Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!!!!Η μπουμπου παει πολυ καλα ειμαστε 790γρ:P:p:p:pτρωμε όλο το γάλα μας και μεγαλωνουμε.Σημερα ήρθε ο γιατρος ειπε "Δεν εχω να πω τιποτα απολυτως"και χαμογελασε.Εχθες μου ειχε πει "Οταν δεν εχω κατι να πω σημαίνει οτι όλα λειτουργουν ρολοι"οπότε ειμαστε άψογα μεχρι στιγμης.Παναγιτσα μου να παρω την αγωνίστριά μου σπιτι και τίποτα άλλο δε θέλω.Και το αστειο της υποθεσης:Χθες επειδη την ειχαν 2-3 μερες από τη μια πλευρα διπλωθηκε το αυτακι της και όταν πηγα την ειχαν γυρισει από την άλλη και το αυτάκι πετουσε.Ηταν γλύκα σας λεω έσκασα στα γέλια.Ρωτησα τη γιατρο αν θα επανελθει ειπαι ναι αλλα και να μην επανελθει θα βάλουμε χαρτοταινια να τα διαμορφωσει ή καλυτερα κορδελιτσα μιας και ειναι κοριτσακι χαχαχαχαχα..Το αυτακι ειναι το τελευταιο που με νοιαζει τωρα ας τη παρω εγω και ειπαμε μοντελο θα την κάνω;);)

Μπραβοοοο στη μικρουλα σου!!!:-DΑντε συντομα σπιτακι σας!!!Για το αυτακι μη σε απασχολει,θα στρωσει απο μονο του κατα πασα πιθανοτητα.:lol:Φιλακια και στις δυο σας!!!:-D:-D:-D

N9Urp2.pngGowOp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσάκι μου, διαβάζω το θέμα σου αυτές τις μέρες αλλά δεν σου έχω ξαναγράψει.Εχω συγκινηθεί τόσο πολύ.

Ευχομαι γρήγορα- πολύ πολύ πολύ γρήγορα- να πάρεις στην αγκαλίτσα σου την κούκλα σου!!!

Να ξέρεις οτι είμαστε πολλές μανούλες που παρακολουθούμε την περιπέτεια σας,σας σκεφτόμαστε και περιμένουμε κάθε μερα νέα σας!

Να είσαι πάντα καλά και δυνατή!:D

QqmLp3.png

Μπραβο με το καλο κοριτσι μου να βγειτε και να τελειωσει η αγωνια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην στενοχωριεσαι για το αυτακι θα επανελθει το ιδιο ειχαν κανει και στο δικο μου προωρακι και επανηλθε το αυτακι μην ανησυχεις!!!!!!!!!!!!

Φαντάσου Pegg αν έχει τη δύναμη αυτή τώρα που είναι τόσο μικρή τι έχει να κάνει όταν μεγαλώσει...θα μεγαλουργήσει το αγγελούδι σου...:)

Υπομονή κορίτσια και όλα θα πάνε καλά!!!

ευχομαι να την παρετε το συντομοτερο στο σπιτι σας και υγειεστατη. ειναι μια μικρη αγωνιστρια και σιγουρα θα τα καταφερει!!!!

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

Διαφημίσεις

peggουλινι σε θυμαμαι οταν πριν κανενα ενα μιση χρονο μιλουσαμε μεσω πμ για τους τροπους γονιμοποιησης..τοτε ειχες κανει μια σπερματεγχυση.Μολις ειδα οτι γεννησες...ηθελα να ρθω στο παπαγεωργιου να σε κανω μια αγκαλια ...αλλα κρατιεμαι..περιμενω με αγωνια τη μικρη αγωνιστρια να βγει και τοτε να δεις ποσες θα θελουμε να ερθουμε να σε "αγκαλιασουμε"....οσο για τα προξενια εεεπ την εχω κλεισμενη...εχουμε και δυο γιους να παντρεψουμε ντε!φιλακια και να ξερεις ολα θα πανε καλα!

Αγορακια μου σας λατρευω!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!!ευχαριστω και για να απαντησω στο elsaki δε ξερω ποτε θα τη πάρουμε δε μας λενε αλλα μια γενικη αρχή του Παπαγεωργιου ειναι σίγουρα 34 εβδομάδων και σίγουρα 1500γρ.Από εκει και πέρα θα πρέπει να αρχίσουν με το μπιμπερό να μαθει να τραβάει με μπιμπερο κλπ κλπ.Να σου πω υπολογιζω να τη παρω κατά την ΠΗΤ 26/3/11 αν βέβαια πανε όλα ρολόι και δεν εχουμε κάτι εκτακτο φυσικά:P

Διαφημίσεις

πολυ χαιρομαι για τη μπεμπουλα σου:)

θυμαμαι και τα δικα μου και συγκινουμαι...

αντε να περασουν οι μερες να δυναμωσει κι αλλο να τρωει μπολικο γαλατακι και μετα δε θα την αφηνεις απο την αγκαλια σου.

ετσι εκανα και γω και ολοι με λεγαν οτι θα μαθει και δε κανει να τον εχω ολο αγκαλια.

δε με νοιαζει εγω ηθελα να τον κανω κακομαθημενο;)

ανυπομονω να μαθαινω νεα σου:)

Πάντα τέτοια καλή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό γρήγορα πρώτα στην αγκαλιά σου και μετά γρήγορα σπιτάκι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ZS95p3.png  hcT0p3.png

PEGG ΕΧΟΥΜΕ ενα σοβαροτατο θεμα εδω και δεν βλεπω να παιρνεις θεση......

και εγω εχω 2 γιους να παντρεψω και βλεπω την νυφη να την προξενευεις αλλου.....

σε παρακαλω δηλ....

χαχα φιλακια κοριτσαρα μου κρεμομαστε απο τα χειλη σου για να μαθουμε νεα για το μωρο....

Μπράβο στην μικρούλα! θα γίνει μια κοπελάρα αυτή που θα την βλέπουν όλοι και θα ντρέπονται!!:oops: να το θυμάσαι αυτό.

pegg κάνε λίγο υπομονή κορίτσι μου και όλα θα πάνε καλά, θετικές σκέψεις μόνο βοηθάνε. Είδες πόσο δύναμη κρύβει μέσα του αυτό το πλασματάκι; ξέρει ότι την περιμένει η μανούλα της και κάνει ότι μπορεί!

καταρχήν καλημερα!!!! 1 εχω να πω:ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟ CPAP ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

σημερα που πήγαν μου ετοιμασανε έκπληξη:P:p:pΕιδα τη μικρουλα μου πρωτη φορα χωρις τσιρότα στο πρόσωπο χάρηκα απίστευτα.Κατα τάλλα μεγαλώνουμε και παίρνουμε βάρος.Μας κάνανε πάλι καλλιεργεια και μας πηραν αίμα να κάνουν έλεγχο για δείκτες λοίμωξης γιατί τα χαζομικρόβια ακόμα κυκλοφορούν.Το απόγευμα θα ξέρω για τους δεικτες (Είναι και οι δείκτες απο την απλή λοίμωξη που είχαμε που ήταν σε πτωτική πορεία) η καλλιεργεια θα αργησει.Ας ελπίσουμε να μην έχει τίποτα:rolleyes:Σήμερα την καταχάρηκα πάντως:P:p:p:pΤο απόγευμα μπορει να ξαναβάλουμε cpap αλλά αυτά ειναι συνηθισμένα αρκεί που κάναμε την αρχή.Το καλύτερο είναι που η μικρή το έβγαλε μόνη της το βράδυ και την αφήσανε χωρίς και άντεξε.Απο μικρή τζαναμπέτισα μας βγήκε άρα οι γαμπροί να το ξανασκεφτουν χαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Μπραβο στην κοπελάρα μας..δεν την σταματάει τίποτα την δικιά σου...σκληρό καρυδάκι η μπουμπου!!!! Σκεφτείτε το η μέλλουσες πεθερές...μέχρι κ μουστάκι θα τον βάλει (τον γαμπρό) να ξυρίσει :-))

Μπραβο στην κοπελάρα μας..δεν την σταματάει τίποτα την δικιά σου...σκληρό καρυδάκι η μπουμπου!!!! Σκεφτείτε το η μέλλουσες πεθερές...μέχρι κ μουστάκι θα τον βάλει (τον γαμπρό) να ξυρίσει :-))

θα με πεθανετε....χαχαχαχαχαχαχ

Τέλεια τα νέα σας!!!Μπράβο στην μπουμπου!!!!!!!Α Α Α Α Α και για μην ξεχνιόμαστε πρώτοι εμείς την καπαρώσαμε την κούκλα και αν δούμε οτι δεν μας πολυ θέλει θα δώσουμε και προίκα εν ανάγκη,που θα βρούμε τόσο δραστήρια νύφη;

Με το καλό να βγεί το κοριτσάκι σου και θα δείς πως η ευτυχία θα καλύψει όλες τις αγωνίες και τις στεναχώριες που περνάς τωρα.

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...