονόματα που μας προτεινετε είναι τέλεια αλλά εδώ θα σας απογοητεύσω λίγο λέγοντας οτι τη μικρούλα την αεροβαφτίσαμε ήδη 1 μερα μετά τη γέννησή της μαζί με το άλλο αγγελούδι μου που έφυγε.Την είπαμε ιωάννα-χριστίνα.Το δεύτερο όνομα λόγω χριστουγέννων μιας και γεννήθηκε 21/12:pΤην άλλη την είχαμε πει Θεανώ -Κυπριάνα.Την ιωαννούλα πάντως 7/1 της είπαμε και χρόνια πολλά το γιορτάσαμε φέτος το κορίτσι μου:P:p:p:p

Το φαντάστηκα ότι το Χριστίνα θα έπαιζε ;) Γι' αυτό και δεν το πρότεινα :D Να την γιορτάζετε όμως Ιωάννα γιατί δεν λέει γενέθλια και γιορτή τόσο κοντά :lol: θα χάνει δώρα το παιδί!!! Εκτός και αν... ως Χριστίνα την γιορτάζετε 24/7 και το καθιερώσετε για τότε ;) Μιλάει η πείρα τώρα :lol: Έτσι δεν θα χάνει και τα έξτρα δώρα των Χριστουγέννων :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!Τα ονόματα που μας προτεινετε είναι τέλεια αλλά εδώ θα σας απογοητεύσω λίγο λέγοντας οτι τη μικρούλα την αεροβαφτίσαμε ήδη 1 μερα μετά τη γέννησή της μαζί με το άλλο αγγελούδι μου που έφυγε.Την είπαμε ιωάννα-χριστίνα.Το δεύτερο όνομα λόγω χριστουγέννων μιας και γεννήθηκε 21/12:pΤην άλλη την είχαμε πει Θεανώ -Κυπριάνα.Την ιωαννούλα πάντως 7/1 της είπαμε και χρόνια πολλά το γιορτάσαμε φέτος το κορίτσι μου:P:p:p:p

Eδω κολλάει το τρεις (13-23) γαιδαροι, μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!! Πολύ ωραία τα ονόματα της μικρής. Να είναι πάντα γερή η Ιωαννούλα και να γίνει μια κοπελάρα ωωωωωωωωως εκει πάνω...

Σε παρακολουθώ pegg μου με αγωνία κι εγω... ελπίζω να είναι καλά και σήμερα και κάθε μερα η μικρή Ιωάννα...! Αν μπορείς μου λες σε παρακαλώ τι είναι αυτο το CPAP?

Tytxp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...